کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست
در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم
راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود
وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ...
ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن

امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه

به امید ظهورIdea

----------------------------------------------------------------------------

دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، Reza2035 ، yektaparast ، bagheri4 ، عاشورايي ، oO DaViD Oo ، Humanoid ، montazer ، أین المنتظر ، janali ، m.hossein ، فدک زهرا ، navid-313 ، Patriot ، سدرة المنتهی ، yashar_turk ، faateme-313 ، راحیل ، vahrakan ، مفقود الاثر ، مسعود.پاکرو ، شهرام ، بچه شیعه ، كارمند پيمانی ، Justice Bringer ، mahdi_kojayee ، آفتاب ، ehsanagiyan ، عدالت ، قلب ، fafa* ، mofa ، mahramaneh ، آیدا77 ، amirak

آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۶, ۱۱/دی/۹۲
شماره ارسال: #171
آواتار
اعتراف میکنم که این بحثا که راه میفته اونایی که ندیدن کنجکاو میشن ببینن،منم جزو همین ها!تا جایی که الان دیدم،که زیاد نیست،یه فکری خیلی خیلی به ذهنم خطور میکنه اونم اینه که این سریال برای کسایی که تعریفشون از خدا و در کل اصول محکم نیست دچار تزلزل میشه.من انسان اگه مطمءن نباشم ،مثلا شیطان از جنس جن ه،دیگه اینکه این سریال تخیلیه برام حکم سند رو پیدا میکنه.برای کسایی که به اندازه ای از حقیقت امور اطلاع دارن و "ایمان"دارن بهش این سریال تا جایی پوچ ،تخیلی و برای گذران وقت میشه.در واقع برای شکل دادن پایه و اساس مذهب برای مخاطبه.واضحه که اگه مخاطب عقیده ی خودشو کامل بدونه تحت تاثیر قرار نمیگیره.دوم اینکه کتابهای زیادی راجبه این شخصیت ها هست!منظورم اسمشونه.از عزازیل گرفته تا لیلیث و متاترون،مثلا کتاب مرشد و مادگاریتا یا نیروی اهریمنی اش.یجورایی انگار مهمه برای سازنده ها که مخاطب ها اسم های خاصی رو با ویژگی های خاصی باور کنن.شاید در اینده قراره ازشون استفاده بشه.سوم اینکه راجبه دروغ بودن و در تضاد بودنش با قران شکی نیست.اما هرچیزی اسم تخیلی روش باشه همینه.میتونید به مثنوی هم این ایرادو در سطح پایینتری وارد کنید.تخیل،داستان،فیلم،سریال،رمان،هیچکدوم حقیقت نیستند،دروغند،دروغی که میدونیم دروغه!پس دیگه هرکسی با خودشه که ببینه این دروغ ها رو،تضاد هارو برای گذران وقت انتخاب میکنه یا نه.
و میدونم جای این سوال اینجا نیست اما ازونجا که چند بار ازش نام برده شده،تاپیک سریال فرینج بسته شده؟چرا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer
۱۷:۵۳, ۱۱/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۲ ۱۷:۵۷ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #172
آواتار
به نام خدا

این سریال را تا انتهای فصل شش دیده ام و متاسفانه باید بگویم به شدت انحرافی میباشد و بیشتر برای از راه بدر کردن قشر نوجوان یا به اصطلاح خود آمریکاییها، تین ایجرها میباشد و جالب اینکه این سریال از معدود سریالهایی میباشد که بعد از گذشت پنج سال همچنان در حال ساخته شدن میباشد. به زودی نقدی از آن را ارسال خواهم کرد فقط به طور خلاصه بگم این سریال نود و نه درصدش کفرآلود و ضد مذهب و شیطانی و یک درصدش هم مرتبط با مذهب میباشد و از نظر درجه بندی کیفی هم جزو محصولات و سریالهای درجه دو یا حتی سه آمریکایی - کانادایی و در واقع بین گرید B و C میباشد. نگاه کردن این سریال به هیچ وجه توصیه نمیشود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Reza71 ، قلب
۱۹:۵۹, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #173
آواتار
(۱۱/دی/۹۲ ۱۷:۵۳)عدالت نوشته است:  به نام خدا

