|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۰, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بله درسته آخه بابا من هر چی معما بگم شما ها جوابشو میدونید
یا حتما تو اینترنت هست یا حتما تو کتاب ها خوندید خب یه معما طرح میکنم یک پدر و پسری رفته بودند مسافرت ، تصادف میکنن پدر بچه میمیره ، پسر رو میبرن بیمارستان عملش کنن اون دکتر که میاد عمل کنه با کمال شگفتی میگه : ا این پسر منه ، در حالی که پدر مرده چطور این امکان داره ؟ کسانی که جواب رو میدونند فعلا پست نذارن تا بقیه یه خرده فکر کنن این رو از یک کتاب خوندم جون هر کی دوست دارید تو اینترنت سرچ نکنید
|
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:یک پدر و پسری رفته بودند مسافرت ، تصادف میکنن پدر بچه میمیره ، پسر رو میبرن بیمارستان عملش کنن اون دکتر که میاد عمل کنه با کمال شگفتی میگه : ا این پسر منه ، در حالی که پدر مرده چطور این امکان داره ؟ سوال اشتباس! باید بگی یه نفر با پسرش رفته بود مسافرت! این نفر مادر بچه و دکتر پدر بچه ! بچه پسر جفتشونه! البته من یه طور دیگه معمولا تعریفش می کنم که طرف فکر کنه هر دو نفر مرد هستن: یه راننده کامیون با پسرش تو جاده داره میرونه، تصادف و بیمارستان و دکتر میاد:این که پسر منه!... (چیه؟نمیشه مگه زن راننده کامیون باشه؟!) |
|||
|
|
۲۳:۰۵, ۳۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
حالا نمیدونم شایدم این طوری بود
خلاصه کاردان جان شما گفتی و مساله حل شد امپراتور هم که ما شالله همه جواب ها رو میدونه باید یه گزارش تخلف براش بدم ![]() معما چو حل گشت آسان گشت حالا منتظر معماهای دوستان هستیم |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۱۱:۴۳ توسط mahtab22.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
آن چیست که پای کوه نشسته و عمامه بسردارد؟
![]() - شخصي تخم مرغ را دانه اي 70 ريال خريد و دانه اي 50 ريال فروخت و سرانجام ميليونر شد! چطور چنين چيزي ممكن است؟ ![]() - مي دانيم كه در بهشت هر چه بخورند دفع نمي شود، در جهان مادي كداميك از مثالها و شواهد را مي توان يافت كه با آن امر همسان باشد؟
|
|||
|
|
۱۸:۴۶, ۳۱/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۳۱/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۰ ۲۰:۱۶ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:آن چیست که پای کوه نشسته و عمامه بسردارد؟ سوال رو یکم پیچونده بودید حالا نمیشه کنار جوب بشینه ؟ از عمامه ای که گفتید فهمیدم ( قبلا چند مورد مثل این رو شنیده بودم ) جواب به احتمال زیاد میشه قارچ نه؟ نقل قول:مي دانيم كه در بهشت هر چه بخورند دفع نمي شود، در جهان مادي كداميك از مثالها و شواهد را مي توان يافت كه با آن امر همسان باشد؟ روی این معما خیلی خیلی فکریدم از خانواده هم کمی تا قسمتی تقلّبیدم جواب میشه رحم مادر که بچه 9 ماه هر چی عشقش کشید میخوره چیزی هم دفع نمیکنه |
|||
|
|
۱:۰۱, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:عبارت زير را بخوانيد:H-M-B-A-A4-B-R خداییش خیلی راحت بود "هاشم بیا آچار بیار" نقل قول:چراغ راهنمايي و رانندگي كه روبروي خيابان است قرمز است، افسر راهنمايي هم در آنجا ايستاده است، با اينحال راننده اي از چراغ قرمز مي گذرد و كسي مزاحم او نمي شود. چطور چنين چيزي ممكن است؟ ؟ به احتمال 90% یارو راننده بوده ولی اونجا پیاده بوده |
|||
|
|
۹:۱۷, ۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اون ماشینی رو هم که رد شده میشه با آمبولانس جواب داد چون آمبولانس میتونه از چراغ قرمز رد شه
|
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۰ ۱۲:۲۵ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
حالا من چند تا معما میگم
1 - اون چیه که وقتی هوا گرم میشه لباس می پوشه ، وقتی هوا سرد می شه لباسش رو بیرون می آره؟ 2 - اون چیه که اول دینه و اولش "ب" و آخرش "میم"ه ؟ 3 - اون چیه که سفیده اما برف نیست ریشه داره اما درخت نیست سخته ولی سنگ نیست ؟ |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
فکر نمیکنم اونچنان سخت باشه ولی قبول یه راهنمایی میکنم
1 - موجود زنده 2 - یک جمله 3 - یک وسیله که برای خرد کردن مواد به کار میره بیشتر از این بخوام راهنمایی کنم خیلی ضایع میشه یکم فکر کنید
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 120- ( معما) | فانوس *7* | 991 | 387,188 |