کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 37 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"التماس دعا"ها را دریابید...
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان
و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند
و وسط آن دعا را برآورده نکند!

پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، parisan ، rastin ، Seyed Mohsen ، محمود ، libera ، خیبر110 ، هدهد ، خادمة الزهرا ، nafas ، SAViOR ، hesam110 ، Abasaleh ، saloomeh ، یا ثارالله ، ساقی ، Farzaneh ، ایمانی ، zahra.shakiba ، حقیر ، somayeh ، یاوران مهدی ، من انقلابی ام ، omidman ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، یا فاطمه الزهرا ، آفتاب ، medad.sefid ، مرتاح ، یا زهرا ، عبدالرحمن ، fafa* ، یا امام رضا

آغاز صفحه 43 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۲, ۲۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #421
آواتار
...التماس دعا!دلشکسته!
دست های دعایت مریزاد!
ناز شست تو ای دست خالی!
ناز تاثیر دل های خسته!

خیلی به دعاتون نیاز دارم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، شیدا ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، Mahdy2021 ، مهدی2012 ، Night_World ، منادی حق ، مجید املشی ، ساقی ، جویای حقیقت ، SAViOR ، ترنم ، ابرنیک ، Tolou ، enan ilghon ، Night moans ، یاســین ، مجنون الحسین ، mahpare
۱۸:۱۴, ۲۵/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/تیر/۹۲ ۱۸:۲۲ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #422
آواتار
به نام خدا
سلام.دوستان مشکل بزرگی برام پیش آمده اگه همین فردا حل نشه خیلی تو زندگی عقب می افتم لطفا دعا کنید حل بشه.
شمارو به این روزای عزیز قسم میدم.
اجرکم عندالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، یاوران مهدی ، Night_World ، Farzaneh ، مهدی2012 ، مجید املشی ، منادی حق ، Aryha ، ترنم ، Tolou ، SAViOR ، مهسا110 ، Night moans ، شیدا ، Bahar ، مجنون الحسین ، mahpare
۹:۰۲, ۲۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #423
آواتار
به نام خدا
سلام.ممنون از همسنگران عزیزم که با پیام خصوصی جویای مشکل شدند.گفتم جمعی بگم بقیم در جریان باشن.
فعلا که دارن رسیدگی می کنن.فقط امیدوارم که وقتش نگذره.
تو رو خدا دعا کنین حل بشه.
اجرکم عندالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، منادی حق ، Farzaneh ، مجید املشی ، SAViOR ، مهدی2012 ، Night moans ، Night_World ، شیدا ، انديشه نو ، ترنم ، یاســین ، مجنون الحسین
۱۰:۵۷, ۲۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #424
آواتار
[تصویر: 426.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهدی2012 ، مهسا110 ، شهیدطیبه واعظی ، Night moans ، Night_World ، شیدا ، Tolou ، Bahar ، منادی حق ، ترنم ، در جستجوی سختی ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، مجنون الحسین ، mahpare
۱۳:۱۸, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #425
آواتار
به نام خدا
سلام
آدم اسیر گرگ بیابان بشه توی بروکراسی گیر نکنه دعا کنید شاید زمان از دست نرفتو درستش کردن.
اجرکم عندالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Night_World ، SAViOR ، مهدی2012 ، Tolou ، Bahar ، جویای حقیقت ، ترنم ، یاســین ، مجنون الحسین
۱۴:۰۸, ۲۷/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۲ ۲۱:۵۷ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #426
آواتار
باسمه تعالی
یا صاحب الزمان برای مدتی در تالار حضور ندارد
همسنگر پر تلاشمان یا صاحب الزمان(کاربر فعال گروه پژوهش) مدتی است در تالار حضور ندارند در قسمت مشخصاتشون نوشته اند :

دلیل عدم حضور: برام مشکلی پیش اومده که فقط خدا و حضرات معصومین (علیه السلام) میتونن گره از کارم باز کنن . خیلی ناراحت هستم . دست و دلم به هیچ کاری نمیره . لطفاً برام دعا کنید دوستان . حلالم کنید .
اولا براشون دعا کنیم و دوما اگر کسی از این همسنگرمون اطلاعی دارد ما را هم مطلع کند .

