کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحلیل و بررسی سریال شیطان پرستی SuperNatural
۱۳:۵۳, ۲۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۷:۲۹ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
این سریال خارجی که بیشتر با محوریت شیطان و مبارزه با آن ساخته شده دارای نکات بسیار ریز و قابل تعملی است که خواند آن ها خالی از لطف نیست
در یکی از اپیزود های پایانی این سریال در صحنه ای شیطان بزرگ یا به قول آن ها لوسیفر که به برادرش می گوید می دانی چرا من به خدا تعظیم نکردم چون من اونو بیشتر از همه دوست داشتم و به همین دلیل این کارو نکردم
راستش چون حظور ذهن ندارم زیاد یادم نیست دقیقا چی می گه ولی مفهوم کلیش این بود
وقتی یه بچه دبیرستانی و راهنمایی که تازه داره نحوه ی فکر کردنو و مغزش شکلمی گیره اینو میشنوه یه دودلی و شک در ذهنش ایجاد می شه که شاید شیطان راست می گه شاید ما اشتباه فکر می کردیم و ...
ببینید چه راحت دارن نحوه ی تفکرمونو عوض می کنن دارن شیطانو یه موجود خیرخواه خدا جلوه می دن

امیدوارم با نظرات شما اطلاعاتمون بیشتر بشه

به امید ظهورIdea

----------------------------------------------------------------------------

دانلود تحلیل سریال سوپرنچرال توسط استاد حسن عباسی : دانلود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، Reza2035 ، yektaparast ، bagheri4 ، عاشورايي ، oO DaViD Oo ، Humanoid ، montazer ، أین المنتظر ، janali ، m.hossein ، فدک زهرا ، navid-313 ، Patriot ، سدرة المنتهی ، yashar_turk ، faateme-313 ، راحیل ، vahrakan ، مفقود الاثر ، مسعود.پاکرو ، شهرام ، بچه شیعه ، كارمند پيمانی ، Justice Bringer ، mahdi_kojayee ، آفتاب ، ehsanagiyan ، عدالت ، قلب ، fafa* ، mofa ، mahramaneh ، آیدا77 ، amirak

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۴۱, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #31

فقط میتونم بگم خیلی LOL هستن بعضی ها !

چرا اطلاعات اشتباه میدید مردم ؟! توی این سریال نه خدا مرده ، نه شیطان ها زمین رو در اختیار گرفتن ! دقیقا بر عکسه ، خدا زندس و شکارچی ها به دنبال نابودی شیاطین هستن !

کسی هم که با یه جمله ذهنیت ـش عوض شه ، خدا به اونم عقل داده ، که خودش تصمیم بگیره !

همه چیز رو میچسبونید به اسرائیل ما اینجا فقط میخندیم ! Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، A L I ، M912
۱۲:۳۲, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۴:۳۴ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #32
آواتار
خوبیش اینه که باز متوجه اشتباهشون شدن و دیگه روش مانور نمیدن...
همنوطور که قبلا گفتم اگه کسی از افرادی که در این سایت هستن و این فیلم رو نقد میکنن این فیلم رو دیدن(بعیده) و فقط حرفهای دیگران رو تکرار نمیکنن من حاضرم به تمام گیرهایی که به این فیلم میده جواب بدم.....
اگر هم که کسی نیست پس لطفا این مبحث رو پاک کنید و بیخودی فیلم رو بدنام نکنین.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، M912 ، W@RN3R
۱۸:۰۰, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۱۸:۰۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #33
آواتار
اول از همه بگم من فصل 8 رو ندیده ام و نمیدونم در این فصل چه اتفاقی می افته و موضوعش چیه ..
نقل قول:توی این سریال نه خدا مرده
خدای این سریال نمرده ولی هر چی دنبالش میگردند پیداش نمیکنند ... هیچ کس هم ازش خبر نداره ... کلا ول کرده رفته دنیا رو ... هم چین خدایی زندش از مردش بدتره ... خدایی که مخلوقاتش اصلا واسش مهم نیستن و به سر نوشتشون اصلا کاری نداره ... در کل خلق کرده بد دیده دارند زیاد گناه میکنن ولشون کرده ... چنین خدایی ...Dodgy

نقل قول:نقدی که انجام شده درست نیست.....
بهتر بود صبر میکردین سریال تموم شه بعد نقد ها رو شروع میکردین......

