کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معما
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان
راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه
به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه Heart
مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم
امیدوارم مورد پسندتون باشه Blush

اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم :
چیستان:
آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا
داشته باشی!Smile
جوابشم فردا میگم Blush
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، خیبر110 ، Maysam-1st ، oO DaViD Oo ، m.shirazi80 ، تفکر ، mhvvhm ، blue.blood ، vahid1878 ، m.hossein ، Patriot ، ضحی ، مفقود الاثر ، آشفته ، درست پسند ، netlog36 ، ahmad1300 ، حلما ، vavp ، ali0077 ، شهیدطیبه واعظی ، انديشه نو ، السا ، آفتاب

آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۲۶, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #181
آواتار
نقل قول:جواب اینه: خواست خدا بوده D: D‏ ‏: D: D: D:

سلام

واقعاً جوابی نداره ؟!!!! Huh

بذارید به بچه های بالا بگم تا اعتبار منفی رو باز کنند ، یه چندتا اعتبار منفی قشنگ به ایشون بدیم که از این کارا نکنند WinkBig Grin
دوست من ، بنده دیشب 1 ساعت وقت من رو گرفت این مسئلهConfused

اگر جواب داره باید در علم دنبالش باشیم یا در تخیلات ؟!
اما جواب بنده Big Grin،یک اتوبوس با سرعت کم حرکت می کرده و به موقع ترمز می کنه ، اما یک کامیوون یا اتوبوس از پشت بهش می زنه ، عقبی ها صدمه می بینند و اتوبوس رو برویی که داشته میومده سرعتش کمی بالا بوده و در نتیجه سرعت نسبتاً بالایی که داشته روی آسفالت کمی کشیده می شه و افراد جلوی اتوبوس به جلو پرت می شن اما چون سرعت خیلی بالا نبوده به عقبی ها آسیب نمی رسه ، فقط جلویی ها به سمت جلو پرت می شن و در آخر برخورد کوچیکی بین دو اتوبوس از جلو اتفاق میوفته ، اما تلفات در نتیجه برخورد دو اتوبوس با هم که از روبرو بوده ، نبوده ، به نظر شما بوده ؟! Big Grin

[تصویر: hnx1mzl9saelnc161new.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ahmad1300 ، ضحی ، دل خسته ، یاســین
۰:۳۰, ۱۳/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۱ ۰:۴۰ توسط ahmad1300.)
شماره ارسال: #182

یک معمای شرعی
زنی با شوهرش در خانه نشسته دو مرد هم میهمانشان هستند یکی از مرد ها نماز میخواند دیگری روزه است
ناگهان در خانه باز شده مردی وارد میشود با ورود این مرد زن به شوهرش حرام میشود نماز و روزه ان دو میهمان هم باطل میشود
علت چه بوده؟؟

نقل قول:دوست من ، بنده دیشب 1 ساعت وقت من رو گرفت این مسئله
دم خودم گرم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
نقل قول:اما جواب بنده [تصویر: biggrin.png]،یک اتوبوس با سرعت کم حرکت می کرده و به موقع ترمز می کنه ، اما یک کامیوون یا اتوبوس از پشت بهش می زنه ، عقبی ها صدمه می بینند و اتوبوس رو برویی که داشته میومده سرعتش کمی بالا بوده و در نتیجه سرعت نسبتاً بالایی که داشته روی آسفالت کمی کشیده می شه و افراد جلوی اتوبوس به جلو پرت می شن اما چون سرعت خیلی بالا نبوده به عقبی ها آسیب نمی رسه ، فقط جلویی ها به سمت جلو پرت می شن و در آخر برخورد کوچیکی بین دو اتوبوس از جلو اتفاق میوفته ، اما تلفات در نتیجه برخورد دو اتوبوس با هم که از روبرو بوده ، نبوده ، به نظر شما بوده ؟! [تصویر: biggrin.png]
نه دیگه شما داری فرض مساله رو عوض کردی اینطوری که نمیشه تو این جواب ها جواب رضا 71 از همه بهتر بود (کمربند ایمنی)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی امینی
۳:۰۴, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #183
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