*
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، مهدی2012 ، Tolou ، Farzaneh ، Night_World ، انديشه نو ، Bahar ، حسن عزتي ، مهسا110 ، منادی حق ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، ترنم ، azade ، یاســین ، مجنون الحسین ، mahpare
۱۶:۴۰, ۲۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #427
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام خدمت دوستان گرامی. ان شاء الله طاعات و عبادات شما عزیزان مورد قبول حضرت احدیت قرار بگیرد. ان شاء الله 100 صلوات برای رفع مشکلات شما عزیزان قرائت می کنم.

التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، مهسا110 ، Night_World ، مهدی2012 ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، ترنم ، azade ، شیدا ، Farzaneh ، مجنون الحسین
۰:۳۵, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #428
آواتار
سلام
طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق، ان شا الله
دیشب یکی از بستگانمون فوت شد که اول برای ایشون دعا کنید
اما چیزی که نگرانم کرده ، مادربزرگم هست ، بنده خدا یک شهر دیگه زندگی میکنه ، بهش گفتند مریض شده ، همش داره براش دعا میکنه که خوب بشه و خودش هم به شدت ناراحته ...
نگرانشم ، دعا کنید ...
خیلی دعا کنید ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، مجید املشی ، یاســین ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، مهدی2012 ، حسن عزتي ، شیدا ، Night_World ، جویای حقیقت ، منادی حق ، Farzaneh ، Bahar ، مجنون الحسین ، mahpare
۱:۰۶, ۲۹/تیر/۹۲
شماره ارسال: #429
آواتار
سلام
تا حالا وارد این تاپیک نشده بودم...
ماه رمضانه،شب های قدر هم نزدیک...
التماس دعا دارم،حال و کارم بدجوری گیره،چند ساله...
برای من و همه جوون ها و نوجوون های مثل من دعا کنید...
( کـــــمــــــکــــــــــ... )
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، مهسا110 ، یاســین ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، مهدی2012 ، حسن عزتي ، شیدا ، azade ، جویای حقیقت ، منادی حق ، انديشه نو ، Farzaneh ، Bahar ، مجنون الحسین ، mahpare
۱۳:۱۵, ۲۹/تیر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/تیر/۹۲ ۱۳:۱۵ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #430
آواتار
(۲۵/تیر/۹۲ ۱۸:۱۴)شهیدناهید فاتحی نوشته است:  به نام خدا
سلام.دوستان مشکل بزرگی برام پیش آمده اگه همین فردا حل نشه خیلی تو زندگی عقب می افتم لطفا دعا کنید حل بشه.
شمارو به این روزای عزیز قسم میدم.
اجرکم عندالله

(۲۶/تیر/۹۲ ۹:۰۲)شهیدناهید فاتحی نوشته است:  به نام خدا
سلام.ممنون از همسنگران عزیزم که با پیام خصوصی جویای مشکل شدند.گفتم جمعی بگم بقیم در جریان باشن.
فعلا که دارن رسیدگی می کنن.فقط امیدوارم که وقتش نگذره.
تو رو خدا دعا کنین حل بشه.
اجرکم عندالله

(۲۷/تیر/۹۲ ۱۳:۱۸)شهیدناهید فاتحی نوشته است:  به نام خدا
سلام
آدم اسیر گرگ بیابان بشه توی بروکراسی گیر نکنه دعا کنید شاید زمان از دست نرفتو درستش کردن.
اجرکم عندالله

به نام خدا
سلام.وقتش تمام شد ودرست نشد.
شاید خدا نخواست.........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Tolou ، SAViOR ، Night_World ، حسن عزتي ، مهدی2012 ، azade ، جویای حقیقت ، منادی حق ، مجید املشی ، Farzaneh ، مهسا110 ، ترنم ، Mahdy2021 ، Bahar ، مجنون الحسین
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]