من تمام فصلهای این سریال رو دیدم و چیزی با این تفاسیر در این سریال وجود نداشت....
خیلی سختگیرانه جلو رفتین.....
الان که فصل هشت شروع شده دیگه خبری از نقدها نیست چرا؟
چون متوجه شدن منتقدها که زود کارشون رو شروع کردن.....
اگه کسی از منتقدای سریال این فیلمو دیده من حاضرم باهاش بحث کنم....
بحث رو برای داستان رو دو برهه انجام باید داد ... تا فصل 5 و آخر فصل 5 که شیطان میافته تو قفس و بعدش ...
که دوباره سربال تمدید شد ...

چند نکته در مورد سریال :
1. اساسا از نظر دین اسلام که همه و همه حرفهایی فیلم و ادعاهاش غلطه ...
و بعضا کفر و شرک ....
2.چیزی به اسم انتقام ارواح و بازشگتشون به دنیا کلا مردوده ...
فلسفه ی شیاطین داستان هم رد شده است .... شیاطین در این داستان روح هایی هستند که بعد سال ها شکنجه در جهنم تبدیل شده اند به هیولا و خودشون شکنجه گر شده اند
کلا بر خلاف عقائد اسلام و احتمالا مسیحیت است
3. رابطه ی فرشتگان و لوسیفر هم سراسر مسخره است ... مایکل برادر بزرگ تر لوسیفر بوده و با لوسیفر جنگیده و ...
همش بر اساس نص قرآن دروغه
4. شیطان اصلا از جنس فرشتگان دیگر نیست ..شیطان از آتش خلق شده و جن هست ....
5. جهنم تحت تسلط خدا و فرشتگان است ... شیطان و دوستاش چه کاره اند تو جهنم؟؟؟Big GrinBig Grin
و خیلی چیز های دیگه ...
نظر کلی من در مورد سریال:
1. توش شبهات زیادی مطرح میشه در مورد خلقت و خدا و شیطان وجود داره ... کسی اعتقاد قوی نداشته باشه ممکنه کمی گمراه بشه ....
2.تو فیلم کارگردان خیای تخیل خودش رو قاطی کرده و آموزه ها آخرالزمانی کتب عهد عتیق رو هم حتی در نظر نگرفته ..
پس با یک اثر تخیلی طرفیم بیشتر .... وقتی هم که از تخیل استفاده میکنند می شود ملغمه ای از شبهات و دروغ ها
3. کارگردان و نویسنده نشسته اند هر چیز ماورائی داشته جمع کرده اند و سر و تهش رو زده اند و سریال درست کرده اند
4. برخی مسائل سریال هم جای تعمق بیشتری داره :
الف. بعد لوسیفر کسی که مدیر جهنم میشه کسی نیست جز آلیستر کراولی ... که در دنیای امروز هم کسی با این نام وجود داره و همون کسیه که کتاب قانون رو بر اساس تلقینات آیواس جن نوشته ...
اینکه درجه شرارت رو بعد از لوسیفر به آلیستر میدهد هم یک نوع تعریفه هم یک نوع توهین ... بستگی داره کی به قضیه نگاه کنه .. یک موحد یا یک شیطان پرست
ب. مساله فروش روح .. این مساله هم جای بررسی داره ... یکی از بیشترین مظامین تکرار شده همین فروش روحه که در دنیای واقعی وجود داره که خیلی هم مزمت شده و این خوبه ... ولی آیا با این درجه مزمت بیان هم چین مسائلی صحیح هست یا نه رو باید در بازخورد بینندگانش دید ... آیا اگر کسی بره تحقیق کنه و بفهمه بر فرض بعد فروش روح قرار نیست بعد 10 سال بمیره و کسانی که این کار رو کرده اند اگر به مفاد قرار دادشون عمل کرده باشه اند نمرده اند هنوز آیا تشویق به انجام این معامله نمی شود؟؟؟
5. در کل این سریال رو باید یک سریال خارج از حیطه دین های آسمانی دید چون سراسرش تخیله ... پس با دید دین محور کلا رد شده است ... حالا باید دید آیا دیدن سریالی که سراسر دروغه از نطر واقعیات و سراسر شبهه است برای کسانی که مطالعات قوی در مورد اصول دین و فرشتگان و خدا و شیطان نداشته اند کار درستی است یا خیر ...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۱۷, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۲۰:۴۸ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #34
آواتار
با اجازه دوستان
ابتدا بفرمایید که شما تمام قسمتهای این سریال رو دیدین؟ اگه دیدین من بحث با شما رو از تمام اپیزودها حاضرم شروع کنم.
چون فصل هشت تازه شروع شده نمیشه نقدش کرد فعلا....
پس شما بگین که ایا 7 فصل قبل رو دیدین؟
فصل 8 تازه دو قسمت اومده که در انتهای قسمت دو که چهارشنبه پخش شد به نظر میرسه دین کستیل رو در برزخ رها میکنه درست موقعی که داشت از برزخ بیرون میومد...... که باعث شد طرفدارا کلی جا بخورن چون شخصیت دین چیز دیگه ای رو نشون میداد.....

اما سخنان بالای شما هم مورد قبول نیست.....
ابتدا بگین از دید شما این فیلم اومانیستی هست یا شیطان پرستی؟
چون هر منتقدی یه چیز میگه..... مشخص کنید تا من بدونم تو چه حوزه ای شما نقد دارین....
فیلم زیبایی هست و نمیشه اون رو با این حرفها تخریب کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۲۰:۵۰, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #35
آواتار
فصل 7 رو تا قسمت 9 دیده ام
نقل قول:اما سخنان بالای شما هم مورد قبول نیست.....
ابتدا بگین از دید شما این فیلم اومانیستی هست یا شیطان پرستی؟
چون هر منتقدی یه چیز میگه..... مشخص کنید تا من بدونم تو چه حوزه ای شما نقد دارین....
هیچ کدوم ... تخیلی ...
شیطان پرستی؟؟؟
شیطان پرستی که نیست ... دارند به قول خودشون با شیطان مبارزه میکنند...
ولی وقتی شیطان رو اون طور که هست معرفی نکنی باعث میشه اعتقادات بیننده دچار مشکل بشه ... تو داستان دارید با شیطان مبارزه میکنی ولی خدا رو نیز ظالم و جاهل و بدون حکمت می یابی ...
اومانیستی؟؟؟
فیلمی که سرتاسرش ماورا الطیبعه است رو اومانیستی می بینم؟؟؟؟ حرف ها می زنی اخوی ...
حرف من همونی بود که گفتم در ارسال قبل ...
سریالی است پر از حرفهای خرافی و غیر واقعی ...
نه شیطانش شیطانه واقعی این دنیاست .. نه فرشته هاش و نه خداش و نه بهشت و جهنمش ...
هیچ کدوم واقعی نیستند و 100 درصد با قرآن در تضاد هستند و با خیلی از متون ادیان دیگر نیز تا حدودی همین طور ...
شیطانش مثل موجودات دیگه نظیر غول و شیپ شیفتر ها تخیلیه ... ولی با این تفاوت که شیپ شیفتر واقعی نیست و دربارش هر چی جفنگ ببافی به هیچ جا بر نمیخوره ... ولی شیطان و فرشته و خدا که غول و اژدها نیستند ... تفکر غلط در مورد خدا و صفاتش باعث شرک میشه ... پس کسی که اعتقادات محکمی نداره و تعاریف معانی فوق در اسلام رو بهش احاطه نداره ممکنه بعد از دیدن این سریال دچار شبهات زیادی بشه (( منظورم از یک فرد یک مسلمان است))
شما هم اگر مسلمانید و به قران اعتقاد دارید می تونم در باره این مفاهیم باهاتون بحث کنم وگرنه راهنماییتون می کنم به بخش اصول عقائد ...
موفق باشید
................
۲۰:۵۵, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۱ ۲۰:۵۸ توسط Reza71.)
شماره ارسال: #36
آواتار
خیر بنده مسلمان نیستم....
دینم خودمم دلیلش رو هم در تاپیک قمه زنی گفتم....