این سریال را تا انتهای فصل شش دیده ام و متاسفانه باید بگویم به شدت انحرافی میباشد و بیشتر برای از راه بدر کردن قشر نوجوان یا به اصطلاح خود آمریکاییها، تین ایجرها میباشد و جالب اینکه این سریال از معدود سریالهایی میباشد که بعد از گذشت پنج سال همچنان در حال ساخته شدن میباشد. به زودی نقدی از آن را ارسال خواهم کرد فقط به طور خلاصه بگم این سریال نود و نه درصدش کفرآلود و ضد مذهب و شیطانی و یک درصدش هم مرتبط با مذهب میباشد و از نظر درجه بندی کیفی هم جزو محصولات و سریالهای درجه دو یا حتی سه آمریکایی - کانادایی و در واقع بین گرید B و C میباشد. نگاه کردن این سریال به هیچ وجه توصیه نمیشود.

ببخشید ولی چرا شما تا انتهای فصل شش این سریالو ادامه دادین؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، Reza71
۲۰:۱۹, ۱۲/دی/۹۲
شماره ارسال: #174
آواتار
(۱۲/دی/۹۲ ۱۹:۵۹)PWLG نوشته است:  ببخشید ولی چرا شما تا انتهای فصل شش این سریالو ادامه دادین؟

یه چیزی هست به اسم واکسیناسیون در علم پزشکی ... که اینجا هم کاربرد داره !

قطعا وقتی میایم اینجا نظراتمون رو درباره محتوی این سریالا میگیم منظورم این نیست که کسی نره ببینه ! منظورمون ازین کارا اینه که کسی اگر خیلی اصرار داره سریالای هالیوود رو ببینه حداقل آگاه باشه از مسائلی که داخلش به مخاطب القا میکنن !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، عدالت
۱۵:۴۷, ۱۳/دی/۹۲
شماره ارسال: #175
آواتار
به نام خدا
ولی منظور دوستمون این بود که کسی نبینه!
جای تقدیر داره که بعضیا رنج دیدن یه سریالو تا چندین فصل به جون میخرن تا به ما اطلاع بدن بده! (?Really)
جدا از همون فصل ابتدایی معلوم نبود که بده؟ یعنی به امید سربراه شدن سازندگان سریال، بقیه اش رو نگاه میکنند؟
مثل آقای عباسی هم که کسی تحلیل استراتژیک ارائه نمیده که بگیم باید تا آخر سریال رو بررسی کنه.
مثلا من سریال... Arrow (هرچی دلتون میخواد فکر کنید، ماسونی، شیطانی، مستهجن و...) رو تا آخرین قسمتی که پخش شده نگاه کردم. (بعد از فرار از زندان اولین سریالی بود که درست و حسابی دنبالش کردم.) از همون قسمت های ابتدایی معلوم شد که اینم مثل بقیه سریالا رابطه مثلثی و مربعی و... داره. (اصلا انگار اینجور چیزا نباشه به سریالا حق پخش نمیدن.)
در فصل دومش هم رازهای بسیار بدی درباره مادر الیور برملا شد. خود الیور هم که قربونش برم هر قسمت با یکیه! خب یعنی من نفهمیدم این سریال بده؟
پس اگر به هر دلیلی ادامه میدمش نمیتونم بگم شماها نگاه نکنید.(خودت حالشو ببری و به ما بگی نبین؟Big Grin)
البته این دوستمون فرمودند به زودی نقدی ارسال خواند کرد. (از این بزودی ها جدیدا مد شده و همه میگن) امیدوارم ارزش دیدن شش فصل را داشته باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، Justice Bringer
۱۷:۰۹, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #176
آواتار
تو قسمت 11 از فصل 9 داستان هابیل وقابیل تحریف ومعکوس میشه زیرنویس اون قسمت از سریال :

