|
نقد صحبت های آقای رائفی پور در باب هری پاتر و ارباب حلقه ها
|
|
۲۳:۴۱, ۱۴/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۲۳:۰۷ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
متاسفم از اینکه بعضی از دوستان فکر می کنند اگه توی بحث پست های من رو ویرایش کنند یا اینکه از اول سه بار من رو بن کنند. یا اینکه بیان اینجا و توهین هایی رو که خودشون شروع کردند بندازن گردن من!!!!
آقای النور مگه خود شما نبودید که اومدید اینجا و من رو به ترسویی و فرار متهم کردید؟شما توهین رو شروع کردید یا من؟ شما نبودید که می گفتید که باز ه اطلاعات کمتون رو به رخ کشیدید؟؟!!؟ دوستانی که انصاف ندارند و حتی یکبار هم کتاب ها رو نخوندند لطفا اظهار نظر نکنند و فکر نکنند هم خیلی با دقت و ریز بینی و نکته سنجی جواب دادند شما بشینید اینجا فکر کنید که خیلی با حال دارید جواب می دید و خودتون حرف های همدیگه رو تایید کنید ولی بدونید که بیرون این سایت ملیون ها نفر هستند که حتی یک کلمه از حرف های شما رو قبول ندارند. در پاسخ به دوستانی که خیلی اصرار دارند که آقای رائفی پور فیلم ها رو گفتند نه کتاب ها رو بدونند و بدونند و بدونند که: ایشون با پایه و اساس هری پاتر مشکل دارند. و پایه و اساس هم به کتاب بر می گرده.دیگه فیلم و کتاب اینقدر اختلاف ندارند و باید بگم که پاسخ های اشون واقعا پیش پا افتاده و کوته بینانه بود نمونه اش: این کتاب چرت و پرت بود و هیچ جذابیتی نداشت و فقط چون ماسون ها ازش حمایت کردند چون مطابق با سیاست های اونهاست فروش کرده!!! آخه کی همچین چیزی رو قبول می کنه؟(منظورم یه عقل سلیمه!)کتاب های هری پاتر فروش رو به رشد داشتند یعنی هر کتاب رکورد فروش کتاب قبل رو می شکوند! حالا من سوالم اینه گیریم که ماسون ها حمایت کرده باشند و با پول و سرمایه اونها جلد 1 فروش رفته اگه به قول آقای رائفی پور و شما دوستان و طرفداراش کتاب مزخرفه و جذابتی نداره مردم بیکار بودند یا پول شون رو از سر راه پیدا کرده بودند که به دند بالای جلد های بعدی؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۹, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
یه سری نمی تونن و در توان خودشون نیست همچین داستانی بنویسند اون وقت می یان تخریبش می کنن.
واقا که.... حسادت تا چه حد؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
من متاسفانه نمی تونم در یک بحث یک طرفه شرکت کنم که مدیران از امکاناتی که ادمین سایت در اختیارشون قرار داده برای پیروزی در بحث استفاده می کنند و تکرار پست ها با احمق فرض کردن من.
ولی بدونید همین جا که شما فکر می کنید دو سه نفر از دوستان که دور و برتونند با این موضوع موافقند ملیون ها نفر بیرون این تالار یک کلمه از حرف هاتون رو هم قبول ندارند محض اطلاع دوستانی که خیلی مایلند صحبت های آقای رائفی رو در این مورد بدونند و این که چرا من بهش نقد دارم ایشون گفتند کتاب هیچ جذابیتی نداره و فقط به خاطر سرمایه گذاری زیادی که از سوی ماسون ها روش انجام گرفته چون در راستای سیاست های اون هاست اینقدر فروش کرده. این حرف کاملا بی جاست به نظم چون اگه یه نگاه فقط یه نگاه به آمار فروش کتاب های هری پاتر بندازیم می بینیم که کتاب ها قفروش رو به رشدی دارند یعنی کتاب های بعدی فروششون از قبلی ها بیشتره من سوالم اینه که گیریم که ماسون ها از این کتاب حمایت کردند و به قول ایشون چون همگام با سیاست هاشونه حالا این حمایت می تونه حداکثر چیکار بکنه؟ جلد 1 کلی فروش کنه ولی اگه به قول ایشون کتاب ذابیت نداشت وو صرف سرمایه گذاری به فروشش کتاب کمک کرده بود خب خواننده جلد اول رو می خوند و می گفت مزخرفه دیگه سراغ جلد های بعدی نمی رفت مگه پولشو از سر راه آورده بود؟ |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۱۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/تیر/۹۲ ۲۲:۱۶ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