اما چون این فیلم بر اساس عقاید شما غلط هست دلیل نمیشه که به اوون گیرهایی بیخود بدین.....
لوسیفر برادر مایکل و جبرییل بوده..........
شما میتونین خلاف این رو اثبات کنین؟؟

بله اومانیستی و شیطانی بودن فیلم رو هم اقای عباسی فرمودن......
و ما در نهایت نفهمیدیم نقد منتقدها در کدام حوزه هست تا جوابشون رو بدیم...

فیلم تخیلی هست ولی نه تماما......

خود کارگردان فیلم گفته که ما موجودات این فیلم رو از عقیده های مختلف جمع اوری کردیم...
مثل دیوا ی زرتشتی....... که هموون اهریمن تاریکی باید باشه....... حالا اومده اونو کمی تغییر داده تا جذابترش کنه
و .......

لوسیفر و خدا و فرشتگانش هم موردی نداشتن........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912
۲۱:۲۲, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:اما چون این فیلم بر اساس عقاید شما غلط هست دلیل نمیشه که به اوون گیرهایی بیخود بدین.....
گیر بی خود؟؟؟ سر تا سرش با خط به خط قرآن در تضاده دوست من ...
نقل قول:بله اومانیستی و شیطانی بودن فیلم رو هم اقای عباسی فرمودن......
و ما در نهایت نفهمیدیم نقد منتقدها در کدام حوزه هست تا جوابشون رو بدیم...
من سخنرانی ایشون رو نشنیدم ... نمیتونم نظر بدم دوست گرامی
نقل قول:لوسیفر و خدا و فرشتگانش هم موردی نداشتن........
ببین اخوی شما که از دین ما نیستید ... ولی تمامش با قرآن در تضاده ...
شما قرآن خوندید؟؟
الان شما که مسلمون نیستید اخوی... از دید ما مسلمون ها همه این مطالب سریال دروغه و تحریف ... لازم میدونید براتون آیات قران رو بیارم؟؟
خدای ما مسلمون ها و خصوصا شیعیان لحظه به لحظه در حال تدبیر امور دنیاست ...
دنیا رو بی دلیل خلق نکرده ...
شیطان از جنس آتشه و از جنیان ... ولی فرشته ها از جنس نور هستند
فرشته ها فرزندان خدا نیستند و برادر و خواهرم نیستند ...
شیطان هم به خاطر کبر سجده نکرده ...
جهنم در تسلط شیطان و دار و دسته اش نیست
خدا فرزندی ندارد ... فرشته ها فرزندان خدا نیستند ....
و .....
دوست عزیز ما مسلمانان اعتقادات خودمون رو داریم و میبینید که همشون در تضاد هستند با مطالب این سریال
۲۱:۲۹, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #38
آواتار
نقل قول:خدای این سریال نمرده ولی هر چی دنبالش میگردند پیداش نمیکنند ... هیچ کس هم ازش خبر نداره ... کلا ول کرده رفته دنیا رو ... هم چین خدایی زندش از مردش بدتره ... خدایی که مخلوقاتش اصلا واسش مهم نیستن و به سر نوشتشون اصلا کاری نداره ... در کل خلق کرده بد دیده دارند زیاد گناه میکنن ولشون کرده ... چنین خدایی ...Dodgy

