کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 37 رای - 4.7 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"التماس دعا"ها را دریابید...
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان
و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند
و وسط آن دعا را برآورده نکند!

پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، وحید110 ، Ramin_Ghn ، parisan ، rastin ، Seyed Mohsen ، محمود ، libera ، خیبر110 ، هدهد ، خادمة الزهرا ، nafas ، SAViOR ، hesam110 ، Abasaleh ، saloomeh ، یا ثارالله ، ساقی ، Farzaneh ، ایمانی ، zahra.shakiba ، حقیر ، somayeh ، یاوران مهدی ، من انقلابی ام ، omidman ، سدرة المنتهی ، nasimesaba ، یا فاطمه الزهرا ، آفتاب ، medad.sefid ، مرتاح ، یا زهرا ، عبدالرحمن ، fafa* ، یا امام رضا

آغاز صفحه 48 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۳۶, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #471
آواتار
با یاد حق

میگن امشب تقدیرات آدمی امضا میشه!
شاید در این تقدیر رمضان دیگری ننوشته باشند!!
در این شب های عزیز اول برای قلب مولا
و بعد در حق این بنده ی خطاکار دعا کنید
که مبادا به مرگ جاهلیت بمیره!

یاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، شهیدطیبه واعظی ، sadegh-a ، مجید املشی ، عبدالرحیم ، ترنم ، شیدا ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، Bahar ، منادی حق ، medad.sefid ، Tolou ، Mahdy2021 ، آفتاب ، Night_World ، Ramin_Ghn ، ساقی ، mahpare ، mahdy30na ، مهدی2012
۲۱:۴۶, ۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #472
آواتار
التماس دعا برای عاقبت بخیری

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، شیدا ، m.hossein ، مفقود الاثر ، Farzaneh ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، Aryha ، Bahar ، شهیدطیبه واعظی ، منادی حق ، حسن عزتي ، Tolou ، Mahdy2021 ، آفتاب ، Night_World ، fatemeh ، Ramin_Ghn ، medad.sefid ، ساقی ، mahpare ، mahdy30na ، مهدی2012
۲۱:۳۴, ۱۰/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #473
آواتار
دوستانی که بعد از اعلام حاجت در اینجا، به حاجت میرسن، حتما ذکر کنن. بسیار قشنگ میشه Angel

(۹/مرداد/۹۲ ۱۴:۲۴)mhklord نوشته است:  سلام دوستان ؛

فردا نتایج کنکور مشخص میشه ؛ تعداد کنکوری های سایت چه کاربران چه میهمانان شاید کم هم نباشه ، من هم یکی از اونا هستم
محتاج شدید دعاتون هستم Blush
Confused

یا حق

HeartHeart
سلام
ان شاء الله که خدا آنچه خیر است به کنکوری ها عطا کند. ولی ببینید من نظرم اینه که دعای الان برای سال آینده بیشتر موثره!!!
تنها چیزی که عدالت حکم میکنه چون خدا عادله، اینه که الان حداقل اونقدری که زحمت کشیدید بهتون عطا کنه و خدای نکرده از زحمتی که کشیدید، کمتر دریافت نکنید
یا اینکه خدا در انتخاب رشته کمکتون کنه تا بهترین جای ممکن نسبت به زحماتی که کشیدید، قبول بشید

قرار نیست امداد غیبی شامل هر چیزی بشه Big Grin
اونوقت دیگه تلاش و زحمت بی ارزش میشه و همه میرن فقط دنبال زیارت و التماس دعا

سعی کنید هر کاری رو شروع می کنید، با برنامه ریزی باشه و تلاش حداکثری داشته باشید و از خدا بخواهیم که تلاشتون رو مثمر ثمر کنه

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منادی حق ، در جستجوی سختی ، شهیدطیبه واعظی ، Tolou ، آفتاب ، Night_World ، شیدا ، boghz ، ترنم ، مجید املشی ، fatemeh ، Ramin_Ghn ، Farzaneh ، fazel ، جویای حقیقت ، ساقی ، mahpare ، mahdy30na ، mhklord ، مهدی2012 ، ماحی
۰:۲۷, ۱۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #474
آواتار
(۱۰/مرداد/۹۲ ۲۱:۳۴)Mahdy2021 نوشته است:  دوستانی که بعد از اعلام حاجت در اینجا، به حاجت میرسن، حتما ذکر کنن. بسیار قشنگ میشه Angel

سلام
ان شاء الله که خدا آنچه خیر است به کنکوری ها عطا کند. ولی ببینید من نظرم اینه که دعای الان برای سال آینده بیشتر موثره!!!
تنها چیزی که عدالت حکم میکنه چون خدا عادله، اینه که الان حداقل اونقدری که زحمت کشیدید بهتون عطا کنه و خدای نکرده از زحمتی که کشیدید، کمتر دریافت نکنید
یا اینکه خدا در انتخاب رشته کمکتون کنه تا بهترین جای ممکن نسبت به زحماتی که کشیدید، قبول بشید

قرار نیست امداد غیبی شامل هر چیزی بشه Big Grin
اونوقت دیگه تلاش و زحمت بی ارزش میشه و همه میرن فقط دنبال زیارت و التماس دعا

سعی کنید هر کاری رو شروع می کنید، با برنامه ریزی باشه و تلاش حداکثری داشته باشید و از خدا بخواهیم که تلاشتون رو مثمر ثمر کنه

سلام جناب مدیر
اول ممنونم و واقعا حق با شماست
در راستای توصیه ی شما خواستم از دوستان از صمیم قلب تشکر کنم که تو کنکور خیلی دعام کردن و همراهیم کردن
درسته نتیجه م ایده آلم نشد
اما علارغم استرس بیش از اندازه ای که داشتم فکر میکنم به اندازه ی تلاشم نتیجه گرفتم

از همین جا از خدای مهربونم تشکر میکنمو میگم

خدایــــــــــــــــــــــــــــــــا عاشقتم مهرمونم !! ممنونم ازت !!!

