|
(B+)معجزه شق القمر + ناسا + !!!»
|
|
۲:۲۷, ۵/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۸۹ ۴:۵۱ توسط haddii.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
در یکی از نشستهای دکتر زغلول النجار در یکی از دانشگاههای انگلیس، وی در خصوص معجزه شق القمر در صدر اسلام به دست پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به عنوان یکی از معجزات پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که توسط ناسا به اثبات رسیده است صحبت می کرد. در این میان یکی از حاضران که به اسلام خیلی توجه و اهتمام داشت به نام "داوود موسی بیتکوک " که در حال حاضر نیز رئیس حزب اسلامی بریتانیاست ماجرای مسلمان شدن خود را اینگونه نقل کرد:
"هنگامی که می خواستم در مورد اسلام تحقیق کنم یکی از دوستانم ترجمه ای از قران کریم به زبان انگلیسی را به من هدیه کرد و من نیز بطور اتفاقی آن را باز کردم و اتفاقا سوره قمر آمد. سپس شروع به خواندن کردم ....و ماه شکافته شد... وقتی به این جمله رسیدم از خود پرسیدم آیا واقعا ماه شکافته شده است؟؟! سپس با ناباوری کتاب را بسته و به کناری گذاشتم و از تحقیق در باره اسلام هم منصرف شدم و دیگر سراغ آن کتاب هم نرفتم. روزی در مقابل تلویزیون نشسته بودم و طبق معمول شبکه بی بی سی را مشاهده می کردم، برنامه ای بود که در آن مجری با سه نفر از دانشمندان ناسا متخصص در علوم فضایی مصاحبه داشت. موضوع برنامه جنگ ستارگان و صرف میلیاردها دلار در این راه و اعتراض به این موضوع بود. مجری با بیان اینکه صدها میلیون نفر در سراسر جهان از گرسنگی رنج می برند، دانشمندان را مورد انتقاد قرار داده بود و آنان هم با بیان مفید بودن این تحقیقات در مجلات کشاورزی و صنعت و غیره از این طرحها دفاع می کردند... مجری سپس سئوال دیگری را طرح می کند با این مضمون که "شما در یکی از سفرهای خود به ماه حوالی 100 میلیارد دلار هزینه کردید و تنها خواسته اید که پرچم آمریکا را بر روی ماه نصب کنید... آیا این عاقلانه است؟؟!" در جواب این گوینده دانشمند آمریکایی لب به سخن گشوده و می گوید که: "در آن سفر، هدف ما مطالعه ترکیب داخلی ماه بوده که بدانیم چه تشابهاتی با زمین دارد و در این زمینه به موضوع عجیبی برخورد کردیم که عبارت بود از یک کمر بندی از سنگها و صخره های تغییر شکل یافته که سطح کره ماه را به طرف عمق و به طرف سطح دیگر آن پوشانده بود و هنگامی که این اطلاعات را به زمین شناسان منتقل کردیم مایه شگفتی آنان شده و گفتند چنین چیزی امکان ندارد مگر آنکه ماه در مرحله ای از حیات خود به دو نیم تقسیم شده و سپس دوباره جمع شده باشد و به شکل اول بازگشته باشد و این نوار از صخره های تغییر شکل یافته نتیجه برخورد دو نیمه ماه در لحظه جمع شدن و به هم پیوستن دو نیمه آن می باشد." داوود موسی بیتکوک سپس می گوید: "با شنیدن این مطلب از جای خود پریدم و گفتم این معجزه ای است که در 1400 سال قبل به دست پیامبر اسلام در قلب صحرا اتفاق افتاده و از عجایب روزگار این است که آمریکایی ها باید میلیاردها دلار خرج کنند تا آن را برای مسلمانان اثبات نمایند! بی شک این دین حق و حقیقت است..." به این ترتیب سوره قمر سبب اسلام آوردن این شخص شد، پس از آنکه عاملی برای دوری او از اسلام شده بود و این خود از دیگر معجزات اسلام است. ![]() ![]() ![]() ![]() نقل قول:در روایات اسلامی آمده که کفار مکه از پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) تقاضا کردند برای صدق دعوی خود ماه را به دو نیم بشکافد و به او قول دادند که اگر چنین نماید به دین اسلام و صدق گفتار او ایمان خواهند آورد... آن شب آسمان صاف و ماه به صورت کامل (بدر) بود، پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از خداوند خواست تا آنچه را که کفار مکه از او خواسته اند به آنها نشان بدهد تا ایمان بیاورند... خداوند دعای پیامبرش را اجابت کرد... و سپس ماه به دو نیم شکافته شد، نیمی در کوه صفا و نیم دیگر در کوه قیقعان در مقابل آن قرار گرفت. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲:۰۷, ۳۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۱ ۲:۱۲ توسط nasim.h.