|
چرا خلیج ع.ر.ب.ی ؟؟!!
|
|
۱۴:۳۷, ۲۹/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مرداد/۹۰ ۱۷:۴۰ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
من مدت ها پیش بازی CoD 4 Modern warfare رو بازی می کردم تو یه کشتی باید یه سری مدرک رو پیدا می کردم و اون مدرک جایی نبود جز بر روی یک کانتینر که روش نوشته شده بود خلیج ع.ر.ب.ی . و من از دوستانم شنیدم که بر روی اکثر دیوار ها نیز نوشته شده بود
![]() حالا من هیچی وقتی یه جوون خارجی مثلا آمریکایی اینو می بینه تو ذهنش ثبت می شه که آره به دریای جنوبی ایران می گن خلیج ع.ر.ب.ی . بازم به علت کمی مطلب پ.زش می خوام |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۶, ۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۴۵)7parsa4 نوشته است: بله که انتظار داریم بگن خلیج فارس Battle field از اول درگیری بین کشور ها بوده! تو battlefield 2 آمریکا با چین هم میجنگه اما چینی ها که نیومدن اعتراض کنند بگن میخوان امریکایی ها بما حمله کنند چون میدونند این یه بازیه و EA وابسته به دولت امریکا نیست |
|||
|
۱۴:۱۹, ۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۱۴:۲۲ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوست عزیزم واسه همین بازی هاست که الآن کل جهان فکر میکنند ایران پر از تروریست وجنگه
بعد هم فکر میکنم این به غیرت ملت ها بستگی داره که وقتی یه کشور زورگو وارد خاکشون میشه و سربازان اون کشور رو قتل عام میکنه ( حتی در دنیای مجازی ) اعتراض بکنند یا نه یه سوال هم دارم اگه EA وابسته به آمریکا نیست چرا همیشه باید ما در نقش یه سرباز فداکار ! آمریکایی که همیشه داره بهمون ظلم میشه و تروریست ها همش میخوان کشور ما رو نابود کنند باشیم چرا مثلا نباید یه سرباز عربی یا ترکی یا ایرانی یا روسی یا .... باشیم ؟ |
|||
|
۱۴:۵۲, ۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۴۵)7parsa4 نوشته است: بله که انتظار داریم بگن خلیج فارسعزیزم اگه تاریخ رو بخونی میفهمی که چیزی به اسم عرب آنچنان وجود نداشته!فقط همین عربستان بوده همین بحرین تا 60 ساله پیش مال خودمون بود حالا واسه ما شاخ شده الان توی بحرین بیشتر قدیمیهاش فارسی به راحتی میفهمن،تمام کشورهای حوضه خلیج پارسی جزو خاک پاک ایران بودن که به مرور زمان با بی عرضگی شاهان نالایق از ایران جدا شدن! فتنه خیلج تازی رو برادران انگلیسی برپا کردن(طبق معمول دنیا که همه فتنه ها مال انگلیس هست،اون جزیره شیطانی،جزیره روباهان مکار) در ضمن در فیلم Transformers که تلویزیون خودمون هم پخشش کرد از واژه خلیج تازی(ع ر bi) استفاده کرد البته تلویزیون خودمون خلیج فارس دوبله کرد!ولی اگه نسخه اصلی فیلم رو ببینید خلیج تازی میگن. ------------------------------------------------------------------------------------------------ بزار بیاد یکم بازی میکنیم خدایش سری بازیهای BF خیلی جذابه! خوب ما دشمن آمریکا هستیم اونا هم از این چیزا میسازن! توی بازیها آمریکا یا با چین میجنگه یا روسیه(با پرچم شوروی!)یا با ایران و یا تروریستهایی که به شکل مسلمون میسازن! |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۴۵)7parsa4 نوشته است: مثل اینه که ما به عربستان بگیم فارسستان . عرب ها چیکار میکنند ؟ باسمه تعالی باعث ننگ ماست که به عربستان بگوییم فارسستان! نقل قول:همون Battlefield که دارید سنگشو به سینه میزنید تو نسخه سومش (که 90 روز دیگه میاد ) به تهران حمله میکنند زیاد این مسایل را جدی نگیرید؛بگذارید دلشان خوش باشد که لااقل در بازیهای رایانه ای میتوانند به ما حمله کنند. |
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مرداد/۹۰ ۱۴:۵۸ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۰ ۱۴:۱۹)7parsa4 نوشته است: دوست عزیزم واسه همین بازی هاست که الآن کل جهان فکر میکنند ایران پر از تروریست وجنگه کی گفته ایران پر از تروریست و جنگه؟ پس چرا در مورد چین اینجوری فکر نمیکنند؟ تو این بازی ها ما هم میتونیم اون هارو بکشیم و پیروز شویم بعد چرا به امریکا اعتراض میکنید؟ بروید و به Electronic arts شکایت کنید امریکا که نمیتونه بگه کشور بازی رو عوض کنین در هر صورت این بازی هنوز وارد بازار نشده که بخوایم قضاوت کنیم |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من یکم پرس و جو کردم در این مورد گویا یکی از مپها(map) در تهران هست در این بازی مپ پاریس رو هم داره!
بعضی ها احتمال میدن مپ تهران فقط مربوط به بازی مولتی و آنلاین باشنه فعلن چیز زیادی معلوم نیست باید تا مهر ماه صبر کنیم و ببینیم چی ساختن! |
|||
|
۰:۳۳, ۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۰ ۰:۳۷ توسط Pedramb.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۵/مرداد/۹۰ ۱۳:۴۵)7parsa4 نوشته است: بله که انتظار داریم بگن خلیج فارس میدونی یکی از بزرگترین مشکلات ما ها چیه؟! بدون اطلاعات در مورد همه چیز نظر می دیم! شما بازی کردی دیدی ایرانی می کشن؟! حالا کاری به مخالفت یا موافقت ندارم ولی تنها چیزی که در مورد ایران تا حالا تایید شده اینه که یه زلزله در ایران با مرکزیت تهران به وجود می آید و خرابی های زیادی به وجود میاره و آمریکایی ها هم که از عراق به دنبال یک بمب شیمیایی هستند تو ایران گرفتار می شوند ببین عرب ها که سر کشور ایران مشکل ندارند که مثال عربستان را میاری! عرب ها اعتقاد دارند که اسم خلیج فارس خلیج عربیه و به اونا متعلقه که ادعایی کاملا غلطه! اون بسته متعلق به عرب هاست و صد در صد هم باید نوشته روش مطابق عقاید و نظر عرب ها باشه! موقعی که نکته ی مثلا ضد ایرانی پیدا می کنید همه جا اعلام می کنید و انتقاد می کنید حالا که بهتون چند نمونه نشون میدم که اونا هم همین اعتقاد را دارند و اسمش را "خلیج فارس" میزارن شد منت و ... دیگه والا نمیدونم چی بگم ! (۵/مرداد/۹۰ ۱۴:۱۹)7parsa4 نوشته است: دوست عزیزم واسه همین بازی هاست که الآن کل جهان فکر میکنند ایران پر از تروریست وجنگه چون سازنده اش یک آمریکاییه! قطعا سازنده یک اثر نمیاد ضد کشور خودش بسازه یا قهرمان داستان را کشور دیگه ای بزاری ولی این به این معنا نیست که به دولت اون کشور وابسته است! تو ایران اگه فیلم یا بازی ساخته بشه قهرمان داستان خارجیه یا ایرانی؟! |
|||
|
۱:۵۴, ۶/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۰ ۱۴:۱۳ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:میدونی یکی از بزرگترین مشکلات ما ها چیه؟! بدون اطلاعات در مورد همه چیز نظر می دیم! شما بازی کردی دیدی ایرانی می کشن؟! حالا کاری به مخالفت یا موافقت ندارم ولی تنها چیزی که در مورد ایران تا حالا تایید شده اینه که یه زلزله در ایران با مرکزیت تهران به وجود می آید و خرابی های زیادی به وجود میاره و آمریکایی ها هم که از عراق به دنبال یک بمب شیمیایی هستند تو ایران گرفتار می شوند نه فقط شما میدونی ! من هنوز بازی نکردم چون پایین پستم نوشتم 90 روز دیگه میاد .شما چطور ؟ شما بازی کردی که داری طرفداریش رو میکنی و میگی سربازای ایرانی رو نمیکشن اونم در حالی که تو ایران دارن میجنگند؟ بعدم من کی تو این پست گفتم میان سرباز ایرانی رو میکشن ؟ این واسه پست بعدیمه که اون هم منظورم همه ملیّت هایی بود که توی این جور بازی ها بهشون حمله میشه چه جالب تو عراق دارند دنبال بمب میگردند تو تهران گرفتار (!) میشن ! حتما نقشه راهشون رو برعکس گرفتند یا قطب نماشون کلش گیج رفته! ![]() شما مثل اینکه یا پست من رو کامل نخوندی یا کلا نگرفتی من دارم چی میگم . من میگم وقتی شما میگی حق دارند که اسم ها رو عوض کنند چون اون بسته متعلق به خودشونه ما هم پس حق داریم بریم فیلم و بازی بسازیم و به جای به کار بردن کلمه عربستان بگیم فارسستان چون واسه خودمونه. این که نشد دلیل شما هرچی میخوای بگو خجالت نکش راحت باش فکر کن اومدی هوا خوری ! نقل قول:چون سازنده اش یک آمریکاییه! قطعا سازنده یک اثر نمیاد ضد کشور خودش بسازه یا قهرمان داستان را کشور دیگه ای بزاری ولی این به این معنا نیست که به دولت اون کشور وابسته است! ببین نمیشه یه شرکت که هیچ پشتوانه سیاسی نداره بیاد یه بازی بسازه که به کشور های دیگه مثل آب خوردن حمله میشه . پس شرکت EA صد در صد باید یه پشتوانه سیاسی داشته باشه و الا به خاطر شکایت کشور ها مثل برق و باد درش تخته میشه اصلا چرا باید به کشور های دیگه حمله کنه بره با آشوبگرای داخلی مبارزه کنه یا بره با موجودات تخیلی بجنگه بعدم ایران نمیاد یه فیلم یا بازی با موضوع حمله به دیگر کشور ها بسازه چون دشمنای ما خوب بلدند چطوری با گرفتن یه آتو از ما بابامون رو جلوی چشمون بیارن مثل ما نیستند که دائم خواب تشریف داشته باشند تنها در یه صورت کسی نمتونه چیزی بگه اونم این که یه سند تاریخی داشته باشه مثل COD 5 که در رابطه با جنگ جهانی دومه (۵/مرداد/۹۰ ۱۴:۵۸)Unname28 نوشته است: کی گفته ایران پر از تروریست و جنگه؟ مردمی در سراسر جهان که مورد کنترل ذهن قرار گرفتند چون چین هم از خودشونه. ( فقط بازی که نیست با فیلم ، اخبار ، کارتون و... دارن به مردم جهان می قبولونند که ایران به دنبال جنگه مثل همین قضیه بمب اتمی ) بریم شکایت کنیم که شکایتمون به جایی نمیرسه چون همه سیستم قضاوت دست خود آمریکا است چرا نتونه خوب هم میتونه اما چون پای منفعت خودش وسطه عمرا بیاد دخالت کنه |
|||
|
۱۰:۳۹, ۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بلاخره با یک جا باید بجنگند دیگه؟ انتظار دارید که سربازان آمریکایی با سربازان آمریکایی بجنگند؟
|
|||
|
۱۴:۱۲, ۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
تو پست قبلیم چند مورد رو گفتم که
برن با آشوبگران داخلی که میخوان کودتا کنند بجنگند یا برن با موجودات تخیلی مثل فضایی ها یا نیرو های شر یا .... بجنگند یا برن با زامبی ها بجنگند یا برن با حیواناتی که ژنشون عوض شده و میخوان انسان ها رو از بین ببرند بجنگند یا برن با ربات هایی که حالا از فرمان انسان ها سرپیچی میکنند بجنگند یا ..... چیزی که زیاده داستان چرا حتما انسان باید انسان رو بکشه ؟ |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: COD2.jpg]](http://changizi.googlepages.com/COD2.jpg)