|
"التماس دعا"ها را دریابید...
|
|
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند و وسط آن دعا را برآورده نکند! پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره! |
|||
|
| آغاز صفحه 56 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۸, ۲۶/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #551
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۲ ۳:۵۱)ats نوشته است: بسم رب الحسین بسم ر ب الرضا سلام الحمدالله همون دعا در مورد یکی مستجاب شده ولی در حال حاضر خودم خیلی خیلی خیلی احتیاج به دعا دارم خواهش می کنم دعا کنید.مخصوصا اگه به زیارت رفتید ممنون امیدوارم خدا همه شما را حاجت روا کنه
|
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۲۸/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #552
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام همه ی ما امتحان میشیم... یکی سخت تر یکی آسون تر... حالا یکی از دوستام هست که داره به سختی امتحان میشه... واسش دعاکنید... تونستید یه نماز بخونید... سر به سجده بذارید... . . . ممنون. |
|||
|
|
۰:۱۳, ۱/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۲ ۱۳:۵۷ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #553
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند بخشنده و مهربان
سلام به همگی شما دوستان خوبم در تالار بیداری اندیشه! (بخصوص دوستان عزیزی که همیشه به این تاپیک سر میزنند و بفکر دیگران هستند) امشب من تنها به عشق یه دوست خوب و عزیزی (خانمboghz )که در این تالار دارم و قراره واسه مدتی مارو ترک کنند،اومدم ازتون بخوام واسش خیییییییلی دعا کنید. واسه همه ی کنکوریها دعا کنید واسه ایشونم خییییییلی.دعا کنید که هر چه به صلاحشونه واسشون بوجود بیاد و موفق و پیروز باشند و اینطوری برگردند به تالار ![]() ![]() ![]() ![]() انشاءالله400صلوات به نیت موفقیت همه کنکوریها(ارشد،کارشناسی و...)،بخصوص خانمboghz عزیز |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۲۲:۰۲ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #554
|
|||
|
|||
|
دوستای خوبم، خواهش میکنم امشب من حقیر رو دعا کنید. امروز روز خوبی نبود. خاک بر سر من، امروز خدا رو خیلی خیلی زیاد از خودم ناراحت کردم. خواهش می کنم منو دعا کنید. دیگه هیچ امیدی ندارم، ناامید ناامیدم.
|
|||
|
|
۲۲:۲۴, ۲/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۲ ۲۲:۲۷ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #555
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام دوستان گرامی امشب برام از طرف دوستان یک پیامک اومد گفتم اینجا بنویسم تا شما هم با دل های پاکتون برای این کودک 4 ساله و همه کودکان سرطانی دعا کنید من براتون پیامک رو مینویسم... پرهام بابایی کودک 4 ساله دچار سرطان نیاز به دعای شما دارد تا به امید خدا شفا بگیرد...این ارسال توسط یک مددکار محک فرستاده شده و اکنون به دست شما رسیده است...دوستان براش از طریق پیامک ختم صلوات گرفتن .... دوستان برای همه ی کودکان بیمار علی الخصوص کودکان سرطانی دعا کنید تا ان شاء الله شفا پیدا کنند... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۲۸, ۲/مهر/۹۲
شماره ارسال: #556
|
|||
|
|||
|
|
۹:۴۴, ۳/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۲ ۹:۴۵ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #557
|
|||
|
|||
نقل قول: وَمَن يَقْنَطُ مِن رَّحْمَةِ رَبِّهِ إِلاَّ الضَّآلُّونَ ﴿حجر-۵۶﴾ناامیدی من از خدا نیست و از خودمه. چون که وقتی شرایط آسون میشه فکر میکنم که بله خیلی آدم خوبی هستم ولی به محض اینکه شرایط سخت میشه انگار میشم یک آدم دیگه. آخه چیکار کنم که ایمانم اونقدر قوی بشه که تو شرایط سخت هم گناه نکنم؟ یک عمر این همه تلاش میکنیم که ایمانمون قوی بشه و فلان گناه رو نکنیم ولی وقتی یکم شرایط سخت میشه میبینم این همه زحمت همش به فنا رفت و شدم همون گناهکار سال های جاهلیت... آخه وقتی شرایط خوبه که آدم گناه نمیکنه و به وظیفش عمل میکنه. حالا تو شرایط خوب چیکار کنیم که تو شرایط سخت هم بتونیم قوی باشیم؟ خدایااااااااااااا چقدر سخته.... وقتی تو خونه میمونم به خدا نزدیک میشم. خیلی دوست دارم خودم رو تو خونه زندانی کنم و هیچ جا نرم تا یکم به خدا نزدیک بشم ولی مجبورم همش برم بیرون و نمیشه ![]() راستی دانشگاه قبول نشدم =
|
|||
|
|
۱۱:۲۹, ۳/مهر/۹۲
شماره ارسال: #558
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام. دوستان یه مدت درگیر یه مسئله ایی شدم . اوضام خیلی بهم ریخته متاسفانه نمی دونم چی کارم کنم . ازتون خواهشم می کنم برام دعا کنید شاید یه فرجی بشه . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "التماس دعا"ها را دریابید...۲ | Ramin_Ghn | 1,747 | 652,157 |