|
چادر اذیتت نمی کنه؟
|
|
۱۷:۰۰, ۳۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۷:۰۱ توسط سپهسالار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دقت که کرده باشی، چادر خودش همه را غربال میکند. شده است وسیلهی محک بسیاری از دختران و زنان سرزمین من.
بچهتر که بودیم، وقت بازی که میشد، پارک که میرفتیم، مسابقه که میگذاشتیم، کوه که میرفتیم، ... مدام باید در کلنجار بودی ، هم با خودت و هم با دیگران. ![]() که وقتی دخترکان همسن و سالت چادر از سر بر میدارند - به راحتی - و مشغول بازی میشوند، تو هم میخواهی بازی کنی، اما با چادر. چادری که اصلاً دوست نداری از سر درش بیاوری و این در حالیست که مورد شماتت یا سرزنش بزرگتر و کوچکتر قرار میگیری که : "وقت بازی چادرت رو دربیار، چه طوری می تونی با چادر بازی کنی؟" .. دبیرستانی که شدیم، مهمانیهایی که باید کمک میکردیم به بزرگترها، سینما که میخواستیم برویم، کوه که میرفتیم، ... مدام باید در کلنجار میبودی، با خودت و با دیگران. که "مگه با چادر می تونی سفره پهن کنی و کمک کنی؟ " یا "مگه با چادر می تونی ظرف بشوری؟" و "سینما می خوای با چادر بیای؟ ضایع است بابا. اونجا کسی این جوری نمیره" "با چادر می خوای بری کوه؟؟؟ میافتی نمی تونی خودتو کنترل کنیا" و... چادری که حتی به بهانهی یک ساعت کار و فیلم و کوه نوردی هم حاضر نبودی درش بیاوری. چرا که در صورت نبودش، حس نبود چیزی و سنگینی نگاههای ناسالم دیگران شدیداً احاطه ات میکرد... انگار باید در برابر این نگاهها چیزی میداشتی که الآن نداری و قرار است سنگینی نگاههایشان کم کم شانهات را خم کند... باید میدیدی ، به اجبار دخترانی را که به دلیل کمبودهایی که حس میکنند در برابر دختران بد حجاب دیگر، از چادری بودنشان شرم دارند. و برای جبرانش اکثر دوستانشان چادری نیستند. به دانشگاه که رفتیم، وسایلی که باید مدام دستمان میگرفتیم، کلاسها و... و البته بهتر بگویم، جو دانشگاه ... مدام تو را به کلنجاری دوباره سوق میداد. کلنجاری با خودت و با دیگران. .. ![]() باید میدیدی دختران جوانی را که روز اول با چادر میآیند و یک ماه بعد کم کم چادر از سرشان میافتد. باید میدیدی، به اجبار، دخترانی را که تا در دانشگاه از ترس ... (هر چیزی یا کسی) چادر سر میکنند و دم در، سریع چادر را از سر درآورده ، تا میکنند و وارد محوطه میشوند. باید میدیدی دختران چادری ناراضی از چادر سر کردنشان را... باید میدیدی ، به اجبار دخترانی را که به دلیل کمبودهایی که حس میکنند در برابر دختران بد حجاب دیگر، از چادری بودنشان شرم دارند. و برای جبرانش اکثر دوستانشان چادری نیستند. و تو همچنان دوست داشتی چادر از سرت نیفتد، نه به خاطر چادر که عزیزترینش میداری، به خاطر خودت که دانشگاه را با سالن مد اشتباه نگرفتهای و آمدهای تا صرفاً درس بخوانی و فعالیت کنی، ... و به خاطر خودت که پسران دانشگاهتان ، تو را با عروسکهای مد روز دانشگاه اشتباه نگیرند که بخواهند با هر بهانهای نزدیکت شوند... و تو همچنان دوست داری درس بخوانی، کلاس بروی، طراحی کنی، کارگاه شرکت کنی، اردو بروی ، ... و زندگی کنی، با چادر! ازدواج که کردیم، مهمانیهایی که باید به اجبار، خودمان را به عنوان تازه عروس زیبای رویایی فرض میکردیم تا در خانواده همسرمان، ناچاراً بدرخشیم، رقابتهایی که با دختران و زنان دیگر ایجاد میشد و ما نا خواسته وسط ماجرا بودیم، سفرهایی که با فامیل میرفتیم، تولدها و میهمانیهایی که شرکتمان در آنها اجباری بود، همه جا و همیشه باید مدام در کلنجار میبودی، هم با خودت و هم با دیگران. که تو هنوز دوست داری چادر حریم تو باشد با نامحرم حتی اگر این نامحرم، فامیل باشد، که تو هنوز دوست داری چادر چتر حفاظ تو باشد از نگاههای