|
افتتاح تالار گفتگوی «بیداری اندیشه»
|
|
۱۱:۲۳, ۳/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۸۹ ۱۶:۰۷ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحین الرحیم
«و نُریدُ أنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذینَ اسْتُضْعِفُوا فِى الأرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثینَ» (قصص:5) و اراده کردیم بر كساني كه در زمین [به دست ظالمان] فرو دست و ضعیف شده اند، منّت نهيم و ایشان را پيشوايان [مردم] و وارث [زمين] قرار دهیم. بعد از درخواستهای زیاد مراجعه کنندگان وبلاگ بیداری اندیشه به گروه، مبنی بر توسعه هر چه بیشتر فعالیتها، گروه هم با وجود مشکلات و مشغله ها، به این درخواست عزیزان لبیک گفت و خوشحالم که بنده از طرف گروه افتخار دارم که اعلام کنم، تالار گفتگوی بیداری اندیشه رسما افتتاح شد. یکی از هدفهای مهم این تالار، بررسی مستند بی نظیر «ظهور» است که پیشنهاد می کنم اگر تاکنون ندیده اید حتما یک روز را هم برای دیدن آن از دست ندهید. لینکهای دانلود این سریال مستند برای اولین بار توسط گروه «بیداری اندیشه» چند ماه پیش بررسی و تشخیص داده شد که حاوی مطالب ارزشمند و قابل تاملی است و بهتر است هر ایرانی حداقل آن را یکبار ببیند. به این دلیل، این سریال با کار و تلاش ایشان ترجمه و زیرنویس شد و البته که مورد استقبال عموم و مخصوصا منتظران ظهور قرار گرفت. معرفی گروه بیداری اندیشه : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5.html محدوده فعالیت گروه بیداری اندیشه : http://forum.bidari-andishe.ir/thread-50.html از همه عزیزان خواهشمندیم قوانین کامل این تالار را یکبار ملاحظه بفرمایند تا بهتر در خدمتشان باشیم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-40.html دوستانی هم که آشنایی لازم با تالارهای گفتگو را ندارند، بنده شروع به نوشتن مطالبی در این زمینه کردم: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-52.html در اینجا جا دارد افتتاح این تالار که انشا الله در جهت زمینه سازی ظهور و رسوایی حزب شیطان خواهد بود را تبریک و تهنیت عرض کنم. با تشکر از همراهی و همکاری همه علاقمندان دوشنبه 03 آبان 1389 موفق و موید باشید |
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۳/آبان/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا خسته نباشید این جانب آماده هر گونه همکاری با این تالار می باشم. در ضمن امیدوارم که بزودی بخش انگلیسی این تالار را نیز ایجاد کنید |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۳/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آبان/۸۹ ۱۶:۰۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
با عرض خوش آمدگویی یکی از اهداف این تالار تمرکز نیروهای مستعد و علاقه مند است . حتما گروه برنامه هایی خواهد داشت که در آینده از شما و سایرین کمک بگیرد پیشنهاد بخش انگلیسی جالب است. اما با چه هدفی؟ |
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۳/آبان/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
براتون آرزوی موفقیت دارم . |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۳/آبان/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
واقعا جای خالی یک همچین انجمنی احساس میشد امید وارم موفق باشید |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۳/آبان/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
برای شما و تمام سازندگان این مجموعه و کسانی که این مجموعه را ترجمه و منتشر کردن آرزوی موفقیت و سربلندی دارم بنده هم اماده هر گونه بحث و افزایش دانش جمعی خود در مورد حقیقت مطلق هستم خسته نباشید |
|||
|
|
۱۰:۱۶, ۴/آبان/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
از اینکه چنین تالاری افتتاح شده خیلی خوشحال شدم به قول جمله پایانی مستند ظهور: "ادامه دارد، اگر خدا بخواهد" |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
براتون آرزوی موفقیت دارم . باتشکر |
|||
|
|
۸:۳۲, ۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام
والذین جاهدوا فینا لنهدینهم سبلا و ان الله لمع المحسنین امیدوارم که با آغاز به کار این فروم ، بتوانید شروع تازه ای در افشاگری ، روشنگری با توکل بر خدا داشته باشید. من هم به اندازه وسع خودم در خدمتم. |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۶/آبان/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام من هم خیلی خوشحالم که این تالار راه اندازی شد . به نظر من که خیلی نیاز بهش بود که خوشبحتانه حالا دیگه راه افتاده . امیدوارم که اتفاقات خوبی رو ر پیش داشته باشیم .
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,587 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 183,640 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 263,020 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 222 | 93,408 |
۱۸/آبان/۹۴ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: REYHANEH11 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,033 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,329 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,935 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|