|
انتقادی از دوستان لطفا توجه کنید
|
|
۱۹:۳۶, ۲۷/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یک گله از دوستان دارم
دوستان من لطفا توجه کنید گاهی پیش میاد که در یک تاپیک اعضای هم عقیده با هم شروع میکنند به تبادل نظر چون نظرات شخصیه مشکلی پیش نمیاد اما گاهی دارید به عنوان نماینده اسلام پست میزنید و بحث سر نظر شخصی نیست . و احیانا نظرات شما به پای اسلام گذاشته میشه پس خواهشا و التماسا اگر در زمینه بحث تجربه و تخصص ندارید پست ندید هر چند موضوع برای شما حکم ناموس داشته باشه . ممکنه جواب شما به جای درست کردن ابرو چشم رو خراب کنه . طرف بحث به جای اینکه در تنگنا قرار بگیره از پست شما برای سفسطه و فرافکنی استفاده میکنه ممکنه جواب شما خودش بد تر از شبهه ایشون باشه به هیچ عنوان تاکید میکنم به هیچ عنوان و باز میگم به هیچ عنوان با عصبانیت جواب ندید . توهین نکنید . یادتون باشه ما مسئول هدایت نیستیم اما اگر به دین ضربه زدیم مسئولیم اگر چیزی نمیدونیم و بحث نکنیم نه پاداش نه جزا . اما بدون دانش خاص فقط خرابی و دین زدگی به بار میاد کسی که متخصص بحث کردنه وقتی ب رو میگه تا اخرش رو میدونه چی باید بگه ..... برادران خواهش میکنم جدی بگیرید خواهش میکنم از دوستانی هم که تخصص و مهارت دارند گله دارم که چرا در بحث شرکت نمیکنند |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۸, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
۰:۳۸, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۳:۲۸)masoudmoosavy نوشته است: سلاماونا هم خیلی با محبت خودشون رو حق به جانب میدونن افراد بی جنبه رو چه کنیم؟ دوستانی که مخاطب پست اول تاپیک هستن خودشون میگیرن قضیه ، علامت سوال نگذارید. لازم بود دوباره تذکر داده بشه (یاد آوری بشه) خیلی هم جدی هست قضیه! |
|||
|
|
۰:۴۵, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
اگر منظورتون بحث تو زمینه شبهات و اینهاست که...
من که به شخصه بیشتر گوش میدم... حتی شده یه جاهایی خواستم جواب بدم و جواب خوبی هم بوده... ولی انقدر آقای وحید 110 یا آقای این المنتظر یا دوستان دیگه خوب جواب میدن...نیازی ندیدم به اینکه بخوام پاسخی بزنم... موفق باشید یا حق |
|||
|
|
۶:۱۹, ۲۲/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اسفند/۹۲ ۶:۴۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
به عنوان مثال الان یه بحثی در جریان بود در مورد عرفان تصوف وحدت وجود و ... من خوندم . این مطالب رو باید متخصص کار بنویسه نه ما یه چیزی با یه لحن چماقی بنویسیم .
مطلب اشتباه رو القا بکنم حتی اگر درست باشه از عهده اشکالش بر نیایم . بازم گله از دوستان متخصص تنبل روی میزه . اقدام نکنن اسماشون تو جیبمه در میارم برای همه میخونم |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۲۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
به نام الله
من نیز گله دارم ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
یه انتقادی دارم تاپیکهایی که اخیرا بازمیشه خیلی مفید نیست ، تاپیک باز میکنن بعد میان نظر شخصی خودشونو میگن ، خب این خوب نیست ، براساس دین و احادیث جواب بدن! و فعالیت کاربرایی که سطح اطلاعات دینی بالایی دارن هم کم شده و این خیلی بده ! تاپیکها جدیدا داره به حاشیه میره و هیچ اطلاعات مفیدی به مهمان ها و کاربران نمیده !! داره یه جورایی سقوط میکنه . موفق باشید |
|||
|
|
۲:۵۹, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
ولی واقعا از وقتی خنده حلال بسته شد تالار خوابیدا
|
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
آره کاش میشد تاپیک های خنده حلال باز بشه .....
آخه مذهبی بودن که منافاتی با خندیدن نداره!! ببینید اینم داره میخنده...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۱۲/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/فروردین/۹۴ ۱۵:۵۷ توسط fardis_a.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
![]() سلام من جدید عضو اینجا شذم. سوال داشتم کسی میتونه کمکم کنه؟لطفا جواب بدین |
|||
|
۱۶:۰۳, ۱۲/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| لطفا تشکر کنید!!! | مهدی2012 | 11 | 5,328 |
۲۰/آبان/۹۴ ۲۰:۵۱ آخرین ارسال: mirza47820 |
|
| چرا تاپیک من دیده نشد؟*//لطفا همه دوستان نظر دهند\\* | ضحی | 21 | 10,997 |
۲۰/بهمن/۹۲ ۱۲:۰۶ آخرین ارسال: Fatemeee |
|
| انتقادی به کاربران انجمن | علی الهادی | 32 | 16,457 |
۱۴/فروردین/۹۲ ۱۹:۴۲ آخرین ارسال: وحید110 |
|
| انتقاد و پیشنهادی از سایت(ادمین محترم لطفا توجه کنید) | MohammaD-128 | 1 | 1,908 |
۸/اسفند/۹۱ ۵:۵۱ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟ | Mahdy2021 | 154 | 60,866 |
۱۵/دی/۹۱ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|