کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 37 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"التماس دعا"ها را دریابید...
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان
و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند
و وسط آن دعا را برآورده نکند!

پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، parisan ، rastin ، Seyed Mohsen ، محمود ، libera ، خیبر110 ، هدهد ، خادمة الزهرا ، nafas ، SAViOR ، hesam110 ، Abasaleh ، saloomeh ، یا ثارالله ، ساقی ، Farzaneh ، ایمانی ، zahra.shakiba ، حقیر ، somayeh ، یاوران مهدی ، من انقلابی ام ، omidman ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، یا فاطمه الزهرا ، آفتاب ، medad.sefid ، مرتاح ، یا زهرا ، عبدالرحمن ، fafa* ، یا امام رضا

آغاز صفحه 56 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۸, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #551
آواتار
(۱۶/مرداد/۹۲ ۳:۵۱)ats نوشته است:  بسم رب الحسین

سلام

امیدوارم همگی به حاجت دلشون برسن

امشب سر حساب شدم دیدم مدت طولانی هست که یک دعایی را برا چندنفره می کنم، مخصوصا دوستام! ولی برا هیچ کدومشون مستجاب نشده خواستم بگم شما دعا کنید خدا کنه به همین زودی قبول بشه

بسم ر ب الرضا

سلام

الحمدالله همون دعا در مورد یکی مستجاب شده

ولی در حال حاضر خودم خیلی خیلی خیلی احتیاج به دعا دارم خواهش می کنم دعا کنید.مخصوصا اگه به زیارت رفتید

ممنون امیدوارم خدا همه شما را حاجت روا کنهSmile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، boghz ، meshkat ، Night_World ، شیدا ، Farzaneh ، Bahar ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، منادی حق ، مهدی2012 ، Ramin_Ghn ، ترنم ، یا امام رضا ، حضرت عشق
۱۶:۵۸, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #552
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

همه ی ما امتحان میشیم... یکی سخت تر یکی آسون تر...
حالا یکی از دوستام هست که داره به سختی امتحان میشه...
واسش دعاکنید...
تونستید یه نماز بخونید...
سر به سجده بذارید...
.
.
.
ممنون.

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، Bahar ، boghz ، در جستجوی سختی ، منادی حق ، Night_World ، yektasepas ، meshkat ، جویای حقیقت ، Farzaneh ، وحید110 ، مهدی2012 ، حسن عزتي ، help me ، mahpare ، Ramin_Ghn ، عبدالرحمن ، ترنم ، حضرت عشق
۰:۱۳, ۱/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۲ ۱۳:۵۷ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #553

به نام خداوند بخشنده و مهربان

سلام به همگی شما دوستان خوبم در تالار بیداری اندیشه! (بخصوص دوستان عزیزی که همیشه به این تاپیک سر میزنند و بفکر دیگران هستند)

امشب من تنها به عشق یه دوست خوب و عزیزی (خانمboghz )که در این تالار دارم و قراره واسه مدتی مارو ترک کنند،اومدم ازتون بخوام واسش خیییییییلی دعا کنید.

واسه همه ی کنکوریها دعا کنید واسه ایشونم خییییییلی.دعا کنید که هر چه به صلاحشونه واسشون بوجود بیاد و موفق و پیروز باشند و اینطوری برگردند به تالارSmileHappyBig GrinBlink

انشاءالله400صلوات به نیت موفقیت همه کنکوریها(ارشد،کارشناسی و...)،بخصوص خانمboghz عزیز
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، Night_World ، boghz ، وحید110 ، meshkat ، شهیدطیبه واعظی ، محب الزهرا ، مجید املشی ، انديشه نو ، مهدی2012 ، Farzaneh ، منادی حق ، حسن عزتي ، help me ، در جستجوی سختی ، شیدا ، جویای حقیقت ، mahpare ، Ramin_Ghn ، عبدالرحمن ، ترنم ، حضرت عشق
۲۲:۰۱, ۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۲۲:۰۲ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #554
آواتار
دوستای خوبم، خواهش میکنم امشب من حقیر رو دعا کنید. امروز روز خوبی نبود. خاک بر سر من، امروز خدا رو خیلی خیلی زیاد از خودم ناراحت کردم. خواهش می کنم منو دعا کنید. دیگه هیچ امیدی ندارم، ناامید ناامیدم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، شهیدطیبه واعظی ، s-r ، Bahar ، مجید املشی ، شیدا ، جویای حقیقت ، منادی حق ، Night_World ، Tolou ، mahpare ، Ramin_Ghn ، عبدالرحمن ، ترنم ، حضرت عشق
۲۲:۲۴, ۲/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۲۲:۲۷ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #555
آواتار
بسم الله

