کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید
۱۹:۳۶, ۲۷/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
یک گله از دوستان دارم
دوستان من لطفا توجه کنید
گاهی پیش میاد که در یک تاپیک اعضای هم عقیده با هم شروع میکنند به تبادل نظر چون نظرات شخصیه مشکلی پیش نمیاد

اما گاهی دارید به عنوان نماینده اسلام پست میزنید و بحث سر نظر شخصی نیست . و احیانا نظرات شما به پای اسلام گذاشته میشه
پس خواهشا و التماسا
اگر در زمینه بحث تجربه و تخصص ندارید پست ندید هر چند موضوع برای شما حکم ناموس داشته باشه .
ممکنه جواب شما به جای درست کردن ابرو چشم رو خراب کنه . طرف بحث به جای اینکه در تنگنا قرار بگیره از پست شما برای سفسطه و فرافکنی استفاده میکنه

ممکنه جواب شما خودش بد تر از شبهه ایشون باشه

به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان و باز میگم به هیچ عنوان با عصبانیت جواب ندید . توهین نکنید . یادتون باشه ما مسئول هدایت نیستیم اما اگر به دین ضربه زدیم مسئولیم

اگر چیزی نمیدونیم و بحث نکنیم نه پاداش نه جزا . اما بدون دانش خاص فقط خرابی و دین زدگی به بار میاد

کسی که متخصص بحث کردنه وقتی ب رو میگه تا اخرش رو میدونه چی باید بگه .....

برادران خواهش میکنم جدی بگیرید خواهش میکنم
از دوستانی هم که تخصص و مهارت دارند گله دارم که چرا در بحث شرکت نمیکنند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، fazel ، Mahdy2021 ، Reza2035 ، EMPERATOR ، MESSENGER ، ضد ماسون ، فرهاد ، 7parsa4 ، paradise ، Hadith ، zarati313 ، آزرم‌شاه ، Unname28 ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، nafas ، rastin ، MohammadMeraj ، حلما ، هانا نابغ ، بیداری اندیشه ، خادم الرضا ، بیداری12 ، janali ، parisan ، Amir ، ONLY66 ، Reza14 ، فقط خودم ، خاک ، ANTI satan ، Behroz7 ، فاطمه خانم ، arnh ، أین المنتظر ، Gryffen ، vavp ، منتظر کوچولو ، bagheri4 ، oO DaViD Oo ، zohur ، سوفیا ، سرود پیروزی ، ترنم وحیدی ، Admirer ، shafagh_mah ، Anti gods ، MohammadSadra ، montazer_rm ، رهیافته ، montazer ، Agha sayyed ، خادمة الزهرا ، میلاد.م ، MAHDI59 ، soldier ، انتصـار ، sayed reza ، جوینده حق ، t.kam67 ، N.Mahdavian ، mohammad74 ، blue.blood ، Dragonborn ، Havbb 110 ، ترنم ، black ، یا صاحب الزمان ، Amirsaeed ، seyed313 ، m.hossein ، یا ثارالله ، Mohammad Trust ، AFG Shia ، یوسف خان ، سرباز سید علی ، جویای حقیقت ، tiyam ، دل خسته ، aleerz ، taleb ، yashar1374 ، تفکر ، mohammad reza ، abbas313 ، SARV ، شهرام ، netlog36 ، Farzaneh ، persia ، faateme-313 ، mahdi jan ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، ضحی ، حسن.س. ، من انقلابی ام ، tazevared ، فرمیسک ، محب الزهرا ، یاســین ، ali0077 ، zryy ، هدهد ، شیدا ، FN_AntiZionism ، ztb ، MANI110 ، medad.sefid ، مصطفي مازح7610 ، ترک های دلم ، hesam110 ، hessam ، s-r ، آفتاب ، عبداللهی ، AMINI ، Justice Bringer ، Mitsonary ، اولولالباب ، fiftynine ، Amir-T ، لبخند خدا ، مجتبی110 ، AS53 ، sagheb ، mahdy30na ، قلب ، صبا ، neyestan23 ، azade ، السا ، zahra11 ، help me ، nasimesaba ، عقیق ، Wakeup ، افشین ، | جستجوگر | ، soshiant ، Maysam-1st ، عبدالرحمن ، میم.حسین.الف ، Eve ، عشقم کربلا ، saba ، MEEAAD