چند نکته رو باید تذکر بدم: (اهه اهه)

1- در راستای تبیین بهتر نام تاپیک لطفا نام معما را به مرجع پاسخگویی به سوالات شرعی تغییر بدید؛
2- از من بابت استارت دوباره تاپیک تشکر کنید(بدویین دیگه) در غیر این صورت این همه سوال مهوم شرعی کجا پاسخ داده می شد؛
3- از تاخیر چند روزه معذرت می خواهم.Confused

جواب دوستان نقل قول از کتاب فیزیک مفهومی جلد 2 نوشته ی پل جی هیوئیت (مربوط به اینکه چرا در زمین فرو نمی رویم؟):

نقل قول: این واقعیت که الکترون ها همدیگر را دفع می کنند پیامدهای عجیبی دارد. مثلا وقتی اتم های دست شما اتم های دیوار را می فشارد دافعای الکتریکی مانع عبور دست شما از دیوار می شود. همین دافعه الکریکی مانع فرو رفتن ما در کف جامد اتاق می شود. همین طور حس لامسه مارا بوجود می آورد جالب است بدانید وقتی کسی را لمس می کنید اتم های شما با اتم های آن شخص برخورد نمی کنند بلکه اتم ها به قدری به هم نزدیک می شوند که نیروهای دافعه ی الکتریکی را احساس کنید هنوز گافی بسیار کوچک گرچه نامحسوس بین شما و شخصی که لمس می کنید وجود دارد.

حقیقت امر رو بخواید فیزیک خیلی پیچیده تر از تصور ما در این بارست اگه با حقیقت مفاهیم فیزیک آشنا بشیم دنیای اطراف خیلی قابل فهم و در عین حال پیچیده می شه و زیبا شاید مثل پرواز باشه بقول شهید بابایی هرچی بیشتر توش فرو بری دنیا بزرگتر میشه (البته نقل به مضمون بود).

اما توضیح علمی تر از منبع ویژه حافظه ی خودم: در دنیای فیزیک نیروهای زیادی وجود دارند اما فیزیکدان ها ادعا می کنند نیروی های تشکیل دهنده ی دنیا ی اطراف ما 4 نوع اند :
1- گرانش یا همون جاذبه؛
2- الکترومغناطیس؛
3- هسته ای ضعیف؛
4- هسته ای قوی.
حالا اگه تمام نیروهای اطراف ما از این 4 نوع باشند چطور اسم ها و رفتار های متفاوتی دارند؟؟؟

درواقع چیز هایی که ما ازشون به نام نیرو اسم می بریم تاثیر نیروهای 4گانست و به یک یا چندتا از اینها برمی گرده.(اگه توضیح بیشتر در این مورد می خواین بگید می رم دنبالش.)

همه این ها رو گفتم که به این برسم که نیروی تکیه گاه هم به نظر این حقیر تاثیری از نیروها ی گرانش و الکترو مغناطیسه البته برای خودم هم سوال شده بود که آیا واقعا نیروهای بین ذره ای در اتم ها تاثیری بر جواب داره یا نه؟؟؟
می رم دنبالش... Eyeglasses

در جواب دوست عزیزم nina باید بگم که اگه چنین اتفاقی یعنی ایجاد حس لامسه ی مصنوعی از طریق امواج الکترومغناطیس بیفته واقعا فوق العادست یک نمونش رو می شه در سینماها بکار برد دیگه فقط تو محیط نیستی بلکه همه ی اتفاقات اونجا رو حس می کنی تازه این اولشه چه کارا که نمی شه کردSurprise

وقتتون رو گرفتم ولی فکر کنم می ارزید نه؟؟؟

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مفقود الاثر
۳:۴۴, ۱۳/دی/۹۱
شماره ارسال: #184
آواتار
(۱۳/دی/۹۱ ۰:۳۰)ahmad1300 نوشته است:  یک معمای شرعی
زنی با شوهرش در خانه نشسته دو مرد هم میهمانشان هستند یکی از مرد ها نماز میخواند دیگری روزه است
ناگهان در خانه باز شده مردی وارد میشود با ورود این مرد زن به شوهرش حرام میشود نماز و روزه ان دو میهمان هم باطل میشود
علت چه بوده؟؟
مردی که وارد شده شوهر زنه بوده....
که با ورودش به داخل خونه زنه که گمان میکرده شوهرش مرده رفته ازدواج کرده ولی با امدن شوهر قبلیش شوهر فعلیش بهش حرام میشه...
اون دو نفر هم برای همین مرده نماز میخوندن و روزه گرفته بودن.... در واقع نماز قضا و روزه ی قضا بوده برای میت...
که چون طرف زندست باطله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، دل خسته ، sadegh-a ، ضحی ، ahmad1300 ، مفقود الاثر ، شیدا
۲:۴۸, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #185

نقل قول:ردی که وارد شده شوهر زنه بوده....
که با ورودش به داخل خونه زنه که گمان میکرده شوهرش مرده رفته ازدواج کرده ولی با امدن شوهر قبلیش شوهر فعلیش بهش حرام میشه...
اون دو نفر هم برای همین مرده نماز میخوندن و روزه گرفته بودن.... در واقع نماز قضا و روزه ی قضا بوده برای میت...
که چون طرف زندست باطله
ای ناقلا
تقلب از اینترنت نداشتیما WinkWinkWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، Reza71 ، ضحی
۴:۴۱, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #186
آواتار
تقلب از نت نکردمBig Grin
این سوال رو بارها بهش جواب داده بودم و میدونستم.Cool
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ahmad1300 ، ضحی ، یاوران مهدی ، یاســین
۲۳:۵۵, ۱۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #187
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

یه سوال علمی دیگه:Big Grin

اگه مورچه ای n برابر بشه و به اندازه ی فیل برسه می تونه چند تا فیل رو حمل کنه؟؟؟

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، دل خسته ، یاوران مهدی
۱۹:۳۴, ۱۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #188
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام

میدونید که من عادت به یه جواب ندارمBlush
1-اگر مورچه n برابر شه قاعدتا کل دنیا n برابر میشه و فیل واقعی هم همینطور، پس مورچه باز هم نمیتونه فیل رو بلند کنه
2-اگه خواست خدا یاشه و مورچه n برابر شه اما فیل نشه، از اونجایی که مورچه حدودا 6 برابر وزن خودش رو بلند میکنه پس 6 تا فیل رو بلند میکنه
3-از اونجا که خدا هیچ وقت نمیاد مورچه رو n برابر کنه و فرض مسئله هیچ وقت صادق نیست پس میشه حکم بی ربط هم داد یعنی همه جواب هایی که هر کسی بده درسته چون فرض و حکم به انتفای مقدم همواره برقراره
4-اگه در ایستگاه فضایی باشن و بی وزنی باشه، مورچه در هر حالتی خیلی فیل ها رو میتونه بلند میکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، یاوران مهدی ، حوریه سادات ، شیدا ، ضحی
۱۹:۴۵, ۱۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #189
آواتار
(۱۴/دی/۹۱ ۲۳:۵۵)جویای... نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

یه سوال علمی دیگه:Big Grin

اگه مورچه ای n برابر بشه و به اندازه ی فیل برسه می تونه چند تا فیل رو حمل کنه؟؟؟

در پناه حق موفق باشید
یا علی (علیه السلام) مدد
سلام
کمی عجیب به نظرمی رسه.
اگر کاملا scale بشه و تمام قالبلیت هاش به همون اندازه بزرگ بشن ، قدرتش هم n برابر خواهد شد.
اما خوب اگر کاملا scale نشه و به نسبت موجودات دیگه بزرگ بشه و بشه قد فیل ، زورش می شه اندازه زور فیل.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، ضحی
۲۳:۱۶, ۱۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #190
آواتار
سلام
ب نظره من مورچه اگه صد برابر هم بشه باز زورش ب اندازه همون مورچه ست ..Big Grin
درسته ک جثه ش بزرگ شده اما قدرتش کمه ...آ مورچه هزار برابرم بزرگ بشه زور داره آخهHappyBi Dandoon
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی ، دل خسته
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]