کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
افراط و تفریط
۱۸:۱۲, ۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۰ ۱۸:۲۰ توسط محمود.)
شماره ارسال: #1
آواتار
این دفعه می خوام یعنی از این به بعد می خوام در راستا زنده کردن امر به معروف و نهی از منکر کار کنم
یکی از مشکلات در عرصه فرهنگی افراط و تفریط می باشد.
چطور میشه به کسی که در voa مردم ایران رو احمق و بی شعور خطاب می کنه مجوز البوم می دهند ولی امثال شادمهر عقیلی ها امثال یاس ها امثال گلشیفته ها امثال معتمد اریاها فراری میدن
همین شادمهر عقیلی کلیپ اهنگ جدیدش رو گرفتم باور نمی کردم جزء خانواده شهید هستش چقدر افسوس خوردم از کجا به کجا رسیده
چرا به عدل رفتار نمی کنیم؟
چرا مسوولین ما نسبت به احساسات جوونها بی توجه اند؟
چرا یه ادم باید طی سه روز
تومان1000000000000000
وام بگیره ولی یه جوون می خواد وام ازدواج بگیره باید سه ماه بدبختی بکشه تا 5میلیون بهش بدن تازه اگر ضامن داشته باشه
چرا بین مردم فرق میزاریم؟
و چرا چرا چرا

خواهش می کنم بحث رو سیاسیش نکنید شاید در مورد ادم های سیاسی حرف بزنیم ولی کاری به حزب و جریانشون و مقامشون نداریم
حالا میخوام بهم جواب بدین که چرا جامعه ما به اینجا رسیده؟

خواهش دارم پست حذف نکنید

یاعلی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۱, ۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11

نقل قول:بعد اگر امکان داره یکی از این جنبه های این معضلات رو شرح بدین ممنون میشم.
به طور مثال جتبه فرهنگی مسئله اقتصاد.(اقتصاد جنبه های مختلفی داره مثل سیاست اقتصادی ،فرهنگ اقتصادی و...)
شما جامعه امروزی رو با جامعه 15 سال پیش همین تهران مقایسه کنید.مصرف گرایی و مادی گرا شدن مردم رو به وضوح میتنید ببینید.این مادی گرایی همراه خودش اصالت سود رو میاره.یعنی چی؟یعنی یک شخص دیگه فکر نمیکنه که چه چیزی برای خودش و جامعه ای که توش زندگی میکنه سود داره،بلکه فکر این رو میکنه که چه کاری فقط برای خودش سود داره.این اشخاص فقط و فقط به فکر سود هستن و دیگه براشون راه این سود کردن فرقی نداره.وقتی سیستم دانشگاهی ما سیستمی هست که این فرهنگ اقتصادی غرب رو تدریس میکنن و وقتی فارغ التحصیلان همین دانشگاه میان و پستهای اقتصادی رو تصرف میکنن نتیجه کاملا مشخص هست.(این توضیح به زبان خیلی ساده و مختصر بود.فکر کنم کافی باشه)البته این مادی گرایی به فرد گرا شدن جامعه،از بین رفتن عواطف انسانی مخصوصا توی فضای خانواده و...هم منجر میشه.
اما در مورد مصرف گرایی،مصرف گرایی هر خانواده ای رو خیلی راهت میتونه نابود کنه.چون خانواده شروع میکنه فقط و فقط به خرید و مصرف کردن.این حرص برای مصرف کردن مطمئنا باید منبع مالی خوبی رو هم پشتیبانش داشته باشه.این منبع مالی خوب هم فقط با کار بیشتر به وجود میاد.کار بیشتر یعنی جدایی افراد خانواده در طول روز.یعنی کم رسیدن به فضای خانواده و...

نقل قول:واما در مورد شادمهر ها
اینکه می خواسته بره اونور واین تقصیر مسوولین نیست تاحدی قبول دارم
ولی مگه ما قراره فقط با موافقامون ارتباط برقرار کنیم یعنی هر کی که شیفته فرهنگ غرب شد باید ولش کرد ،همینطور بلا تکلیف بمونه
خیر ،آیا نمی شد با افراط نکردن امثال این افراد را زیر دستمون نگه داریم
خب اون فرد هر چی باشه بالاخره به اعتقادات اکثر جامعه احترام میزاره
اون ادم برای کی اهنگ میخونه
برای کی نقش بازی می کنه
خب برای همین مردم
پس باید احترام بذاره
اما ممکنه اشتباه یک فرد اون رو از اسلام دور کرده باشه ،یا باعث این شده باشه که در مورد اسلام جوری دیگه فکر کنه
دوست عزیز ما قرار نیست فقط با موافقانمون زندگی کنیم اما قرار هم نیست با کسی که با ما مخالف هست و شروع میکنه پراکندن فساد توی جامعه زندگی کنیم.
این شخص نوع موسیقی که انتخاب کرده بود موسیقی هست که همین الان هم میتونید توی کلیپهاش ببینید.خوب وقتی توی فضای کشور بخواد این موسیقی رو تهیه کنه به نظر شما چه مسائل بعدی خواهد داشت؟
شادمهرها اون موسیقی و اون آزادی رو میخوان.اگه ما بخوایم اونو زیر دست خودمون بگیریم باید اون آزادی و اون نوع موسیقی که اونا میخوان رو قبول کنیم.(مخصوصا با اون کلیپها و رقاصها ووو..)اون شخص اگه میخواست برای همین مردم بخونه که خوب مثل همه کسایی که موندن میموند و میخوند.اون میخواست چیزی رو برای این مردم بخونه که الان داره نشون میده.یعنی همون ابتذال.خواستش این بود.حالا شما میگی ما باید اون رو نگه داریم؟؟و به خاطر اینکه یه همچین شخصی از ایران نره بهش اجازه تهیه اون ابتذال رو بدیم؟مطمئنا این رو قبول ندارید.
ببیندی حرف شما چیه،شما میگید ما قوانین دین رو کمرنگ کینم تا اون اشخاص از دست نرن.اما به نظر شما اون اشخاص نباید خودشون رو قوی کنن تا از دست نرن؟
دوست من نمیشه به هر بهانه ای مسلمون زیاد کرد.طرف هر کاری دلش میخواد میکنه بعد بگیم چون میخوایم مسلمونیش خدشه دار نشه همه کاراش رو قبول کنیم و بگیم این رو هم نگه داریم.
منطقی به نظر نمیاد.
در مورد اینکه شاید به خاطر اشتباه یه نفر اسلام رو گذاشته کنار،باید بگم که این یه احتمال هست و نمیشه روش تکیه کرد.در ضمن هر انسانی تو این جور مواقع وظیفه داره که بره و تحقیق کنه و اصلا موضوع رو خودش متوجه بشه.به جز این اون ادمایی که میبینی رفتن اونور و خیلی از کارها رو انجام میدن بعضیاشون هنوز با همون وضع خودشون رو مسلمون میدونن!!!!!!!!!!!

در مورد مثالتون هم راستشو بخواین منظورتون رو متوجه نشدم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]