کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انرژی یا تلقین؟
۲۳:۰۱, ۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #1

یه سوال عمده که بعد دیدن این سریال برام ایجاد شد مبحث انرژی بود.تو یه قسمت این سریال میگه جنگ الان بر سره انرژیه.مفاهیمی مثله انرژی +یا - یعنی چی؟با همون انرژی فیزیکی یکیه؟ماورائیه؟یا اصلا یه تلقینیه که ساخته ذهن ماستHuh
با فرض درست بودن انرژی خیلی از سوالا از جمله قانون جذب یا نوع وضو گرفتن یا غسل رو میشه توجیه کرد.اینکه یک سری مناسک باعث ایجاد انرژی میشه یعنی چی؟مگه انرژی پایسته نیست؟ تبدیل انرژی از + به - یا برعکس از نظر علمی توجیه پذیره؟یا ما فقط اینطور به خودمون القا میکنیم که مسجد یا طبیعت و... انرژی مثبت داره و گناه و یهود و... انرزی منفی؟انرژی اشکال به چه معنیه؟از کجا معلوم فقط همین اشکال انرژیو انتقال میدن.این علمیه یا با استقرا از طریق دیدن کلی گنبدو هرمو 8ضلعی بوجود امده؟و کلی سوال دیگه.لطفا علمی جواب بدین!یا علی!

خداوندا!آرامش عطا فرما تا بپذیرم آنچه را نمیتوانم تغییر دهم
شهامتی که تغییر دهم آنچه را که میتوانم
دانشی که تفاوت این دو را دریابم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، فرهاد ، m.hossein ، Eve ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۴۳, ۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #31
آواتار
(۴/دی/۸۹ ۲۱:۲۲)علائم ظهور نوشته است:  من به شما تبریک میگم که رفتید یه چیزی رو کپی کردید.لطفا اگر خودتون بحث دارید بیاید صحبت کنیم
نقل قول:متافیزیک به تعبیر ابن‌سینا مجموعه‌ای از حکمت ماقبل‌الطبیعه و مابعدالطبیعه می‌باشد، همچنین ابعاد فرافیزیکی و ماورائی انسان را نیز شامل می‌شود، که با حواس پنج‌گانه قابل احساس نمی‌باشد، ولی با حواس برتر می‌توان آن را ادراک کرد. به عبارت دیگر متافیزیک به مجموعه مقولات غیر قابل ادراک با حواس ظاهری گفته می‌شود. در برخی منابع، متافیزیک به معنی ”رفتن به ماورای فیزیک“ آمده است.
ضمنا این تعریف متافیزیک نیز مردود است.برای مثال امواج رادیویی و الکترومغناطیس با حواس پنجگانه و حتی ششگانه قابل ادراک و حس نیستند Smile
اما جزئی از فیزیک هستند
دوست عزیز کمی منصف باشید. اگر از خودمان مطلب بگوئیم می گوئید سندش کو؟ اگر مطلب را با سند بگوئیم می گوئید کپی کردید! یک سوال: کدام سایت است که همه مسائل مربوط به بحث ما را اتفاقا در یکجا گذاشته تا من آن را کپی کنم؟! این هنر استفاده از مطلب (در عصر اطلاعات و ارتباطات) است که بتوانید اطلاعاتی را که در دسترس شماست، کلاسه بندی و استفاده کنید. (این را به عنوان شخصی که 6 سال در زمینه فناوری اطلاعات کار می کنم می گویم). خدا می داند از چند منبع در کنار هم استفاده کردم تا این متن پدید آمد. حال سوال دیگر: در اینترنت همه جور دیدگاه وجود دارد ولی چرا من این دیدگاه ها را "کپی" "پیست" کردم؟ جواب ساده است: این همان دیدگاه من است و من آن را پذیرفته ام. حال اگر می خواستم می توانستم منظورم را بیان کنم ولی قطعا دیگر سندش را حفظ نبودم. منصفانه بحث کنید.
در مورد امواج رادیویی و الکترومغناطیس درست است که شما مستقیما نمی توانید آن را ببینید ولی با استفاده از ابزار ساخته شده برای حواس پنجگانه می توانید آن را احساس کنید. همین الان کنترل تلوزیون را جلوی دوربین تلفن همراهتان بگیرید و دکمه اش را فشار دهید تا نور نامرئی آن را در دوربین به صورت مرئی ببینید.
راستی می دانستید خیلی از جانوران با همین امواج صوتی یا مغناطیسی مسیریابی، جفت یابی و شکار می کنند؟!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mabbaszadegan ، zarati313 ، مصاحبان
۲۱:۴۸, ۴/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۸۹ ۲۱:۵۱ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #32

شما می توانید مطالعه داشته باشید و بیاید اینجا نظرات خودتون رو بیان کنید.اگر بحث کپی پیست باشه دیگه اسمش گفتگو نمیشه

در مورد تعاریف فیزیک و متافیزیک بازم میگم اون 2 تعریف بسیار قدیمی و رد شده هستند.حال ندارم بشینم تک تک اشکالاتش رو بگم ولی اینطوری که شما دفاع می کنید آخرش لیست کامل میشه

1- برای مثال امواج رادیویی و الکترومغناطیس با حواس پنجگانه و حتی ششگانه قابل ادراک و حس نیستند

نقل قول:متافیزیک به تعبیر ابن‌سینا مجموعه‌ای از حکمت ماقبل‌الطبیعه و مابعدالطبیعه می‌باشد، همچنین ابعاد فرافیزیکی و ماورائی انسان را نیز شامل می‌شود، که با حواس پنج‌گانه قابل احساس نمی‌باشد، ولی با حواس برتر می‌توان آن را ادراک کرد. به عبارت دیگر متافیزیک به مجموعه مقولات غیر قابل ادراک با حواس ظاهری گفته می‌شود.

2-جن موجودی است که در بعد ما وجود ندارد.اما ما هم آن را می توانیم ببینیم.هم حس کنیم و اثر متقابل بگذاریم (یعنی با حواس پنجگانه.پس فیزیکی شد نه متافیزیکی)

بازم بگم؟
۲۲:۰۳, ۴/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۸۹ ۲۲:۵۵ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #33
آواتار
(۴/دی/۸۹ ۲۱:۴۸)علائم ظهور نوشته است:  1- برای مثال امواج رادیویی و الکترومغناطیس با حواس پنجگانه و حتی ششگانه قابل ادراک و حس نیستند
2-جن موجودی است که در بعد ما وجود ندارد.اما ما هم آن را می توانیم ببینیم.هم حس کنیم و اثر متقابل بگذاریم (یعنی با حواس پنجگانه.پس فیزیکی شد نه متافیزیکی)

1- احتمالا نهنگ ها، دلفین ها، خفاش ها و همینطور مرغان مهاجر همگی یا شیطان پرست هستند یا مرتاض که توانایی شنیدن امواج صوتی و همینطور فهم شمال و جنوب مغناطیسی زمین را دارند. Smile امواج الکترومغناطیسی یا رادیویی منشاء فیزیکی دارند!
2- انسان تنها زمانی قادر به دیدن جن است که جن خودش را در عالم فیزیکی غلیظ کرده باشد. یعنی شما نمی توانید آنها را در عالم خودشان ببینید.
اگر نعوذ بالله این دو را تشبیه هم نکنیم، دیده شدن حضرت جبرئیل به صورت یک مرد برای مریم مقدس یا حضرت رسول(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) زمانی اتفاق افتاد که حضرت جبرئیل "نازل" شدند. یعنی از عالم مجردات به عالم محسوسات آمدند.
اینکه قائل شویم متافیزیک وجود ندارد اما بگوئیم این علوم در محدوده آن فیزیکی قرار می گیرد که علنی نشده است گواه آنست که دید شما ماتریالیستی نیست و فقط دسته بندی تان اینگونه بود. پس همین که مادی گرا نیستید و عالم معنا را قبول دارید کافی است. تفاوت ما شاید تفاوت نامیدن انگور به انب و ازوم باشد. اگر باعث رنجش خاطر شدم عذر می خواهم. شاد و پیروز باشید + امتیاز مثبت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mabbaszadegan ، zarati313 ، unos
۰:۲۱, ۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #34
آواتار
با سلام به همه دوستان فعال در این تاپیک:
من این تاپیک را مرور کردم، ولی به هیچ نتیجه خاص و قابل قبولی نرسیدم.
اطلاعات متنوع و بعضا پراکننده ای ارائه شده.
تعداد ارسال ها از 30 تا گذشته، ولی قسمت زیادی از آنها فقط جدل بوده. اگه میشه یه نتیجه کلی تا اینجای بحث بگیرید یا یک سوال روشن مطرح کنید. بیشتر نظرم به جناب: "مصاحبان"، "مسافر" و "علائم ظهور" است.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mabbaszadegan ، مسافر ، مصاحبان
۱:۰۱, ۵/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۱:۳۰ توسط مسافر.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۵/دی/۸۹ ۰:۲۱)mohamad نوشته است:  با سلام به همه دوستان فعال در این تاپیک:
من این تاپیک را مرور کردم، ولی به هیچ نتیجه خاص و قابل قبولی نرسیدم.
اطلاعات متنوع و بعضا پراکننده ای ارائه شده.
تعداد ارسال ها از 30 تا گذشته، ولی قسمت زیادی از آنها فقط جدل بوده. اگه میشه یه نتیجه کلی تا اینجای بحث بگیرید یا یک سوال روشن مطرح کنید. بیشتر نظرم به جناب: "مصاحبان"، "مسافر" و "علائم ظهور" است.
با سلام و تشکر از شما حقیقتا من خودم متوجه این انحراف گرفتن از اصل موضوع بودم. اما حکایت ما همان حکایت است که می گوید "قربان چشم بادمویت برم. جواب میده من بادوم می خوام!" اصلا گاها ما فراموش می کنیم که برای چه تاپیک باز شد بعد یک کلام یا مثال را می گیریم و بسطش می دهیم تا کلا می شود یک چیز دیگر! به شخصه فکر کنم که دیگر اصلا مثال در تاپیکهایم نزنم. یک خاطره گفتم از گنبد و خواستم ارزش مستند ظهور را از آن نتیجه بگیرم، افتضاحی شد که شاهدش بودید. Smile

خوب من نظرات خودم را جمع بندی می کنم:
1- انرژی مطرح شده در مستند ظهور همان انرژی مطرح در فیزیک شناخته شده عموم نیست.
2- چی در زبان چینی معادل کی در زبان ژاپنی معادل نا در زبان سانسکریت و به معنای انرژی حیات است.
3- انرژی در هندوئیسم، تائوئیسم، آواتاریسم ،عرفان های نوظهور و انرژی درمانی به وفور مطرح شده.
4- چند سالی می شود که دستگاهی به نام KIRLIAN توسط دانشمند روسی ساخته شده است که قادر به تصویر برداری از میدان انرژی حول اجسام مختلف و حتی موجودات زنده می باشد.
5- انرژی در بین عرفا و فلاسفه مسلمان به کار نرفته است.
6- با فرض وجود انرژی اینکه آیا اعمال و مناسک خاص، یا اصولا هر نوع فعل یا نیتی، باعث تاثیر در میزان و کیفیت آن می شود، از نظر اسلامی توجیه ندارد. (اسلام به بررسی نقش این موارد بر قلب، نفس، جان و ایمان آدمی می پردازد نه انرژی. نمی توان منکر احساس بعضی حالات پس از انجام دادن عمل خوب یا بد شد. مثلا احساس سبکی و شادی بعد از خواندن دعا، اما خوب اولا آن نسبی است و ثانیا نمی توان آن را الزاما با انرژی در ارتباط دانست)
7- با فرض وجود انرژی اینکه آیا شکل(وجود هرم یا گنبد) و مکان ساختمان تاثیری در میزان انرژی مکان مورد نظر دارد یا خیر طبق روایات اسلامی توجیه ندارد. (شرف مکان بمکین: صاحب خانه است که به بنا ارزش می دهد نه برعکس. البته در اسلام این مفهوم برای مکان ها و اماکن مقدس به کار رفته. حال در مورد مکان ها و امکان شیطانی نمی توان نتیجه ای گرفت.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mabbaszadegan ، مصاحبان
۱:۱۳, ۵/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۱:۱۴ توسط mabbaszadegan.)
شماره ارسال: #36

نمیدونم مستند راز آب رو دیدید یا نه ؟
هر عملی از ما سر میزنه روی تک تک سلولهای ما اثر داره !
چطور میگید توجیه اسلامی نداره ؟ مگه غیر از اینه که لقمه حروم دلها رو سنگ میکنه ؟ شراب ایمان رو از بین میبره ؟ مگه از نظر فیزیکی لقمه حلال و حروم چه فرقی دارند ؟ مطمئنا امام علی 1400 سال پیش نمیتونست به اعراب بفهمونه لقمه حروم انرژی منفی داره و کار خیر انرژی مثبت !

خواهش میکنم از دوستان پست "مثبت یا منفی " این حقیر رو دنبال کنند !
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، مصاحبان
۱:۱۹, ۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #37
آواتار
(۵/دی/۸۹ ۱:۱۳)mabbaszadegan نوشته است:  نمیدونم مستند راز آب رو دیدید یا نه ؟
هر عملی از ما سر میزنه روی تک تک سلولهای ما اثر داره !

واکنش مولکول های آب به افکار و مفاهیم انسانی + تحقیقات بر آب زمزم:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36...ml#pid3518
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mabbaszadegan ، مصاحبان
۳:۳۸, ۵/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۳:۵۰ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #38

نتیجه گیری بنده در مورد پرسش اولین پست:

در مستند ظهور مسائلی مطرح می شود از قبیل: انرژی مثبت و منفی-انتقال دهنده انرژی بودن بعضی ساختمانها-جنگ بر سر انرژی و ...

با توجه به این عکسی که در قسمت 6 در مستند نشان داده می شود: http://0o2.815.82.img98.com/out.php/i582...025138.JPG
مقصود مستند همان انرژی شناخته شده در فیزیک است.در عکس پدر فیزیک مدرن ، انیشتین و مهمترین فرمول او در باب انرژی را می بینید E=Energy
اما با توجه به دانش فیزیک ، حرفهای مستند در اکثر موارد مردود است

(۵/دی/۸۹ ۱:۰۱)مسافر نوشته است:  خوب من نظرات خودم را جمع بندی می کنم:
1- انرژی مطرح شده در مستند ظهور همان انرژی مطرح در فیزیک شناخته شده عموم نیست.
2- چی در زبان چینی معادل کی در زبان ژاپنی معادل نا در زبان سانسکریت و به معنای انرژی حیات است.
3- انرژی در هندوئیسم، تائوئیسم، آواتاریسم ،عرفان های نوظهور و انرژی درمانی به وفور مطرح شده.
4- چند سالی می شود که دستگاهی به نام KIRLIAN توسط دانشمند روسی ساخته شده است که قادر به تصویر برداری از میدان انرژی حول اجسام مختلف و حتی موجودات زنده می باشد.
5- انرژی در بین عرفا و فلاسفه مسلمان به کار نرفته است.
6- با فرض وجود انرژی اینکه آیا اعمال و مناسک خاص، یا اصولا هر نوع فعل یا نیتی، باعث تاثیر در میزان و کیفیت آن می شود، از نظر اسلامی توجیه ندارد. (اسلام به بررسی نقش این موارد بر قلب، نفس، جان و ایمان آدمی می پردازد نه انرژی. نمی توان منکر احساس بعضی حالات پس از انجام دادن عمل خوب یا بد شد. مثلا احساس سبکی و شادی بعد از خواندن دعا، اما خوب اولا آن نسبی است و ثانیا نمی توان آن را الزاما با انرژی در ارتباط دانست)
7- با فرض وجود انرژی اینکه آیا شکل(وجود هرم یا گنبد) و مکان ساختمان تاثیری در میزان انرژی مکان مورد نظر دارد یا خیر طبق روایات اسلامی توجیه ندارد. (شرف مکان بمکین: صاحب خانه است که به بنا ارزش می دهد نه برعکس. البته در اسلام این مفهوم برای مکان ها و اماکن مقدس به کار رفته. حال در مورد مکان ها و امکان شیطانی نمی توان نتیجه ای گرفت.)
1-شما انیشتن رو در قسمت 6 ندیدید؟ http://0o2.815.82.img98.com/out.php/i582...025138.JPG
بابا خود سازندگان گفتن ممکنه حرفهای ما غلط باشه ولی شما به زور سعی میکنی یک دفاعی بکنی؟
2-میشه این (چی) رو به ما نشون بدید؟ چینیها هزاران سال پیش این رو فهمیدن ولی نه در ادیان هست نه علم روز آن را کشف کرده.منطقیست؟
3-بله درسته.بسیاری از این مکاتب انرژی گرا هستند و خورشید پرست.چون خورشید منبع الهام آنهاست.همون بحث حداکثر خورشیدی مطرح شده در مستند
4-برای اطلاع شما دستگاه KIRLIAN انرژی اندازه نمی گیردSmile . این وسیله میدان الکتریکی اطراف یک جسم را اندازه می گیرد.البته اگر بخوام دلیل این میدان رو شرح بدم باید از پایه برای شما شیمی تدریس کنم : http://en.wikipedia.org/wiki/Kirlian_photography
5-بسیار نکته مهمی است
6و7-اگر انرژی به اون مفهوم خرافی که در مستند ظهور مطرح می شود وجود داشت پس باید میگفتیم برکت و احساسات ما ناشی از آن است

به هر حال هر چقدر هم تلاش کنید مجبورید روی چیزی بحث کنید که وجود خارجی ندارد و هیچکس توان اثبات وجود آن را هم ندارد Smile و البته به نظر من واجب الوجود هم نیست.حالا راجع به ممکن الوجود بودنش میشه بحث کرد
در یک کلام ما داریم سر هیچ بحث می کنیم
۳:۴۶, ۵/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۳:۴۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #39
آواتار
اللّهم إنّی أعوذ بک مِن عِلمٍ لاینفع

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shahriar ss
۹:۲۲, ۵/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۹:۲۶ توسط مصاحبان.)
شماره ارسال: #40

سلام مجدد
دیشب اینترنت در دسترسم نبود و نتونستم به بحث ملحق بشم
اولاً اگه صفحه ی اول تاپیک رو ببینید اولین کسی که به shahriar ss جواب داد بنده بودم چون موضوع برام مهم بود و اتفاقاً منم از همون جواب اول سعی داشتم بصورت انفعالی تو بحث باشم و بپرسم ،تا اینکه بخوام جواب قطعی بدم ؛ چون برام مهم بود که با توجه به دریافتی که از موضوع دارم با بحث همراه بشم
ثانیاً بنده نمی دونستم یه بحث علمی بین چند نفر که میخوان نتیجه ی حقیقی از بحث بگیرن به این راحتی میتونه به جدل تبدیل بشه .
نتیجه : اگر بنده از عوامل تبدیل بحث به جدل بودم ، همینجا از همه عذر میخوام و امیدوارم دو طرف جدل ( مخصوصاً مسافر و علائم ظهور ) از همون پشت سیستماشون با هم دست بدن و مسیر اصلی رو بهتر دنبال کنن.
درسته که بخشی از بحث تلف شد اما همین الآنم بنده اطلاعات جالبی رو مخصوصاً از علائم ظهور و مسافر و zarati313گرفتم. لینک zarati313 رو بخونین. فکر می کنم یکی از نقاط عطف بحث و ارتقای بحث اینجا باشه :
(۱۴/آذر/۸۹ ۴:۱۱)zarati313 نوشته است:  آب به صورتي زنده و تأثيرپذير به هر يك از احساسات و انديشه‌هايمان پاسخ مي‌دهد. كاملا روشن است كه آب به آساني، ارتعاشات و انرژي محيطش را به خود مي‌گيرد و جذب مي‌كند؛ خواه آلوده، سمي يا راكد و كهنه باشد. كار غيرعادي «ايموتو»، نمايشي پرهيبت است و ابزاري قدرتمند كه مي‌تواند، درك ما را از خودمان و جهاني كه در آن زندگي مي‌كنيم، براي هميشه تغيير دهد. هم‌اكنون مدرك قوي و محكمي داريم كه مي‌توانيم به طور مثبت، خود و سياره خود را با انتخاب افكاري كه براي انديشيدن برمي‌گزينيم و راه‌هايي كه اين افكار را به فعليت مي‌رساند درمان نموده تغيير شكل دهيم.

اما ادامه :

تأثير «بسم‌الله‌الرحمن الرحيم» بر آب زمزم در ژاپن بررسی شد

مركز پژوهشی «هادو» توكيو در تحقيقی جامع با استفاده از فن‌آوری نانو، تأثير تلاوت آيه «بسم‌الله‌الرحمن الرحيم» بر آب زمزم را مورد بررسی‌ قرارداد.

به گزارش خيرگزاري اهل بيت (علیه السلام) ـ‌ابنا ـ به نقل از ايكنا ،«ماسارو ايموتو»، رئيس مركز پژوهشی«هادو» توكيو با بيان اين‌كه در اين تحقيق به نتايج ارزنده و عجيبی دست‌يافته‌اند، گفت: تلاوت آيه «بسم‌الله‌الرحمن‌الرحيم» تأثير عجيبی بر روی بلورهای آب زمزم دارد به طوری كه هنگام تلاوت اين آيه مبارك حباب‌های زيبايی بر روی آب تشكيل‌می‌شود.
اين پژوهشگر ژاپنی تصريح‌كرد: از بزرگ‌ترين تجاربی كه در نتيجه آزمايش بر روی آب زمزم به‌دست‌آمده، اين است كه هنگامی كه در كنار ظرفی از آب زمزم آياتی از قرآن‌كريم تلاوت‌‌شود،‌ بلورهايی رمزگونه و زيبا بر روی آن شكل‌می‌گيرد.
رئيس مركز پژوهشی«هادو» با اشاره به اين‌كه آب زمزم ويژگی‌های خاصی دارد كه تغيير در آن امكان‌پذير نيست، افزود: اين آب ويژگی‌های منحصر به فردی دارد كه در ساير آب‌ها يافت‌نمی‌شود.
وی گفت: با توجه به آزمايش‌ها و مطالعات زيادی كه بر روی آب زمزم انجام‌‌شد، اين نتيجه به دست‌آمد كه اگر يك قطره از آب زمزم با هزار قطره آب معمولی مخلوط‌شود، بلورهای تشكيل‌دهنده آن تغيير شكل‌داده و خاصيت آب زمزم را پيدامی‌كنند.

خانمی هم در ایران هستند به نام خانم حمیده بی طرف مشابه این تحقیقات را انجام داده اند و به نتیجه رسیده اند كه وقتی قرآن برای آب خوانده می شود، مولوكول های آب زیباترین شكل را پیدا می كنند و تحقیقات ایشان مورد تأیید جشنواره ی خوارزمی قرار گرفته است.

امیدوارم مفید واقعتون شده باشه
در اینجا براحتی تاثیر متقابل امور معنوی و مادّی ( یا هر اسم دیگه ای که رو این دو کلمه میخواین بذارین ) مشخصه.
مخصوصاً اینکه میشه در حوزه ی منابع اسلامی چنین تحقیقی رو بسط داد و به نتیجه های جالبتری رسید. ( کما اینکه در پایان نقل قول دیدید)
لطفاً توجه شود که برای چگونگی تغییر شکل مولکول آب ، هم نیت فرد در اداء کلمه اهمیت داره و هم خود کلمه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، مسافر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]