اولا که یعنی این انتطاراتتون منو کشته شمایی که فیلم از زندگیاماما میسازین جرات ندارین به عنوان یه بازیگر یه نفر رو قرار بدین و چهره اش رو نشون بدین چه انتظاری دارین که اون بدبختا بتونن خدا رو تو برنامه نشون بدن باز شیطان و فرشته رو میتونن بگن یه انسان رو تسخیر کرده یا کلا تمثیل پیدا کرده ما تو روایات اسلامی هم کم نداریم که شیطان شکل فلان پیرمرد شد یا حتی تو رواییات خودشون (برای بار چندم تو همین تاپیک میگم اونا این سریال رو برای ما نساختن که مسلمونیم برای مسیحی ها یا به نوعی بی خداها ساختن یعنی در وهله اول برای خودشون) در ضمن از هر نظر هم نگاه کنی اصولا خدا مثل سایر موجودات زود واکنش نشون نمیده که حالا چون این اتفاقات داره میوفته بیام با دست خودم شیطان رو نابود کنم تو زندگی واقعی هم نگاه کنیم خدا بیشتر صبر میکنه و یا یه وسیله برای کارش انتخاب میکنه مثل عذاب الهی که با طوفان و سیل میاد یا هدایت بشر که پیامبر ها رو انتخاب کرد و حتی در موضوع آخرالزمان که ما بهش اعتقاد داریم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو قرار داده برای مبارزه با شیاطین و شر در حالی که نیازی به هیچ موجودی نداره و همون امام زمان هم میتونست نباشه خدا هر وقت خواست شیطان رو نابود کنه اما میبینیم که خدا فقط نظارت داره حواسش هست (دارم جملات رو عامیانه به کار میبرم نیاین بگین خدا که حواس نداره) اما من تا حالا ندیدم خدا جایی مستقیما عمل کنه و با توجه به این همه بدبختی شاید همه گاهی به ذهنشون خطور کنه پس این خا کجاست همون خدایی که برای مسائل جزئی و بی دلیل با پیامبر ها صحبت میکرد و وحی نازل میکرد الان کجا رفته
کما اینکه در همه جای سریال با توجه به این تفکرات انسانهای عامی مرتب دنبال خدا میگشتن و هیچ جا مستقیما اشاره نشده که خدا مرده بلکه به موقعش معجزاتی شده که هیچکس نفهمیده چرا!!! و چطوری و موضوعی که در فصل اول نشون دادن که سم و دین دنبال پدرشون میگشتن فکر میکردن اون مرده در حالی که نمرده بود و همه جا مواظبشون بود
من قبلا اینا رو توضیح دادم شاید اگه فیلم رو ندیدین خورده ای بر شما نباشه اما تعجبم اینه همین تاپیک چند صفحه ای رو هم مطالعه نکردین!!!
نقل قول:1. اساسا از نظر دین اسلام که همه و همه حرفهایی فیلم و ادعاهاش غلطه ...
و این سریال اصلا قرار نیست از نظر دین اسلام باشه
نقل قول:و بعضا کفر و شرک ....
90 درصدش اعتقادات و مرسومات جامعه شونه و 10 درصد هم بهتره بگیم تحیلات اثر
نقل قول:2.چیزی به اسم انتقام ارواح و بازشگتشون به دنیا کلا مردوده ...
اما تو فیلم های زیادی دیدیم و تو آمریکا کلا خیلی ها معتقد به ارواح هستن (همه آمریکایی ها به روح اعتقاد دارنBig Grin)

نقل قول:فلسفه ی شیاطین داستان هم رد شده است .... شیاطین در این داستان روح هایی هستند که بعد سال ها شکنجه در جهنم تبدیل شده اند به هیولا و خودشون شکنجه گر شده اند
البته اکثرا کسانی هستن که روحشون رو به شیطان فروختن که از نظر شما همین فروختن هم غلطه اما به هر حال اونجا جهنمه

