کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 37 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"التماس دعا"ها را دریابید...
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان
و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند
و وسط آن دعا را برآورده نکند!

پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، parisan ، rastin ، Seyed Mohsen ، محمود ، libera ، خیبر110 ، هدهد ، خادمة الزهرا ، nafas ، SAViOR ، hesam110 ، Abasaleh ، saloomeh ، یا ثارالله ، ساقی ، Farzaneh ، ایمانی ، zahra.shakiba ، حقیر ، somayeh ، یاوران مهدی ، من انقلابی ام ، omidman ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، یا فاطمه الزهرا ، آفتاب ، medad.sefid ، مرتاح ، یا زهرا ، عبدالرحمن ، fafa* ، یا امام رضا

آغاز صفحه 39 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۱, ۱۶/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۳ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #381
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان گرامی

چند دقیقه پیش یکی از دوستان حقیر بهم پیام داد که حقیر خیلی ناراحت شدم گفتم در این تاپیک بنویسم تا شما دوستان خوبم هم با قلب های پاکتون برای ایشون دعا کنید من عین پیام دوستم رو در اینجا مینویسم.

برادر یکی از دوستان بنام محمد باقر26 ساله بر اثر حادثه ای در وضعیت بیماری جسمی و روحی شدیدی قرار گرفته که خانواده ایشان نگرانی زیاد و التماس دعای فراوان دارند. با قرائت یک حمد شفا و پنج صلوات برای سلامتی ایشان دعا کنیم.

ممنون میشم براشون دعا کنید.

ان شاء الله که همه دوستان گرامی موفق و سلامت و عاقبت بخیر باشند.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، مجید املشی ، Ramin_Ghn ، Havbb 110 ، سدرة المنتهی ، مهدی2012 ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، یا صاحب الزمان ، Tolou ، fatemeh ، حسن عزتي ، nasimesaba ، ساقی ، انديشه نو ، مجنون الحسین ، مهسا110 ، nafas
۱۷:۰۷, ۱۶/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۳۰ توسط رنجستان.)
شماره ارسال: #382

سلام خدایا به حق محمد و ال محمد به این برادر ما اقا باقر قدرت جسمی و روحی عطا کن تا بتونه این مشکل را تحمل کنه و ازش عبور کنه. خدایا به حق محمد و ال محمد سکینه خودت رو به قلب والدینش جاری کنن تا اروم بگیرن. خدای به حق محمد و ال محمد این ضایعه را موجب پاک شدن گناهان خودش و والدینش و سایر کسانی که براش نگران شدند قرار بده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، شیدا ، Tolou ، fatemeh ، nasimesaba ، مجید املشی ، yek Montazer ، مهدی2012 ، Ramin_Ghn ، ساقی ، مجنون الحسین ، nafas
۱۴:۴۴, ۲۳/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۲ ۱۶:۰۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #383
آواتار
سلام دوستان

نمیدونم چی باید بنویسم اما اومدم واسه التماس دعا گفتن
دوست خوبم ( خانم سالار زینب ) واسه یکی از آشنایانشون از همگی دوستان التماس دعا دارند
این بنده خدا سرطان دارند و گویا حالشون خیلی بده و به گفته دکترها کمتر از 2 هفته فرصت دارند
از همگی خواهش میکنم برای شفای این مادر گرانقدر دعا کنید.

برای شفای این مریض عزیز 100 صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Asma ، مجید املشی ، حسن عزتي ، Tolou ، yek Montazer ، fatemeh ، مهدی2012 ، Ramin_Ghn ، Farzaneh ، ساقی ، جویای حقیقت ، انديشه نو ، ترنم ، مجنون الحسین ، soshiant ، شهیدطیبه واعظی ، nafas
۰:۱۹, ۲۴/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #384
آواتار
(۲۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۴۴)nasimesaba نوشته است:  سلام دوستان

نمیدونم چی باید بنویسم اما اومدم واسه التماس دعا گفتن
دوست خوبم ( خانم سالار زینب ) واسه یکی از آشنایانشون از همگی دوستان التماس دعا دارند
این بنده خدا سرطان دارند و گویا حالشون خیلی بده و به گفته دکترها کمتر از 2 هفته فرصت دارند
از همگی خواهش میکنم برای شفای این مادر گرانقدر دعا کنید.

برای شفای این مریض عزیز 100 صلوات

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بسم الله

با عرض سلام

خیلی ناراحت شدم ان شاء الله هر چی صلاحشونه همون اتفاق براشون بیفته و عاقبت بخیر بشن...

