|
آیا شیطان وجود خارجی داره؟ خدا چطور؟
|
|
۳:۵۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۳:۵۳ توسط metal_is_pure.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بکس واقعا من هیجا نتونستم جوابِ سوالمو بگیرم، وقتی که این فروم رو به طور اتفاقی دیدم گفتم شاید اینجا شماها بتونید جوابِ سوالاتِ منو بدید، تو دنیایِ واقعی که اگه ازین سوالها بپرسه آدم کلی بهش انگ میچسبوننو جوابشو . . . .
دمِ همتون گرم، لطفا جواب بدید به این تاپیک ![]() چه جوری وجود خدا یا شیطان رو اثبات می کنید؟؟؟؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۴, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
خوو الان داری شئور منو زیر سوال می بری دیگه
خودم به این موضوع بار ها فکر کردم. ولی میگم فقط به این نتیجه رسیدم که همه چیز مثله یه پدیده طبیعی می مونه.خب شما الان می گی که یکی اونجا بوده که ننه بابای همه ی ماهاست، اوکی قبوله، ولی اونم بوده و رفته دیگه باو. چرا می گید حاضره، نمرده، همه چیزو می دونه؟ اصلا اگه هست چرا خودشو نشون نمیده؟ |
|||
|
۱۹:۴۶, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول:تا یه مدت پیش خدا و وجودِ خدارو قبول داشتم ولی الان چند ماهی هستش که به این موضوع شک کردم نقل قول:متال همه چیز منه عزیز میشه ازتون بپرسم از کی متال شد عشقتون؟ |
|||
|
۱۹:۵۲, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۹:۱۵)moeinnn نوشته است: سلام دوست عشق متال زود تصمیم گیری نکنید عزیز- إن بعض الظن إثم ممنون |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۹:۴۶)7parsa4 نوشته است:نقل قول:تا یه مدت پیش خدا و وجودِ خدارو قبول داشتم ولی الان چند ماهی هستش که به این موضوع شک کردمنقل قول:متال همه چیز منه تقریبا از 12 سالگی متال گوش می دم، از همون اولشم کلا عشق موزیک به خصوص متال بودم، ولی خب از 16 17 سالگی دیگه موزیک یعنی همون متال شد همه چیزم. |
|||
|
۲۰:۰۱, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
این امکان واستون وجود داره که چند روزی متال گوش ندید ؟
|
|||
|
۲۰:۰۹, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
آره باباو، اگه منظورت اینه که معتادشم نه این طوری نیست، چون بارها شده به خاطر گیرایی که خونوادم بهم می دن کلا هم آهنگ گوش دادن هم زدن ساز رو گذاشتم کنار واسه مدت طولانی که ثابت کنم معتادش نیستم، اگه هم دوباره برگشتم سمتش به خاطر عادت نبوده چون چیزیه که دوست دارم، مثه همه چیزایی که شما دوست دارید و انجامش می دید.
|
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام جناب metal_is_pure
از طرز حرف زدنتون مشخصه که به خاطر بی اطلاعی به خدا شک کردید نه از روی کینه یا غرض شما اول مستند ظهور رو از این سایت دانلود کن تا یکم دیدگاهت نسبت به جهان عوض بشه تا بعد با هم حرف بزنیم این مستند 52 قسمته و درسته که مشکلاتی رو داره ولی خیلی ها رو دین دار کرده . شما اول باید علمت رو در این زمینه بالا ببری.مستند ظهور |
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۷:۴۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۱۹:۴۴)metal_is_pure نوشته است: خوو الان داری شئور منو زیر سوال می بری دیگه من اصلا از زیر سوال بردن شعور افراد متنفرم. فقط خواستم از راه عقل استفاده كنم طوري كه خودت راه خودت رو پيدا كني (۲۹/تیر/۹۰ ۱۹:۴۴)metal_is_pure نوشته است: خب شما الان می گی که یکی اونجا بوده که ننه بابای همه ی ماهاست، اوکی قبوله، ولی اونم بوده و رفته دیگه باو. چرا می گید حاضره، نمرده، همه چیزو می دونه؟ اصلا اگه هست چرا خودشو نشون نمیده؟ من نگفتم این حرف رو!! گفتم به وجود آورنده پدر و مادر ماست ، سر حلقه اگر خودش رو نشون بده که دیگه لایق پرستش نیست میشه بت! حالا شما اول همين حرفها و دلايل من رو قبول کن بعد من جلوتر برم |
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۰:۴۳ توسط metal_is_pure.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۹/تیر/۹۰ ۲۰:۲۴)ANTI MASON نوشته است: سلام جناب metal_is_pure معلومه که از روی کینه یا غرض نیست باو، من که نمی خوام با کسی لجبازی کنم یا به جنگ خدا برم یا ازین چرندیات، فقط می خوام جواب سوال های خودمو بگیرم. ممنون از راهنماییت، حتما دانلود می کنم و میبینم. (۲۹/تیر/۹۰ ۲۰:۲۷)فاطمه خانم نوشته است: من نگفتم این حرف رو!! اولش کجاست که من باس قبول کنم؟ اصلا چرا ما باس بپرستیمش؟ چه خدا باشه چه بت باشه چه هر چیز دیگه، ما چرا باس چیزیو بپرستیم خوو؟!! |
|||
|
۲۰:۵۰, ۲۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
خب پستهارو خوندم
کاربران محترم به جای اینکه با سوال و جواب خدا رو برای ایشون ثابت کنید لپ مطلب رو بگید خودشون میخونن اگر سوالی داشتن سوال میکنن شما هم جوابشون رو بدید.البته جواب ایشون رو باید جناب آقای علی درستکار بدن که حوزوی هستن.حالا نمیدونم تخصص ایشون چیه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

خودم به این موضوع بار ها فکر کردم. ولی میگم فقط به این نتیجه رسیدم که همه چیز مثله یه پدیده طبیعی می مونه.