|
آیا شیطان وجود خارجی داره؟ خدا چطور؟
|
|
۳:۵۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۳:۵۳ توسط metal_is_pure.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بکس واقعا من هیجا نتونستم جوابِ سوالمو بگیرم، وقتی که این فروم رو به طور اتفاقی دیدم گفتم شاید اینجا شماها بتونید جوابِ سوالاتِ منو بدید، تو دنیایِ واقعی که اگه ازین سوالها بپرسه آدم کلی بهش انگ میچسبوننو جوابشو . . . .
دمِ همتون گرم، لطفا جواب بدید به این تاپیک ![]() چه جوری وجود خدا یا شیطان رو اثبات می کنید؟؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۱, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سلام عرض می کنم خدمت شما
به نظر شما ما چطوری به وجود اومدیم؟ |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۱۸:۵۵ توسط metal_is_pure.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام فاطمه خانم!
ما از پدر مادرامون به وجود اومدیم و اونها هم از پدر مادرشون، این در موردِ گیاهان و حیوانات و بقیه چیزها هم صدق میکنه. (البته این نظر منه) |
|||
|
۱۸:۵۹, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
منظورم من و شما نیست
![]() انسان است!!! |
|||
|
۱۹:۰۲, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خب کلا این زنجیره ادامه داره دیگه. همه یه روز از یکی به دنیا اودن دیگه
|
|||
|
۱۹:۱۱, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آفرین به شما
منظور من هم همین زنجیرست این زنجیره بالاخره یک جا تموم میشه دیگه یک جایی که نه بابایی هست نه بابایی! اونجا که یکی باید باشه که بابا و مامان ما رو به وجود آورده باشه نه فقط بابا و مامان بلکه اولین حرکت به موجودات که شروع کنند به شدن درست؟؟ |
|||
|
|
۱۹:۱۵, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عشق متال
با این جواب هایی که شما داری میدی من فکر میکنم شما دنبال کشف حقیقت نیستی داری خودتو گول میزنی، این چرخه ای که شما میگی بالاخره از یه جایی شروع شده دیگه همین طوری الله بختکی که نبوده این چرخه از کجا شروع شد و کی بوجودش آورد؟ |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۱۹:۲۰ توسط metal_is_pure.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۹:۱۱)فاطمه خانم نوشته است: آفرین به شما آره خوو تا حالا به اینجای قضیه فکر کردم، واسه همینم هست که میگم شک دارم وگرنه می گفتم خدایی وجود نداره دیگه. به نظر من پیدایش همون مامان و بابای اولیه هم بر اساس طبیعت بوده، یعنی یه پدیده طبیعی بوده. |
|||
|
۱۹:۲۳, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
نمی شه که
شما خودت میگی زنجیره یعنی باید به یک جا برسه یک بزرگی که اول زنجیرست درسته؟ |
|||
|
۱۹:۲۶, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خب یعنی می خوای بگی اون خداست دیگه؟ گوش من ازین حرفا پره باوو
|
|||
|
۱۹:۳۱, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
مگه بیراهه؟
من برای شما دلیل آوردم که چرا میگم خداوند وجود داره. شما میگی گوشم پره؟ یعنی چی؟ اگر دلیل برای رد حرفم داری بیار ![]() دلیل. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |