|
محسن نامجو
|
|
۱۱:۲۳, ۲/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۲:۳۷ توسط Behroz7.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() سلام حتما تا حالا اسم موسیقیدان دیووانه محسن نامجو رو به گوشتون زدن. یا شایدم آهنگاشو گوش کردین؟! این خواننده اصلا معلوم نیست کدوم طرفیه. اما اکثر آهنگهای این آقا بوی شیطانی بودن میده. این خواننده یه آهنگی داره به نام ترنج اما آیا واقعا همونطور که می گن این آهنگو واسه ی امام علی (علیه السلام) خونده؟! گفتا که من ترنجم کندر جهان نگنجم گفتم به از ترنجی لیکن به دست نایی... دائی بنده در آلمان زندگی میکنه . ایشون میگه این آقا خیلی توی آلمان کنسرت میزاشت و آهنگهاشم با زبون آلمانی تقدیم می کرد به شیاطین. مثلا میگفت یه آهنگ آلمانی خوند که معنیش به فارسی این میشه: تو همونی که منو نجات میدی از این دنیای تاریک و ابوس من با تو رها میشم از هرچی روحانی پر مو و ابوس تو برای من در آزادی توی این دنیای زندونی میشی ... علاوه بر اون باید بگم که آهنگی دیگر دارد که : روزی شدم به نوره (نوره جایی در اسرائیل قدیم) نورت پخش و هوا رفت روزی شدم به سوله (این سوله جای کار داره) سوله ریخت و کلمه رکیک مارا به جام (هندی) مارا به رسم رندی مارا به راز فاشی مارا به آشو کلمه رکیک مارا به حامله ی باکره مارا به شهید زنده مارا به شیخ موبایل دار مارا به بسیجی فایل دار مارا به نهضت حسین مارا به فرورگاه خمین مارا به رهبر صوفی مارا به تایپ کوفی گفتنیست که بسیاری از ابیات این شعر مذخرف رو ننشوتم به خاطر مشکل داشتنش این آهنگ با صدای گلشیفته فرهانی هم همراه است. (به نظر بنده باید کلمات رمز گشایی شه بعضی چیزا بو میده مثل سه چهار بیت آخر یا نوره جایی بوده در قدیم اسرائیل که الان دیگه نیست) یا آهنگ امان از دستت ای مقام معظم رهبری ((در این آهنگ به پیامبران هم توهین می کنه به خدا هم توهین می کنه برادران)) که اصلا شعرش نوشتن نداره از اولش مشخصه. متاسفانه جدیدن بین جوونا این آقا طرفدار زیادی پیدا کرده و فکر جوونا رو به شدت خراب می کنه اگر کسی خواست آهنگاشو در اختیار میزارم تا بیشتر روش مانور بده. خواهش می کنم نظراتو بگید تا بتونیم یه بحث درست و حسابی در مورد این آقای معلوم نیست کدوم طرفی انجام بدیم. این موسیقی اصلا نمیتونه سالم باشه که طبق تحقیقات از موسیقی فرانسوی قدیمی گرفته شده که انگیلیشش میشه :Music meaningless ----> موسیقی بی معنا یا همون شیطانی منتظرم...یا حق |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۶, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
از آنجا که من با این مرد..... آشنا نبودم ( چون اصلا با موسیقی زیاد رابطه ی خوبی ندارم ) گفتم شاید از روی بی غرضی این شعرا را می خوانند اما حالا متوجه شدم که کارش را به مرور زمان نم نم داشته منکراتی می کرده و این می توانند از اهداف پلیدش باشد که طرفدارش را خرده خرده می خواسته منحرف کنه .
خلاصه شرمنده از دلرنجی که برای شما ایجاد کردم ولی باید کمی هم بهم حق بدید که نمی توان بی دلیل کسی را متهم کرد. |
|||
|
۱:۲۱, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۰ ۱۰:۳۲)Islam Lover نوشته است:نقل قول:دوم اینکه به نظر من ایشون یکم از دست وزارت ارشاد و ماجرای مجوز دادن به البوم ترنج و شکایت های برخی دوستان دلگیر بودن و بعد از اینکه از ایران رفتن تحت تاثیر همین قضایا تندروی کردن! ولی در مجموع در زمینه موسیقی واقعا استاد هستن و بعضی از اهنگاشون فوق العاده است! دوست عزیز شما مثل اینکه زیاد در جامعه حضور ندارید که اینطور از وزارت ارشاد حمایت می کنید! شما کارهایی که هر از چند وقتی با داشتن مجوز از وزارت ارشاد در حال اجرا هستند و یا کارهایی که با ناباوری از ارشاد مجوز نمی گیرند را نمی بینید!!! در مورد ارشاد همین بس که چند وقت قبل یکی از دوستان ما یک نوار خالی را به ارشاد داده بود و مجوز گرفته بود!!!!!! در کل من با باز شدن این تاپیک مخالفتی نداشته و ندارم. فقط باید مراقب این باشیم که با با حداقل دو سه دلیل محکم یم ادعا زا مطرح کنیم. وگر نه اگر بخواهیم به هر کسی مشکوک باشیم که این تالار می تواند پر از تاپیک کم محتوا شود که سود چندانی برای مخاطبین ندارد! |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بله واقعا وزارت ارشاد گندشو در آورده
به این همه کارتون ماسونی مجوز میده اونوقت به آهنگهایی که هیچ مشکلی ندارن مجوز نمیده مثلا همین MEGAMIND توش موسیقی هوی متال داره من موندم چطوری مجوز گرفته ![]() ![]()
|
|||
|
۱۲:۵۲, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
اولا که megamind چیست و دوما شما چرا با متال مشکل دارید؟
|
|||
|
۲۱:۰۷, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم الله
بنده خودم از طرفداران خفن این خواننده بودم و اما بعد از اینکه ایشون آیات قرآن رو با موسیقی خوندن خب طبیعتاً آدم زده میشه ازش این شخص خیلی استعداد داره.... خیلی زیاد... ولی متاسفانه خب منحرف شد بقول محمد شدیدا هم منحرف شد. این غرب گرایی پدر جامعه رو درآورد... نمیدونم چی میشه که یه آدمی که یه آنگ بسیار زیبا برای مولا حضرت امیر میخونه میره و اینطوری در ضلالت گم گور میکنه خودش رو متاسفم برای خودمون و جامعه مون و این کم اعتماد بنفسی و غرب زدگی... وقتی به یک استعداد جهت داده نشه همین میشه. بنده خودم هنوزهم گاهی اوقات آهنگای زیبایی که در قدیم الایام خونده و تم سنتی داره رو گوش میدم... ودلم میسوزه براش که به این روز افتاده... |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
برا منحرف بودنش مدرك كافي هست ولي برا شيطانپرست بودنش فقط حرف همراه با تعصب كوركورانه بوده
لذا در مورد شيطان پرستي اون بابا علتت كافي نبوده پس تهمت زدي برو توبه كن 1. قرآن رو با موسيقي خونده علت نميشه كه شيطان پرسته، حكمش بايد از مراجع بپرسي 3.از فعل عابد كرديم توبه: اينو همه ي بزرگان اسلام و جامع شناسي ميگن كه بابا كسي الكي نياد بگه من عابدم و ادا دربياره و ريا كاربي كنه با ظاهرش، اينم علت شطان پرستي نميشه 4.جبر جغرافياييم ميگه كه چرا آسياييا وضعشون بده ولي اروپاييا خوبه،اينم علت شيطان پرستي نميشه، چرا كه اين آقا اونقدر فقير بوده كه اول توخيابون با ستار زدن زنديگيشو ميگذرونده، حالا يه درد دلي تو آهنگش كرده شما تحليلتون كمي سطحي و با تعصب زياد بود، اگه بخوايم مثله شما تحليل كنيم كسي نيست كه جمله اي نداشته باشه كه نشه ازش برداشت شيطان پرستي كرد البته محسن نامجو منحرفه ولي براي شيطان پرستيش مدرك كافي نيست يا حداقل تا حالا نديدم |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
همیشه فکر می کردم که چرا و به چه دلیل در این زمان بحث ماسون و ... داره زیاد زده می شه و به نقل مجالس تبدیل شده اما با خوندن این موارد و مطالب توی این تاپیک منظورشون رو بهتر فهمیدم.
من از طرفداران نامجو هستم و یه سری اشتباهاتی رو داشته اما این که بخوایم اونو شیطان پرست بگیم یه جورایی خنده داراه. مردم ما اهل افراط و تفریط هستن و با پخش این گونه مسائل تا یه مدتی درگیر و پیگیر آن هستند تا یک مطلب جدیدتر و جذاب تر پیدا بشه و قبلی تکراری و فراموش بشه. اما این مسئله مهمه و وقتی که تبش بخوابه به آشنا شدن مردم با فراماسونها ختم شده و اونا بهتر می تونن به منظور و مقاصد خودشون برسن. اما از افراط که خودتون دیدین و خوندین طبق فرمایش یه دوستمون حافظ هم ماسون بوده حتمن! امام رضا(علیه السلام) در جایی در جواب یک فرد می فرمایند: فکر کرده ای که ندانسته و نشناخته حرفی را زده ام! دوستان اول بهتره که یه مقدار فکر و شناخت داشته باشن, همین |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
خدایا ما که با خود چنین می کنیم از دیگران چه انتظاری داریم
دوستان و همسنگرانم اینقدر بی ملاحظه نباشید نیاز یک گفتگو و مناظره صبر است باید با صب و تحمل گفتگو کنید نه با فحش و بد و بیراه!! |
|||
|
|
۲:۰۷, ۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده محسن نامجو در شعرهای و کارهای قدیمی خود که در ایران بود بهتر میخواند ولی الان که از ایران اخراج شده اند به خود اجازه داده اند که هر لفظ و حرفی که میتواند در اشعار خود به کار ببرد.
در اصل این خواننده بعد از این که از ایران به خارج رفت عقایدش هم شیطانی شد. میتونید برای اثبات حرفم یک اهنگ به نام جبر جغرافیا را با اهنگهای جدید این خواننده مقایسه کنید. ممنون از تاپیک |
|||
|
|
۸:۲۰, ۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۰ ۸:۲۴ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
منم طرفدار محسن نامجو بودم .. بدجوریــــــــــــــــــــــــــــــــــ... ولی وقتی دیدم بعضی آیات قرآن رو به صورت آواز می خونه از شدت طرفداریم نسبت بهش کم شد .. ولی باید اعتراف کنیم که تا زمانی که توو ایران بود واقعا یک خواننده ی محبوب و لایق بود ... واقعا سبکی که باهاش می خونه یه سبک جدید و خیلی جالبه ... دلیلی که جوونا جذب ترانه هاش میشن و خیلی طرفدارشن همین سبک منحسر بفردش و اشعار خاصشه ... شعرهاش بیشتر دوپهلو که چه عرض کنم .. چند پهلو اند .. درسته که به بعضی عقاید ما توهین کرده در شعرهاش .. ولی اینکه بگیم بو میده و شیطانپرسته دیگه یه نگاه ساده انگارانه اس .. اگر توو ایران ازش به خاطر جوونا که عاشق ترانه هاش هستن کمی حمایت می شد و خیلی عرصه برش تنگ نمی شد . دیگه نمی رفت بیرون از اینجا که آدمهای سودجو از اینکه جوونهای ایرانی طرفدارش اند سوء استفاده نمی کردن و با عقاید انحرافی خودشون شارژش نمی کردن که کارش به اینجا برسه و طرفدارهاشم همراه اون به همون عقاید گوش کنن و جذبشون بشن اونم ناخوداگاه ... مشکل ما اینه که نمی تونیم مثل اروپایی ها و آمریکایی ها استعداد ها رو جوری جذب کنیم که بتونیم به نفع خودمون ازشون استفاده کنیم .. اونا این کارو خوب بلدن .. ماهم باید یاد بگیریم ... تا دیر نشده ؟؟؟!!! این نظر من بود
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| محسن چاوشی | mohsen-321 | 57 | 25,884 |
۱۸/اسفند/۹۲ ۲۰:۱۷ آخرین ارسال: Professor.97 |
|

![[تصویر: 09.jpg]](http://biliboom.com/pages/111/aa004/09.jpg)