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۴۷, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
والا می ترسم بزنم مورد خشم قرار بگیرم Big Grin حالا فکر خاصی به سرم خورد میزنم حتما
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا
۲۱:۵۰, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
از اینکه مورد غضب درگاه بچه های تالار میشوید محسن جان درش شکی نیست!Big Grinمخصوصا در قسمت دشمن شناسی همون یک تاپیکی که زدم بسم بود به باد انتقاد گرفته شدم!Big Grin وای به حال کسی که این شکلی مورد انتقاد قرار بگیرد. بهرحال سعی کن زیادی باحالللللللللللللل بدی که کسی انتقاد نکنه که آن موقع عطای تالار را باید به لقایش ببخشیBig Grin
فغضبوا برو بچ Big Grinتالار بیداری اندیشه شدیدا مدیدا فی هذا ایام انت

يجب أن نكون حذرين(ممکنه دارای غلط باشد)
یو شود بی کرفول این دیس سابجکت اوکی برادر؟!
شما در این مدت باید حواستان باشد چون غضب بروبچ تالار شدید و طولانی مدت است.

在这段时间内

你应该

孩子

因为
愤怒

强烈

,长期

大厅

Big Grin

За это время

вы должны

наблюдать за детьми
, потому что

гнев

является

интенсивное
, продолжительное

зале.

Big Grin

به چند زبان زنده ی دنیا عرض فرمودم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، ضحی ، لبخند خدا
۲۲:۰۱, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۳/تیر/۹۱ ۲۰:۲۶)Moh3eN-QalaM نوشته است:  رک و راست Wink:
بچه های اینجا خیلی خوب و عزیزن ولی خیلی خشک و بی روحیه هستن Huh حال آدمی گرفته میشهSad

کاملاً با شما موافق هستم برادر
همه ما دچار افراط و تفریط هستیم.
یه تالار هست که بچه ها بگو بخند و شاداب هستند اما متاسفانه در جهت مثبتی حرکت نمی کنند
یه تالار دیگه هست که همه در جهت مثبت حرکت می کنند (اینجا) اما متاسفانه هیچ اثری از روابط دوستانه نیست. با هر کسی اومدیم سر شوخی رو باز کنیم (شوخی های سالم) اما کسی پایه نبود و سریع علیه آدم جبهه می گرفتند.
من نمی دونم پس "خیر الامور اوسطها" پس کی قراره که اجرا بشه؟!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، دیدگاه نوین ، Moh3eN-QalaM ، یا ثارالله ، yashar1374 ، fazel ، Havbb 110 ، ضحی ، لبخند خدا
۲۳:۰۹, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۳/تیر/۹۱ ۲۲:۰۱)در جستجوی سختی نوشته است:  
(۱۳/تیر/۹۱ ۲۰:۲۶)Moh3eN-QalaM نوشته است:  رک و راست Wink:
بچه های اینجا خیلی خوب و عزیزن ولی خیلی خشک و بی روحیه هستن Huh حال آدمی گرفته میشهSad

کاملاً با شما موافق هستم برادر
همه ما دچار افراط و تفریط هستیم.
یه تالار هست که بچه ها بگو بخند و شاداب هستند اما متاسفانه در جهت مثبتی حرکت نمی کنند
یه تالار دیگه هست که همه در جهت مثبت حرکت می کنند (اینجا) اما متاسفانه هیچ اثری از روابط دوستانه نیست. با هر کسی اومدیم سر شوخی رو باز کنیم (شوخی های سالم) اما کسی پایه نبود و سریع علیه آدم جبهه می گرفتند.
من نمی دونم پس "خیر الامور اوسطها" پس کی قراره که اجرا بشه؟!!!

بسم الله

سلام . دوست من اینجا به نظر من یکی از دوستانه ترین سایت هایی هستش که شما میتونی پیدا کنی!

من خودم به شخصه با تقریبا بیشتر بچه های مشهدی تالار دوستم و شوخی هم باهاشون زیاد میکنم مخصوصا با آقاجلال (منتقم زهرا)! علاوه بر بچه های مشهد با دوستان شهرهای دیگه هم دوستم . حالا من نمیفهمم این ماجرای جبهه گرفتن علیه شما چیه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یا ثارالله ، m.hossein ، Havbb 110 ، ضحی ، لبخند خدا
۸:۰۷, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۳/تیر/۹۱ ۲۳:۰۹)سید احمد نوشته است:  بسم الله

سلام . دوست من اینجا به نظر من یکی از دوستانه ترین سایت هایی هستش که شما میتونی پیدا کنی!