از همه ی شما برادر ها و خواهر هام هم از صمیم قلبم تشکر میکنم

و ازتون میخوام برام دعا کنید تا بهترین تصمیم رو درمورد یه سال دیگه موندن یا رفتن و اگه برم کدوم رشته برم بگیرم
خیلی خیلی دعا کنید ها HeartHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، مجید املشی ، شیدا ، fatemeh ، Tolou ، Ramin_Ghn ، Bahar ، ترنم ، medad.sefid ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، وحید110 ، soshiant ، منادی حق ، جویای حقیقت ، Mahdy2021 ، ساقی ، Aryha ، mahpare ، mahdy30na ، مجتبی110 ، مهدی2012
۱۲:۵۹, ۱۱/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۲ ۱۸:۳۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #475
آواتار
اللهم اشف کل مریض به حق محمد و آل محمد به خصوص این خانوم کوچولوی عزیزمون رو

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، شهیدطیبه واعظی ، وحید110 ، ترنم ، soshiant ، شیدا ، fazel ، منادی حق ، جویای حقیقت ، مجید املشی ، Tolou ، Night_World ، ساقی ، Bahar ، Farzaneh ، Ramin_Ghn ، mahpare ، mahdy30na ، مهدی2012 ، فرمیسک ، ماحی
۵:۴۶, ۱۲/مرداد/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۲ ۸:۳۱ توسط ساقی.)
شماره ارسال: #476
آواتار
سلام علیکم
انشاالله که طاعات و عباداتتون مورد درگاه حق تعالی واقع شود
اول از همه من خودم یکی از التماس دعاهایی که از دوستان داشتم برای مسافرت و ازدواجم بود که خدا را شکر بر چشم به هم زدنی و به راحتی و خوبی از دعا شما دوستان خوبم انجام شد.
دوم اینکه خیلی به این دعا ها اعتقاد دارم و همیشه تا جای که بتونم حقیر همه بچه های تالار دعا میکنم انشاالله که حق تعالی خودش از لطف و کرمش حاجت همه شما خوبان را برآورده با خیر کند " آمین یا رب العالمین "
سوم:با از هم محتاج دعا خیر شما خوبان هستم تا گره از کارم با خیرباز شود.
التماس دعا فراوان مخصوصا وقت افطاروسحر
-------------------------
"صلوات "
برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
فراموشمان نشود.
"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، در جستجوی سختی ، شهیدطیبه واعظی ، منادی حق ، Aryha ، Bahar ، مجید املشی ، جویای حقیقت ، Farzaneh ، Night_World ، ترنم ، Ramin_Ghn ، شیدا ، فاطمه خانم ، mahpare ، mahdy30na ، مهدی2012
۰:۱۳, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #477
آواتار
بسم الله الرحمن الرحمیم

سلام

لطفا برای سلامتی پدر بنده هم دعا بفرمائید ، ایشون مدتی هست بیمار هستند ؛ دم افطار ما رو هم از دعای خیر خودتون بی نصیب نگذارید التماس دعا

یا علی مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، وحید110 ، شیدا ، soshiant ، محب الزهرا ، Bahar ، meshkat ، ترنم ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، Havbb 110 ، ساقی ، جویای حقیقت ، Tolou ، منادی حق ، مجید املشی ، mahpare ، mahdy30na ، مجتبی110 ، مهدی2012
۳:۴۸, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #478
آواتار
(۳۱/تیر/۹۲ ۳:۰۵)فاطمه خانم نوشته است:  دوستان گرامی راستش مسئله ای پیش اومده ،
از شما می خوام برای یکی از بستگان دور ما
دعا کنید که خداوند ایشون و خانوادشون رو از این عذاب دنیوی رهایی ببخشه .
یک آقایی که از سادات هستند با وضع بسیار خاص، که ماههاهست در عین جوانی دچار وخامت احوال هستند .
با شرح احوال ایشون نمی خوام ناراحتتون کنم ،
فقط دعا کنید خداوند یا شفا عنایت بفرماید ، یا ایشون رو راحت کند ...
خواستم تشکری کرده باشم ...
خداوند رحمتشون کند ان شاء الله ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Farzaneh ، یاوران مهدی ، ساقی ، جویای حقیقت ، Tolou ، منادی حق ، مجید املشی ، Night_World ، شیدا ، Ramin_Ghn ، meshkat ، mahpare ، mahdy30na ، مهدی2012
۵:۳۶, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #479
آواتار
خداوند رحمتشون کند ان شاء الله ...

قرآئت یک حمد و سه توحید برای آمرزش مرحوم و......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، Tolou ، Bahar ، منادی حق ، Farzaneh ، مجید املشی ، ترنم ، soshiant ، Night_World ، شیدا ، Ramin_Ghn ، فاطمه خانم ، meshkat ، ats ، mahdy30na ، مهدی2012
۸:۴۲, ۱۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #480
آواتار
انشاالله که تا حالا شفا پیدا کرده باشن ,
ولی باز هم برای شفای تمام مریضان و مریض منظور به لطف حق تعالی زودتر شفا پیدا کنن.
یا من اسمه و دواء و ذکره و شفاء
انشا الله پنج حمد به نیت پنج تن شفا برای سلامتیشون...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، Bahar ، منادی حق ، Farzaneh ، شیدا ، حسن عزتي ، عبدالرحمن
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]