نقل قول:کلا بر خلاف عقائد اسلام و احتمالا مسیحیت است
تا اونجایی که من اطلاع دارم با اسلام چرا ولی با مسیحیت نه
نقل قول:3. رابطه ی فرشتگان و لوسیفر هم سراسر مسخره است ... مایکل برادر بزرگ تر لوسیفر بوده و با لوسیفر جنگیده و ...
همش بر اساس نص قرآن دروغه
برای بار هزارم قرار نیست بر طبق قرآن باشه طبق انجیل و تورات لوسیفر هم فرشته بوده نه جن و اینطور که میبینید همه فرشته ها تو سریال به هم میگن برادر و خواهر یه چیز مث بسیجی های خودمونBig Grin
نقل قول:4. شیطان اصلا از جنس فرشتگان دیگر نیست ..شیطان از آتش خلق شده و جن هست ....
ما از قرآن این حرف رو میزنیم خودمون که با لوسیفر هم مدرسه ای نبودیم؟؟؟ اونا تو انجیلشون میگن لوسیفر فرشته اس
نقل قول:5. جهنم تحت تسلط خدا و فرشتگان است ... شیطان و دوستاش چه کاره اند تو جهنم؟؟؟Big GrinBig Grin
اولا که تخیلاته نویسنده است ثانیا همونطور که دیدین خدا از تو جهنم دین و خود سم رو برگردوند و اینکه ما خیلی جاها میشنویم شیطان پادشاه جهنمه نه اینکه درست باشه خودشم اونجا زندونیه اما به هر حال سریال و اثر تخیلیه تعلیمات دینی نیست
نقل قول:و خیلی چیز های دیگه ...
این خیلی چیزهای دیگرو خوب اومدی چون به نظر منم سریال خیلی مشکلات داره و کامل نیست البته تا قبل از فصل 5 90 درصدش کامله به تظرم و خراب کاری هاش واسه 5 به بعده که دیگه زدن تو ککار سوپرتخیلی ولی شما هم منصفانه ایراد بگیر وقتی نمیدونی 4 تا چیز که دیگران گفتن و نیا ننویس
نقل قول:نظر کلی من در مورد سریال:
نطر شما محترمه البته
نقل قول:1. توش شبهات زیادی مطرح میشه در مورد خلقت و خدا و شیطان وجود داره ... کسی اعتقاد قوی نداشته باشه ممکنه کمی گمراه بشه ....
یعنی کی با دیدن فیلم و سریال میاد رو اعتقادش کار کنه این آدم و اون اعتقادی که بهش دست پیدا میکنه کلا مشکل داره حتی اگه اعتقاداتش درست باشه
آدم حسابی واسه اعتقاداتش 4 تا کتاب مستند میخونه تحقیق میکنه و فکر میکنه

2
نقل قول:.تو فیلم کارگردان خیای تخیل خودش رو قاطی کرده و آموزه ها آخرالزمانی کتب عهد عتیق رو هم حتی در نظر نگرفته ..
پس با یک اثر تخیلی طرفیم بیشتر .... وقتی هم که از تخیل استفاده میکنند می شود ملغمه ای از شبهات و دروغ ها
خوب سریال عاشقانه هم از عناصر عشق بهره میبره و سریال تخیلی هم از تخیل این سریال اصلا ادعا نکرده مذهبیه و از شبکه قرآن آمریکا هم پخش نمیشه مثل اینکه بخوای بگی ومپایر دایریز خیلی از تخیل استفاده کرده
یا مثلا همه ما در مورد جادوگر ها میدونیم و میدونیم جادو واقعیته اما اینا پیاز داغش رو زیاد کردن که جذاب تر بشه صرفا همه جادوگر ها از این وسایل استفاده نمیکنن و شما بیای بگی نه اینا این وسایل جادوگری رو ندارن پس دارن دروغ میگن

نقل قول:3. کارگردان و نویسنده نشسته اند هر چیز ماورائی داشته جمع کرده اند و سر و تهش رو زده اند و سریال درست کرده اند
خوب وقتی موضوعش همینه باید هم از این موضوعات استفاده کنن
نقل قول:4. برخی مسائل سریال هم جای تعمق بیشتری داره
دقیقا همین چیزاش جالبش کرده:
نقل قول:الف. بعد لوسیفر کسی که مدیر جهنم میشه کسی نیست جز آلیستر کراولی ... که در دنیای امروز هم کسی با این نام وجود داره و همون کسیه که کتاب قانون رو بر اساس تلقینات آیواس جن نوشته ...
اولا که سریال رو به دقت نگاه کنید آلیستر شخص دیگه ای بود و کراولی یکی دیگه بود آلیستر همون فصل سر و تهش هم اومد اما کراولی الان پادشاهه به قول شما در صورتی که گفت قدرت آنچنانی نداره اما همینش جالبه که دارن نشون میدن اون کراولی از طرف جهنم بوده یعنی همینش جالب نیست یا دروغه ؟؟؟

نقل قول:اینکه درجه شرارت رو بعد از لوسیفر به آلیستر میدهد هم یک نوع تعریفه هم یک نوع توهین ... بستگی داره کی به قضیه نگاه کنه .. یک موحد یا یک شیطان پرست
این موضوع به آلیستر اصلا ربطی نداره و اتفاقا اگه ریال رو ببینی کراولی بیشتر از اینکه قوی باشه باهوشه

نقل قول:ب. مساله فروش روح .. این مساله هم جای بررسی داره ... یکی از بیشترین مظامین تکرار شده همین فروش روحه که در دنیای واقعی وجود داره که خیلی هم مزمت شده و این خوبه ... ولی آیا با این درجه مزمت بیان هم چین مسائلی صحیح هست یا نه رو باید در بازخورد بینندگانش دید ... آیا اگر کسی بره تحقیق کنه و بفهمه بر فرض بعد فروش روح قرار نیست بعد 10 سال بمیره و کسانی که این کار رو کرده اند اگر به مفاد قرار دادشون عمل کرده باشه اند نمرده اند هنوز آیا تشویق به انجام این معامله نمی شود؟؟؟
این اتفاقا خیلی جالب بود چون کامل نشون میداد خیلی ها با شیطان قرار داد میبندن و حتما هم 10 سال نیست این 10 سال یه قانونه اما مثلا شیطان با دین 1 سال قرار داد بست و اینکه آخرش روحت رو بهش فروختی و میری جهنم چه 10 سال چه 1 سال چه یه عمر یه جورایی هم برای قشنگ تر شدن 10 سال رو انتخاب کردن که ملموس باشه و اینکه در عین طولانی بودن بگن چقد زود گذشت و ارزششو نداره همین شما که میگی ارزششو نداره واسه 10 سال آیا از اونور هم نمیگی عمر هر چقدر هم طول بکشه فکرمیکنی چند روز بوده؟؟؟ البته اینا جزء ایرادات نیست چون فیلم مرد عنکبوتی رو هم که ساختن به این فکر نکردن که یه پسر بچه میخواد خودش رو از طبقه 4 بندازه پایین و بکشه
پس هر کسی مسئول رفتار خودشه میتونیم بگیم آقای رائفی پور هم به ما کار یاد داده که 40 روز قرآن ببند کف پات جن میبینی یا به مقدسات توهین کنی اونا میان سراغت
نقل قول:5. در کل این سریال رو باید یک سریال خارج از حیطه دین های آسمانی دید چون سراسرش تخیله ... پس با دید دین محور کلا رد شده است ...
این حرفتون رو قبول دارم اما به دین مسیحیت شباهت های زیادی داره و یه جورایی از روی باورهای خودشون ساخته شده

نقل قول:حالا باید دید آیا دیدن سریالی که سراسر دروغه از نطر واقعیات و سراسر شبهه است برای کسانی که مطالعات قوی در مورد اصول دین و فرشتگان و خدا و شیطان نداشته اند کار درستی است یا خیر ...

اینم که خیلی خنده دار بودHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71 ، Woodi2020
۲۱:۳۴, ۲۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
نقل قول:گیر بی خود؟؟؟ سر تا سرش با خط به خط قرآن در تضاده دوست من ...

آقاجان از نظر دین شما اشتباهه،برای من که به هیچ دید دینی به این سریال نیگا میکنم این چیزا مهم نیست.برای من مهم داستان سریاله

متاسفانه شما دچار توهم توطئه شدید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: M912 ، Reza71
۲۱:۴۸, ۲۲/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۱ ۰:۳۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #40
آواتار
نقل قول:آقاجان از نظر دین شما اشتباهه،برای من که به هیچ دید دینی به این سریال نیگا میکنم این چیزا مهم نیست.برای من مهم داستان سریاله