گاه و بیگاه نامحرمانی که در اطرافت حضور دارند، که تو هنوز چادر سر کردنت را دوست داری چه مشکیاش باشد و چه رنگی که هر دفعه قرار است با رنگ لباسها و روسریات ست شود... و تو همچنان دوست داشتی چادر از سرت نیفتد، نه به خاطر چادر که عزیزترینش میداری، به خاطر خودت که دانشگاه را با سالن مد اشتباه نگرفتهای و آمدهای تا صرفاً درس بخوانی و فعالیت کنی. اما باید تحمل کنی وقتی میشنوی "چادر اذیتت نمی کنه؟" در حالی که تو دوست داری هنوز هم مهربان باشی و باعث اذیت دیگران نشوی، گرچه چادر تو را هم اذیت نمیکند. بلکه مهربانترت میکند تا زنان دیگر در حضور تو آرامش داشته باشند همسرشان توجهش جلب نمیشود... اما با این همه؛ باید تحمل کنی وقتی میبینی دختران و زنان فامیل، گاه و بیگاه، با بهانه و بی بهانه، با کمال بی تفاوتی به دیگران و در اوج نامهربانی، چادر از سر در میآورند ، تا مثلاً زیباییهایشان مخفی نماند (حالا برای چه کسی معلوم نیست) باید تحمل کنی حرفهای زنان و دخترانی را که مدام شکایت دارند "اگر شوهرم چیزی نگه، میخوام چادرم رو بردارم. چادر به نظر من چیز اضافی ایه" باید تحمل کنی ، وقتی تو چادر را دوست داری و با بودنش آرام میشوی،و البته مهربانتر... ... حتی اگر تنها مؤنث چادری کل مهمانی فامیلیتان یا جمع حاضر باشی... بخش اجتماعی تبیان منبع:جهان نیوز |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۱, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۴)آرین (الهه.ع) نوشته است: این سوال مثل اینه که بگن روزه اذیتت نمیکنه؟! یا سختت نیست صبح از خواب ناز دل بکنی پاشی تو سرما و گرما نماز صبح بخونی؟! خیلی دوست داشتم این عقیده و نظرت رو ،آفرین و مرحبا به همچین کسایی مثل شما. |
|||
|
|
۳:۳۶, ۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۰ ۳:۳۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم [b]چادر یعنی به راحتی نمیتونی منو به دست بیاری ...!چادر یعنی من زنم ، به من احترام بزار ...! چادر یعنی به طرز فکرم اهمیت بده نه به اندامم...! چادر یعنی من فقط برای یک نفرم ...! چادر یعنی هیچ وقت اجازه نمیدم مرز بین ما شکسته بشه ...! چادر یعنی امام زمان هنوز کسایی هستن که منتظرت موندن ...! چادر یعنی من هنوز دنبال لذتم ( اما از نوع بهشتی ) ...! چادر یعنی من میتونم خلاف جهت آب شنا کنم ...! چادر یعنی انتهای یک نگاه هرزه ...! چادر یعنی شاید هیچ وقت نفهمی من چی میگم ...! |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۲۲:۵۳ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
دل من و مادرم زهرا عليها السلام شکسته است
حضرت ولي عصر(ارواحنا فداه) دريکي از تشرفات پس از شکوه و گلايه از وضعيت حجاب و فرهنگ با مظلوميت تمام فرمودند : دل مادرم زهرا عليها السلام از پهلويش شکسته تر است. و بعد از اين کلام ، آن حضرت گريه کردند. (چشمه ي حيات ، شماره ي 4 ، ص19) فقط می تونم بگم وای بر ماااااا !!!! |
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
بنده هم چادری ام و خیلی پوششم رو دوست دارم ؛اما وقتی نوجوون بودم یه کم سختم بود و بعضی جاها سر نمی کردم.اخه خوب من خودم چادر رو انتخاب کردم و خانواده ام هم خییلی اهل این حرفا نبودن.اما با گذشت زمان باهاش انس گرفتم و امیدوارم بتونم حرمت این لباس رو همیشه حفظ کنم
![]()
|
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
(۳۰/تیر/۹۰ ۱۸:۵۷)فاطمه خانم نوشته است: چادر براي ما اتفاقا بسيار مزاياي فراوان دارهاجرکم عند الله |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
چادر واقعا خوبه.من دقت کردم یک دخترچادر کمتر اذیت می شه تازه دیگران در بر خورد باهاش بیشتر احترام می ذارن.
من خودم چادری ام ولی دوستم نه.من زشتی هاروحس می کنم وقتی به دوستم نگاه می کنند یا چیزی بهش میگن ولی من خیلی راحترم.چون بهخ اخطر چادرم واین که فکرم اینه بهم احترام میذارن ![]() وقتی به دوستم می گم چرا چادر نه؟ می گه خیلی سخته .ولی به نظر من توی محیط حالا بی چادر سخته. ![]() البته بعضی وقت ها که با چادر وارد یک مغازه شیک می شی چون چادر ی هستی بهت یه جوری نگاه میکنند که انگار مجرم هستی!!؟ واقعیت اینه که تو مجرم هستی چون جرمت عقیده ی خودتته نه عقیدهی آمریکایی که سعی می کنه پوشیدگی رو توی جامعه اش ترویج کنه ولی به دخترهای کشور تو میگه چادر یعنی دمدگی؟چادر جیزه ....! و همین کشف حجاب لعنتی قرن 20باعث بدبختی من..تو..او..ما... ومن فکر می کنم تمام بدبختی های ما در جامعه از اقتصادی گرفته تا مذهبی همش به دلیل وجود رضا خان های درونی دخترک های ایرانی قرن 20 |
|||
|
|
۲۲:۳۲, ۲۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
داشتن چیزهای با ارزش سخت است
|
|||
|
|
۳:۴۰, ۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۱ ۳:۰۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعاً از خواندن حرفهای دوستان لذت بردم. من که خودم مَردم، ولی اگر خانمهای چادری در جامعه نبودند از غصه میمردم. قرآن کریم - سوره اعراف - آیه 26 : ای فرزندان آدم! لباسی برای شما فرستادیم که زشتیهای (اندام) شما را میپوشاند و مایه زینت شماست. اما لباس پرهیزکاری بهتر است. اینها از آیات خداست تا متذکر شوند. طبق تفسیر المیزان، منظور از لباس پرهیزکاری، لباس باطن و چیزی است که سیئات باطنی را میپوشاند. که صد البته در جلوه ظاهری انسان نیز نمود خواهد داشت، و حتی پرهیزکاری بیشتر باعث میشود در حالی که چادر کاملاً پوشیدهشان هیچ حالتی از بدن را به نمایش نمیگذارد، رنگش نیز غیر جذاب باشد. (اول به خودم میگویم) خیلی مواظب تمام رفتارهایمان با نامحرمان باشیم. خیلی راحت به حدودی که خداوند گفته است "نزدیک هم نشوید" نزدیک میشویم. مانند خوش و بش با نامحرم.(خودم یکبار چشم باز کردم و دیدم پنج ثانیه بیش از حد ملاطفت کردهام. بعد از آنکه طرف مقابل لبخندش را محو کرد و نگاهش را پایین انداخت. همیشه برای آن دختر مؤدب و کاملاً پوشیده تأسف میخوردم، برای اینکه چادری نبود. خدا هدایتش کند. و من به سادگی از او بدتر شدم. خدا همه را هدایت کند) بعضی ها هستند که حرمت چادر را میشکنند، احمقهایی که زیر چادری که جلویش را باز میگذارند به طرز افتضاحی لباس میپوشند، یا جاهلانی که چند قلم آرایش میکنند. چادر مظلوم است( گریه ، گربه نه ها ، گریه)به نظر من میتوان وضعیت را اینگونه تفسیر کرد: یک سری روح زیبا و بسیار زیبا و یک سری روح زشت و بسیار زشت هستند، که نقابهایی کمی زیبا یا معمولی بطور بیقاعدهای بینشان تقسیم شدهاست. و ما میتوانیم با عقل بفهمیم کدامشان پشت کدام نقاب هستند. از این بالاتر، آنچنان که میگویند چشم بصیرت، خوشا به حال ما که به نظرمان نیز، اینان زیبا میآیند.(مغرور نشویم، و خدا را بابت این منت که بر ما گذاشته شکر کنیم) |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
هر مادر و پدری که از دنیا میره یه چیزی رو به عنوان ارث واسه بچه هاش میذاره...یکی پول و خونه میذاره...یکی قرض و چک میذاره...یکی یه برگ نامه که قدر یه عمر میرزه!!!
حضرت زهرا(سلام الله علیها) هم واسه بچه هاش...واسه شیعه هاش...واسه دخترای تمام نسل ها یه ارث گذاشت...یا شایدم یه نشونه از بی نشونیش!!! کسی که پدرش براش عزیز باشه...همون نامه ای که براش به ارث مونده رو از هرخونه و ماشین و زمینی عزیزتر میدونه...بیشتر مراقبشه...بیشتر میخونتش... وارث بودن کار سختی نیست اما وارث زهرا(سلام الله علیها) بودن قیمت داره!!! همه ی وارثا ارث رو میگیرن...اما واسه وارث زهرا(سلام الله علیها) بودن باید دویید!!!باید درخواست داد!!!که تورو خدا به منم بدید...فقط یه تیکه...قدر آدم بودن!!! چادری که معلوم نیست از کجا پیداشده و چرا رو سرته ارث بانو نیست...اگه درخواست دادی و قدر چادرت بهت معرفت دادن وارث میشی!!! . . . فاطمه خانم راست گفتن...هیچکی نمیدونه ما و چادرامون چقدر همو دوست داریم!!! منم مثه خیلیای دیگه طعم این آزار و اذیت ها و تیکه ها و نگاه ها و .... چشیدم...مخصوصا تو فامیل های پدریم!!!! ولی به قول ندا خانم وقتی "انتخاب" کردی دیگه عالم و آدمم اذیتت کنن فرقی نمیکنه!واقعا فرقی نمیکنه...! همه از دیدن کسایی که چادر رو سرشونه و حرمتشو نگه نمیدارن حس بدی بهشون دست میده...از دیدن کسایی که به قول دوستمون فقط چادر سرشونه(!)...اما این رو در نظر بگیرید که نمیشه از روی جز رو کل قضاوت کرد!نمیشه گفت چون فلان کس چادریه و آدم ناجوریه همه ی چادری ها بدن...نباید چادر سر کرد!!یا چون فلانی خانم چادری مومن و مهربون و با شخصیتیه همه ی چادریا خوبن!حتما باید چادر سر کرد! صاحب چادر کس دیگه ایه...کسی فرا تر از من و شما و ایشون... اگر اون خوب بود و تو دوست داشتی شبیهش باشی درخواست بده...معرفت بگیر...چادرشو سر کن و سعی کن بهترین باشی...در حد خودت!!جز اون دسته ای نباشی که امروز خودت بدت میاد ببینیشون...حرمت نگه داری و احترام بخری!!هم برای خودت...هم برای صاحب چادرت... اونوقته که دلت قرص میشه واسه دست یاری دراز کردن...اونوقته که جرئت پیدا میکنی بگی: بانوی عشق... بانوی آب... منو به دختری میپذیری؟؟؟ و اون عظمت و عظوفت و مهری که لباس عروسیش رو به نیازمند میده تو شب عروسیش...دست رد به سینه ی دخترای عاشقش نمیزنه...!!
|
|||
|
|
۴:۳۵, ۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
(۲۴/اسفند/۹۰ ۱۲:۵۴)jebreel نوشته است: «وقال الرسول یا ربَ انَ قومی اتَخذوا هذا القرآن مهجورا.الفرقان14» دوستان حالا می فهمم تمام این مشکلات منشئش از نا آشنایی ما با قرآنه . بذارید حرفی رو بزنم که تو دلم سنگینی می کنه .شما دارید به فارسی1 گیر میدید غافل از اینکه صدا وسیما ی ما جاهلنه یا عالمانه داره همین کار رو عیناً تو رسانه ی ملی کپی پیست می کنه نمی دونم صحنه هایی رو که زما ن انتخابات از تلوزیون پخش شد رو دیدید یا نه اما من متوجه نمی شم چرا تلوزیون گیر داده بود تا هر دیقه عکس زنا ودخترای بی حجابی رو که داشتند رای می دادن رو نشون بده!!! آخه یکی نیست به این آدم های ابله بگه نشون دادن همبستگی ملی با شکستن قبح یک عمل زمین تاآسمون فرق میکنه .حالا بگذریم اصل مطلب که می خواستم بگم دوری ما از قرآنه واینکه تمام این مطالب راه حلش تو خود قرآنه «یا ایها النبی قل لازواجک وبناتک ونساء المومنین یدنین علیهن من جلابیبهن ذلک ادنی ان یعرفن فلا یوذین وکان الله غفوراًرحیما.الاحزاب59»ترجمه «ای پیامبر به همسران ودخترانت وزنان مومنان بگو که روسری های بلند بر خود بیفکنند این عمل مناسب تر است و(این نتیجه رادارد که)(به عفت وپاکدامنی شناخته شوند ومورد آزار قرار نگیرند وخداوند آمرزنده ی مهربان است»دو پیام مهمی که می توان از آیه برداشت کرد این است که 1سر چشمه ی بسیاری از مزاحمت ها ی هوسبازان نسبت به زنان ودختران نوع لباس خود آنهاست و2 زنان با حجاب باید با حضور خود در صحنه جوّ عمومی عفاف وپاکدامنی راحفظ کنند و فرصت مانور را از هوسبازان بگیرند .الله اکبر الله اکبر به این آیه ی شریفه لااله الّا الله خدایا مارا از نعمت قرآن عظیم بی بهره مساز .این است حرف قران این است راه حل مشکلات حالا یک مشت نفهم بی خاصیت جمع شدند دور هم به عنوان سینما به عنوان صدا وسیما آخه آدم از کدوم یکیش بگه ؟اصلاًمن موندم چرا تو این فیلم وسریال های زهرماری ما هرچی زنو دختره باید مانتویی باشه یا به ندرت کلی ترینو گداگشنه ترینو بد بخت ترین زن ها باید چادری باشن آخه یه ذره! ! دو ذره!! بسه دیگه بابا! این جامعه ی ایده آل وقرآنیه که می خوایم برای ظهور آقا تدارک ببینیم ؟به نظر من ما بایداول بریم صدا وسیمای مزخرفو جمعش کنیم .فارسی وانو شبکه های ماهواره ای پیشکش.پس نتیجه ی کلّی اینکه خواهران محجبه ی ما سعی کنن با حضورشون در عرصه های مختلف جامعه گوی سبقتو از این جاهلان بگیرن .و در آخر «همه می خواهند جامعه را اصلاح کنند امّا هیچ کس به فکر اصلاح خودش نیست .تولستوی» |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,580 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: zy6bw9ca22cxx6v1t84.jpg]](http://www.irupload.ir/images/zy6bw9ca22cxx6v1t84.jpg)
![[تصویر: b5xci5beoz5y3iole1u.jpg]](http://www.irupload.ir/images/b5xci5beoz5y3iole1u.jpg)

حتی اگر مجبور باشم قید خیلی چیزها رو بزنم!

گریه ، گربه نه ها ، گریه)