به نیت سلامتی و عاقبت بخیری این مادر بزرگوار ان شاء الله 70 سوره حمد قرائت میکنم.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، شیدا ، ساقی ، aboutorab ، Tolou ، مهدی2012 ، Ramin_Ghn ، جویای حقیقت ، حسن عزتي ، ترنم ، مجنون الحسین ، شهیدطیبه واعظی ، nafas ، nasimesaba
۲۱:۳۷, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #385
آواتار
(۱۶/خرداد/۹۲ ۱۷:۰۱)farzaneh نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان گرامی

چند دقیقه پیش یکی از دوستان حقیر بهم پیام داد که حقیر خیلی ناراحت شدم گفتم در این تاپیک بنویسم تا شما دوستان خوبم هم با قلب های پاکتون برای ایشون دعا کنید من عین پیام دوستم رو در اینجا مینویسم.

برادر یکی از دوستان بنام محمد باقر26 ساله بر اثر حادثه ای در وضعیت بیماری جسمی و روحی شدیدی قرار گرفته که خانواده ایشان نگرانی زیاد و التماس دعای فراوان دارند. با قرائت یک حمد شفا و پنج صلوات برای سلامتی ایشان دعا کنیم.

ممنون میشم براشون دعا کنید.

ان شاء الله که همه دوستان گرامی موفق و سلامت و عاقبت بخیر باشند.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

خدا رو هزاران بار شکر...

خبر دادند امروز پزشک آقا محمد باقر(برادر دوستمون) به طرز معجزه آسایی داروهاش رو قطع کرده و سلامتی ایشون رو تایید کرده !!! و خانواده ایشون بسیار خوشحال بودند و پیام دادند که از همه دوستان دعا گو تشکر کنیم و در راه مشهد هستند و گفتند ان شاءالله نایب الزیاره همه ما خواهند بودSmile

خدایا شکرتHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، شیدا ، Farzaneh ، ترنم ، soshiant ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، nafas ، Ramin_Ghn ، nasimesaba
۲۲:۲۰, ۲۶/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۳ توسط سعید 63.)
شماره ارسال: #386
آواتار
سلام
فضای این تالار خیلی معنوی و راحت هست.
من مشکلی در زندگیم دارم که فقط با دعا به درگاه باریتعالی و خواست حضرت حق،قابل حل است، از شما خواهران و برادران گرامی میخواهم با قلب صاف و دلهای پاکتان برای حل مشکلم دعا کنید.
متشکرم

سلام
من مشکلی در زندگیم دارم که فقط با دعا به درگاه باریتعالی و خواست حضرت حق،قابل حل است، از شما خواهران و برادران گرامی میخواهم با قلب صاف و دلهای پاکتان برای حل مشکلم دعا کنید.
متشکرم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، ترنم ، Farzaneh ، soshiant ، مهدی2012 ، مهسا110 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، nafas ، Ramin_Ghn ، nasimesaba ، مجنون الحسین
۲۲:۲۷, ۲۶/خرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۸ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #387
آواتار
(۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۲۰)سعید 63 نوشته است:  سلام
متشکرم

بسم الله

با عرض سلام

ان شاء الله هرگونه که صلاحتونه همون اتفاق براتون بیفته به نیت حل مشکل شما به بهترین نحوی که به صلاحتون باشه و عاقبت بخیریتون 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، مهدی2012 ، شیدا ، مهسا110 ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، ترنم ، nafas ، Ramin_Ghn ، nasimesaba ، مجنون الحسین
۲۲:۳۳, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #388
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: mahdi_01.jpg]

سلام دوستان

این نوشته رو بحساب ریا یا هر چیزی که میخواید بزارید

ولی الان فقط باید برای فرج دعا کنیم و بس

حتی اگر منفعت طلب باشیم و آنرا وسیله ای برای فرج خودمان بخواهیم

اكثروا الدعاء بتعجيل الفرج فان ذلك فرجكم

اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Farzaneh ، در جستجوی سختی ، مهدی2012 ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، ترنم ، fatemeh-55 ، nafas ، Ramin_Ghn ، Bahar ، nasimesaba ، مجنون الحسین
۲۲:۴۹, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #389
آواتار
سلام دوستان عزیز
زندگیم دچار بحران بزرگی شده
لطفا برام دعا کنین خیلی احتیاج دارم
از همگیتون ممنونم
با ارزوی توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Farzaneh ، مهسا110 ، مهدی2012 ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، ترنم ، Tolou ، nafas ، Ramin_Ghn ، nasimesaba ، مجنون الحسین
۲۲:۵۹, ۲۶/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #390
آواتار
(۲۶/خرداد/۹۲ ۲۲:۴۹)yek Montazer نوشته است:  سلام دوستان عزیز
زندگیم دچار بحران بزرگی شده
لطفا برام دعا کنین خیلی احتیاج دارم
از همگیتون ممنونم
با ارزوی توفیق

بسم الله

با عرض سلام

ان شاء الله هرگونه که صلاحتونه همون اتفاق براتون بیفته به نیت حل مشکل شما به بهترین نحوی که به صلاحتون باشه و عاقبت بخیریتون 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، مهدی2012 ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، ترنم ، شیدا ، yek Montazer ، nafas ، Ramin_Ghn ، nasimesaba ، مجنون الحسین
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]