|
"التماس دعا"ها را دریابید...
|
|
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند و وسط آن دعا را برآورده نکند! پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره! |
|||
|
| آغاز صفحه 25 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۹, ۱۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۱ ۱۵:۳۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #241
|
|||
|
|||
|
با تشکر از همه دوستان و عزیزان ...
ابدا لایق این همه لطف نبوده و نیستم ، و واقعا ازین همه لطف احساس خجالت کردم. از محمد عزیز بابت ایجاد تاپیک هم تشکر ویژه می کنم ... بعد از یک هفته تشنج و بی خوابی وقتی ارسال ها و نظرات شما رو دیدم حس مثبت و سرحالی جدیدی بمن وارد شد و این شب تا صبح رو با انرژی مضاعفی گذروندم ،.... خدا خیر و عوضتان بدهد و برای همگی شما رستگاری و فوز عظیم را از خداوند خواستارم. عمل جراحی بنده به فردا صبح موکول شد ، اگر از بیهوشی بیرون آمدم در اولین فرصت به پیشگاه شما دوستان و سروران گرامی بازخواهم گشت و اگر نه این آخرین ارسال بنده خواهد بود. باز هم از همه ی شما بابت زحماتی که کشیدید و توجهی که فرمودید و مرا تحمل کردید سپاسگذارم. حلال بفرمایید. انتظار و بلاتکلیفی تا فردا خیلی سخته. لبیک یا صاحب الزمان. خدانگهدار...
|
|||
|
|
۱۵:۱۰, ۱۸/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۱ ۱۵:۱۲ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #242
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خیلی ناراحت شدم ان شاء الله که هر جور صلاحشونه همون اتفاق براشون بیفته. به نیت شفا و سلامتی و عاقبت بخیری سید سجاد گرامی ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم و زیارت عاشورا و 14 حمد میخونم. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #243
|
|||
|
|||
|
قرائت حمد شفا برای پسر عموی عزیزم.... سید جان ان شاءالله که صحیح و سالم باشی همیشه... راستی یادتون نره ما رو از اخبار عمل مطلع کنید. یا علی مدد. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #244
|
|||
|
|||
![]() آقا جان سید سجاد را به شما میسپاریم
|
|||
|
|
۱۹:۰۷, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #245
|
|||
|
|||
|
بسم الله
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم حمد شفا و دعا برای این پسر عموی خوبمان . اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۲۰:۰۹, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #246
|
|||
|
|||
|
ان شاءالله فردا دوباره سید عزیزمون به جمع ما بر خواهند گشت پر انرژی تر و فعالتر.
|
|||
|
|
۲۰:۴۹, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #247
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمّد و آله محمّد و عجل فرجهم و فرجنا بهم. الحمد لله على كل حال |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۱۸/آذر/۹۱
شماره ارسال: #248
|
|||
|
|||
|
سلام
التماس دعا فراوان از سيد سجّاد عزيز براي فرج و سلامتي مولاي غريب حضرت اباصالح المهدي (عجل الله تعالی فرجه الشریف) يا علي عليه السلام
|
|||
|
|
۰:۵۶, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #249
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد |
|||
|
|
۱:۰۱, ۱۹/آذر/۹۱
شماره ارسال: #250
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد
سلام من رو بهش برسون اگه شد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "التماس دعا"ها را دریابید...۲ | Ramin_Ghn | 1,747 | 653,145 |
۲۱/دی/۹۶ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: 57769940764841716380.jpg]](http://img4up.com/up2/57769940764841716380.jpg)