|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۵, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۴:۲۲)7parsa4 نوشته است: فکر نمیکنم اونچنان سخت باشه ولی قبول یه راهنمایی میکنم سومیش فکر کنم پنبه بشهhttp://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.gif |
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بابا پنبه چیه ؟
پنبه ریشه داره ؟ یا مثل سنگ سخته ؟ یا واسه خرد کردن مواد به کار میره؟ ![]() یکم بیشتر فکر کنید |
|||
|
|
۱۴:۴۳, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
دوميش (بسم الله الرحمن الرحيم )
|
|||
|
|
۲۲:۳۴, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
اون چیه که وقتی هوا گرم میشه لباس می پوشه ، وقتی هوا سرد می شه لباسش رو بیرون می آره؟
اولیش درخت نیست؟؟؟
|
|||
|
|
۰:۳۱, ۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۰:۳۳ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
آفرین برو بچ همتون درست گفتید
![]() حالا چند تا دیگه : 1- اون چه حیوونیه که هیچ وقت تشنه نمیشه؟ 2- اون چیه که وقتی پُره راه میره ولی وقتی خالیه می ایسته؟ 3- گربه ای تو یه اتاق شش گوشه خوابیده این گربه چند تا زاویه رو می بینه؟ 4- اون كدوم درختيه كه كاشته نشده؟ 5- اون چيه كه هم بچه اون رو داره و هم تفنگ؟ 6- كدوم یکی از سوره های قرآن همنام يكي از شهرهاي ايرانه؟ 7- اسم كدوم سوره قرآنه كه اگه حرف اولش رو برداريم اسم يكي دیگه از سوره هاي قرآن میشه؟ |
|||
|
|
۱:۱۱, ۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۱:۱۵ توسط aight9.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۰ ۰:۳۱)7parsa4 نوشته است: 1- اون چه حیوونیه که هیچ وقت تشنه نمیشه؟ 1- ماهي 3-وقتي كه خوابه كه نميتونه جايي را ببينه 5- قنداق (۳/مرداد/۹۰ ۰:۳۱)7parsa4 نوشته است: 2- ماشين نيست؟ |
|||
|
|
۵:۱۶, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
4- اون كدوم درختيه كه كاشته نشده؟
درخت کابالا فقط برای شوخی گفتم
|
|||
|
|
۱۴:۲۱, ۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۱۴:۳۳ توسط محمود.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۰ ۱۳:۲۸)7parsa4 نوشته است:(۳/مرداد/۹۰ ۱:۱۱)aight9 نوشته است:(۳/مرداد/۹۰ ۰:۳۱)7parsa4 نوشته است: موتوره ![]() لباس لباسای رستورانیها جوراب کفش و..... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 120- ( معما) | فانوس *7* | 991 | 387,065 |