|
صدا و سیما ، رسانه ی ملی (بحث و بررسی)
|
|
۲۰:۰۹, ۲۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۱۹:۲۱ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
متاسفانه چند وقتی هست که رسانه ملی داره به شدت به طرف قبول فرهنگ غربی رسوخ کرده بین جوونها میره و بعضی از برنامه های این رسانه به شدت بر خلاف دستورات شرع هست.مخصوصا این اتفاق بعد از انتخابات 88 دارهمی افته.(کاری به این جنبه سیاسیش ندارم) اشراف گرایی،ترویج بد حجابی و جایگزین کردن مانتو به جای چادر،تبلیغ روابط آزاد دختر و پسر،از بین بردن فرهنگ حیا و...خیلی از موارد دیگه.تو این وسط چون نمیخوام به یک طرفه قضاوت کردن متهم بشم باید بگم که قبول دارم که بعضی از برنامه ها برنامه های خوبی هست اما این برنامه هایی که گفتم بیشر تو موضوعاتی هست یا ساعاتی پخش میشه که بیننده زیادی نداره(منظورم برنامه های مذهبی و روشنگر هست)در ثانی همونطور که اکثر دوستان میدونن یکی از تاکتیکهای جنگ نرم استفاده مخفی از رسانه هست.یعنی پیام رو طوری به بیننده میرسونن که شخص اصلا متوجه نمیشه که طرز فکرش داره تغییر میکنه.مثلا پیامهای فرهنگی تو تبلیغات یا سریال یا گزارش و.... حرف زیاده تو این مورد. خواستم بدونم نظر دوستان در مورد صدا و سیمای چیه؟به نظرتون برنامه ها یا فیلمها یا تبلیغات و...که نشون میدن جامعه رو به کدوم طرف میبره؟ تو نظر سنجی هم شرکت کنید خوشحال میشم. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۶, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
متاسفانه باز هم عملکرد نادرست صدا و سیما و داغ دلما...
حتما دوستان سریالهای ماه رمضان رو از شبکه های سیما میبینن. سریال 3دونگ 3 دونگ : فقط یک کلمه در مورد این سریال میشه به کار برد فاجعه. ظنز مبتذل و آموزهای غیر اخلاقی. رابطه دوستی دختر و پسر. بی احترامی به پدر و مادر. پسر کوچیم خانواده با یک دختر(نگین)توی دانشگاه دوست هست.دوستی که کاملا عادی و بدون هیچ ایرادی نشون داده میشه.دوستی که بعدا توی جریان خواستگاری معلوم میشه پدر و مادر هم ازش خبری نداشتن. وقتی خانواده پسر میرن خواستگاری دختر خانوم.دختر و پسر کنار هم نشستن.وقتی موضوع میرسه به تعیین مهریه دختر و پسر میگن ما قبلا صحبت کردیم!! خانوادها مخصوصا خانواده دختر تعجب میکنن که کجا؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟! تو محیط داشنگاه وقتی دوستی این نفر رو نشون میده یک فضای خوب رو به تصویر میکشه که این دوتا دارن با هم خیلی صمیمی شوخی میکنن و کتاب تو سر هم میزنن!!!!!!!!! این اسمشو چی میشه گذاشت؟؟؟؟؟؟ تو محیط خانواده ظنزهای سخیف و واقعا غیر اخلاقی که بیشتر از طرف پسر بزرگ خانواده نشون داده میشه واقعا جای تاسف داره!!! ناسزاهایی که گفته میشه(دیگه میشد گفت فحش علنی)واقعا جای تاسف داره. کی میتونه دیگه با خیال راحت بچه هاشو بزاره پای این سیما و فکر کنه که دیگه بچه هاشو خطری تهدید نمیکنه !!!!!!!!!! برنامه ای مثل جمع ما دوستی دختر و پسر امروزی رو که از روی هوس هست به اسم عشق معرفی میکنن!!!! تو همون برنامه کارشناس برنامه جایگزین پسرای توی خیابون رو برای خانواده ها پسرهای فامیل معرفی میکنه!!!!! توی چند قمست بعد همین برنامه چند همسری رو برای تنوع تبلیغ میکنن!!!!!! توی برنامه 40 دیقیقه بدون قضاوت قبح عمل زنا رو میشکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|||
|
|
۹:۰۳, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۰ ۹:۱۳ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اصلا نظارت اساسی ای روی برنامه های تلوزیون مخصوصا بخش کودک وجود نداره !!!!!!!!!!
یادمه دوسال پیش یه قسمتی از پت و مت رو نشون دادن که مراحل ساخت شراب رو نشون میداد . کامل پخش شد و کسی توو قسمت پخش شبکه دو متوجه موضوع کارتون نشد ...!!!!!!!!!! اونوقت بعد از یه هفته اونم به خاطر اعتراض های زیاد مردم یه عذرخواهی کوچیک توو جام جم اونم با کادری 15×10 چاپ کردن ...!!!!!!!!!! از فیلمهای انیمیشنی که بدون تامل فقط دوبله میشه و به خورد بچه ها داده میشه که چیزی نگیم بهتره ..؟! ![]() خدا خودش به نسل بعدیمون رحم کنه ...:s (۱۹/مرداد/۹۰ ۰:۱۶)yahya63 نوشته است: متاسفانه باز هم عملکرد نادرست صدا و سیما و داغ دلما... فیلم پنج کیلومتر تا بهشت چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! توو این فیلم طرف روح شده و با دوست دختر روحیش میره این ور اون ور ....!!!!!!!!! به قول اون بنده خدا توو برزخ هم دوست دختر هست ما چرا نداشته باشیم ؟! هر زمان این خانم روحه می خواد بره حس و حال شخصیت امیرحسین دیدنیه !!! دیدین چه واکنشی نشون میده ؟! انگاری چیزی به اسم نظارت توو سازمان صداسیما معنی نداره ...!!!!!!!! ![]() وقتی از آقای شمقدری می پرسن چراااا بازیگران خانم حجاب و شئونات اسلامی رو رعایت نمی کنن ؟! جناب شمقدری می گن : شما بزرگش کردین !!!!!!!!!
|
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
به گزارش پایگاه خبری انصارحزب الله؛ در حالی كه مسئولان كشور با هشدارهای مكرر و تند نسبت به عواقب پخش سریالها و فیلم های سینمایی هالیوودی بر اخلاق جامعه ابراز نگرانی می كنند، پخش سریال های ماه مبارك سیمای جمهوری اسلامی نشان داد كه برخی از این برنامه ها كه با خیال راحت پخش می شود، به رغم تفاوتهای ظاهری، از نظر مضمون تفاوت چندانی با آن سریالها ندارد.
به گزارش خبرنگار «آینده»، سریالهای امسال ماه مبارك رمضان در شبكه های اول، دوم و سوم سیما از نظر موضوع و خط داستان تفاوت چندانی با اغلب آثار هالیوودی كه از نظر ما موجب انحراف جامعه می گردد، ندارد. موضوع سریال سقوط یك فرشته كه از شبكه اول سیما پخش می شود، وسوسه یك دختر مذهبی و چادری از خانواده ای اصیل توسط یك پسر خوش تیپ و خوش پوش با بهترین اتومبیل و امكانات رفاهی است كه موجب لغزش دختر، اختلاط با پسر و عدم پایبندی وی به حریم خانواده می گردد. به این پلانها توجه كنید: ۲ دختر به یك پسر غریبه اجازه ورود به خانه می دهند، دختر با پسر خرید میروند، دختر با پسر سوار ماشین میشوند، پسر حرف احساسی به دختر بزند، به هم لبخند بزنند، با هم قرار بگذارند، شماره رد و بدل كنند و زنگ بزنند و ... حال به نظر شما كار دیگری هم مانده سیمای ایران به دختر و پسرها یاد بدهد ؟ آیا این سریالها بدتر از سریالهای ماهواره نیستند ؟ تاكنون كه ده قسمت از این سریال پخش شده، روابط میان این دختر و پسر با جذابترین شكل و زیباترین وسایل و لباسها به تصویر كشیده شده و در واقع به پخش یك تصویر رویایی از عبور از مرزهای اخلاقی خانواده پرداخته است. جالب اینجاست كه دختری كه مخالف این اختلاط است، از زیبایی كمتری نسبت به دختری كه عاشق پسر همسایه شده است، برخوردار می باشد. احتمالا در چند قسمت بعد كه زمان دادن پیامهای اخلاقی سریال می رسد، دختر از كرده خود نادم شده و متوجه می شود سرانجام این رابطه غیر اخلاقی بد است. اما ظاهرا برنامه سازان سیما متوجه نیستند كه در یك مجموعه دهها قسمتی، ممكن است بسیاری از بینندگان تمامی قسمتها را ندیده و احتمالا به دلیل پرداخت ناشیانه و مستقیم بخشهای اخلاقی و پیام دار سریال، از ادامه تماشای آن صرف نظر كنند و صرف اینكه سرانجام داستان یك سریال دارای پیام اخلاقی است، دلیلی بر این گونه پرداختن جذاب به مسایل غیراخلاقی، آن هم در ساعات پربیننده خانواده ها وجود ندارد. از سوی دیگر در سریال تلویزیونی شبكه دوم سیما "سی امین روز "نیز شاهد وجود مثلها و مربعهای عشقی هستیم. پسری كه عاشق دختری بود و بعد در یك نزاع، شوهر دختر به قتل رسیده و اكنون برادر شوهر دختر، عاشق اوست؛ اما دختر از عشق قدیمی پسر به خود آگاه شده است. همزمان دخترعمو و نامزد سابق این پسر نیز برای به دست آوردن او رقابت می كنند. در سریال ۵ كیلومتر تا بهشت از شبكه سوم نیز اختلاط نادرست دختر و پسر، به بهانه روح بودن آنها به تصویر كشیده شده و صرف از نظر از ساختار بسیار ضعیف و سراسر تناقض فیلمنامه، دختر یك كشاورز ساده كه ۲۰ سال است با مرگ مغزی نگه داشته شده به ارتباط و سینما رفتن با قهرمان سریال می پردازد و حتی رفتن به اتاق خواب دختر هم سوژه سریال می شود! این نوع سوژه ها را در بسیاری از فیلمهای هالیوودی و بالیوودی می توان یافت و جالب اینكه در اكثر قریب به اتفاق این آثار هم پیام اخلاقی وجود دارد. یعنی با وجود پرداخت صحنه های غیراخلاقی، پیام اكثر این آثار این است كه خانواده محكم ترین جا برای روابط زناشویی و عشقی است و خیانت و روابط نامشروع فرجام نامطلوبی خواهد داشت و كمتر فیلمی است كه در میان صدها آثار تولیدشده هالیوودی سرانجام خیانت را خوش نشان دهد. اگر بناست كه تنها به دلیل پیام اخلاقی آثار تولیدی خودمان آنها را پخش كنیم، به جای تولید پرهزینه این اثار كه دقیقه ای چندصدهزار تومان هزینه دارد، تولیدات هالیوودی را به صورت فله ای خریداری و سپس با استفاده از فن آوری تغییر پوشش و سانسور صحنه های اخلاقی انها را پخش كنیم. اتفاقا تجربه پخش سریال سالهای دور از خانه (اوشین) نشان داد مدیر دوبلاژهای ایرانی مهارت بیشتری از كارگردانان ما در اخلاقی كردن سریال ها دارند و با تغییر داستان و سانسور می توانند آثار بسیار مفیدی ارائه كنند. این در حالی است كه تجربه سالهای قبل سیما در ارائه آثار موفقی چون "صاحبدلان"، "اغما" و "میوه ممنوعه" نشان دادند كه اگر تولید سریالهای مناسبتی به جای تولیدهای شتابزده و غیر كارشناسی، به كارگردانان و نویسندگان توانمند سپرده شود، آثار فاخری پیدید می آید. یا در ژانر مجموعه های طنز نیز آثار كارگردانانی نظیر رضا عطاران با "متهم گریخت" یا سهیلی زاده با "رانت خوار كوچك" به مراتب بهتر از سریال طنزی است كه در رمضان از شبكه پنجم سیما پخش شده است. |
|||
|
|
۳:۲۱, ۲۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
حتما دوستان سریال 5 کیلومتر مانده به بهشت رو شب گذشته دیدن
قسمتی که پسر داستان میخواست بره تو خواب اون دختر. حیاء و رعایت کردن محرم و نامحرم یکی از دستورات دین هست. اما به سکانسی که مربوط میشه به رفتن پسر به اتاق دقت کنید: د:وقتی میخوای بری به خواب آیدا باید کنارش باشی. پ:ولی لازم نیست نگاش کنم. د:نه،یعنی نمیدونم. پ:یه کاری بکن،من تا حالا تو اتاق آیدا خانم نرفتم،یعنی نمیدونم تختش کجا هست،تو برو تو به من بگو از کدوم طرف بیام. د:خوب بعدش چی؟ پ:بعدش من همونجوری که شما میگی میام تو ،یه جوری کنار آیدا خانم وای میستام که نگام بهش نیافته. د:(یک لبخند تمسخر آمیز میزنه و سرش رو تکون میده و میگه)خیلی مسخرست! پ:عیب نداره اما شما همین کار مسخر رو به خاطر اینکه من راحت باشم انجام بده. میبینید دوستان چطور ارزشها رو تمسخر میکنن!! کارگردان توی این صحنه طوری همه چیز رو میچینه که هر بینندهای به دختر قصه حق میده که این رفتار رو به تمسخر بگیره. یه سئوال دارم از شما: آیا این تمسخر ارزشهای دینی نیست؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۸:۵۳, ۲۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
صداسیما در نحله انحراف چندی پیش در وبلاگ دکتر وحید یامین پور پستی با نام حرف های بر زمین مانده آقا و یه پست دیگه به نام وقتی صداسیما از چشم نخبگان می افتد دیدم .به این فکر فرو رفتم تا یه صحبتی هم از خودم بزنم و دیگه از کپی کاری از وبلاگ های دیگه دست بردارم . وقتی داشتم اون مقاله ها رو میخوندم فهمیدم صداوسیما وضع اسف باری پیدا کرده است که افرادی از درون مجموعه اینگونه انتقادشان را در پرده بازگو می کنند. چی بگم درباره صداسیمایی که من فکر می کنم از اون مسیر اصلی که حضرت آقا در سال 1371 نقشه راه نشون دادند منحرف شده است. حالا این مسئله مهم است که جریانی در این امر صحنه گردان بوده است یا سهوا از روی خطا و جهالت این اشکال به وجود آمده است . مطمئنا این مشاهداتی که ما داریم نشان دهنده این مسئله است که این مسائل سهوی و ناخودآگاه نبوده است و به طور قطع و یقین جریانی پشت سر این مسئله است. حالا این سوال پیش می آید که دلیل این همه هجمه ای که به انقلاب و اسلام از درون صداوسیما می شود چیست؟ چرا باید صداسیمایی که در جهت آگاهی دادن فرهنگی و اجتماعی به مردم تلاش کند باید اینگونه مبلغ سبک زندگی غربی باشد و تمام همّ و غمش پرداختن به مقوله زندگی مدرنیته باشد . صداسیما باید از یک الگوی اسلامی ایرانی بهره ببرد . ولی جای تاسف دارد که مسئولین سیمای ما بجای توجه به این مقوله سر در آبشخور غربی ها میکنند. از نظر من صدا و سیما تبدیل به یک امپراطوری عظیم شده است که با این همه انتقاد به این رسانه مردمی از جانب متن جامعه حتی به خود این زحمت را نمی دهند که این انتقادات را از درون خود سیما نشان مردم دهند ، نخواستیم که به آنها عمل کند گرچه باید عمل کنند . چرا باید به قول مقام معظم رهبری جوان مومن ، متدین و متشرع در جامعه دچار انزوا شود و در خود سیما هم که این جوانی که عاشق انقلاب و امام و دین است و می خواهد در جهت اعتلای فرهنگ انقلاب و دفاع مقدس تلاش کند دچار همین انزوا شود و از مجموعه صدا وسیما خارج می شود . حالا بماند که چه دست هایی از نا پیدا این نیروی متدین را به دلیل انقلابی بودن و واقع گرایانه صحبت کردن به مشروط التصویری و یا ممنوع التصویری وادار کند و او هم به گوشه ای پناه ببرد و نتواند صدای خود را به گوش دیگران برساند!!! بگذارید کمی خودمانی تر بگویم . چرا صدا و سیما اینگونه برنامه می سازد ؟ برنامه هایی که سعی می کند چیزی را به مردم نشان دهد که با آرمان های انقلاب و امام و اسلام کاملا مغایرت دارد !! مگر این مسئولین صداوسیما نظارتی بر محتوای برنامه های پخش شده ندارند و فقط به فکر پرکردن زمان برنامه هایشان هستند و هیچ فکری به حال محتوای برنامه های پخش شده ندارند. آخر جهالت تا کی؟ چرا باید صداو سیما در کنار این فیلم فاخر مختار نامه سریالی درون تهی به نام ساختمان پزشکان را در نظر سنجی قراردهد. آخر من نمی فهمم ساختمان پزشکان را برای چه باید با مختار نامه مقایسه کرد .ساختمان پزشکانی که صرفا به خاطر لودگی و مسخره بازی بازیکنانش( توجه کنید میگویم بازیکنان چون لفظ بازیگر برای آن افراد تهی مغز شایسته نیست) مورد توجه عموم مردم قرار گرفت . سازندگان این سریال کاملا از روی غرض ورزی کار کردند تا آن چه راکه می خواهند به مردم القا کنند و کاملا عامدانه و آگاهانه دست به ساخت این سریال زدند . همان هایی که فیلم سنت پطرزبورگ را ساختند و درآن افکار ماسونی خود را پیش بردند دست به اقدام دوباره زدند و این سریال توهین آمیز به فرهنگ اسلامی و شیعی و ملی را ساختند . مردم جاهل ما هم اگر از آنان می پرسیدی نظرت در باره این سریال چیست می گفتند خیلی سریال خوبی بود انشاالله صدا وسیمای ما از این کارها زیاد انجام دهد و مردم مارا خوشحال کنند . آخر انسان نفهم شادی کردن مردم به چه قیمتی به قیمت توهین به فرهنگ اسلامی ملی ما ؟؟؟ در صداسیمای ما فقط برنامه ها سانسور بی حجابی می شوند ولی از سانسور محتوای خلاف شرع و آرمان های اسلامی خبری نیست!!! از سینما هم نگویم که این قصه سر دراز دارد....!!! آن از سریال های ماه رمضان امسال مثل سقوط یک فرشته و سه دونگ سه دونگ و ... که هر شوخی ، حرف زشت ، ارتباطات نامحرمان و ... در آن ها مشاهده می شود به غیر از دادن پیام و آگاه سازی برای مردم ، از آن طرف قطع برنامه های انقلابی و مذهبی مثل :روبه فردا، دیروز امروز فردا ، پندار و به سوی ظهور که در همان موقع در زمان مناسبی پخش نمی شدند و هیچ تاثیری در افکار مردم نداشتند . امان از جهالت و زمانی که به جان مسئولان رسانه یک مملکت بیافتد از آن مملکت خارج نمی شود تا زمانی که شوکی به آنها وارد شود و آن موقع از خواب غفلت بیدار شوند. از طرفی هم مثلا برای کودکان برنامه شاد میسازند که در آن سازندگان به هر کاری مثل رقصاندن بچه ها و یا پخش آهنگ های نامناسب برای شادی آنها دست می زنند . به نظر شما این صداسیما در سال 1404 می تواند جوان مومن متعهد و مذهبی تحویل جامعه دهد و یا برعکس یک جوان لا ابالی و رقاص و ..... تحویل دهد . در ماه های اخیر بحمدالله بحثی در بین منتقدان و دلسوزان نظام مطرح شد به نام تدوین قانونی برای رسانه و علی الخصوص صدا وسیما . امیدواریم به لطف خدا این قانون عملی شود و نظارت دقیقی بر صداوسیمایی که از مسیر اصلی منحرف شده است انجام گیرد .البته وضع صداسیما بدتر از این است که گفته شد ولی زبانم از بازگو کردن بعضی مطالب عاجز است . اگر در این مقاله کمی تند صحبت کردم به بزرگواری خودتان ببخشید چون که این اولین مقاله ای بود که در طول زندگی ام نوشته بودم . البته مقاله ای هم درباره ساختمان پزشکان نوشته بودم که موفق نشدم تمامی ابعاد و القائات ضد دینی آن را منعکس کنم. انشاالله که خود آقا صاحب الزمان سریعتر ظهور کنند تا به همه این امور رسیدگی کنند. به امید ظهور صاحب الزمان که صد البته نزدیک است. علی آهور مرداد ماه 1390 |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
صداسیما در نحله انحراف
چندی پیش در وبلاگ دکتر وحید یامین پور پستی با نام حرف های بر زمین مانده آقا و یه پست دیگه به نام وقتی صداسیما از چشم نخبگان می افتد دیدم .به این فکر فرو رفتم تا یه صحبتی هم از خودم بزنم و دیگه از کپی کاری از وبلاگ های دیگه دست بردارم . وقتی داشتم اون مقاله ها رو میخوندم فهمیدم صداوسیما وضع اسف باری پیدا کرده است که افرادی از درون مجموعه اینگونه انتقادشان را در پرده بازگو می کنند. چی بگم درباره صداسیمایی که من فکر می کنم از اون مسیر اصلی که حضرت آقا در سال 1371 نقشه راه نشون دادند منحرف شده است. حالا این مسئله مهم است که جریانی در این امر صحنه گردان بوده است یا سهوا از روی خطا و جهالت این اشکال به وجود آمده است . مطمئنا این مشاهداتی که ما داریم نشان دهنده این مسئله است که این مسائل سهوی و ناخودآگاه نبوده است و به طور قطع و یقین جریانی پشت سر این مسئله است. حالا این سوال پیش می آید که دلیل این همه هجمه ای که به انقلاب و اسلام از درون صداوسیما می شود چیست؟ چرا باید صداسیمایی که در جهت آگاهی دادن فرهنگی و اجتماعی به مردم تلاش کند باید اینگونه مبلغ سبک زندگی غربی باشد و تمام همّ و غمش پرداختن به مقوله زندگی مدرنیته باشد . صداسیما باید از یک الگوی اسلامی ایرانی بهره ببرد . ولی جای تاسف دارد که مسئولین سیمای ما بجای توجه به این مقوله سر در آبشخور غربی ها میکنند. از نظر من صدا و سیما تبدیل به یک امپراطوری عظیم شده است که با این همه انتقاد به این رسانه مردمی از جانب متن جامعه حتی به خود این زحمت را نمی دهند که این انتقادات را از درون خود سیما نشان مردم دهند ، نخواستیم که به آنها عمل کند گرچه باید عمل کنند . چرا باید به قول مقام معظم رهبری جوان مومن ، متدین و متشرع در جامعه دچار انزوا شود و در خود سیما هم که این جوانی که عاشق انقلاب و امام و دین است و می خواهد در جهت اعتلای فرهنگ انقلاب و دفاع مقدس تلاش کند دچار همین انزوا شود و از مجموعه صدا وسیما خارج می شود . حالا بماند که چه دست هایی از نا پیدا این نیروی متدین را به دلیل انقلابی بودن و واقع گرایانه صحبت کردن به مشروط التصویری و یا ممنوع التصویری وادار کند و او هم به گوشه ای پناه ببرد و نتواند صدای خود را به گوش دیگران برساند!!! بگذارید کمی خودمانی تر بگویم . چرا صدا و سیما اینگونه برنامه می سازد ؟ برنامه هایی که سعی می کند چیزی را به مردم نشان دهد که با آرمان های انقلاب و امام و اسلام کاملا مغایرت دارد !! مگر این مسئولین صداوسیما نظارتی بر محتوای برنامه های پخش شده ندارند و فقط به فکر پرکردن زمان برنامه هایشان هستند و هیچ فکری به حال محتوای برنامه های پخش شده ندارند. آخر جهالت تا کی؟ چرا باید صداو سیما در کنار این فیلم فاخر مختار نامه سریالی درون تهی به نام ساختمان پزشکان را در نظر سنجی قراردهد. آخر من نمی فهمم ساختمان پزشکان را برای چه باید با مختار نامه مقایسه کرد .ساختمان پزشکانی که صرفا به خاطر لودگی و مسخره بازی بازیکنانش( توجه کنید میگویم بازیکنان چون لفظ بازیگر برای آن افراد تهی مغز شایسته نیست) مورد توجه عموم مردم قرار گرفت . سازندگان این سریال کاملا از روی غرض ورزی کار کردند تا آن چه راکه می خواهند به مردم القا کنند و کاملا عامدانه و آگاهانه دست به ساخت این سریال زدند . همان هایی که فیلم سنت پطرزبورگ را ساختند و درآن افکار ماسونی خود را پیش بردند دست به اقدام دوباره زدند و این سریال توهین آمیز به فرهنگ اسلامی و شیعی و ملی را ساختند . مردم جاهل ما هم اگر از آنان می پرسیدی نظرت در باره این سریال چیست می گفتند خیلی سریال خوبی بود انشاالله صدا وسیمای ما از این کارها زیاد انجام دهد و مردم مارا خوشحال کنند . آخر انسان نفهم شادی کردن مردم به چه قیمتی به قیمت توهین به فرهنگ اسلامی ملی ما ؟؟؟ در صداسیمای ما فقط برنامه ها سانسور بی حجابی می شوند ولی از سانسور محتوای خلاف شرع و آرمان های اسلامی خبری نیست!!! از سینما هم نگویم که این قصه سر دراز دارد....!!! آن از سریال های ماه رمضان امسال مثل سقوط یک فرشته و سه دونگ سه دونگ و ... که هر شوخی ، حرف زشت ، ارتباطات نامحرمان و ... در آن ها مشاهده می شود به غیر از دادن پیام و آگاه سازی برای مردم ، از آن طرف قطع برنامه های انقلابی و مذهبی مثل :روبه فردا، دیروز امروز فردا ، پندار و به سوی ظهور که در همان موقع در زمان مناسبی پخش نمی شدند و هیچ تاثیری در افکار مردم نداشتند . امان از جهالت و زمانی که به جان مسئولان رسانه یک مملکت بیافتد از آن مملکت خارج نمی شود تا زمانی که شوکی به آنها وارد شود و آن موقع از خواب غفلت بیدار شوند. از طرفی هم مثلا برای کودکان برنامه شاد میسازند که در آن سازندگان به هر کاری مثل رقصاندن بچه ها و یا پخش آهنگ های نامناسب برای شادی آنها دست می زنند . به نظر شما این صداسیما در سال 1404 می تواند جوان مومن متعهد و مذهبی تحویل جامعه دهد و یا برعکس یک جوان لا ابالی و رقاص و ..... تحویل دهد . در ماه های اخیر بحمدالله بحثی در بین منتقدان و دلسوزان نظام مطرح شد به نام تدوین قانونی برای رسانه و علی الخصوص صدا وسیما . امیدواریم به لطف خدا این قانون عملی شود و نظارت دقیقی بر صداوسیمایی که از مسیر اصلی منحرف شده است انجام گیرد .البته وضع صداسیما بدتر از این است که گفته شد ولی زبانم از بازگو کردن بعضی مطالب عاجز است . اگر در این مقاله کمی تند صحبت کردم به بزرگواری خودتان ببخشید چون که این اولین مقاله ای بود که در طول زندگی ام نوشته بودم . البته مقاله ای هم درباره ساختمان پزشکان نوشته بودم که موفق نشدم تمامی ابعاد و القائات ضد دینی آن را منعکس کنم. انشاالله که خود آقا صاحب الزمان سریعتر ظهور کنند تا به همه این امور رسیدگی کنند. به امید ظهور صاحب الزمان که صد البته نزدیک است. |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۲۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۰ ۱۴:۳۴ توسط sayed reza.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بله منم مخالفم با این عملکرد
