کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: عملکرد صدا و سیما در راستای ترویج اسلام و فرهنگ اسلامی راضی کننده است؟
بله
خیر

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صدا و سیما ، رسانه ی ملی (بحث و بررسی)
۲۰:۰۹, ۲۸/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۱۹:۲۱ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1

سلام دوستان.
متاسفانه چند وقتی هست که رسانه ملی داره به شدت به طرف قبول فرهنگ غربی رسوخ کرده بین جوونها میره و بعضی از برنامه های این رسانه به شدت بر خلاف دستورات شرع هست.مخصوصا این اتفاق بعد از انتخابات 88 دارهمی افته.(کاری به این جنبه سیاسیش ندارم)
اشراف گرایی،ترویج بد حجابی و جایگزین کردن مانتو به جای چادر،تبلیغ روابط آزاد دختر و پسر،از بین بردن فرهنگ حیا و...خیلی از موارد دیگه.تو این وسط چون نمیخوام به یک طرفه قضاوت کردن متهم بشم باید بگم که قبول دارم که بعضی از برنامه ها برنامه های خوبی هست اما این برنامه هایی که گفتم بیشر تو موضوعاتی هست یا ساعاتی پخش میشه که بیننده زیادی نداره(منظورم برنامه های مذهبی و روشنگر هست)در ثانی همونطور که اکثر دوستان میدونن یکی از تاکتیکهای جنگ نرم استفاده مخفی از رسانه هست.یعنی پیام رو طوری به بیننده میرسونن که شخص اصلا متوجه نمیشه که طرز فکرش داره تغییر میکنه.مثلا پیامهای فرهنگی تو تبلیغات یا سریال یا گزارش و....
حرف زیاده تو این مورد.
خواستم بدونم نظر دوستان در مورد صدا و سیمای چیه؟به نظرتون برنامه ها یا فیلمها یا تبلیغات و...که نشون میدن جامعه رو به کدوم طرف میبره؟
تو نظر سنجی هم شرکت کنید خوشحال میشم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، libera ، آزرم‌شاه ، یاران مهدی ، أین المنتظر ، MOH3N-P ، الرحمن ، tyujhgfd ، زهرا خانم ، SARV ، Shahadat ، saloomeh ، Agha sayyed ، adeldarbandi ، mohamad316910 ، sssadatifar ، yamin ، alireza2030 ، yamahdi-12 ، Amir ، ario65 ، Tohid_Prince ، Maysam-1st ، داداش جلال ، فدک زهرا ، alitalebi ، pop110 ، mhvvhm ، moud ، Amirsaeed ، سدرة المنتهی ، یوسف خان ، m.hossein

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۰۳, ۲۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #61
آواتار
نقل قول:منظورتون رو بیشتر توضیح میدید؟

من که نظرتون رو راجع به خبرگزاری نپرسیدم که،نظرتون رو راجع به این برنامه پرسیدم؟

این جرف ها اگه زده شده باشه مشخصا اشتباه است. مثل برخورد فرزاد حسنی با سردار رادان و... .
شما بیا تکلیف ما رو روشن کن
الآن ده نمکی جناح مومنه؟
پس چرا یه جوری بهش نقد وارد می کنید و بهش رنگ "هدف وسیله رو توجیه می کنه" می زنید؟
در مورد این برنامه ها و این مجری ها یه چیزی خیلی مهمه
کلاً مجری گری یعنی همین
باید به مهمان تاخت و اون رو دست پاچه کرد
چون مهمان دو حالت داره: 1- عاقل 2- ناشی
مهمان ناشی وقتی سوال حساس ازش پرسیده بشه راست می گه چون فرصت خالی بندی حرفه ای نداره
ولی مهمان ناشی وقتی سوال حساس از می پرسن دروغ می گه و کلا نابود می شه
مجری باید این کار رو بکنه
به مجری های معروف جهان نگاه کنید متوجه می شین
این آقا هم خیلی خوب این اصل مجری گری رو رعایت کرد. من یه قسمت از برنامه اش رو که با عمو تورنگ بود دیدم
خیلی خوب اجرا می کنه. حتی از علیخانی هم بهتر
اون فرزاد حسنی رو حرفش رو نیارید. واگرنه عصبی می شم دو تا قمه هام رو در می یارم می زنم چهارقاچش می کنم
۰:۲۱, ۲۴/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۳ ۰:۲۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #62
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:شما بیا تکلیف ما رو روشن کن
الآن ده نمکی جناح مومنه؟
پس چرا یه جوری بهش نقد وارد می کنید و بهش رنگ "هدف وسیله رو توجیه می کنه" می زنید؟

سلام دوست عزیز

میزنیم؟؟؟
کی ا؟؟؟
من؟؟ ما؟؟
اصلا من کی نقد کردم یا کی تعریف کردم از ده نمکی؟

شما که پیش داوری کردید نسبت به بنده!

--------------------------------------------

بنده خودم ندیدم اون برنامه رو.
اما یک نکته کلی.
این سبک نگاه از بالا و تند مجری ها رو نمی پسندم. مجری اگر حرفه ای باشه هم میتونه جایگاه مهمان رو حفظ کنه(اسمش روشه...مهمان!) هم با سوالات متفاوت اون رو به چالش بکشه.

البته بنده در مورد این قضیه احتمال میدم که علی ضیاء از نگاه مسعود ده نمکی به حزب اللهی ها و بسیجی ها ناراحت بود.چون اگه اشتباه نکنم علی ضیاء خودش حزب اللهی ه تا حدودی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s
۰:۲۶, ۲۴/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۳ ۰:۴۴ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #63
آواتار
نقل قول:این آقا هم خیلی خوب این اصل مجری گری رو رعایت کرد. من یه قسمت از برنامه اش رو که با عمو تورنگ بود دیدم
اون برنامه اش رو منم دوست داشتم ولی گفتم با اینکه از اجرای ایشون خوشم میاد گاهی وقتا فکر میکنم دنبال یه سری از کاراست که متفاوتش کنه ولی به باد تند انتقاد گرفتن مهمان برنامه که قبول کرده میزبانیه این آقا رو اونم برای برنامه ای که به بهانه ی عید رو آنتن رفته یکم واقعا احساس بدی به آدم منتقل میکنه. حالا اگه این حرفا
نقل قول:باید به مهمان تاخت و اون رو دست پاچه کرد
چون مهمان دو حالت داره: 1- عاقل 2- ناشی
مهمان ناشی وقتی سوال حساس ازش پرسیده بشه راست می گه چون فرصت خالی بندی حرفه ای نداره
ولی مهمان ناشی وقتی سوال حساس از می پرسن دروغ می گه و کلا نابود می شه
مجری باید این کار رو بکنه

توی برنامه ای مثل «هفت» که کارش همینه زده میشد کلا موضوع فرق میکرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s
۱۵:۴۰, ۶/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #64
آواتار
نشان دادن خانم ها با چادر در سیما قرار نیست فرهنگ اسلامی را ترویج کند.
ما فقط به ظاهر و شکل لباس توجه می کنیم در صورتی که فرهنگ اسلامی باید در زندگی ما باشد
حتی این نوع نشان دادن خانم ها در جامعه از طرف سیما خودش باعث اسلام زدگی می شود.
با تشکر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]