سلام دوستان گرامی
امشب برام از طرف دوستان یک پیامک اومد گفتم اینجا بنویسم تا شما هم با دل های پاکتون برای این کودک 4 ساله و همه کودکان سرطانی دعا کنید من براتون پیامک رو مینویسم...
پرهام بابایی کودک 4 ساله دچار سرطان نیاز به دعای شما دارد تا به امید خدا شفا بگیرد...این ارسال توسط یک مددکار محک فرستاده شده و اکنون به دست شما رسیده است...دوستان براش از طریق پیامک ختم صلوات گرفتن ....
دوستان برای همه ی کودکان بیمار علی الخصوص کودکان سرطانی دعا کنید تا ان شاء الله شفا پیدا کنند...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، s-r ، Bahar ، در جستجوی سختی ، مجید املشی ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، مهدی2012 ، منادی حق ، Night_World ، Tolou ، mahpare ، Ramin_Ghn ، عبدالرحمن ، ترنم ، حضرت عشق
۲۲:۲۸, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #556
آواتار
(۲/مهر/۹۲ ۲۲:۰۱)مهدی2012 نوشته است:  خواهش می کنم منو دعا کنید. دیگه هیچ امیدی ندارم، ناامید ناامیدم.

وَمَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلاَّ الضَّآلُّونَ ﴿حجر-۵۶﴾
چه كسي جز گمراهان از رحمت پروردگارش مايوس ‍ مي شود ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: s-r ، Bahar ، مجید املشی ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، مهدی2012 ، منادی حق ، Night_World ، Ramin_Ghn ، عبدالرحمن ، حضرت عشق
۹:۴۴, ۳/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۹:۴۵ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #557
آواتار
نقل قول: وَمَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلاَّ الضَّآلُّونَ ﴿حجر-۵۶﴾
چه كسي جز گمراهان از رحمت پروردگارش مايوس ‍ مي شود ؟
ناامیدی من از خدا نیست و از خودمه. چون که وقتی شرایط آسون میشه فکر میکنم که بله خیلی آدم خوبی هستم ولی به محض اینکه شرایط سخت میشه انگار میشم یک آدم دیگه. آخه چیکار کنم که ایمانم اونقدر قوی بشه که تو شرایط سخت هم گناه نکنم؟ یک عمر این همه تلاش میکنیم که ایمانمون قوی بشه و فلان گناه رو نکنیم ولی وقتی یکم شرایط سخت میشه میبینم این همه زحمت همش به فنا رفت و شدم همون گناهکار سال های جاهلیت...
آخه وقتی شرایط خوبه که آدم گناه نمیکنه و به وظیفش عمل میکنه. حالا تو شرایط خوب چیکار کنیم که تو شرایط سخت هم بتونیم قوی باشیم؟
خدایااااااااااااا چقدر سخته.... وقتی تو خونه میمونم به خدا نزدیک میشم. خیلی دوست دارم خودم رو تو خونه زندانی کنم و هیچ جا نرم تا یکم به خدا نزدیک بشم ولی مجبورم همش برم بیرون و نمیشهSad

راستی دانشگاه قبول نشدم = Beard
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، حسن عزتي ، Night_World ، مجید املشی ، Farzaneh ، Tolou ، mahpare ، Ramin_Ghn ، Bahar ، عبدالرحمن ، ترنم ، در جستجوی سختی ، حضرت عشق
۱۱:۲۹, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #558
آواتار
بسم الله

سلام. دوستان یه مدت درگیر یه مسئله ایی شدم . اوضام خیلی بهم ریخته متاسفانه نمی دونم چی کارم کنم .
ازتون خواهشم می کنم برام دعا کنید شاید یه فرجی بشه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، Night_World ، SAViOR ، یا صاحب الزمان ، در جستجوی سختی ، مجید املشی ، Farzaneh ، Tolou ، Ramin_Ghn ، مهدی2012 ، Bahar ، منادی حق ، شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحمن ، ترنم ، حضرت عشق
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]