من خودم به عینه شاهد دو نمونه از افتضاحات پیش امده بودم. میدونید جالب چیه؟ اینکه هر دو مورد توی کارتون بود. یکیش که مستهجن بود اونیکی هم حرکات خلاف عفت. باقیش بماند یادمه یه موقع یه جایی میرفتم که جماعت به اصطلاح روشنفکر زیاد اونجا بودند. و خیلی جالب یکیشون میگفت ما که بچه بودیم داشتیم کارتون میدیدیم که یکدفعه کارتون قطع میشد و اذان پخش میکرد و ما هم بدمون میومد. اخه چرا تلویزیون باید تا نزدیک اذان کارتون یا هر چیز بی ربط به اذان و نماز بذاره؟ الان طرف نشسته داره فیلم میبینه. بعد وسط فیلم وقت اذان میشه. با خودش میگه اگه برم نماز بخونم از نصف فیلم جا میمونم(ماشاالله ما هم که تو اغراق.... دو دقیقه رو دو ساعت میگیم) و نماز اول وقتشو از دست میده. مسجد که پیش کش باشه یه نظریه هست که: میگن اینا برای اینه که ملت ماهواره نبینن. البته من اینو تاحالا از هیچ مقامی نشنیده ام. اگه کسی شنیده خوشحال میشم به منم خبر بده. 1 مشکل اینه که اگه هدف همینه پس اجراش نادرسته. چرا؟ چون اکثریت قریب به اتفاق برنامه هایی که از این طیف مخاطب جذب میکنه نتنها صرف وقت گیری از مردم نیست بلکه به نوعی اب تو هاون دشمن میریزه محض نمونه ساختمان پزشکان و خنده بازار(طبق گفته ی حجت الاسلام ماندگاری دیدن خنده بازار مشکل شرعی دارد. حتی اگر اون بابایی که دارن مسخره اش میکنن راضی باشه). البته منکر کار های خوب نمیشم. 2 قبول به فرض همین هم باشه. اخه تا کجا باید پیش رفت؟ اگه قرار باشه تلویزیون به ساز اون جماعت کار کنه که نمونه اش میشه پخش طنز تو ایام فاطمیه. بابا اینا که اگه یک سخنرانی تو تلویزیون ببینن میگن اه اه همه ی تلویزیون رو اخوند گرفته (پوزش) تا هجویات نذاره که نگاه نمیکنن. اینا هم که قربونشون برم همه ی برنامه هاشون سرشار از مضامین دینیه. یعنی اکثرا بلد نیستن درست کار کنن. همینجوری پیش بره فکر کنم یواش یواش باید فی*ل*ترینگ روی تلویزوین هم اجرا بشه ماه رمضان هم که همه اش جن و روح و الیاس و .... جالب نیست تو هر دوتا سریال شیطان در نقش بچه مثبته ظاهر شده؟ اما جا داره همینجا نقاط مثبت رو هم نگاه کنیم مثل برنامه ی سمت خدا که وسیله ی یدخلون فی دین الله افواجا شده. اما حداقل کاری که میتونن بکنن اینه که 1 یک هیئت از کارشناسان استخدام کنن برای تحلیل برنامه ها قبل از پخش. پول هم که دارند. البته نه امثال کارشناسان سریال های ماه رمضان. 2 این همه شهید داریم. چنتاشون رو به تصویر کشیده ایم؟ 3 جماعت روشنفکر رو بالکل بیرون کنن. 4 یه فی*ل*تری روی افرادی که برای بازیگری سریال ها انتخاب میشن بزارن. طرف با چه قیافه ای میاد میشه بچه مثبت. کدوم شخصیت رو ادم قبول کنه؟ 5 دیگه فعلا چیزی به ذهنم نمیرسه ممنون که تحمل کردید یا علی |
|||
|
|
۲۱:۳۸, ۳۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
صــــدا و سیما دانشگاه عمومی است . امام (رحمة الله علیه) دانشگاهی که معیار حضور در آن ، قشنگی صدا و سیما باشد و یا به قول آقا قانون قبیله ای باشد ، بهتر از این نمی شود . این دانشگاه به اساتیدی همچون آوینی ها نیاز دارد . ![]() |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۱۶/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آذر/۹۰ ۱۸:۱۷ توسط Mason_yab.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
یک نکته ی جالب!
فکر میکنم همه ی ما در این زمینه که فیلم "روز واقعه" یک کار بیادماندنی و خوب در زمینه ی واقعه ی عاشوراست ، متفق القول باشیم . . . اما نکته اینجاست که این فیلم هر سال دهه ی محرم بارها داره پخش میشه . برای مثال امثال از تاریخ 14 تا 16 آذر ماه از سه شبکه ی iFILM ، شبکه نمایش و شبکه 3 پخش شد!!!! به این اضافه کنید پخش اون رو از بسیاری از شبکه های استانی از جمله شبکه استانی استان خود ما . که با حداقل یکبار تکرار ، میشه به عبارتی 8 بار پخش یک فیلم در سه روز . که سوالات زیادی رو ایجاد میکنه . . - اول از همه ای که از سال 1373 (سال ساخت این فیلم) چرا فیلم دیگه ای در این حد ساخته نشد؟ اونهم درباهرموضوع به این مهمی ، خصوصاً که بسیاری از فیلمها ی صدا و سیما قابل پخش در دهه محرم نیستن و حتی پخش عادی برخی سریالها مختل میشه . اما فکری برای پرکردن این زمان خالی نشده! - دوم اینکه چرا صدا و سیما اینقدر به کمیت اهمیت میده؟ . بنظر من مشکل اصلی صدا و سیما همانا تکیه بر کمیّت است! شما نگاه کنید ، الآن گیرنده های دیجیتال حداقل 16 تا کانال رو میگیرن . اما محتوا چیه؟ به این نکات توجه کنید : . شبکه iFILM : صرفاً برای مخاطب عرب زبان راه افتاده و به عقده ی بسیاری یک تقلید ناشیانه از فارسی وان است . چون ما خودمون به درون مایه و محتوای این سریالها انتقاد داریم . . شبکه مستند : جایی برای پخش تکرار مستندهای پخش شده از شبکه های دیگر . در واقع نام شبکه تکرار مستند برازنده تره برای این شبکه . . . شبکه جام جم : تقریباً برنامه هاش بدرد داخل کشور نمیخوره ، از طرفی تکرار برنامه های دیگه است . و از طرف دیگه فرق برخی از خط قرمزهاش که دست برنامه سازها رو باز ترمیذاره ، فعلاً باعث ایجاد نارضایتی بیشتر از دیگر شبکه ها میشه . . شبکه شما : سالاد شیرازی خودمون! ترکیبی از برنامه های بی کیفیت و باکیفیت دیگر شبکه های استانی . . . . شبکه العالم و پرس تس وی : اخبار صدا و سیما به زبانهای دیگر! البته من منکر لزوم وجود این شبکه های بین المللی خبری نیستم . اما بنظرم پخششون برای ملت سودی نداره که هیچ ، باتوجه به اینکه تو برخی از برنامه های ، حجاب گوینده خبر سیاستهای و خط قرمزهای خود صدا و سیما رو نقض میکنه ، میتونه مضر باشه ، نه از این لحاظ که بدآموزی داره ، بلکه از اون لحاظ که خط قرمزهای سیما رو پوشالی نشون میده! همون خط قرمزهایی که بخاطرش بسیاری از فیلمهای سینمایی خوب کشورمون از صدا و سیما پخش نمیشن!!!!! . میبینید؟ صدا و سیما فقط یک عدد به ما میده! مثلاً میگه من 16 تا شبکه براتون راه انداختم! در حالی که کل محتویات این 16 فوقش تو 5 تا جا میشه!!!! تا یادم نرفته ، اخیراً شبکه استانی استان ما پخش برنامه های خودش رو 24 ساعته کرده ، ضمن اینکه دیگر استانها هم بزودی این کار رو میکنن . فقط باید می دیدید که جشن و سروری بخاطر این کار راه انداختن . حتی از شبکه های سراسری هم اعلام شد . اما چه سود؟ این شبکه با پخش دوبار تکرار برای برنامه های خودش (بجای یکبار تکرار) به این موفقیت بزرگ دست پیدا کرد! . سیاست فعلی صدا و سیما : فقط بالا بردن کمیّت! |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۲۲:۱۰ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
به نام دوست
سلام خدمت دوستان خوبم . میخوام خیلی رک و سریع برم سراغ اصل مطلب ... شما سریال (( تا ثریا )) که از شبکه 1 پخش میشه رو دیدید ؟ من که ندیدم ، ولی یه تیکه رو که از برنامه ی (( صرفا جهت اطلاع )) پخش شد رو دیدم ... من به جای تمام مسئولان صدا و سیما خجالت کشیدم . میگید چرا ؟ چون یه نوجوون دبیرستانی داشت واسه ی خوانوادش از روابطش با یه دختر تو دبیرستان میگفت ...گفتیم شفاف سازی ، گفتیم حقیقت جامعه ولی نگفتیم پرده دری و حرمت شکنی ، اونم یه طوری که به یه عرف و یه چیز خیلی معمولی تبدیل بشه ... این چیزا هست ، قبول ، ولی نباید به این صراحت از (( شبکه ی 1 شبکه ی خانواده )) پخش بشه . هدف نهایی از این حرکتا ، (شاید تند روی باشه) ولی بنیان خانوادست ... خدا به خیر کنه ... راستی صرفا جهت اطلاع از اخبار شبانگاهی هم پخش میشه . |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** رسانهی ملی و تکرار چندینباره اشتباه فاحش رسانهای!؟*** | عبدالرحیم | 3 | 3,459 |
۳۱/تیر/۹۳ ۲:۰۸ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|

![[تصویر: avini.jpg]](http://www.urmia-bso.ir/portal/images/stories/main_page/avini.jpg)