من خودم به شخصه با تقریبا بیشتر بچه های مشهدی تالار دوستم و شوخی هم باهاشون زیاد میکنم مخصوصا با آقاجلال (منتقم زهرا)! علاوه بر بچه های مشهد با دوستان شهرهای دیگه هم دوستم . حالا من نمیفهمم این ماجرای جبهه گرفتن علیه شما چیه ؟

بیخیال!!!
اصلاً من مشکل دارم.
همه اینجا با هم شوخی دارن الا من
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، ضحی ، لبخند خدا
۱۳:۳۹, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #26
آواتار
به نظرم یه تاپیک چت روم میتونه یه کم جو رو صمیمانه تر بکنه ، آخه ما مشترکات زیادی داریم اینجا
حیفه ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، m.hossein ، faateme-313 ، yashar1374 ، ضحی ، لبخند خدا
۲:۲۱, ۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه ی دوستان

مفهوم کلی برداشتی من قبل از اینکه ساکتت کنن محترمانه ساکت شوSilentBig Grin
خودم تجربش کردمBig Grin

ولی از شوخی گذشته موافقم تا حالا چشم بوده از این به بعدم بروی چشمRolleyes2همین چشما

در پناه حق موفق باشید
یا علی(علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mohaddese ، یاســین ، لبخند خدا
۴:۳۳, ۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
شاید برای این تاپیک دیر باشه گفتنش ...
اما پرحرفی در کل نشانه ی خوبی نیست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، فاطمه خانم ، ويانا مبين نژاد ، لبخند خدا
۳:۰۷, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #29

با سلام
بزرگترین خوبی این سایت از نظر من میدونید چیه؟ اگه یه نفر دنبال توضیح راجع به فیلم یا سریال یا مسائل مربوط به فراماسونری باشه با یه سرچ این سایت رو پیدا میکنه و وقتی میاد داخل عده ای رو میبینه که امروز به جای صرفا دیدن فیلم ها و سریال ها و حتی موسیقی ها اون ها رو تحلیل و بررسی میکنن. و به دنبال تحلیل درست هستند. با خودش میگه یعنی من تا الان داشتم اشتباه میکردم.!؟ یا میگه وای تو این دنیا چه خبره! میگه این آدم های که تحقیق میکنن کیان؟ اینایی که دارن تحلیل میکنن کیان.؟

پس ما داریم خواسته وناخواسته اول خدا بعد ادیان و بعد ائمه رو تبلیغ میکنیم و داریم خودمون رو یار و یاور امام زمانمون نشون میدیم و مبارز بر علیه دجال . پس خیلی چشم بهمونه خیلی باید حواسمون با شه تو این تالار چی رد و بدل میشه. این دید قشنگی که میشه ایجاد کرد رو خراب نکنیم .

البته اختلاف نظر طبیعتا در خیلی بحث ها پیش میاد . ولی مهم اینه ما همه تو یک جبهه حداقل میخوایم که بجنگبم .
پس این بار سنگین و شکستنی که بر دوشمونه رو سعی کنیم با احتیاط زیادی حمل کنیم. ( همونطور که وقتی مداح اهل بیت گناهی میکنه که مردم میبینن به عقیده ی بعضی مردم لطمه میخوره و خدا هم با اون آدم طور دیگه حساب میکنه همونطور که در قرآن بارها گفته شده که ما از مسئولین سؤال خواهیم کرد ... و امروز ما در همین حد که کم هم نیست مسئولیم.)

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68 ، جویای حقیقت ، شیدا ، FN_AntiZionism ، Night moans ، m.hossein ، لبخند خدا ، Bahar ، عدالت
۲۲:۵۸, ۲۲/تیر/۹۲
شماره ارسال: #30

(۱۴/تیر/۹۱ ۸:۰۷)در جستجوی سختی نوشته است:  بیخیال!!!
اصلاً من مشکل دارم.
همه اینجا با هم شوخی دارن الا من
با تشکر
خب بیا باهم شوخی کنیمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
منکه هیشکیو نمیشناسم فقط چندتا اسم
زیادم وقت آزاد ندارمSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، لبخند خدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: