کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی گروه بیداری اندیشه
۲۳:۲۵, ۱۸/مهر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: Logo%20of%20Bidari%20Andishe.JPG]

گروه بیداری اندیشه ، مستقل بوده و هیچ وابستگی به حزب و جناح خاصی ندارد و متشکل از جوانان پژوهشگري است که به دور از جهل و تعصب کورکورانه و با تحقیقات گسترده اما عمیق، پی به حقانیت اسلام و تشیع برده و دریافته که به حقیقت، سعادت و آرامش دنیا و آخرت، در دستورات و رهنمودهاي این دین گنجانده شده است.

از آنجا که این گروه ریشه تمامی جنایت هاي جنایتکاران از یکسو و مصیبت مردم از سوي دیگر را جهل و بی خبري می داند، رسالت خود را بیداري اندیشه انسانها دانسته که سالهاست به خاطر نداشتن تحقیق و مطالعه به خواب سنگینی فرو رفته اند.

این گروه با تکیه بر قرآن و سنت پیامبر و اهل بیت و استناد به منابع معتبر، قدم در راه حق که همان راه اعتدال و میانه روی است گذاشته و در این تاریکی گسترده حاکم بر جهان، راه حقیقت را می جوید. هدف اصلی این گروه شناخت دشمنان اسلام و مبارزه نرم و فرهنگی با آنها می باشد.

و براي انجام این رسالت مهم، اقداماتی از قبیل تهیه و انتشار مقالات، ترجمه و توزیع فیلم هاي مستند و ارائه راهنمایی و مشاوره به علاقه‌مندان را انجام می دهد.

باشد که یاري و لطف خداوند متعال، در جهت تحقق این هدف مقدس، پشتوانه و همراه ما باشد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، Mahdy2021 ، ANTI-FBI ، moon_blue ، harc987 ، sina ، فرهاد ، hamed ، oO DaViD Oo ، Seyed Mohsen ، farzadmir ، alirezaazimi ، مسافر ، amir-mahdi ، علی 110 ، ANTi666 ، mohamad ، Ramin_Ghn ، صابر ، محمد امین ، MJM GAMES ، SAHAR ، rastin ، parisan ، MohammadMeraj ، sasa ، mohsen 2012 ، a.l.? ، هادی نظری ، faraz_223 ، در جستجوی سختی ، amir.hk ، وحید110 ، alis ، حلما ، montazer ، محمداحسان ، محب الزهرا ، ANTI satan ، yektasepas ، meshkat ، rahim ، حسن ، hamed313 ، سرود پیروزی ، Alavifar ، mhklord ، antiKabbalah ، EMPERATOR ، مجید121 ، trance ، آزرم‌شاه ، سپهسالار ، Bidaram... ، pajoheshgar ، mahdiyar ، ام ابيها ، ganjname ، هدهد ، F_R ، Aleyasin ، رمز شب ، am_po ، مگان ، خادمة الزهرا ، M03TAFA ، امیرحسن ، farhadpotter ، علیرضا110 ، irandoost ، أین المنتظر ، mohammad790 ، MAHDI59 ، MESSENGER ، رهیافته ، MohammadSadra ، خاک ، Admirer ، zarati313 ، حسام+ ، saloomeh ، Abasaleh ، mohamad316910 ، fardinho ، lpsl ، sam fisher ، SARV ، babak zg ، seyed313 ، انتصـار ، Havbb 110 ، black ، محب ولایت ، AMINI ، عارفه ، ZaHrA110M ، گل نرگس ، ساراامین ، mahdy30na ، مجید املشی ، Hadith ، ELENOR ، مفقود الاثر ، ترنم ، tazevared ، danialdd ، fiftynine ، آفتاب ، رضوانه ، عبدالرحمن ، m.hossein ، یا امام رضا ، Night_World ، هایرو ، جویای حقیقت ، Justice Bringer ، alisan ، Farzaneh ، حضرت عشق ، Agha sayyed ، منتظر یار ، ماحی ، A.E ، Bidel.s ، نرگس مهدوی ، میثم2 ، noyasystem

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۰, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۲:۵۵)Gryffen نوشته است:  انگار من یه ذره دارم بد متوجه می شم Huh
همین دوستمون که اول این صفحه پست دادن ارسال هاش 477 تاست یعنی کل ارسال کرده هاش 477 تاست بعد چه جوری تو 494 تا پست ازش تشکر می شه ایشون که کل ارسال هاش 477 تاستHuhSmile
برخی از ارسال ها که حذف شده اند ،تشکرشان حساب می شود.
مثلا من یک پست 5 ماه قبل زده ام،الان حذف شده.
از تعداد ارسال های الانم کم میشه،اما در قسمت حسابگر تعداد پست های تشکر شده باقی میمونه.
متوجه شدید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، Anti Vahabi ، عارفه
۲۱:۵۳, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22

(۲۸/مرداد/۹۰ ۱:۵۰)منتقم زهرا نوشته است:  نه. امتیاز یا اعتبار از سمت چپ، دوّمیه.

کو؟ من که نمیبینمش
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عارفه
۴:۲۱, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23

(۳۰/مرداد/۹۰ ۲۱:۵۳)Havbb نوشته است:  
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱:۵۰)منتقم زهرا نوشته است:  نه. امتیاز یا اعتبار از سمت چپ، دوّمیه.

کو؟ من که نمیبینمش

[تصویر: 13140569771.png]
۰:۵۴, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #24

پس چرا برای من این دکمه نیست؟!!!
۱:۲۷, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۱:۳۰ توسط hajiali.m.)
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام دوست من
دکمه ی اعتبار وقتی براتون فعال میشه که ارسال هاتون به عدد 30 برسه
و همچنین اعتبارتون هم به عدد 30 برسه
اون موقع می تونید به دیگر کاربران تالار اعتبار اضافه کنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رمز شب ، عارفه
۱۴:۲۵, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #26

سلام و خسته نباشید به همه دوستان
سایت، با انگیزه و نیت بسیار خوبی شروع شده است.
من جدا به شما توصیه می کنم همینطور که شروع کرده اید ادامه دهید چون این کار شما یک جور انقلاب است و بهتر از من می دانید که اکثر انقلاب ها به خاطر اینکه در حین تکامل و شکل گیری از آرمان های اولیه فاصله گرفتند یا به مقصد نرسیدند یا از مسیر اصلی منحرف شدند.
به طور صریح می گم : جناح بازی - کلیشه ای کار کردن و استفاده غیر هنرمندانه از واژه های اصیل و عمیق و تحلیل مطالب . و بلندگوی اشخاص یا افکار خاص و بسته ای نباشید.
از خدا توفیق روز افزون شما در راه اعتلای حق و حقیقت با ایمان عمیق قلبی را خواهانم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، EMPERATOR ، بیداری اندیشه ، خاک ، mohammad790 ، mohamad316910 ، فاطمه خانم ، عارفه
۱۳:۳۱, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #27

با عرض سلام و خدا قوت واقعا خسته نباشید به آن روز که شما آزاد خواهان را با سپاه حضرتش نظاره کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، محمود ، mohamad ، mohamad316910 ، فاطمه خانم ، عارفه
۱۰:۳۵, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
بسم‌الله الرحمن الرحیم
تبریک میگم برای تلاش صادقانه و خداپسندانه شما...
واقعا جامعه امروز ایران احتیاج به روشنگری وسیعی داره امیدوارم شما با شروع این فعالیت بتونید به پیدا کردن راه صحیح و درست به جوانان کشورمون کمک کنید...
امیدوارم در سایه آقا امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) موفق و مؤید باشید...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، parisan ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه
۱۳:۲۲, ۲۷/مهر/۹۵
شماره ارسال: #29

سلام من تو خیلی از زمینه ها میتونم کمک کنم.من در خدمتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: