|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۲۶, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۰۸)هدهد نوشته است:(۱۲/مرداد/۹۰ ۲۱:۳۰)منتظر 14 نوشته است: 4- جزاير «لانگرهانس» در كجا هستند؟ البته درستِ درست جواب ندادید ولی پیداست که جواب سوال رو شنیده بودید این جزایر در لوزالمعده قرار دارندولی شایسته ی یه تشکر هستید |
|||
|
|
۰:۵۹, ۱۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
|
۱:۱۷, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
یک معما که ذهن قوی باید داشته باشید!!!
یک خرس داخل یک چاه 20متری می افتاد و در عرض 10 ثانیه به تَه چاه می رسد این خرس چه رنگی است!! در ضمن حواب باید با دلیل قانع کننده باشه!! |
|||
|
۱:۵۶, ۱۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۰ ۱:۵۶ توسط محمود.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۰ ۱:۱۷)EMPERATOR نوشته است: یک معما که ذهن قوی باید داشته باشید!!! (۱۴/مرداد/۹۰ ۱:۱۷)EMPERATOR نوشته است: یک معما که ذهن قوی باید داشته باشید!!! اگر اشتباه نکنم باید یه بچه خرس بوده باشه و بعدش هر چی باشه خرس قهوه ای نباشه چون خرس قهوه ای خیلی سنگینه |
|||
|
۳:۰۳, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
(۱۴/مرداد/۹۰ ۱:۱۷)EMPERATOR نوشته است: یک معما که ذهن قوی باید داشته باشید!!! به نظرم این باید یه معمای فیزیک و جغرافیا باشه. نه امپراطور؟ برخلاف داش محمود من میگم باید رنگش قهوه ای باشه چرا ؟ چون خرس های قهوه ای بیشتر در مناطق استوایی زندگی میکنند و در استوا نیروی جاذبه زمین کمتر از جاهای دیگه هست و بر طبق اطلاعات مسئله در هر ثانیه فقط 2 متر پایین می رفته پس بنابر این اطلاعات فکر میکنم رنگ خرس قهوه ای هست |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
بدون شرح البته با شرح درون تصویر
![]() برای دیدن جواب ها یه پست بزارید بعد جواب رو می زارم برا فهمیدن این چهره ها واقعا باید فسفر بسوزوندید |
|||
|
۱:۳۶, ۱۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱:۴۰ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
1-همه ی ماه ها 29 روز دارند ! یعنی 12 ماه سال !
2-یک ساعت 3-؟ 4-؟ 5- 9 تا 6- اول کبریت رو روشن می کنیم 7-؟ 8-2 سیب 9- حضرت نوح(علیه السلام) بود نه حضرت موسی(علیه السلام) 10- نام خودم - چون خودم راننده ام بقیه شم فکر کنم میگم |
|||
|
|
۱:۴۷, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
(از هیچ جا کپی نکردم باز نگید از اینترنت کپی زدی ها)
1- همه ماه ها 29 روز رو دارند 2- 1 ساعت چون اولی رو همون اول کار میخوریم دومی رو نیم ساعت بعدش و سومی رو یه ساعت بعد 3- یک ساعت چون ساعت عقربه ایه 4- 70 چون 30تقسیم بر 0/5 برابره با 30 ضربدر 2 5- 9 تا چون گفته بجز این 9 تا بقیه مردند 6- اول کبریتو روشن میکنم 7- ؟؟؟؟؟؟ 8- 2 تا سیب داریم 9 - حضرت موسی که نبود حضرت نوح بود 10 - راننده اتوبوس که خودمونیم |
|||
|
|
۱:۴۸, ۱۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مرداد/۹۰ ۱:۵۱ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
4جواب میشه : 70 -----> 30 تقسیم بر 0.5 میشه 60 به علاوه 10 میشه 70
7-فکر کنم سفید؟ |
|||
|
۱:۵۸, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
7- خرس قطبیه چون تنها در یه صورت ممکنه یه خونه چهار وجهش به طرف جنوب باشه اونم اینکه در قطب شمال باشه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 120- ( معما) | فانوس *7* | 991 | 387,286 |
۲۴/مرداد/۹۴ ۰:۲۹ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: new-05.jpg]](http://www.mums.ac.ir/shares/ch_dargaz/mdargaz/new-05.jpg)