|
"التماس دعا"ها را دریابید...
|
|
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند و وسط آن دعا را برآورده نکند! پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره! |
|||
|
| آغاز صفحه 40 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۲, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #391
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۹)yek Montazer نوشته است: سلام دوستان عزیز بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :حقیر هم یه مدتیه دچار یه بحران بزرگی شده ام . واقعا به دعای همه ی دوستان احتیاج دارم . عاجزانه درخواست میکنم برام دعا کنین . . . به خاطر همین بحران ، وضعیت روحی ام بهم ریخته . دوستان عزیزم وقت نماز ، فراموشم نکنین . دعا کنین که از این بحران بزرگ خارج شم . . . واقعا به دعای شما نیاز دارم . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۰:۲۰, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #392
|
|||
|
|||
(۲۷/خرداد/۹۲ ۰:۰۲)جویای حقیقت نوشته است: بسم الله با عرض سلام ان شاء الله هرگونه که صلاحتونه همون اتفاق براتون بیفته به نیت حل مشکل شما به بهترین نحوی که به صلاحتون باشه و عاقبت بخیریتون 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۲۷/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #393
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان.
امیدوارم مشکل همه شما حل بشه و هرچی به صلاحتونه براتون پیش بیاد.ان شاالله برای نیمه شعبان که رفتم جمکران برای همتون دعا میکنم که مشکلاتتون حل بشه. شما هم لطفا برای منو حاجتم دعا کنید که خییییییییییییییییلی محتاج دعاتون هستم. ممنون از همه.
|
|||
|
|
۱۷:۲۹, ۲۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۲ ۱۷:۵۴ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #394
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خدمت دوستان عزیز من مشکلی تو زندگیم بوجود اومده که خیلی به دعاتون نیاز دارم... دعا کنید هیچوقت بخاطر مسائل زندگی که برای همه افراد هست اتصالم به خدا قطع نشه... دعا کنید از خدا دور نشم... دعا کنید برسم به اون معنویتی که همیشه آرزوم بوده و دنبالش تا کجاها که نرفتم ولی... خواهش می کنم، برام دعا کنید...دعا کنید...دعا کنید... بخصوص که ماه شعبان هست و به نیمه شعبان نزدیک میشیم...به حق امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) قسمتون میدم اول برای فرج حضرت صاحب دعا کنید و اگر قابل دونستید برای من حقیر هم دعا کنید...خواهش میکنم... چو بشکفد به لبت غنچه های یاس دعا تو را به فاطمه(سلام الله علیها) سوگند، التماس دعا ![]() |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #395
|
|||
|
|||
|
چو بشکفد به لبت غنچه های یاس دعاتو را به فاطمه(سلام الله علیها) سوگند، التماس دعا التماس دعا
|
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #396
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی
من از همه ی شما التماس دعا دارم نه واسه خودم واسه داییم که 34 سال بیشتر نداره ولی به اندازه یه آدم 80 ساله درد و مصیبت کشیده.نمونش اینکه 3 سال پیش زنش بهش خیانت کرد و طلاق گرفت و بچه هاشو هم برد.الانم دیر به دیر بهش سر میزنن.دیگه اینکه پارسال دوباره ازدواج کرد.با خانومش تو راه سفر تصادف کردن و الان تقریبا قطع نخاع هست و نمیتونه راه بره(وضعیت خیلی بدتر از اینیه که دارم میگم)و الان خودش وخانومش بجای این که از زندگیشون لذت ببرن دچار این وضعیت شدن و ... اینو هم بگم که بسیار بسیار آدم متدینیه خلاصه من از شما میخوام واسش دعا کنید .هر چند ما هر نذر و نیازی که فکر کنین کردیم ولی ناامید نیستیم. ممنون میشم |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #397
|
|||
|
|||
|
وااااااااااااااااااای خدایااااااااااااااااااااااااااااا شکرت شکر خدایا شکر خدایا شکر خدایا شکر
ای بچه های تالار.... ای دوستان عزیز.... ای مردم نمیدونم چی بگم .... خیلی خوشحالم دوست .... دلم میخواد از ته دل فریاد بکشم خدایااااااااا شکرت واااااااااااااای باور نمیکنم دوستان دوستان من من حاجتم برآورده شد وااااااااااااای خدایاااااااااااااا به زور گریمو نگه داشتم فقط منتظرم خونه خالی بشه بزنم زیر گریه.... گریه شوووووووووووووووووووق وااااااااااااااااااااااااای خدایااااااااااااا شکر امروز بهترین روز عمر منه معجزه شد باور نمیکردم این اتفاق بیفته وااااای خدایا شکر دوستان من خیلی خخوشحالم الان منفجر میشم وااااااااااااااای خدایااااااااااا تو چقدر خوبی یا امام زمان خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی مممنون فقط بگم نمیدونم چی بگم به خدا خیلی خوشحالم معجزه شد امروز بهترین رو.ز منه خدایا شکر خدایا شکر خیلی خیلی خیلی ممنونم که دعا کردین واااااااااااااااااااای خدایا شکر |
|||
|
|
۲۲:۱۰, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #398
|
|||
|
|||
|
هنوزم باور نمیکنم این اتفاق خوب واسم افتاد... گفتم خدایا اوضاع خرابه تا دو هفته دیگه درستش کن ولی باور نداشتم ولی درست شد!! خیلی جالبه. چقدر خدا مهربونه
|
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۲۸/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #399
|
|||
|
|||
(۲۸/خرداد/۹۲ ۱۸:۳۲)termeh نوشته است: سلام به همگی خیلی متاسف شدم امیدواری خداوند خودش بهشون نظر خیر بندازه و معجزه کنه |
|||
|
|
۰:۴۷, ۲۹/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #400
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. میشه برای منم دعا کنید؟ ![]() شاید معجزه ای شد. |