|
قرآن سوزی عثمان!(آیا قرآن ما دست نخورده است؟)
|
|
۱۷:۳۷, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من داشتم با یکی از دوستان بحث میکردم در مورد کتابهای ادیان مختلف و... ایشون به من گفت تو از کجا میدونی قرآن دست نخورده؟با چه دلیلی؟و جریان قرآن سوزی عثمان رو گفت و واقعن منو به فکر برد براستی اگر قرآن سوزی عثمان اتفاق افتاده(که افتاده)پس از کجا معلوم این قرآن دست ما الان بدون تحریف باشه؟
(سوال خیلی ذهن منو مشغول کرده) ویه مطلب هم تونستم پیدا کنم و همچنین چند منبع: طبق فرمان “عثمان“ یک نسخه قرآن نوشته شد و سپس از روی آن نسخه هایی نگاشته شد و برای بلاد فرستاده شد. سپس “عثمان“ دستور داد تا غیر از آن قرآن، تمام قرآن های موجود – چه قرآن هایی که بر روی یک برگ نوشته شده بود، یا قرآن هایی که به صورت کتاب درآمده بود – جمع آوری و سوزانده شود. (1) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1- منابع مهم اهل سنت در مورد این نقل الف- صحیح بخاری، جلد6، صفحه99، ناشر: دارالفکر للطباعة و النشر و التوزیع ب- فتح الباری، ابن حجر، جلد9، صفحه18، ناشر: دارالمعرفة للطباعة و النشر، بیروت، لبنان ج- کنز العمال، متقی هندی، جلد2، صفحه581، ناشر: موسسة الرسالة، بیروت، لبنان د- تفسیر قرطبی، جلد1، صفحه52، ناشر: داراحیاء التراث العربی، بیروت، لبنان |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
پس این وسط اون قرآنی که امام علی (علیه السلام) جمع آوری کرده بودن چی شد . همون که طی تالیف اون حضرت زهرا به شهادت میرسند؟
ولی آیا به نظر شما اگه قرآن تحریف شده بود 12 امام بعدی ما همینجور بیکار نشسته بودن و نگاه میکردن که دین خدا منحرف شه؟ خدا رو شکر همینجوری که خدا تو قرآن میگه . خود خدا محافظ قرآنه و یه دلیل دیگه اینکه درسته که عثمان با ائمه بر سر خلافت مشکل داشت ولی او هم مسلمان بود و قرآن و خود پیامبر رو قبول داشته و جرءات نداشته تو قرآن دست ببره و دلیل دیگه اینکه اگه خود ما بریم قرآن بخونیم میفهمیم که این قرآن تحریف نشده . همونطور که اگه بریم تورات بخونیم تابلو میفهمیم که تحریف شده . این جواب من به سوال شما بود ولی هنوز جواب سوال خودمو نمیدونم ولی فکر کنم اون قرآن دست به دست به امام زمان رسیده شاید .... |
|||
|
|
۲۰:۲۷, ۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
قرآنی که در حال در اختیار مسلمانان قرار دارد در زمان عثمان نگاشته شده
البته در آن زمان چند نسخه متفاوت از قرآن وجود داشته که البته فقط محل ترتیب سوره ها با هم متفاوت بوده است یکی از آن قرآن ها که به تائید حضرت علی (علیه السلام) نیز رسیده است در چندین نسخه نگاشته شده و به مناطق مختلف سرزمین های اسلامی ارسال شده است و آن چند نسخه دیگر نیز برای جلوگیری از بروز شایعات، در ملاء عام در آب (اسید) قرار گرفته تا همه آیات نوشته شده بروی پوست یا کاغذ یا ... محو و حذف گردد در ضمن ائمه ما همگی این قرآن را تائید کرده اند و در طول زندگی خود هیچگاه آن را نفی و رد نکرده اند و این دلیلی است بر تائید صحت این مصحف شریف و اما قرآنی که حضرت امیر (علیه السلام) نوشته اند دقیقا به ترتیب نزول آیات است و زمان و مکان و علت نزول نیز در آن درج شده است گفته می شود این قرآن نسل به نسل و دست به دست بین ائمه اطهار (علیه السلام) گشته و اکنون در اختیار امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می باشد |
|||
|
|
۲:۱۷, ۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۲:۲۳ توسط آزرمشاه.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
قرآن کریم می فرماید: إنّ علینا جمعه و قرآنه
بی امان جمع قرآن و نوع قرائتش بر عهده ماست نحن نزّلنا الذکر و إنّا له لحافظون ما قطعا قرآن را تدریجا نازل کردیم و بی امان ما برای قرآن قطعا نگهبانیم که با 11 تاکید ضمانت همه جانبه قرآن را کرده است پس دوستان عزیز ، هم این روایاتی که می گوید سوره ها جا به جا شده اند اشتباه است و هم این قرائاتی که برای قرآن کریم ساخته اند (به غیر از این قرآنی که نزد همه مسلمانان است) دروغ است و افترا به قرآن! همگی بر اساس آیه اول ترتیب ، نوع قرائت ، اعراب و... قرآن را همه ، خود خداوند بر اساس این آیه بر عهده گرفته دلیل دست نخوردن قرآن هم این است که اگر قرآن ذره ای تحریف شود ، دیگر به درد دین آخر الزمانی نمی خورد و نمی تواند رسالت راهنمایی بشر تا آخر الزمان را اداره کند اگر قرآن تحریف شود ، در واقع قرآن مردم را تا قیامت به حال خود رها کرده تا گمراه شوند و این خلاف ضرورت عقلی دین آخر الزمانی است و دلیل دیگر تاریخ است هنگامی که عمر بر بالای منبر فقط یک واو را از قرآن به خاطر دسیسه ای که چیده بود نخواند ، عربی از حافظان قرآن (که آن زمان زیاد بودند مثل بعدا) بلند شد و گفت : کجاست واو؟ والله اگر واو را بر جایش نگذاری همین جا سرت را از تن جدا می کنم و از این نمونه ها در تاریخ زیاد است. ببینید که چگونه بر قرآن حساسیت بوده؟ دلیل دیگر اعجاز بلاغتی و علمی قرآن است که در تمام آیات مبارکه آن رعایت شده (رجوع کنید به کتاب عدم تحریف قرآن کریم ، نوشته علامه جوادی آملی) و تا کنون از این کتاب شریف اشکالی نگرفته اند دلیل دیگر استناد خودِ اهل بیت به این قرآن کریم است و نه به آیه ای غیر از این آیات که در دست ماست ممنون |
|||
|
|
۲:۳۷, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۸:۱۳)Mosi34 نوشته است: پس این وسط اون قرآنی که امام علی (علیه السلام) جمع آوری کرده بودن چی شد . همون که طی تالیف اون حضرت زهرا به شهادت میرسند؟ اون قرآن و خیلی چیزهایی دیگه میراثی هست که الان در اختیار حضرت حجت هست مثل زره رسول اکرم ،ذوالفقار مولی علی و... |
|||
|
|
۱۲:۱۱, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
اگه یادتون باشه شخص بی سوادی چند سال پیش پیدا شد که میگفت حافظ کل قرآن است (در خواب) وقتی جلوی این فرد قرآن مجید را قرار دادند دیدند همان قرآن را تلاوت کرد و این نشان از دست نبردن در قرآن است و این قرآن همان قرآنی است که بر محمد مصطفی (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وحی شده است |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
قرآن که به هیچ وجه تحریف نشده است
در ضمن اگر هم تحریف می شد خیلی ساده می شد از نوشته هاش فهمید!! تورات که دقت کردید یکی از پیامبر ها نصف روز با خدا کشتی میگیره و... از این جور چیزا در کل ساده می تونستیم بفهمیم! |
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۳/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۱۳:۳۱ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
عزيز دلم از اون جايي يقين كن كه خداوند از 2 تريبون استفاده كرده
1 وحي به رسول الله (قرآن) 2 زبان اهل بيت از هر دو نقل شده كه ما خود نگهدار قرآن هستيم بعد شما آيه هاي قرآن را كه بنگري وزن دارند و كلمان موزون آن هيچ تناقضي ندارد اون كتابي هم كه دوستمون فرمودند اصلا قرآن نيست و هيچ ربطي هم به قرآن ندارد . اينكه وهابي ها مي گويند : كشتن شيعه حلال است چون آنها كافرند . همين تفكر است كه شيعيان برتحريف قرآن قائل هستند و مي گوييند قرآن را حضرت علي (علیه السلام) وقتي به شهادت ميرسند با خود به عالم برزخ برده است . " خواهشا تصحيح شود كه چوب آتش زدن خودمان را خودمان دست دشمن ندهيم " يكي از القاب حضرت زهرا (سلام الله علیها)محدثه است ؛ محدثه را به بزرگواراني نسبت ميدادند كه وحي بر آنها نازل مي شد موضوع طولاني هست و صلاح اين مكان نيست اما آن كتاب مصحف حضرت الزهرا (سلام الله علیها) هست . كه شرح آن به نقل از سيد ابن طاوس : هم فكري در اتفاق هاي آينده با حضرت امير (علیه السلام) بوده است (۳/مرداد/۹۰ ۱۲:۱۱)منتظر 14 نوشته است: سلام بله جناب منتظر به كليد جالبي اشاره فرمودند محمد صادق ساروقي من مستند زندگي نامه ايشان را دارم وحتي آخر آن خود آقاي ساروقي در حالت احتضار كمي افسوس مي خورند و گلايه مي كنند كه چرا مردم كاملتر از ايشان سئوال نكردند تا اسرار بيشتري از قرآن برايشان بگويد تا فردا حتما مي گذارم تو همين پست و همين تاپيك |
|||
|
|
۱:۵۷, ۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوست داشتم به اندازه وسع خودم به این تاپیک پاسخ بدم
![]() مدتهاست که دشمنان این موضوع را دسیسه ای کردند برای شک انداختن در دل مسلمانان.متاسفانه بارها به این مورد برخوردم (زیر سوال بردن قرآن).ببینید این اصلا موضوع کم اهمیتی نیست. چند سال پیش با کم رنگ جلوه دادن مقام ائمه اطهار این دسیسه شکل جدیدی به خودش گرفت. این طور بود که این بار دشمن داشت شمشیر را از رو نبسته بود!! برای کسانی که هنوز پای بند دینشون بودند طرحهای جدیدی ریخته شد.کسانی که از روی تعصب به امامان و اسلام پای بند بودند. تاکید میکنم از روی تعصب نه شناخت درست و واقعی.این شد که بدون اینکه کوچکترین بی احترامی به ائمه(علیه السلام) بشه از اونها به عنوان انسانهایی والا و برجسته هم یاد میشد. در ظاهر این موضوع اصلا بد به نظر نمیرسید. اما کلام تا آنجایی نفوذ کرد که دیگه خیلیها این انسانهای عالی رتبه را تنها به عنوان بشرهایی عادی و به شدت قابل احترام یاد میکردند!!!! و هدف همینجا بود گرفتن مقام امامت از این انسانهای منحصر به فرد. خب از مسلمان شیعه ای که اسلام را با امامتش میخواد چی میمونه؟؟این میشه که یواش یواش میگه برای من فقط از قرآن سند بیارید.در ابتدا این هم به ظاهر اصلا بد نیست.اما قرانی که اولین حافظان اون امام علی (علیه السلام) بوده براش یک کم حکم عادی بودن و حتی مشکوک بودن پیدا میکنه.