|
"التماس دعا"ها را دریابید...
|
|
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند و وسط آن دعا را برآورده نکند! پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره! |
|||
|
| آغاز صفحه 52 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۳, ۲۳/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #511
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام دوستان! حتمأ واسه آقا مهدی دعا کنید.اصلأ این چندوقته که نیستند خیلی جاشون خالیه.آخه خیلی حرف هاشون بامزه است. ان شاء الله مثله همیشه شاد و سرحال،برگردند به تالار و موفق باشند... |
|||
|
|
۰:۵۲, ۲۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۲ ۱:۰۰ توسط Bahar.)
شماره ارسال: #512
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد به تمام دوستان خوب ...
کسی ازم خواسته خیییلی واسش دعا کنم،منم بهتر از شماها پیدا نکردم که کمکم کنید واسه دعا کردنش. روزهای مهمی رو داره سپری میکنه بخصوص شنبه خیلی روز مهمیه واسش. این دعا،دعایی درحق یه مریض یا مشکل دار و....نیست،ایندفعه فرق میکنه.که ان شاء الله هر مجردی دعا کنه واسش، خوشبخت بشه. خیلی سخته دختر و پسر پاکی همدیگرو از نظر خدایی،عقلانی،احساسی بخواهند ،خانواده ها هم شناخته شده و راضی ولی یسری گیر هایی بین راهشون باشه . خیلی صبر واسشون سخته و خیلی سخته که نمیدونند آخرش چی میشه و سخت تر از اونها اینکه سر یه سری مشکلات غیر قابل حل(مثله بهم نخوردن خونشون یا مشکلات ژنتیکی) اصلأ نتونند بهم برسند. واقعأ واسشون دعا کنید که هر چی بصلاحشونه بوجود بیاد و خدا صبر و مقاومتشونو زیادتر کنه و کمتر سختی بکشند.خدا تاحالا خیلی باهاشون بوده و کارهاشون خوب جلو رفته،دعا کنید از این ببعد هم تنهاشون نذاره. فکر کنید خواهر و برادر خودتونند یا لحظه ای خودتونو جای اونها بذارید.اگه سختیشو حس کردید،حتمأ واسشون دعا کنید.(بخصوص اگه یادتون بود،شب شنبه) تشکر فراوان... |
|||
|
|
۲۲:۳۱, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #513
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان عزیز
قبلا یه بار اینجا التماس دعا داشتم.و مشکلم واقعا تا حدود زیادی برطرف شد.اینو گفتم که بدونید واقعا این دعاهای شما تاثیر داره.پس واقعا باید دعای واسه همدیگه رو جدی بگیریم. این روزا هم یه خواسته خیلی بزرگ دارم از خدا که امیدوارم با دعای شما به خواستم برسم.ازتون میخوام از من دریغ نکنید دعاهای خیرتونو راستی برای سلامتی بیمارا هم دعا کنید همیشه.یا حق خدافظ همگی ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۲۴/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #514
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۲ ۲۲:۳۱)Anti gods نوشته است: سلام به همه دوستان عزیز خدایا من هم همین جا التماس دعا گفتم... دوستان عزیز باز هم التماس دعا دعا کنید زندگیم نجات پیدا کنه خسته شدم.. |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۲۴/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۲ ۰:۰۳ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #515
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۲ ۱۹:۴۳)asal.m نوشته است: دوستان! ![]() اهوم...اهوم... بله....بله... ...(بی جنبه ام دیگه کمبود آهن دارم ). خیلی ممنونم خواهر شما لطف دارین ولی لیاقت من اینه که دعام نکنید![]() امروز کنکور دادم و اومدم خونه و سوالات رو بررسی کردم به احتمال خیلیییی زیاد دولتی روزانه قبول نمیشم مگراینکه معجزه شه.التماس دعاهایی رو که این مدتی که نبودم فرستاده بودین رو خوندم از خودم شرمنده شدم که واسه کنکور تلاش چندانی نکردم و انتظار دارم، قبول شم. حقیقتش از دوم دبیرستان به بعد نمیدونم چه اتفاقی افتاد ولی از اون موقع دیگه نمیتونم مثل قدیم درس بخونم. هر چقدر تصمیم و اراده و برنامه ریزی و گریه و .... ولی آخرش نشد. از خودم خسته شدم. برم سربازی شاید اونجا آدم بشم. نقل قول:ان شاء الله مثله همیشه شاد و سرحال،برگردند به تالار و موفق باشند...یه مدتی که نبودم دلم واسه تالار و دوستان و مطالب تالار تنگ شده بود. مثل اینکه باید خدا حافظی کنم چون چند روز دیگه میرم تهران و یک ماهی اونجا کار میکنم(اصلا حسش نیست ) و بعدش هم میرم سربازی ... ... تا دو سال دیگه نمیام .لطفا برام دعا کنید سربازی جایی بیفتم که به صلاحم باشه هر چند میدونم که خدا اونقدر مهربونه که یقینا جایی که به صلاحمه میرم (چاکرتم خدایا )دوستان برادر کوچکتون رو از دعای خیرتان فراموش نکنید! یا بی نصیب نکنید! ![]() خداحافظ ... |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۲۷/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۲ ۲۳:۱۲ توسط boghz.)
شماره ارسال: #516
|
|||
|
|||
|
به برکت دعای شما بزرگان حال مادرم بهتره و خدارو شکر دیگه نشسته نماز نمیخونن
![]() ببخشید انقدر پررویی میکنم ببخشید انقدر خودخواهم..... به دعاتون احتیاج دارم.... موضوعی هست که به لطف خدا خیلی وقته براش صبوری کردم... اما این روزا..... لطفا دعام کنید لطفا برای همه ی جوونا دعا کنید یا علی پ ن: نمیدونم این نوع نذر کردن درسته یا نه اما اگه اینبار خدا حاجتم روبده و غمم رو برطرف کنه به تعداد کسایی که برام دعا کردن ( کسایی که تشکر زدن ) و یک بار هم برای اونایی که شاید تشکر هم نتونن بزنن اما دعام میکنن سوره یاسین میخونمو هدیه میکنم به خودتون و رفتگانتون ( اگه این نوع نذر غلطه لطفا بهم بگین ) |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۲۷/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #517
|
|||
|
|||
|
خداروشکر که بعضی از دوستانی که اینجا التماس دعا داشتند به خواستشون رسیدن.
![]() ![]() ولی دعای من هنوزم....... ![]() التماس دعای فرااااااااااااااااااااااااااوان از دوستای عزیزم دارم.اگه ی جایی تو دل پاکتون بود برای دعای منم دعا کنید،لطفا. ![]() خیلی محتاج دعاتونم. ![]() ممنون
|
|||
|
|
۱۱:۳۶, ۲۸/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #518
|
|||
|
|||
|
بسم الله
با عرض سلام ان شاء الله برای حل مشکلات همه ی دوستانی که توی این تاپیک پست زدن و همه ی دوستان گرامی در تالار بیداری اندیشه و به نیت سلامتی و عاقبت بخیری همه دوستان 110 صلوات باعجل فرجهم میفرستم. از دوستان میخوام برای حقیر هم دعا کنند. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱۱:۳۳, ۲۹/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #519
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دعام کنید اگه میشه... امروز دیگه خیلی خسته ام... ممنون. |
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۲۹/مرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۲ ۱۱:۵۹ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #520
|
|||
|
|||
|
میشه برای منم دعا کنید؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "التماس دعا"ها را دریابید...۲ | Ramin_Ghn | 1,747 | 652,227 |
۲۱/دی/۹۶ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)
لطفا برام دعا کنید. خیلی کم خوندم قبول نمیشم

)
ولی لیاقت من اینه که دعام نکنید
...
...
تا دو سال دیگه نمیام
(چاکرتم خدایا
)