متاسفانه شما دچار توهم توطئه شدید.
1. من حرف از توطئه زدم؟؟
شما دید دینی ندارید ... ما دیدمون همیشه منطبقه با دین ..
2. به عقائد دیگران احترام بگذارید
3. ببین اخوی .. من جلوت رو گرفتم برادر؟
4. واسه من هم داستان سریال مهمه ولی هر لحظش رو با خط کش دین می سنجم
نقل قول:(برای بار چندم تو همین تاپیک میگم اونا این سریال رو برای ما نساختن که مسلمونیم برای مسیحی ها یا به نوعی بی خداها ساختن یعنی در وهله اول برای خودشون)
نوش جونشون .. واسه خودشون ساختند ... من هم گفتم با اعتقادات ما در تضاده ...
نقل قول:و این سریال اصلا قرار نیست از نظر دین اسلام باشه
ولی من از دید اسلام نقدش میکنم و با سند خیلی چیز هاش رو رد میکنم ... دروغ دروغه ... بد تر از همه اگر به فرشته ها نسبت داده بشه ...
نقل قول:ینم که خیلی خنده دار بود
لا اقل ادخال سرور کردیم ...
.....................
آنها مسیحی هستند ... کافرند ... هر چی میخواهند باشند ... فیلم بسازند ...
ولی شما چون فیلم قشنگ بوده میگید بیخیال دروغ هایی که می بافند ... فیلم رو عشقه ... من هم فیلم رو اوقات بیکاریم دیده ام ولی این باعث نشده لحظه به لحظه اش رو با خط کش قرآن نسنجیده باشم ...

نقل قول:اولا که تخیلاته نویسنده است ثانیا همونطور که دیدین خدا از تو جهنم دین و خود سم رو برگردوند و اینکه ما خیلی جاها میشنویم شیطان پادشاه جهنمه نه اینکه درست باشه خودشم اونجا زندونیه اما به هر حال سریال و اثر تخیلیه تعلیمات دینی نیست
انقدر متصبید که مطالب من رو اصلا با دقت نخوندید ... بیبینید من چی گفتم
نقل قول:5. در کل این سریال رو باید یک سریال خارج از حیطه دین های آسمانی دید چون سراسرش تخیله ... پس با دید دین محور کلا رد شده
تا اینجاش حرف شما هم همینه ... بعد من این نکته رو گفتم
نقل قول:نه شیطانش شیطانه واقعی این دنیاست .. نه فرشته هاش و نه خداش و نه بهشت و جهنمش ...
هیچ کدوم واقعی نیستند و 100 درصد با قرآن در تضاد هستند و با خیلی از متون ادیان دیگر نیز تا حدودی همین طور ...
شیطانش مثل موجودات دیگه نظیر غول و شیپ شیفتر ها تخیلیه ... ولی با این تفاوت که شیپ شیفتر واقعی نیست و دربارش هر چی جفنگ ببافی به هیچ جا بر نمیخوره ... ولی شیطان و فرشته و خدا که غول و اژدها نیستند ... تفکر غلط در مورد خدا و صفاتش باعث شرک میشه ... پس کسی که اعتقادات محکمی نداره و تعاریف معانی فوق در اسلام رو بهش احاطه نداره ممکنه بعد از دیدن این سریال دچار شبهات زیادی بشه (( منظورم از یک فرد یک مسلمان است))
نقل قول: ایراد بگیر وقتی نمیدونی 4 تا چیز که دیگران گفتن و نیا ننویس
مودب باشید دوست عزیز
[b]................................

نقل قول:یعنی کی با دیدن فیلم و سریال میاد رو اعتقادش کار کنه این آدم و اون اعتقادی که بهش دست پیدا میکنه کلا مشکل داره حتی اگه اعتقاداتش درست باشه
آدم حسابی واسه اعتقاداتش 4 تا کتاب مستند میخونه تحقیق میکنه و فکر میکنه
1. من گفتم کسی با دیدن سریال رو اعتقاداتش کار می کنه؟؟ انقدر دیدتون سطحیه؟؟؟
اگر کسی ندونه شیطان چیه و جنسش چیه و مرتبه وجودیش چیه بعد دیدن این سریال فکر میکنه شیطان فرشته مقرب بوده و برادر حضرت جبرئیل و میکائیل و ... دیدم تو دانشگاه کسانی که بعد دیدن این سریال فکر میکردند شیطان آرک انجله و مایکل باهاش جنگیده ... Dodgy

نقل قول:شمایی که فیلم از زندگیاماما میسازین جرات ندارین به عنوان یه بازیگر یه نفر رو قرار بدین و چهره اش رو نشون بدین چه انتظاری دارین که اون بدبختا بتونن خدا رو تو برنامه نشون بدن باز شیطان و فرشته رو میتونن بگن

بحث جرات نيست ... ما هر کارمون قانون داره و مراجع دینیمون بر اساس قرآن و احادیث این کار رو حرام کرده اند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza71
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]