(۱۷/تیر/۹۲ ۲۱:۴۵)ehsanagiyan نوشته است: لطف کنید و یکبار به خودتون زحمت بدید و پست های قبلی رو بخونید بعد پست بذارید جناب ehsanagiyan الان پست های صفحه های قبلی رو خوندم اکثرش پیچوندن بحث بود متاسف هم شدم که وقتم رو گذاشتم روی این بحث . ببین عزیز شما افتادی روی دور لجبازی خودت هم متوجه نیستی بنده هم دوست ندارم این جدل رو ادامه بدم مثلا شما نوشتی جناب النور خیلی تند حرف میزنه و خیلی توهین میکنه و شایسته مدیریت هم نیست!!!! ولی خود شما توی هر صفحه کلی توهین و حرف زشت و کمترینش "کنایه" به بقیه زدی که بعضی هاش رو جناب النور نقل قول کرده بودند ولی شما فکر کردی دعوا هستش هرکی زورش بیشتر باشه و بددهنی بیشتر بکنه برنده هست نه عزیز من اینجا قدرت گفتگو ملاک هستش نه قدرت توهین و فحش دادن . پس حداقل توهین میکنی بقیه رو موعظه نکن که توهین زشت هستش ولی در مورد هری پاتر یک مستند دو سال پیش دیدم و هنوز هم دارمش که کامل همین کم رنگ کردن خدا رو توی فیلم های هری پاتر و به حاشیه کشیدن خدا توضیح میداد حدود یک و نیم ساعت مستند هستش خیلی هم قشنگ و با منطق توضیح میده حالا نمیدونم شاهانامه که قهرماناش اینهمه از خدا کمک میگیرند رو ربط دادن به این فیلم ها چقدر منطقی هستش ![]() در ضمن من وقتم رو روی کتاب های مزخرف این فیلم ها نزاشتم و هیچ وقت هم نمیزارم ولی توی فیلم های هری پاتر که خدا کاملا محو هستش همین طور در فیلم ارباب حلقه ها همین طور که گفتم اینها برای کم رنگ کردن خدا حتی لفظ های مرسوم مثل "اوه خدای من" که در تمام فیلم هاشون هست رو هم حذف میکنند حالا یک چیزی که مشخص هستش لازم نیست من سرش الکی جدل بکنم یادمه توی همین مستند به امار یک موسسه انگلیسی هم اشاره کرده بود که بعد از روی پرده رفتن فیلم های هری پاتر گرایش جوانان به شیطان پرستی و استفاده از جادو در شیطان پرستی چند برابر میشد !!!! خوب وضعیت ادیان الهی مثل اسلام و حتی مسیحیت با جادو گری کاملا مشخص هستش و جادو کاملا توی ادیان الهی کاری ناپسند دونسته میشه جادوی خیر و جادوی شر هم نداره کلا توصیه شده طرف جادو نریم ولی در کل توصیه میکنم به جای جدل بیهوده که حتی کسی رو هم توی این تالار جذب نمیکنه اندکی تامل کنید . بنده دیگه وقتم رو روی این بحثی که از این شاخه به اون شاخه برای پیروز شدن!!!! بپرید نمیزارم در پناه حق [url=http://forum.bidari-andishe.ir/user-10930.html][/url] |
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۱۷/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۲ ۴:۲۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
دوستان دیگر بحث رو ادامه ندید
ایشون که همون طور که دوستان دیدن و متوجه شدند و خودتون هم می تونید ببنید فقط لج بازی می کنند و توهین تاپیک رو همون روز اول به دلیل تکراری بودن باید ادغام می کردیم و اجازه ادامه بهش نمیدادیم اگر نقد و سوالی بود در مورد آقای رائفی پور باید در تاپیک خودش مطرح می شد http://forum.bidari-andishe.ir/thread-4020.html http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13960.html در مورد هری پاتر هم مفصل صحبت کرده ایم و جمع بندی هم شده از سوی آقای بیداری اندیشه و همه این حرف ها رو کامل تر آنجا زده ایم forum.bidari-andishe.ir/thread-1240.html این تاپیک از ابتدا باید ادامه داده نمی شد ولی مراعات تازه وارد بودنشون رو کردیم تا حالا هیچ کدام از ارسال های ایشون رو هم نه حذف کردیم و نه ویرایش ...هر استدلال و دلیلی هم که به نظرشون صحیح بود بیان کردن دوستمون حرف های ایشون و ما موجوده و دیگه تکرار مکرراته به قول خودشون شما هم اگر با محرومیت مواجه شدید به دلیل کارهای خلاف قانونتون بود که انجام دادیدتوهین و انتشار پیام خصوصی برای برهم زدن جو تالار و ... ((پیام خصوصی کسی که بارها اخراج شده و تنها هدفش متشنج کردن تالار است که شما هم کمکش کردید)) ... این که چه کسی توهین کرده هم مشخصه ... دوستان خودشون می بینند دیگه ادامه ندین تا تصمیم گیری بشود موفق باشید |
|||
|
|
۰:۳۵, ۱۸/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۲ ۰:۳۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
ببخشید، من اینها رو قبلاً نوشته بودم، مهمون اومد خونمون کامپیوتر رو Hibernate کردم، الآن نفرستم زحمتم هدر میره!
(۱۷/تیر/۹۲ ۱۹:۰۵)ehsanagiyan نوشته است: آقا من دیگه خسته شدم نمی دونم با چه زبونی باید بگم لاقل به خودتون زحمت بدید و پست های قبلی رو یه بار بخونید!!!!این ارسال شماست: (۱۶/تیر/۹۲ ۱۰:۱۸)ehsanagiyan نوشته است: (شما تو فیلم ارباب حلقه ها توجه میکردین به قیافه های یاران سائرون ، اونایی که اورک نبودن و آدمیزاد بودن، غالبا قیافه هایی شرقی و آسیایی داشتن ! حتی یکی از دوستان روی لباس بعضی از یاراش نوشته هایی پیدا کرده بودن که بسیار شبیه خط کوفی بود.)زمانی که گفتید غلطه، حداقل میتونید بگید اینجاش رو اشتباه میکردم، نه اینکه بگید بحثم این نبود و نیست! (۱۶/تیر/۹۲ ۱۰:۱۸)ehsanagiyan نوشته است: (دوست عزیز ، بحث اینه که کدوم یکی (هری پاتر یا شاهنامه) ، جادوگری و جادوگرا رو خوب نشون میدن !) ehsanagiyan نوشته است:دوست عزیز برای بار ملیونییوم شاهنامه هم در طرف خیرش جادوگر داره و از جادو استفاده می کنند نمونه هاش رو گفتم زال رستم برای انتخاب اسم پسرش سهراببا جادوگرا مشورت می کنه زال پر سیمرغ رو آتیش می زنه سیمرغ ظاهر می شه.فریدون اجنه رو فرمان می داده و..... ehsanagiyan نوشته است:برادر من این یه رمانه.شما خودت برو همون شاهنامه ای رو که قبولش داری نگا کن ببین فریدون قدرتش رو از کجا آورده؟این بخش رو هنوز ننوشته بودم! اگر کسی خواست بگه مستدل از توی شاهنامه بگم. ![]() ehsanagiyan نوشته است:اون هم در عالم واقعیه هری توی عالم واقعی نیست اگه نمی دونید. توی شاهنامه هم صد بار گفتم نیرو های خیر هم از جادو استفاده می کنند اما چرا به اون گیر نمی دید؟ ساده است چون فقط یه داستانه!!!من قصد جسارت ندارم، ولی شما دارید با انکار هدفمند بودن رسانه، دانش خودتون رو در مورد رسانه زیرسؤال میبرید. و همچنین میرسونه که چقدر از شاهنامه آگاهید. میگن "فردوسی حکیم" نه تنها شاهنامه، بلکه همهی آثار حماسی برجسته توشون عشق و حکمت هست، و تو شاهنامه میشه عرفان رو هم دید. (۱۶/تیر/۹۲ ۱۰:۱۸)ehsanagiyan نوشته است: فریادی که آقای رائفی پور توی سالن سخنرانی کشیدند که : به خدا قسم که تنها چیزی که توی هری پاتر و اربا حلقه ها نیست خداست.شما هم مثل یکی از آشنایان ما شدین. میگفت توی فرودگاهشون که میری نوشته "Welcome to God's Land" درسته که میگن سرزمین خدا، ولی این همون سرزمینی هست که پایتختش Washington D.C هست، و اگر D.C رو مخفف David's Captial بگیرید یا Demon City فرقی نداره، چون خدای صهیونیستها هم در اصل همون شیطان هست. |
|||
|
|
۰:۳۴, ۲۰/تیر/۹۲
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
با سلام و احترام
تاپیک قفل شد علت: (۱۷/تیر/۹۲ ۲۲:۱۹)ELENOR نوشته است: دوستان دیگر بحث رو ادامه ندیدیا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ارباب حلقه ها فیلم ماسونی است یا ضد ماسونی؟ | خاک | 281 | 235,031 |
۱۵/فروردین/۹۶ ۲۲:۴۷ آخرین ارسال: alibmk |
|
| باربی و هری پاتر اسطوره یا نفوذی های غرب در خانواده ها | vahrakan | 0 | 3,198 |
۱۹/دی/۹۴ ۱۳:۴۹ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| نگاهی به فیلم "هری پاتر و یادگاران مرگ" | منتظران موعود | 6 | 6,880 |
۱۶/آبان/۹۲ ۱۰:۲۲ آخرین ارسال: Rahil... |
|