|
معما
|
|
۱۰:۲۲, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۰ ۲۳:۳۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم اله الرحمن الرحیم
سلام به همهی عزیزان راستش فکر کردم معما و چیستان و سرگرمی هم بد نیست توی سایت باشه به خاطر همین گفتم 1 معمای حلال هم بذارم تا هیجانش بیشتر باشه ![]() مسائل علمی هم که جواباشون جالب و همه میتونن جواب بدن هم میتونیم بذاریم امیدوارم مورد پسندتون باشه ![]() اولیشم با اجازه ی همه خودم بگم : چیستان: آن چیست که هیچکس ندارد و همه توقع دارند تو حتما آنرا داشته باشی! ![]() جوابشم فردا میگم
|
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۴, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۰ ۱۶:۰۸)وحید110 نوشته است: طبق قانون گرانش و سقوط ازاد . وزن جسم هیچ تاثیری در سرعت رسیدنش به زمین نداره. این قانونی که گفتید درسته ولی در شرایط خلأ در شرایط عادی به دلیل وجود اصطکاک هوا دو جسم متفاوت هیچ وقت با هم به زمین نمی رسند. |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
سلام
در قرآن کریم جریانی بین حضرت ابراهیم علیه السلام و طاغوت زمان نمرود نقل شده است . جریانش مشهور است . آیه می فرماید : ابراهیم ع فرمود پروردگار من آنستکه زنده می کند و می میراند نمرود پاسخ داد : من هم زنده می کنم و می میرانم ( و بعد دو زندانی حاضر کرد یکی را آزاد و دیگری را کشت ) ابراهیم ع فرمود : پروردگار من خورشید را از مشرق بیرون می آورد تو از مغرب درآر نمرود مبهوت شد بعد قرآن می فرماید : خداوند ستمکاران را هدایت نمی کند ظاهرا می خواهد بفرماید اگر نمرود ستمکار نبود باز جوابی در دهانش می گذاشتیم اما او ستمکار بود و ما اورا یاری و هدایت نکردیم . به نظر شما نمرود چه پاسخی می توانست بدهد ؟ موفق در پناه حق |
|||
|
۲:۱۰, ۲۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
(۱۹/مرداد/۹۰ ۱۶:۱۴)elecman_1984 نوشته است:(۱۹/مرداد/۹۰ ۱۶:۰۸)وحید110 نوشته است: طبق قانون گرانش و سقوط ازاد . وزن جسم هیچ تاثیری در سرعت رسیدنش به زمین نداره. در این فرمول فرض بر اندازه فزیکی یکسان است و در شرایط مساوی . پس استحکاک هوا محاسبه نشده و برای هر دو جسم یکسان است . یا حق |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
سلام
برای اینکه دوستان مشارکت فعالتری داشته باشند جواب را می نویسم تا نظرشان را در مورد آن جویا شوم و اما جواب : نمرود در جواب اول یک جواب مجازی داد که در آن شائبه اعتبار و قرارداد جدید بود و آن این بود که زنده نگه داشتن زندانی دیگر را احیا ( زنده کردن ) گرفت در حالی که باقی گذاشتن کسی زنده کردن او نیست پس نمرود اینجا بالمجاز احیا کرد با یک قرارداد شخصی و اصطلاح سازی نو این کار را انجام داد و حضرت ابراهیم علیه السلام به آن ایراد نگرفت هرچند حقیقتا جای ایرادگیری بود بر همین اساس وقتی حضرت دومین ویژگی رب خود را برشمرد که خدای من کسی است خورشید را از مشرق در می آورد پس تو از مغرب درآور نمرود بر اساس کار قبلی خودش یعنی جواب مجازی با یک اصطلاح سازی نو و قرار داد جدید می توانست بگوید : از امروز امر می کنم مشرق مغرب باشد و مغرب مشرق خوب فردا که خورشید از مشرق حقیقی بر می خواست در حقیقت از مغرب نو برخاسته بود و چون مغرب سازی کار نمرود بود برآمدن خورشید از مغرب هم بالمجاز به او منسوب می شد اما خداوند فرمود ما ستمکاران را هدایت نمی کنیم . شاید یعنی دیگر نگذاشتیم عقلش به اینجا قد دهد نظر شما چیست ؟ موفق در پناه حق |
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
از بچههای کودکستان سوال زیر پرسیده شد:
«اتوبوس شکل زیر به کدام طرف حرکت میکند؟» ![]() به دقت به شکل نگاه کنید. جواب سوال بالا را میدانید؟ تنها دو جواب وجود دارد: «چپ» یا «راست» دربارهاش فکر کنید ... هنوز نمیدانید به کدام طرف حرکت میکند؟ عیب نداره! من به شما میگویم.ولی چند مدت دیگه! هر وقت خسته شدین یه پیام خصوصی به من بدین میام جوابشو میدم! |
|||
|
|
۱۴:۰۶, ۲۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۰ ۱۴:۱۰ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
از اونجایی که درهای اتوبوس دیده نمیشه حتما داره ---------------> به این طرف حرکت میکنه !!!
درسته ؟!؟!:s حالا یه معما هم من بگم ؟!؟! کدوم جنگ جهانی بود که 6/1 جمعیت جهان کشته شدند؟؟؟
|
|||
|
۱۴:۲۳, ۲۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۰ ۱۴:۳۱ توسط zohur.)
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
|
من فكر ميكنم مسيرش------>اينه .فكر كنم
|
|||
|
۱۴:۲۷, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
۱۶:۵۹, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
سلام.
آخرش این کدوم جنگ بود؟ فکر کنم جنگ جهانی سوم،نه!!! |
|||
|
۲۰:۰۷, ۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۲۰:۰۸ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
نه، خودم جواب رو بگم ؟!؟!
----------------------------------------------------------------------------------------------- ابتدای خلقت ... حضرت آدم و حوا و 4 فرزندشان ... : 6 نفر بودن جنگ هابیل و قابیل ... 1/6 جمعیت جهان کشته شدند ...
|
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| 120- ( معما) | فانوس *7* | 991 | 387,223 |
۲۴/مرداد/۹۴ ۰:۲۹ آخرین ارسال: فانوس *7* |
|

![[تصویر: bus1.gif]](http://www.persianv.com/khabar/bus1.gif)