|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 20 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۱, ۱۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #191
|
|||
|
|||
|
اگه واقعا فیل بشه با تمام ویژگی های یک فیل هیچوقت نمی تونه فیلی بلند کنه اصولا هیچ فیلی نمیتونه فیلی بلند کنه...
![]() وااا چقدر فیل تو فیل شد!!!
|
|||
|
|
۰:۲۵, ۱۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #192
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ممنون از همگی جواباتون عالی و بعضی نزدیک بود بذارید یه جواب علمی بدم اگه مورچه ای n برابر بشه جرمش متناسب با حجمش n*3 (توانه ها) می شه و مساحت کف پاش n*2 برابر این یعنی کف پاش باید n برابر قبل فشار تحمل کنه خوب این مورچه اگه بتونه خودشو حمل کنه شاهکاره چه برسه به فیل. ![]() ![]() اگه مسئله حله یه معمای دیگه می پرسم احتمالا تکراریه تو یه وب خوندم(این مسئله 4 مرحله داره): سوال اول: چطور می شه یه فیل رو تو یخچال گذاشت؟
در پناه حق موفق باشیدیا علی (علیه السلام) مدد |
|||
|
۸:۵۹, ۱۷/دی/۹۱
شماره ارسال: #193
|
|||
|
|||
|
این که کاری نداره
در یخچال رو باز میکنی فیل رو میزاری توش درشو می بندی والسلام |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۱۹/دی/۹۱
شماره ارسال: #194
|
|||
|
|||
|
من اینو بلدممممم
بر عکسش میکنی میشه لیـــــــــــــــــــــــــــــــــف میره تو یخچال!! ![]() ![]() در ضمن از وب و اینترنتم هم استفاده نکردم این از خاطرات بچه گیمه
|
|||
|
|
۰:۱۲, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #195
|
|||
|
|||
|
سلام
باهااااااا بابا یک معمایی بگین که سلول های خاکستریمون رو تحریک کنه ، نه سلول های موزیانه مغز رو. |
|||
|
|
۰:۳۲, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #196
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اگه سوار یه بالن بشیم و از زمین فاصله بگیریم (عمودی و حرکت نکنیم)، میتونیم صبر کنیم کره زمین بچرخه ودر یک مکان دیگه فرود بیایم؟اگه بعله و خیر دلیل بنویسید راهنمایی:در مسافت ثابت اگه با هواپیما شرق به غرب را پرواز کنید ، با کسی که غرب به شرق(هم جهت با کره زمین چرخیده) پرواز کرده ، اونی که هم جهت بوده زودتر میرسه |
|||
|
|
۰:۳۶, ۲۰/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۱ ۰:۴۰ توسط R3Z4.)
شماره ارسال: #197
|
|||
|
|||
|
این معما به این صورت بوده. و واقعا یک معماست
1-چطور یک زرافه را در یخچال بگذاریم؟ 2-حالا با چند حرکت می شه یک فیل را داخل یخچال گذاشت؟ 3-شیر شاه یک جلسه میزاره همه ی حیوونها رو جمع می کنه. همه میان به جز یکی. آن حیوان کیه؟ 4-حالا فرض کنیم شما توی اون جنگل گیر افتادید و می خواهید از یک رودخانه پر از تساح عبور کنید. چطور این کار را انجام می دهید؟ 5-در این جنگل شما یک کرم سبز می بینید که سنگ میخوره. اسم اون چیه؟ 6-یه نفر تو سرش یه چیز سبز میبینه که سنگ می خوره شبیه کرم هم بوده. این چه موجودیه؟ 7-جلسه شیر شاه تموم شد. ولی همه حیوونها یه جا جمع شدند. چرا؟ |
|||
|
|
۰:۴۸, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #198
|
|||
|
|||
(۲۰/دی/۹۱ ۰:۳۲)nina نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیمسلام اتفاقا من به این موضوع در دوران دبیرستان زیاد فکر کردم!نه نمیشه!اگه گفتید چرا؟چون اطراف زمین خلأ نیست ، و وقتی خلا نباشه جریان سیال داریم (هوا) ، هوا هر چند که رقیق باشه ، اما با حرکت زمین نسبت به هسته با یک سرعتی می چرخ ، مثل وقتی که شما سر مته رو داخل یک ظرف آب بکنید و دکمه دریل رو فشار بدید (زمین هم مثل مته بر امدگی داره). لذا هوا هم می چرخه با گردش زمین ، مثل یک گرباد بزرگ ، و نیرویی به بالن وارد می کنه در جهت چرخش زمین و بالن شروع به چرخش می کنه (با سرعت کمتری از سرعت چرخش زمین ، اما رفته رفته سرعتش مماس می شه بر سرعت زمین و یکی می شه(به تعادل می رسه ، چون نیروی مخالف نداره ، سرعتش می ره بالا ، نیروی وارد بهش کم تر می شه ، شتاب کم میشه ، لذا تغییرات سرعت به صفر می رسه)) لذا می بایست باز هم نیرو صرف کنیم تا چرخش زمین رو خنثی کنیم. |
|||
|
|
۰:۵۵, ۲۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #199
|
|||
|
|||
|
این جوجه نره یا ماده؟ چرا؟
|