کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
۱:۳۷, ۱/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۹:۱۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
امام علی (علیه السلام) برای مومن، چهل خصوصیت بیان کرده است:
توکل در امور - سرعت در خیر - پایداری در حوادث - تعطیل در انتقام - امداد بر مظلوم - خوشرویی با عیال - ملایمت با جهال - تأمل در جواب - اکرام مهمان - شفقت با مردم - وفا در عهد - دادرسی در قضا - نظافت در پوشش - کناره جویی از بخیل - مخالفت با نفس - سعی در اخلاص - مصاحبت با نیکان - دلجویی از غریبان - قصور در شهوت - جوانمردی با مغلوب - دوری از کبر - راستی در گفتار - تقدم بر سلام - نوازش بر ایتام - احترام به والدین - اجتناب از غیبت - نصرت در جهاد - اصرار در طاعت - شکر بر نعمت - عفو با قدرت - عیادت مریض - ایثار بر مسکین - خدمت به خلق - ادب در کلام - عطا در مقام - اندازه در معاش - تفکر در امور - پرهیز از خشم - استقامت در کار - صبر بر مصائب .

شاید با یک نگاه، خیلی ساده از کنار آن خصوصیات بگذریم. ولی اگر هر کدام را با خصایص واقعی خود مقایسه کنیم، خواهیم دانست که آیا ما از نظر امام علی (علیه السلام)، مومن هستیم یا خیر؟

من صفحه ای را آماده کردم که شما می توانید در آنجا گزینه ها را انتخاب و نمره خود را مشاهده کنید.
این ابزاری برای شناخت بهتر خودمان می باشد. که می توانیم به خودمان از 0 تا 20 نمره دهیم.

یا علی مدد
بی حد و بی عدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، بیداری اندیشه ، علی 110 ، احیاء ، parisan ، F.E.A.R ، یکدوست ، MAHDI59 ، mabbaszadegan ، haddii ، M Rises Soon ، اسماعیل ، جوینده حق ، محسن1979 ، مصاحبان ، پرنده بهشتی ، Hadith ، Ali302 ، bidar ، مبينا ، aliakbar ، Seyed Mohsen ، MESSENGER ، 29Mordadi ، یاران مهدی ، وحید الف ، K-1 ، خادم الامام ، ONLY66 ، نسیم ، mojtaba-nk3 ، paradise ، 872325 ، مجنون الحسین ، MEHJR ، صریا ، hadi.ah ، وحید110 ، 7parsa4 ، Ahmad-A.R.M ، Abasaleh ، ANTI satan ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، ياسر ، محیصا ، علیرضا110 ، zohur ، MohammadMeraj ، hesam110 ، saloomeh ، mohamad316910 ، shafagh_mah ، jkb ، ST92 ، ali.khm ، ترنم بهاری ، ترنم ، MiNuTeS ، ema1392 ، fazel ، mosafer ، mohamad110 ، shakiba ، ODYSSEY ، أین المنتظر ، said_siraj ، یا ثارالله ، nasimesaba ، mrfarzadj ، fandogh ، یا صاحب الزمان ، محب الزهرا ، V-E ، ساقی ، سرباز سید علی ، سپیدار ، Dragonborn ، AFG Shia ، behzad-jn ، seven.attar ، vahrakan ، ایران من ، Ehsan 110 ، mahdy30na ، 135 ، fatemeh ، دوست خدا ، taleb ، azade ، خاک ، Mitsonary ، Farzaneh ، ضحی ، zahra.shakiba ، مجید املشی ، شیدا ، farzad313 ، fiftynine ، faateme-313 ، aboutorab ، setmapi ، tazevared ، montazer 128 ، sedad ، منادی حق ، بچه شیعه ، یاوران مهدی ، علمدار133 ، میلاد مسلمی ، دستهای سبز ، kashkol-ir ، مسعود.پاکرو ، میثاق ، ali0077 ، mahramaneh ، mahyamatin ، sabrina ، حضرت عشق ، m.hossein ، آفتاب ، mohammad reza ، Hadiss313

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۱۲, ۶/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۸۹ ۱۲:۱۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام به محمد و احیا و بیداری اندیشه و guided و mabbaszadegan
و همه ی عزیزانی که این مطلب رو میخونند
در ادامه عباداتی که حقیر خودم به عینه آثار حیرت انگیزش رو دیدم یکی دیگه رو خدمتتون معرفی میکنم که فوق العاده هست

جزو تعقیبات مشترکه هست که در مفاتیح هم هست

بعد ازهر نمازِ واجب بهتر هست که انجام بشه که البته من فقط به علت تنبلی معمولاً بعد از نماز صبح میخونم که از همون هم آثار کم نظیری دیدم و تقدیم شما همسنگران میکنم:

قرائت سوره حمد و

قرائت آیةالکرسی از سوره بقره تا ((هم فیها خالدون)): اللَّهُ لَا إِلَاهَ إِلَّا هُوَ الْحَىُّ الْقَيُّومُ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لَا نَوْمٌ لَّهُ مَا فىِ السَّمَاوَاتِ وَ مَا فىِ الْأَرْضِ مَن ذَا الَّذِى يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَينْ‏َ أَيْدِيهِمْ وَ مَا خَلْفَهُمْ وَ لَا يُحِيطُونَ بِشىَ‏ْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ وَ لَا يَُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلىِ‏ُّ الْعَظِيمُ(255)
لَا إِكْرَاهَ فىِ الدِّينِ قَد تَّبَينَ‏َ الرُّشْدُ مِنَ الْغَىّ‏ِ فَمَن يَكْفُرْ بِالطَّغُوتِ وَ يُؤْمِن بِاللَّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَى‏ لَا انفِصَامَ لَهَا وَ اللَّهُ سمَِيعٌ عَلِيمٌ(256)
اللَّهُ وَلىِ‏ُّ الَّذِينَ ءَامَنُواْ يُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلىَ النُّورِ وَ الَّذِينَ كَفَرُواْ أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّغُوتُ يُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلىَ الظُّلُمَاتِ أُوْلَئكَ أَصْحَبُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَلِدُونَ(257)

و قرائت آیه شهادت از سوره آل عمران : شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لَا إِلَاهَ إِلَّا هُوَ وَ الْمَلَئكَةُ وَ أُوْلُواْ الْعِلْمِ قَائمَا بِالْقِسْطِ لَا إِلَاهَ إِلَّا هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ(18)
إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللَّهِ الْاسْلَامُ وَ مَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ إِلَّا مِن بَعْدِ مَا جَاءَهُمُ الْعِلْمُ بَغْيَا بَيْنَهُمْ وَ مَن يَكْفُرْ بَِايَاتِ اللَّهِ فَإِنَّ اللَّهَ سَرِيعُ الحِْسَابِ(19)

و قرائت آیه ملک از سوره از سوره آل عمران : قُلِ اللَّهُمَّ مَالِكَ الْمُلْكِ تُؤْتىِ الْمُلْكَ مَن تَشَاءُ وَ تَنزِعُ الْمُلْكَ مِمَّن تَشَاءُ وَ تُعِزُّ مَن تَشَاءُ وَ تُذِلُّ مَن تَشَاءُ بِيَدِكَ الْخَيرُْ إِنَّكَ عَلىَ‏ كلُ‏ِّ شىَ‏ْءٍ قَدِيرٌ(26)
تُولِجُ الَّيْلَ فىِ النَّهَارِ وَ تُولِجُ النَّهَارَ فىِ الَّيْلِ وَ تُخْرِجُ الْحَىَّ مِنَ الْمَيِّتِ وَ تُخْرِجُ الْمَيِّتَ مِنَ الْحَىّ‏ِ وَ تَرْزُقُ مَن تَشَاءُ بِغَيرِْ حِسَابٍ(27)

و اما شمه ای از برکات عظیم قرائت این آیات بعد از نمازِ واجب:

خداوند متعال میفرماید: به عزت جلال خود سوگند که کسی از آل محمد وشیعیانشان این آیات را تلاوت نکند مگر آنکه نظر رحمت کنم به سوی ایشان از رحمت های پنهان خود هر روز هفتاد نظر، و در هر نظر حاجت او را بر آورم، و او را قبول کنم هر چند معصیت بسیار کرده باشد.
کسی را که بعد از هر نماز این آیات را بخواند، با هر گناهی که داشته باشد در حظیره قدس ساکن گردانم و اگر چنین ننمایم، هر روز هفتاد حاجت از او را که کمترینش آمرزش کناهان باشد برآورده سازم و اگر چنین نکنم او را از شر شیطان و شر هر دشمنی پناه داده و بر آنها یاری نمایم و ورود او به بهشت به هیچ امری جز مرگ وابسته نیست.
واقعاً توفیقاتی بی نظیری که با خواند این آیات که حداکثر 2 دقیقه هم به طول نمی انجامد نمی ارزد به خواندش

ای لعنت بر دل سیاه شیطون

بد نیست یکی از ملموس ترین آثارش برای خودم رو هم بگم
رفقا اون روزی که من این آیات رو تلاوت میکنم بی اندازه از وسوسه ها رها میشم نمیدونم این آیات چه بلای سر این ملعون ها در میاره اما هر چی هست که من روزم رو با یک دهم درگیری با این جماعت لعنتی میگذرونم

انشا الله ادامه دارد.....
.
.
.

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، بیداری اندیشه ، MAHDI59 ، احیاء ، mohamad ، haddii ، اسماعیل ، مصاحبان ، parisan ، bidar ، 7parsa4 ، Seyed Mohsen ، K-1 ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، محیصا ، MohammadMeraj ، meshkat ، nasimesaba ، ساقی ، یاوران مهدی
۱۱:۴۳, ۶/دی/۸۹
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲/دی/۸۹ ۱:۳۹)علی 110 نوشته است:  راستی میدونی اگه شب جمعه سوره بنی اسرائیل رو به طور مداوم بخونی نمی میری تا یوسف زهرا را زیارت کنی و از یاران ایشان میشوی؟

من شخصی رو می شناختم که که می گفت این سوره رو مرتب هر شب جمعه می خوند و بالاخره به مرادش رسیده بود
آقا رو در خواب زیارت کرده بود!

همونطور که ذکر شد برای شروع نماز شب بهتر است در همان ساعات اول نیمه شب (23.30) شروع کرد
می شود نشسته هم خواند . نکته مهم دیگر آنکه بزرگی می فرمود افراد در نماز شب بسیار به دنبال حال و گریه و ناله اند اما می خوانند و حالی برایشان دست نمی دهد، ایشان می فرمود "کاری به حال نداشته یاشید
بدانید که اگر او خواست حالی می دهد لذتی می دهد که فکرش را هم نمی کنید، خدا آزمایش می کند
حالت نمی دهد و تو با کسالت نماز می خوانی بعد از مدتی منصرف می شوی! در حالیکه این آزمایش تو بود
و اگر صبر کنی و فی محبت الله ادامه دهی کاری بر تو می کند که بی نماز شب خوابت نبرد! لذتی می چشی
که حدی ندارد"

از دوستان عزیزم محمد و علی می خواهم که مرا در خشاب چهل تایی خود جا دهند! (دعا برای چهل مومن در قنوت وتر نماز شب که مستحب است)..
خدا به شما و به من توفیق درک لذت بندگی را بچشاند که بالاترین لذت هاست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، mohamad ، بیداری اندیشه ، MAHDI59 ، احیاء ، اسماعیل ، bidar ، Seyed Mohsen ، K-1 ، rastin ، مجنون الحسین ، 7parsa4 ، paradise ، خادمة الزهرا ، محیصا ، MohammadMeraj ، nasimesaba ، ساقی
۹:۴۴, ۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #23
آواتار
یه دعایی هم هست که آقای نجابت به شاگردشون کریم محمود حقیقی گفتن. ماجرا از این قرار بود که یکی از شاگردان آیت الله نجابت قرار بوده در آینده از مسیر حق منحرف بشه. آیت الله نجابت به صورت گوشزد به شاگرداش میگه اگر از ما جدا شدین اشکالی نداره اما بد ما رو نگین که البته این اتفاق برای یکی از شاگردا می افته و اونهم پشت سر استادش بدگویی میکنه.
آقای کریم محمود حقیقی گفتن وقتی استاد این حرف رو زده، ایشون با گریه رفتن پیش استاد و گفتن منظورتون که من نبودم؟
آیت الله نجابت میگه نه، اما برای حفظ ایمانت همیشه بعد از هر نماز این دعا رو بخون:

«رضیت بالله ربا و بالاسلام دینا و بمحمد صلی الله علیه و آله نبیا و بعلی اماما و بالحسن و الحسین و علی و محمد و جعفر و موسی و علی و محمد و علی و الحسن و الخلف الصالح علیهم السلام ائمة و سادة و قادة. بهم اتولی و من اعدائهم اتبرء.

راضی هستم به پروردگاری خدا و به مسلمان بودن و پیامبری حضرت محمدصلی الله علیه و آله و امامت حضرت علی علیه السلام و امام حسن و امام حسین و امام سجاد و امام محمد باقر و امام جعفرصادق و امام موسی کاظم و امام رضا و امام جواد و امام هادی و امام حسن عسکری و امام زمان علیهم السلام به عنوان امام و آقا و رهبر. آن ها را دوست دارم و از دشمنانشان برائت می جویم. »

ایشون گفتن الان چهل سال هست که این ذکر رو بعد از نمازم ترک نکردم...

من هم الحمدلله مدتی است که شروع کردم و ترک نکردم.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، mohamad ، MAHDI59 ، احیاء ، haddii ، اسماعیل ، مصاحبان ، جوینده حق ، Seyed Mohsen ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، محیصا ، MohammadMeraj ، meshkat ، nasimesaba ، ساقی
۰:۳۰, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام علی جان و بقیه دوستانی که این مطلب را می خوانید:
در یکی از ارسال های دوستی نوشته است:
نقل قول:محدث عظیم و سالک وارسته، مرحوم مجلسی اوّل می‌فرماید: «در اوایل جوانی مایل بودم، نماز شب بخوانم امّا نماز قضا بر عهده‌ام بود و به همین دلیل احتیاط می‌کردم و نمی‌خواندم. خدمت شیخ بهائی(رحمة الله علیه) عرض نمودم، فرمود: «نماز قضا بخوان.» امّا من با خود می‌گفتم نماز شب ويژگي‌هاي خاصّ خود را دارد و با نمازهای واجب فرق می‌کند. یک شب بالای پشت بام خانه‌ام در خواب و بیداری بودم که امام زمان(علیه السلام) را در بازار خربزه فروشان اصفهان در کنار مسجد جامع دیدم. با شوق و شعف نزد او رفتم و سؤالاتی کردم از جمله خواندن نماز شب. فرمود: «نماز قضا بخوان!»

شما را که نمی دونم، ولی من فکر کنم باید نیتم را در مورد نماز دو رکعتی آغاز نیمه شب عوض کنم.
یعنی از "نماز شب" به "نماز قضا".
در ضمن اینقدر نماز قضا دارم که فکر نکنم حالا حالاها نوبت به نماز شب برسد. :s

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: haddii ، اسماعیل ، مصاحبان ، bidar ، K-1 ، خادمة الزهرا ، محیصا ، nasimesaba ، ساقی
۰:۵۳, ۹/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/دی/۸۹ ۰:۵۶ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #25
آواتار
محمد جان سلام
من فکر میکنم جناب بیداری اندیشه یه راه حل خوب توی این تاپیک گذاشته که من خودم دارم انجامش میدم و فکر می کنم نیازی نباشه برنامه نماز شبت رو قطع کنی.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-38...ml#pid2299

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، بیداری اندیشه ، اسماعیل ، K-1 ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، ساقی
۷:۵۵, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #26
آواتار
نماز شب بیشتر زمانش مهمه که البته بهتره نزدیک به اذان صبح باشه. خود عمل بلند شدن از خواب در وقتی که همه در خوابند برای عبادت خدا مهمه. حالا پاشیم نماز قضا بخونیم. فرقی نمیکنه. البته من تضادی بین خوندن نماز قضا و نماز شب نمی بینم. خودم هنوز توفیق نداشتم برای نماز شب اما به فکرش هستم تا ببینم چی میشه.
اما به راحتی میشه هم نماز قضا خوند هم نماز شب. نیمه شب که بلند شدیم، هم نماز شب بخونیم به ساده ترین حالتش و هم نماز قضا.
روزه های مستحبی خیلی مهمی در طول سال هست. نمیشه بگی من روزه قضا دارم نمی تونم روزه مستحبی بگیرم. روزه بگیر اما نیت قضا داشته باش. مهم روزه گرفتن در اون روزهاست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: haddii ، علی 110 ، MAHDI59 ، mohamad ، احیاء ، bidar ، Seyed Mohsen ، K-1 ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، MohammadMeraj ، محیصا ، meshkat ، nasimesaba ، V-E ، ساقی
۱۱:۴۷, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #27
آواتار
شک نیست که انجام واجب بسیار مهمتر از مستحب است
اما به کوری چشم شیطان هر دوش رو بخوان
تعطیل کردن نماز شب به بهانه نماز قضا راهکار الهی نیست
باز من از آدم مطلع و بصیر و موحد برات سوال میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، bidar ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، MohammadMeraj ، nasimesaba ، V-E
۱۸:۱۳, ۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #28
آواتار
با تشکر از شما دوستان عزیز
البته علی جان
نقل قول:تعطیل کردن نماز شب به بهانه نماز قضا راهکار الهی نیست
من نمی خواستم به بهانه ای نماز شب را تعطیل کنم. فقط ناراحت این بودم که با داشتن نماز قضای واجب شاید خواندن نماز مستجب قبول نباشد.
البته شب گذشته موقع نیت کردن چون تردید داشتم، از خود خدا خواستم هر چه خودش میخواهد قبول کند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، mohammad790 ، bidar ، خادمة الزهرا ، محیصا ، nasimesaba ، V-E
۰:۰۷, ۱۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #29
آواتار
بسم الله
بزرگا که شمایید
خدا اجرتون بده که نوری تو دلم روشن شد.
منو هم دعا کنید حالا مگه چی میشه 40 تا مومن بشه 40تا مومن و نصفی؟
منم دعا میکنم اگه قسمت بشه مستفیض بشم به ادای نماز شب.
خدا توفیق بده نماز شب ونمازهای قضا رو بتونیم بجا بیاریم
جناب بیداری اندیشه- علی 110- محمد جان از همتون التماس دعا.
بخدا محتاجم به دعا.
و من الله توفیق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اسماعیل ، mohamad ، علی 110 ، بیداری اندیشه ، MAHDI59 ، zarati313 ، bidar ، rastin ، خادمة الزهرا ، محیصا ، MohammadMeraj ، shakiba ، nasimesaba ، V-E
۱۶:۴۳, ۲۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام به محمد و اهالی و مشتری های این پست
و همه کسانی که این پست رو میخونن
این نسخه ایست که برای درمان خودم پیچیدم از داروخانه ی نهج الفصاحه ی رسول اکرم
شاید بعضی هاش خیلی به کار شما نیاد اما خوب من هر چند وقت یه بار مفاد این نسخه رو مرور میکنم برای خودم و خیلی مفید هست برای خودم امیدوارم به درد شما هم بخوره
راستی جملات قرمز در حقیقت حدیث نفس است و مخاطب من شما عزیزان نیست!!!

بسم اللَّه الرّحمن الرّحيم‏

...، اسراف آفت بخشش است (مشی مالی)...

... شما ببركت ناتوانان خود روزى مى‏خوريد و يارى مى‏شويد.یه وقت خر نشی منت بزاری یا سر سنگین بشی

با فقرا دوستى كنيد... حتی اگه خیلی سیریش شدن

حاجت كسى را كه از ابلاغ آن ناتوانست ببزرگان برسانيد زيرا هر كس حاجت درمانده‏اى را ببزرگى برساند روز رستاخيز خداوند پاهاى وى را بر صراط استوار ميسازد. مشی عملی - اگه میخوای روز قیامت روی پل صراط پاهات نلرزه برای مردم از اعتباری که خدا بهت داده خرج کن)

بهترين جهادها در پيش خدا سخن حقى است كه به پيشواى ستم كار گويند.

از جمله بندگان آن كس پيش خدا محبوبتر است كه براى بندگان خدا سودمندتر است. مشی عملی

نشان منافق سه چيز است، ...، از وعده تخلف كند و ... مرده و قولش مشی عملی

محبوبترين كارها در پيش خدا كاريست كه دوام آن بيشتر است اگر چه اندك باشد. محبوبترين كارها در پيش خدا [color=#32CD32]مشی عملی

خداوند بنده‏اى را كه بهنگام خريد و هنگام فروش و هنگام پرداخت و هنگام دريافت سهل انگار است دوست دارد. چه وقت باید سختگیر نبود

... از آنچه نميخواهى در باره تو بگويند بركنار باش. مشی عملی

دو تن از يكى بهتر و سه تن از دو تن برتر و چهار تن از سه تن نيكوتر است، هميشه با جماعت باشيد.تنهایی میتواند مایه ی فساد شود حدش را نگهدار- خدایا مارا در تمام امور حفظ فرما

خدا را ستايش كنيد تا شما را بيامرزد. بسیار کاربردی و رندانه، خدایا خیلی مخلصیم!!

جبريل پيش من آمد و گفت اى محمّد ...و بدان كه شرف مؤمن بپا خاستن شب (و نماز شب) است و ... . شرف داری یا نه؟

... هر كس از دنيا بيش از حد كفايت بر گيرد در هلاك خويش ميكوشد اما نميداند.

در طلب دنيا معتدل باشيد زيرا بهر كس هر چه قسمت اوست ميرسد. تذکری آرام بخش ، آقا حرص نزن.

اگر ميخواهيد پيش خداوند منزلتى بلند يابيد خشونت را به بردبارى ... تلافى كنيد.کار سختیه ولی هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد

... نيرومند حقيقى آنست كه وقتی سراسر وجودش پراز خشم شد بر آن غلبه کند.

از سخنان بيهوده چشم بپوش ....

بهترين كارها در پيش خدا نگه دارى زبان است. بهترين كارها در پيش خدا

هر كجا هستى متقی باش ؛ به دنبال گناه كار نيك انجام بده تا آن را محو كند و با مردم خوش اخلاق و نيكو رفتار باش.

بهترين بندگان در پيش خدا كسى است كه خلقش نيكوتر باشد. بهترين بندگان در پيش خدا

....درخانه گشاده رو و خوش خلق باش

دو كس را خداوند روز قيامت بنظر رحمت نمى‏نگرد، آنكه با خويشان ببرد و آنكه با همسايه بدى كند.مراقب باش

....و با همسايگان نيكى كن تا مسلمان باشى. کسی که به همسایه به نیکی رفتار نکند مسلمان نیست.اگه واقعاً به همین یه جمله در جامعه عمل میکردیم چه قدر از مشکلات حل میشد ، راستی تو مسلمونی با توجه به رفتاری که با همسایه داری؟

دو چيز را خداوند در اين جهان (حتماً) كيفر مى‏دهد تعدى و ناسپاسى پدر و مادر.

دوستى با پدر خويش را محافظت کن و رشته آن را مبر كه خداوند نور تو را خاموش ميكند. رابطه با پدر

بهترين كارها در نزد خدا نماز بوقت است آنگاه نيكى با پدر و مادر آنگاه ....بهترین کارها نزد خدا

از شهوت مخفى بپرهيزيد شهوت مخفى آنست كه دانشمند دوست دارد كسان در محضر وى بنشينند !!!

دهان و فرج خويش را نگهدار.

پس از خودم بر امتم از سه چيزبيم دارم: ... و پيروى خواهشهاى شكمها و فرجها و غفلت پس از معرفت.

... و از زنان بپرهيزيد زيرا شيطان نگران و در كمين است و هيچ يك از دامهاى وى براى صيد پرهيزكاران مانند زنان مورد اطمينان نيست.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

از چيزهاى حرام بپرهيز تا از همه كس عابدتر باشى و....عابد ترین مردم کسی است که برای خدا از حرام خدا پرهیز میکند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، احیاء ، جوینده حق ، mohammad790 ، zarati313 ، bidar ، bahar2006 ، 7parsa4 ، parsa ، Seyed Mohsen ، K-1 ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، محیصا ، MohammadMeraj ، meshkat ، shakiba ، nasimesaba ، V-E ، یاوران مهدی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]