|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۷, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
من یک سوال داشتم
چرا در مجالس ختم سوره الرحمن خونده می شه؟ البته خودم جوابش را نمی دونم |
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
|
۹:۲۹, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام سه نفر نزد حضرت علی(علیه السلام)اومدند و عرض کردند:پدر ما 17 اسب برای ما به ارث گذاشته و وصیت کرده که نیمی از اسب ها برای پسر اول و یک سوم برای پسر دوم و یک نهم برای پسر سوم باشد.حضرت مشکل رو حل کرد و اسب ها رو دقیق تقسیم کرد. شما بنویسید چه طور؟ |
|||
|
۱۲:۳۳, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
(۱۵/مرداد/۹۰ ۰:۰۴)EMPERATOR نوشته است:(۱۴/مرداد/۹۰ ۱:۱۷)EMPERATOR نوشته است: یک معما که ذهن قوی باید داشته باشید!!! احتمالا خرس قطبی (سفید) هستش. چون اگه خرس سیاه یا قهوه ای باشه نمیشه سقوطش رو توی چاه مشاهده کرد. درسته ؟ |
|||
|
|
۱۳:۰۴, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۰ ۱۰:۲۶)Sms4815 نوشته است:(۱۴/مرداد/۹۰ ۲۳:۳۰)Sms4815 نوشته است: بدون شرح البته با شرح درون تصویر سلام.جناب Sms4815 این تصویر خیلی خیلی قدیمیه من اینو حداقل 4یا5 سال پیش دیدمش!!! توی این تصویر به شرح زیر 9 تصویر رو توضیح میدم : 1.چهره پیرمرد(کله طاس) 2.تو چهره پیرمرد یه پیرمرد عصا بدست! 3و4.تو گوش پیرمرد تصویر یه زن با نوزادش هست(2تا) 5و6.سمت راست بالای ستون دوتا چهره روبروی هم! 7و8و9. سمت چپ عکس بالای ستون روبری پرنده دوتا چهره(بادقت نگاه کنید) و پشت پرنده هم یه چهره کودکی هست! اینم از این.... موفق و مؤید باشید. |
|||
|
۱۳:۰۹, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۰ ۱۳:۱۳ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
![]() خدمت شما نقل قول:یک معما که ذهن قوی باید داشته باشید!!!این خرسی که شما نوشتی مشکی هستش.چون به رنگ مشکی نوشتی. این خرس قرمزه. درسته؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۰ ۱۲:۳۳)elecman_1984 نوشته است:(۱۵/مرداد/۹۰ ۰:۰۴)EMPERATOR نوشته است:(۱۴/مرداد/۹۰ ۱:۱۷)EMPERATOR نوشته است: دوستان با دلیل جواب بدید هیچ ربطی به رنگ نوشته ندارهیا هیچ ربطی به دیدن اون موقع افتادن توی چاه نداره!! یک راهنمایی می کنم با توجه به نیروی جاذبه باید جواب بدید!! |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
مثل اینکه مجبورم دیگه جواب رو بگم تا دوستان فکر نکنند که
سرکاری هستش: نیروی جاذبه در قطب شمال و جنوب برابر با 2 متر در ثانیه هستش ولی در سایر نقاط 8/1 هستش. خوب اگر خرسی بعد از 10 ثانیه به ته چاه برسه یعنی در هر ثانیه 2 متر سقوط داشته پس رنگ این خرس سفید هستش |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
طبق قانون گرانش و سقوط ازاد . وزن جسم هیچ تاثیری در سرعت رسیدنش به زمین نداره.
یعنی اگر یک وزنه 1 گرمی با 1 وزنه 10 کیلوگرمی رو با هم از بالای ساختمونی رها کنیم با هم به زمین میرسه . در پناه حق |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۰ ۹:۲۹)shafagh_mah نوشته است: خوب از اونجایی که آمار و احتمالات بنده خیلی خوبه!!! و یادمه که چنین مسائلی رو توی درس آمار هم داشتیم اولین کاری که باید بکنیم یک اسب ( فرضی ) به این اسب ها اضافه می کنیم حالا مجموعا 18 اسب داریم .طبق وصیت پدر،ارث پسر اولی از 18 اسب، 9 اسب هستش و ارث پسر دوم برابر 6 اسب و ارث پسر کوچکتر برابر2 اسب میشه.نهایتا 17 اسب به سه برادر میرسه و یک اسب هم اضاقه میاد! فکر کنم امام علی (علیه السلام) اسب خودش رو به اسب ها اضافه می کنه ( همون عدد فرضی ) و آخر سر هم دوباره بر میداره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 120- ( معما) | فانوس *7* | 991 | 387,065 |
۲۴/مرداد/۹۴ ۰:۲۹ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: new-05.jpg]](http://www.mums.ac.ir/shares/ch_dargaz/mdargaz/new-05.jpg)
![[تصویر: k5k3q8gh4vp0i5iualml.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/k5k3q8gh4vp0i5iualml.jpg)