این میشه که این سوال نا به جا در اذهان عمومی قوت بیشتری پیدا میکنه.از کجا معلوم که قرآن تحربف نشده باشه؟ جواب این سوال قبل از بوجود آمدنش توسط دشمنان داده شده(برای کسانی که راحت به زبان میارنش). اما من یه جواب به کسانی که تاکید خاصی به این مورد دارند دادم. البته شاید قانع کننده نباشه ولی وقتی تمام راه ها به بن بست میخوره چاره ای نیست جز دست گذاشتن روی این جریانات: من میگم: اول از خودمون بپرسیم برای چی باید تحریف بشه؟ اگر عثمان نسخه های جدیدی از قرآن بوجود آورده برای پیش برد اهداف حکومت زمان خودش بوده. خب در زمانه امروز حتما اون اهداف کاربردی نخواهد بود و میتونست نقص بسیار بزرگی برای قرآن محسوب بشه. یا اینکه هر حکومتی در زمانه خاص خودش میتونسته به قرآن دست ببره.چطور این کارو فقط عثمان میتونسته انجام بده؟؟ میدونیم که ما نسخ مختلفی از تورات و انجیل داریم. که در هر زمان با توجه به رشد فرهنگی مردم دستخوش تغییر قرار گرفته.ولی حتی در این زمانه شما به هر کجای دنیا که برید همین قرآن را با همین شکل خواهید دید. دوم اینکه : وقتی دشمن میبینه نمیتونه تغییری در قرآن ایجاد کنه دست به سوزاندن اون میزنه.(جریان قرآن سوزی که پارسال در آمریکا اتفاق افتاد.) قرآن اینقدر تقدس داره که اونها برای پیش برد اهداف شیطانیشون باید به قرآن اهانت کنند تا مورد توجه ابلیس قرار بگیرند. این کتاب سراسر معجزه و پند هست برای رسیدن به راه راست.و فقط با آگاهی درست میتونیم از توطئه دشمن جلوگیری کنیم . من ادعایی در داشتن آگاهی ندارم.این و همیشه به خودم هم یادآوری میکنم.
|
|||
|
|
۱۶:۲۳, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲/مرداد/۹۰ ۱۸:۱۳)Mosi34 نوشته است: پس این وسط اون قرآنی که امام علی (علیه السلام) جمع آوری کرده بودن چی شد . همون که طی تالیف اون حضرت زهرا به شهادت میرسند؟تا اونجایی که من میدونم حضرت زهرا(سلام الله علیها) پشت در ایستاده بود تا عمر امام علی(علیه السلام) برای بیعت به نزد ابابکر نبرد و اینکه حضرت فاطمه(سلام الله علیها) در زمان عثمان زنده نبود |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چه سیستمی برتنظیم قرآن كریم حاكم است(ساختارهندسی قرآن) | behabadi | 24 | 7,634 |
۱۰/اردیبهشت/۹۷ ۲۰:۳۳ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| نزول قرآن و فترت ان | behabadi | 6 | 4,112 |
۱۰/اردیبهشت/۹۷ ۱۳:۲۳ آخرین ارسال: mdroudgar |
|
| منافق در قرآن | عبدالرحمن | 37 | 8,164 |
۲۸/اسفند/۹۶ ۱۶:۲۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| تا قرآن باشد علی ابن ابیطالب نیز هست!!!روایتی بی نظیر | حسن عزتي | 10 | 9,831 |
۷/اسفند/۹۶ ۱۶:۵۵ آخرین ارسال: Hadith |
|
| قرآن معجزه ء جاویدان | iberaat | 1 | 919 |
۲۸/آذر/۹۶ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: 313s.w.o |
|
| معجزه ی قرآن؛ نسبت 7 به 1 زیتون و انجیر | Night moans | 25 | 17,771 |
۱۹/اردیبهشت/۹۶ ۲۳:۱۵ آخرین ارسال: سیمرغ |
|
| مشكلات خواندن قرآن به خط عثمان طه | رضا1357 | 10 | 5,513 |
۲/شهریور/۹۵ ۲۱:۰۸ آخرین ارسال: aliabad |
|