|
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
|
|
۱:۳۷, ۱/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۹:۱۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امام علی (علیه السلام) برای مومن، چهل خصوصیت بیان کرده است:
توکل در امور - سرعت در خیر - پایداری در حوادث - تعطیل در انتقام - امداد بر مظلوم - خوشرویی با عیال - ملایمت با جهال - تأمل در جواب - اکرام مهمان - شفقت با مردم - وفا در عهد - دادرسی در قضا - نظافت در پوشش - کناره جویی از بخیل - مخالفت با نفس - سعی در اخلاص - مصاحبت با نیکان - دلجویی از غریبان - قصور در شهوت - جوانمردی با مغلوب - دوری از کبر - راستی در گفتار - تقدم بر سلام - نوازش بر ایتام - احترام به والدین - اجتناب از غیبت - نصرت در جهاد - اصرار در طاعت - شکر بر نعمت - عفو با قدرت - عیادت مریض - ایثار بر مسکین - خدمت به خلق - ادب در کلام - عطا در مقام - اندازه در معاش - تفکر در امور - پرهیز از خشم - استقامت در کار - صبر بر مصائب .
شاید با یک نگاه، خیلی ساده از کنار آن خصوصیات بگذریم. ولی اگر هر کدام را با خصایص واقعی خود مقایسه کنیم، خواهیم دانست که آیا ما از نظر امام علی (علیه السلام)، مومن هستیم یا خیر؟ من صفحه ای را آماده کردم که شما می توانید در آنجا گزینه ها را انتخاب و نمره خود را مشاهده کنید. این ابزاری برای شناخت بهتر خودمان می باشد. که می توانیم به خودمان از 0 تا 20 نمره دهیم. یا علی مدد
بی حد و بی عدد |
|||
|
۱۴:۳۴, ۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
محمد جان ضمن تشکر فراوان از پست فوق العاده زیبا و کاربردی شما
بد نبود در مقابل گزینه ها صفر و یکی عمل نمیکردی یعنی هر کدام از ما بعضی از این صفات را که داریم شدت و ضعف دارد برای هر کدام به طور مثال 5 گزینه کاملاً دارم - تاحدودی دارم - بع میزان کمی دارم - و اصلاً این صفت را ندارم - و صفت متضاد این صفت را تاحدی دارم قرار میدادی و به ترتیب از 4+ تا 1- امتیاز بندی میشد اینجوری میشه حداکثر 160 امتیاز و حداقل 40- امتیاز و مثلاً بعدش سید بندی میکردی مثلاً از 120 تا 160 تبریک به ایمان شما ای شیعه علی خداوند شما را معید و منصور بدارد(این پاسخ را میداد) از 80 تا 120 درود بر شما محب پر و پاقرص و حقیقی مولا علی باشد که به لطف و خدا و تلاش بیشترتان از شیعیان راستین مولا علی قرار بگیرید (این پاسخ را میداد) از 40 تا 80 شما از محبین مولا علی هستید بدون شک انشا الله خدا توفیق روز افزون به شما عنایت کند و در راه بندگی موفق و منصور بدارد شما را تلاش بیشتر شما را در مسیر بندگی از خداوند منان مسئلت داریم(این پاسخ را میداد) از 0 تا 40 دوست عزیز ، محبتی دارید به مولا، اما محبت به تنهایی کفایت نمیکند، عزیز برادر خداوند به شما توفیق بندگی روز افزون عنایت فرماید تلاش بیشتری فرمایید در راه بندگی و مارا هم از دعای خیرتان بی نصیب نگذارید(این پاسخ را میداد) از 0 تا 40- صداقت شما تحسین برانگیز است و نشان از ایمان شما دارد اما بیشک نیاز به رشد در زمینه بندگی داردید با توسل و توکل و تلاش و دعای عاجزانه به پیش بروید و برای ما هم دعا کنید(این پاسخ را میداد) این جوری به نظر حقیر بهتر جواب میداد و دقیقتر بود باز هم ممنون محمد جان یا علی |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنون
شما درست می فرمائید. راستش وقت زیادی برای برنامه نویسی نداشتم. همین صفحه ساده هم کلی وقت منو گرفت. آخه باید از چند زبان برنامه نویسی کنار هم استفاده می کردم. ولی بازهم می تونه پاسخ گو باشه. در ضمن ما همه می دونیم که چکارهایی کردیم یا چه کارهایی نکردیم. اون دنیا هم جایی وسط بهشت و جهنم وجود نداره. یا بهشتی یا جهنمی. یا با حسین یا در مقابل حسین. به نظر من "دو حالته" بودن گزینه ها باعث می شه که با خودمون تعارف نکنیم. و نخواهیم حد وسط را بگیریم. اگه قرار بود چند گزینه داشته باشه، حتما همه ما "گزینه تا حدودی" یا "گزینه متوسط" را برای خودمون انتخاب می کردیم. به قول معروف بهتره که بیایم و کلاه مان را قاضی می کنیم. نه اینکه بخواهیم سر خودمون را کلاه بگذاریم. من این صفحه را به چند تا دوستان نشان دادم و آنها نیز آن را پر کرده و نتیجه را دیدند. جالب اینجا بود که صفتی را که من برای دوستان نمی دیدنم، ایشان برای خودش می دید. مثلا من فکر می کردم که اون آدم "ادب در کلام" نداره، در صورتی که ایشان خیلی راحت این گزینه را انتخاب کرد. به نظر من خیلی خوبه که ما به خودمون نمره بدیم و از دیگران هم بخواهیم که به ما نمره بدن. منتظر دوستان هستم. در ضمن فقط یکی از دوستان من تا حالا نمره واقعی بالا 15 گرفته. |
|||
|
|
۱:۳۹, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام محمد
اوضاع تالار را چگونه می یابی من اکثر پستهای جدید رو که میبینم ... احساس میکنم امام زمان در این تالار هم مهجوراند ما واقعاً چه میخواهیم در این تالار؟ میدونی شاید خیلی هم نشه خرده گرفت بالاخره تفاوتها زیاد است و سلایق گوناگون و اهداف متفاوت نمیدونم ... به نظرت سیر تالار به آن سمتی است که باید برود؟ بعد از زیارت عاشورای ثابت چه طوره بریم برای نماز شب ثابت من برای شما و شما هم برای من باشد که کارگر افتد راستی میدونی اگه شب جمعه سوره بنی اسرائیل رو به طور مداوم بخونی نمی میری تا یوسف زهرا را زیارت کنی و از یاران ایشان میشوی؟ من اولین بار که این حدیث رو خوندم با خودم گفتم مگه این سوره چی داره که خوندنش یه همچین آثار و برکاتی داره وقتی با این نیت رفتم سراغش و دقیق به معانیش دقت کردم دیدم از معارف ناب توحیدی و اصول عقایدی که یه شیعه باید بدون توش هست تا وظایف و علایم و اعمالی که یه موحد شیعه باید داشته باشه تا دشمن شناسی و امام زمان شناسی و ... خلاصه هر چی که یه سرباز امام زمان باید بدون و بهش عمل کنه کم و بیش توی این سوره اومده سعی کن حتماً بخونیش |
|||
|
|
۲:۴۷, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام علی جان
شاید این حرفها را باید در نامه های خصوصی گفت. اینکه شما می گید "سیر تالار به سمتی درست هست یا نه؟" به نظر من در هفته اخیر اینطور نبوده. اکثر دوستان جدید سعی در ارسال مطلب کرده اند که اکثر مطالب هم دارای کیفیت قابل قبول نیست. البته از نظر من و نسبت به مطالب ارسالی در اوایل کار. برای نمونه کلی تاپیک خبری و سوالات عجیب و غریب بوجود اومد. و یا اینکه دوستان بدون خوندن جواب های دیگران دوباره سوالی را مطرح کردند، که این خود باعث طولانی تر شدن موضوعات و ابطال وقت شد. خود شما هم که انگار چند روزی هست که مشغول کار دیگه ای هستی و ما رو به فیض نمی رسونی. همین تاپیکی که الان در اون هستیم، من با ذوق بسیار زیاد ایجادش کردم و فکر می کردم که کلی ازش استقبال بشه. ولی انگار فقط مورد توجه دوستان صاحب نظر قرار گرفته و برای کاربران عادی هیچ جذبه نداشته. همون طور که می بینید در عناوین سایر تاپیک ها گم شده و انگار برای کسی "سخنان امام علی" جلب توجه نمی کنه. ولی مباحثی مثل شیطان پرستی، ملک سلیمان، نماد های فراماسونی در ایران و حتی فیلم های مهران مدیری که دیگه بحث تموم شده، طرفدارهای زیادی داره. البته به قول شما، نمی شه خورده گرفت، این خاصیت ما آدم ها در این دنیای مجازی هست، هر چند وقت یکبار دلمون رو بجایی خوش می کنیم و خیلی ساده تر، دل از اونجا می کنیم. قبلا هم گفتم که هر جریانی یک غربال هست برای تفکیک کردن آدمها. پس خیلی دلگیر این موضوع نباش. به قول یکی از دوستان که ما کار خودمون رو انجام می دیم و راه خودمون رو می ریم. خودمون رو اصلاح می کنیم به امید اصلاح جامعه. در مورد زیارت عاشورا که انشاالله با یاری اباعبدالله تا موقع مقرر ادامه خواهیم داد. من که تا حالا هرچی ازشون خواستم، گرفتم. در مورد نماز شب هم، راستش خیلی سخته. من در مورد خوندن نماز صبح کلی مشکل دارم. جالب اینجاست بدونی که هر وقت نذر کنم، نذرم اینه که مثلا چند تا صبح خواب نمونم و نماز صبحم قضا نشه. در مورد سوره بنی اسرائیل هم انشاالله شروع می کنم. البته خودم تصمیم داشتم سوره الرحمن را بخونم. چون احساس می کنم خوندنش یک شیرینی خاصی داره. البته این شیرینی رو من در مورد سوره یس چشیده ام. واقعا سوره یس سوره جذابی است. راستی علی جان نمره ات چند شد؟ ![]() من شدم سیزده. البته با کلی چک و چونه زدن. در ضمن ناراحت نباش، خودش درست می شه. |
|||
|
|
۹:۴۲, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
عزیزان به گمانم علی آقا اشتباهی پیام خصوصی رو عمومی فرستادن. و محمد جان هم ادامه دادن.
![]() البته ما استفاده کردیم. اما بهتره بحثهای خصوصی رو همون خصوصی ادامه بدین.
|
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/دی/۸۹ ۱۴:۵۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بیداری اندیشه عزیز، من یه پیام عمومی رو به طور خصوصی بیان کردم این مطالبی که من به محمد گفتم در حقیقت هر کدام خوراک یه پست ویژه هست اما ترجیه دادم به این شکل بیان بشه وگرنه هدف من زدن این حرفها به عموم هست و مخاطب من همه ی دوستان هستند
اما غالب بیان مطالب رو ترجیه دادم عوض کنم و مدتی به این شکل مطالب رو عنوان میکنم اما یه نکته که قبلاً به شما گفتم بیداری اندیشه بدنیست تا به محمد (و البته هر کسی که این مطلب رو میخونه) بگم محمد، میدونی چرا انقلاب و نهضت امام زمان بر خلاف تمام انقلابات و نهضت های دیگه نه در آغازش ونه در هنگام پیروزی و نه بعدش به انحراف نمیره و از مسیر اصلی و اهدافش فاصله نمیگیره؟ حتماً میدونی که آقا صاحب الزمان به تمام انبیا و ائمه یک شباهت ویژه دارند و از هر کدام یک یا چند صفت ویژه رو به ارث برده اند مثلاً شباهتی به نوح علیه السلام دارند شباهتی به حضرت موسی شباهتی به عیسی علیه السلام شباهتی به مولا علی و... خلاصه از هر یک از ائمه و انبیا شباهتی رو به ارث برده اند اما یک ویژگی منحصر به فرد رو از حضرت داود علیه السلام به ارث بردند و اونم عمل و قضاوت به علم باطنی شون هست که در طول تاریخ هیچ یک از انبیا و ائمه اجازه نداشتند در امورشون به علم باطنی شون قضاوت کنند و تنها حضرت داود علیه السلام اونم در دادگاه و در مقام قاضی به علم باطنی شون عمل میکردند یعنی چه؟ یعنی وقتی دونفر برای قضاوت می آمدند به نزد حضرت داود ، ایشان از آنها شاهد و مدرک نمیخواستند و حکم قطعی و مطابق با واقع را خودشان به علم باطنی اعلام میکردند و خودشان هم حکم را اجرا می کردند و این در حقیقت یکی از معجزات داود علیه السلام بوده. اما به جز ایشان دیگر کسی حتی نبی اکرم اسلام هم اجازه این کار را نداشته ، چرا که باید روشی را ارائه میدادند که الگو باشد و قابلیت اجرایی برای عموم را داشته باشد و در دادگاهی با اینکه رسول خدا میدانستند که شخصی شهادت دروغ داده به نفع دیگری اما چون به ظاهر مدرکی نبود به ناحق شخص دروغ گو مالی را غصب میکند. اما در زمان امام زمان اوضاع بسیار متفاوت است و ایشان زمانی خواهند آمد که حجت بر همه خلق تمام شده و فرصت به همه داده شده و به همین علت امام به علم باطنی خود در تمام امور عمل میکنند حال سوال این است که در تمام زمان ها چه کسانی انقلاب ها را به انحراف کشیده اند و از مسیر حقیقی دور کرده اند؟ بله منافقینی که با تزویر و ظاهرسازی و عوام فریبی وارد میشوند در سیستم ها و تا رأس هرم قدرت پیش میروند و... اما در سیستم امام زمان اصلاً منافق اجازه ورود به سیستم را پیدا نمیکند تا بخواهد کاری صورت دهد از درون سیستم و این یکی از مهمترین وجوه تمایز قیام و انقلاب امام زمان است غیر خالص در سیستم امام زمان جایی ندارد برای آشنایی با بقیه صفاتی که امام زمان از باقی انبیا و اولیا به ارث برده اند میتوانی به کتاب مکیال المکارم مراجعه کنی که توسط آیت الله اصفهانی و به توصیه شخص امام زمان نوشته شده ونام کتاب را هم خود آقا انتخاب کرده اند. راستی محمد جان نمره من هم 8 شد از 20 |
|||
|
|
۱۷:۱۶, ۲/دی/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
علی تو هدفت از این مطلب، مقایسه کردن چیزی با چیز دیگه ای هست؟
یا منظور حرفت در مورد اتفاقی خاصیه؟ ...گیج شدم... |
|||
|
|
۱۰:۲۹, ۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
با سلام
علی آقا و آقا محمد در پیام های خصوصیتان که به طور عمومی ارائه فرمودید، مطالب مفید و قابل تاملی بود. اگر مسئله ای نیست، در مورد طرح خواندن زیارت عاشورا و نماز شب برای سایرین هم توضیح دهید. شاید ما هم دوست داشته باشیم پابه پای شما با شما همراه شویم. البته اگر مشکلی نیست. چون این جور کارا به گذاشتن قرارهای دسته جمعی کاربردی تره تا یک نفره، اون هم تنها، که آخرش رها می شه. مثل مطلبی رو که در تاپیک نامه سرگشاده در مورد خواندن نماز اول وقت، حفظ زبان و نگاه و ... نوشتین. که انشاالله خدا کمک کند بتوانیم همه مواردش را با همت مضاعف و کنترل نفس خود انجام دهیم. از ما حرکت از خدا برکت. ممنون |
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۳/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/دی/۸۹ ۱۵:۱۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
نه محمد جان صرفاً میخواستم که یه مطلبی نسبتاً مهم رو در مورد امام زمان و قیامشون بیان کنم
گفتم برای مدتی غالب بیان مطالبم رو اینطوری انتخاب کردمپ هم گفتگو هست و باعث ایجاد رابطه دوستی قوی تر میشه و هم مطالبم رو بیان میکنم باید از ظرفیت تالار گفتگو استفاده کرد وگرنه تالار گفتگو با وبلاگ تفاوتی ندارد البته دلایل دیگه ای هم داره جناب احیای عزیز، من و محمد یه مشکل مشترک داشتیم که من از منابع موثق شنیدم که زیارت عاشورا 40 روز با صد لعن و صد سلام بسیار برای رفعش مجرب است و از آنجا که خداوند در حدیث قدسی تاکید کرده اند به دیگران بگویید تا برایتان دعا کنند وبه این خاطر ما با آقا محمد قرار گذاشتیم که من به نیت رفع مشکل ایشون و محمد هم به نیت رفع مشکل من زیارت عاشورا را بخوانیم و البته کم کم ما داریم به لطف خدا با زیارت عاشورا انس میگیریم و این انس خودش برکات مضاعفی داره در مورد نماز شب هم وقتی دیدم خدا توفیق داده تا به یکی از توصیه های موکد امام زمان یعنی زیارت عاشورا عمل کنیم پیشنهاد دادم شروع کنیم نماز شب هم ولو دو رکعت اونم در آغاز نیمه شب |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,122 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,192 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,161 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,799 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,476 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,324 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,826 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|