|
آیا اين سهميه های بسیج و... حساب و كتاب ندارند؟
|
|
۱۶:۰۲, ۲۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() يكي از مواردي كه نياز به نقد جدي دارد، سهميه ها و مزايايي است كه به بسيجيان و خانواده شهدا و ايثارگران اعطا مي شود. بنده در جايگاه رفيع شهدا نزد خداوند و همچنين ارزش كار والاي ايثارگران هيچ ترديدي ندارم، ولي مزد اصلي اين افراد و همينطور خانواده هايشان را كه مجبورند سختي بيشتري متحمل شوند، از طرف خداوند پرداخت مي شود. ممكن است بگوييد كه جانبازان در راه حفظ ناموس اعتقادي و وطن، جسمشان ناقص شده است و الان كارايي سابق را ندارند و نمي توانند كار كنند. اين مورد قابل قبول بوده و بايد به كساني كه به دليل قطع عضو يا هر مشكل ديگري امكان كار كردن برايشان فراهم نيست، حقوق ماهيانه متوسطي پرداخت شود. همينطور به خانواده هايي كه نان آور آن به شهادت رسيده است. حتي بنده معتقدم كه بايد جانبازاني كه هزينه هاي درمان بالايي دارند و متاسفانه برخي از آنها توسط حكومت ناديده گرفته شده است، هزينه هايشان از بيت المال پرداخت شود. ولي اينكه يك نفر به صرف اينكه پدر شهيد است هر كاري دلش بخواهد بكند، اصلا" قابل قبول نيست. اگر ديه فرزندش را داده بودند كمتر ميشد تا اينكه به اين شكل دارد از بيت المال صرف او ميشود. اينكه يك فرزند شهيد كه اتفاقا" الان ضد نظام است با سهميه وارد بهترين دانشگاههاي كشور شده است، به بالا تا پايين بد بگويد و آن وقت امثال من كه از هيچ سهميه اي بهره نبرده ايم، به جرم داشتن ريش از طرف ناآگاهان و مغرضين سهميه اي خطاب شويم به هيچوجه عاقلانه و خداپسندانه نيست. سهميه براي ورود به دانشگاه براي اين افراد هيچ توجيهي ندارد. پول دادن به اين خانواده ها قابل قبول است و در صورتي كه نان آور خانواده ناكار شده باشد، ضروري مي باشد. ولي فرزند كنكوري خانواده كه مجروح و ناقص العقل نشده است. خب بيشتر درس بخواند جاي بهتري قبول شود. در مورد سهميه بسيج هم حرف بسيار است. اگر كسي ميخواهد در راه خدا كار كند، ديگر اين مزايا معنا پيدا نمي كند. افراد بسياري را مي شناسم كه از هيچ سهميه اي استفاده نكرده اند و بيشتر از سهميه اي ها به نظام و به اسلام خدمت كرده اند. و بالعكس افراد زيادي هم وجود دارند كه كارت فعال بسيج مي گيرند ولي پنهاني فحششان را مي دهند و سر بزنگاهها حتما" به نظام خيانت خواهند كرد. براي اينكه عضويت در بسيج جاذبه اي داشته باشد و افراد را با انگيزه هاي غير عقيدتي نيز جذب كند، مي توان از راهكارهاي ديگري استفاده كرد. مثلا" در ازاي خواندن كتابهايي خاص(مثل كتب شهيد مطهري و...)و فهم مطالب به آنها پول پرداخت كرد. زبان انگليسي و عربي به آنها آموزش دهند كه كاربرد بسياري در دنياي كنوني دارد تا با استفاده از آنها(ترجمه اخبار، ايجاد سايت و وبلاگ و...)پول دربياورند و خلاصه هر كاري كه بتوان انجام داد و طوري باشد كه نون مفت به كسي ندهند. من مجتهد نيستم كه فتوا بدهم چي حرام است و چي حلال، ولي همينقدر مي دانم كه بهره وري از مزايايي كه پشت آن هيچ خدمتي نكرده باشي حرام است. به شدت هم حرام است. لازم به ذكر است كه اين موارد درصد كمي از بسيجيان و ايثارگران عزيز را شامل مي شود ولي به دليل معايب و مشكلاتي كه همين درصد ناچيز از افراد در ديدگاه كلي جامعه ايجاد مي كنند لازم است اين رويه اصلاح شود. |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۳۷, ۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
در جواب سهمیه شهدا باید گفت همون فرزند شهید حاضره صد تا سهمیه به تو بدن ولی فقط یک نگاه که پدرت بهت می اندازه و تو هم نگاهش میکنی رو داشته باشن.
در جواب سهمیه ی بسیج بگم که کشکه. ما فقط یکبار به دردمون میخورد که به نامردی دادن به کسایی که .... |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۷/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۰ ۱۷:۴۸ توسط MOH3N-P.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
(۷/آبان/۹۰ ۱۰:۳۷)seyed reza نوشته است: در جواب سهمیه شهدا باید گفت همون فرزند شهید حاضره صد تا سهمیه به تو بدن ولی فقط یک نگاه که پدرت بهت می اندازه و تو هم نگاهش میکنی رو داشته باشن. مثل اینکه شما باز منظور منو اشتباه متوجه شدی و برای خودت تفسیر کردی و در آخر دفاع هم کردی!!! عزیز من با کلیت کمک مخالف نیستم. ولی همونطور که هدف وسیله رو توجیه نمیکنه، کلیت کمک کردن، هر نوع کمکی رو توجیه نمیکنه. یک بار دیگه سخنای همسر شهید چراغی رو مطالعه کن و خواهشا عینک بدبینی و پیش داوری رو بردار تا منظور من رو متوجه بشی. |
|||
|
|
۱۱:۰۷, ۸/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آبان/۹۰ ۱۱:۱۱ توسط ema1392.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزيز .
من 3 سال تو بسيج بودم . بودجه ي سالانه ي ما اونقدر كم بود كه كفاف يك ماه رو هم نميداد و بچه ها خودشون از جيبشون خرج ميكردن . ![]() ولي ميبينيم كه تو دهن مردم افتاده بسيج پول مملكت رو ميخوره . ![]() اين حرف كاملا نادرستيه ... ![]() آقا moh3n لطفا بحث رو به مشاجره نكشيد و نظراتتون رو بدون خطاب دادن بقيه با آرامش مطرح كنيد ممنون ... |
|||
|
|
۱۵:۲۸, ۸/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۰ ۱۰:۰۹ توسط MOH3N-P.)
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۸/آبان/۹۰ ۱۱:۰۷)ema1392 نوشته است: سلام دوست عزيز . وقتی کسی یه حرف رو که جوابش به طور واضح داده شده دوباره تکرار میکنه داره به گونه ای به جمع توهین میکنه. من با کس مشاجره نکردم!! فقط انتظار دارم که به دلایل دیگران هم توجه ی داشته باشید. من سعی کردم هر کس حرفی میزنه همون حرف رو بررسی و دقیقا جواها رو بش بدم. وگرنه ارزش نداره هر کس بخاد نظر خودش رو بدون در نظر گرفتن حرف های گفته شده و جواب های داده شده تکرار کنه. بهتر میدونم شما به استدلال بیشتر توجه کنید و اشکلات حرفها ما رو بیان کنید تا بحث به نتیجه ای برسه و بی نتیجه نباشه. این مشاجره نیست. اسمش تذکره، بعضی مواقع برای هوشیاری و توجه تذکر لازمه! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: b2250.jpg]](http://www.ostan-as.gov.ir/uploads/2/Cms/News/Record/b2250.jpg)