. هابيل با خدا حرف نميزد
. با لوسيفر حرف ميزد
. لوسيفر ميخواست داداشم رو حيوون اهليش کنه
نميتونستم تحمل کنم ببينم فاسد شده
... پس يه معامله پيشنهاد دادم
. روح هابيل توي بهشت به جاي روح من توي جهنم
... لوسيفر قبول کرد
. تا زماني که من کسي باشم که هابيل رو به بهشت فرستاده
. پس کشتمش
... يه سرباز جهنم شدم
. يه شواليه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، PWLG ، مجید املشی
۱۷:۵۰, ۳/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #177
آواتار
شوک دهنده ترین قسمت سریال بود...
هم احساسی بود (یه خورده) هم اکشن و جنجالی
دین علامت قابیل رو گرفت...
قابیل گفت بهای سنگینی داره و این بها برای دین چیه هنوز معلوم نیست.

کستیل و سم هم که هرکدوم یه داستانین برای خودشون...

هرجوری تموم میشه فقط امیدوارم تهش دارماتیک تموم نشه که یکی از شخصیتها بمیره.

جدای از تمام مسائلی که پیرامون سریال ایجاد شده واقعا به دید من سریال موفقی بوده و یه یه هفته ای بعد از اتمامش تو شک باقی میمونن بیننده هاش.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Justice Bringer ، A L I ، M912 ، ADAM ، مجید املشی
۳:۰۰, ۴/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #178
آواتار
من یه روز مونده به عمرم باید برم نویسنده این سریال رو ببینم،بهش بگم خدایی،جون ننه بابات...این داستانها رو از کجا در میاری؟Big Grin...!
کلا جا خوردم،ربطش داد به هابیل و قابیل...!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، سید ابراهیم ، Reza71 ، ADAM
۱۲:۴۸, ۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #179
آواتار
سخت نگیرید من که همیشه از قسمت هایی که در مورد چیزاییه که تو ادیان مختلف مشرکه پخش میکنن خوشم میاد چون معمولا میان برعکسش رو نشنون میدن و میگن تا حالا اینطوری فکر میکردی چون اینطور بهت گفته شده حالا اگه یک چیز این وسط فرق کنه آیا کل باور تو تغییر نمیکنه؟؟؟
من که خیلی خوشم میاد این مسئله که وحی منزل نیست در واقعیت همه داستان هابیل و قابیل رو میدونن و قرار نیست با یه قسمت نظر همه عوض بشه فکر میکنم فیلم بیشتر از بحث شیطانی مضمون فلسفی داره شما رو که نمیدونم ولی من همیشه به این موضوع فکر میکنم ....
Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، Reza71 ، Justice Bringer ، PWLG ، ADAM ، مجید املشی
۱۳:۰۵, ۵/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۲ ۱۳:۰۷ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #180
آواتار
کلا این جابه‌جایی‌ها در فرهنگ سینمایی و حتی ادبی غرب بسیار جذاب و جالب است و مخاطبین خاص خودش را دارد...

یک نمونه بسیار معروف دیگر را میتوان در فیلم آخرین وسوسه مسیح اثر (فکر کنم) اسکورسیزی که از کتابی با همین نام از کازانتزاکیس(کتاب خیلی معروف و قوی است) ساخته شده...

در آنجا نشان می دهد که بهترین و با ایمان ترین حواری حضرت مسیح، یهودا اسخریوطی است، و در سکانسی مهم حضرت مسیح به او میگوید اراده خدا بر این قرار گرفته که من شهید شوم. باید کسی از حواریون به من خیانت کند تا رومیان مرا گرفته و اعدام کنند...
یهودا ناراحت شده و میگوید ما نمی گذاریم و..

مسیح در پاسخ میگوید اراده خدا بر این قرار گرفته که تو خودت را فدا کنی... آیا میتوانی این کار را بکنی...تو باید به من خیانت کنی و من را تحویل رومیان دهی

یهودا با بغض میگوید : اینگونه تا ابد مورد لعن و نفرین مردمم...
و مسیح میگوید: ولی در عالم ملکوت مقامی داری که هیچ کس را به آن راهی نیست... تو بهترین یار خدا هستی...

کلا بیننده و خواننده هنگ میکنه...Confused

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، A L I ، Reza71 ، Justice Bringer ، PWLG ، ADAM ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]