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۵/دی/۸۹ ۲:۲۷)haddii نوشته است: در یکی از نشستهای دکتر زغلول النجار در یکی از دانشگاههای انگلیس، وی در خصوص معجزه شق القمر در صدر اسلام به دست پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به عنوان یکی از معجزات پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) که توسط ناسا به اثبات رسیده است صحبت می کرد. در این میان یکی از حاضران که به اسلام خیلی توجه و اهتمام داشت به نام "داوود موسی بیتکوک " که در حال حاضر نیز رئیس حزب اسلامی بریتانیاست ماجرای مسلمان شدن خود را اینگونه نقل کرد: من از آقای قرائتی شنیدم که فرمودن:یک چوپان یهودی از رسول خدا میپرسن که تو پیامبر خد هستی؟ رسئل اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمدند:بله . چوپان:اگر تو بتونی ماه رو از وسط نصف کنی من اسلام میارم و مسلمان میشم. که حضرت این کار و برخاطر ایمان آوردن این شخص انجام میده. من میگم انسانها انقدر با ارزش هستن که برای هدایتشون پروردگار ماه رو دو نیم میکنه تا اونها به آغوشش برگردن. ممنون واقعا جالب بود. |
|||
|
۱:۳۹, ۲۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۱ ۱۵:۵۶ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
۱۳:۰۱, ۲۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۱ ۱۳:۰۲ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
در شب چهاردهم ذیالحجه كه قرص ماه كامل بود، تعدادی از مشركان مكه و يا به روايتی چهارده تن از اصحاب عقبه (افرادی از اهالی يثرب در عقبه منی در مكه معظمه با پيامبر خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پيمان بسته و به طوری پنهانی با او بيعت كرده بودند) از آن حضرت درخواست معجزه كردند و به وی گفتند: هر پيامبری دارای معجزه است، معجزه شما در اين شب چه میتواند باشد؟ پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرمود: شما از من چه معجزهای میخواهيد؟ آنان گفتند: اگر خدا با تواست و تو در نزد او قدر و منزلتی داری، از او بخواه كه قرص ماه را دو قطعه كند و آندو را از هم جدا كند. پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)درباره پيشنهاد آنان میانديشيد كه جبرئيل امين بر او نازل شد و عرض كرد: ای محمد! خدای سبحان به تو سلام میرساند و میفرمايد: هر چيزی در اين عالم را به فرمان تو در آوردم، هر چه از من بخواهی اجابت كنم. آنگاه، آن حضرت سرش را به سوی آسمان بلند كرد و به ماه دستور داد كه به دو نيم شود. در همان حال ماه به دو نيمه شد و معجزه الهی به وقوع پيوست. پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و پيروان او به سجده رفته و خدای قادر و سبحان را شكر كردند. آنگاه به آن حضرت گفتند: آيا امكان دارد كه دو نيمه ماه به هم بپيوندد و همانند سابق شود؟ پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اشارهای به ماه كرد و دستور داد كه به هم بپيوندند. مشركان مكه (و يا اصحاب عقبه) بار ديگر از آن حضرت درخواست كردند كه وی معجزه كرده و بالای ماه را بشكافد. آن حضرت برای اتمام حجت بر آنان بارديگر اشاره به ماه كرد و فرمان داد كه در بالايش شكافی پديد آيد. در همان لحظه انشقاقی پديد آمد و بالای ماه شكافته شد و معجزه شقالقمر بهوقوع پيوست. پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و پيروانش سجده شكر كرده و خدای سبحان را كه چنين معجزهای به پيامبرش عنايت كرد، سپاس گفتند. آنگاه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به ماه اشاره كرد كه به حال سابقش برگردد. مشركان و كافران كه با چشم خود شاهد اين معجزه الهی بودند، به عهدشان وفا نكرده و برای ايمان آوردن به پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بهانه آوردند و گفتند: ما منتظر بازگشت مسافرانمان از شام و يمن میمانيم، اگر آنان نيز اين معجزه را ديده باشند به تو ايمان میآوريم و در غير اين صورت معلوم میشود كه بر ما سحر و جادو كردی و دشمنی ما نسبت به تو افزون میشود. به هر روی مشركان با اين بهانه از زير بار عهد و پيمانشان شانه خالی كرده و به آن حضرت ايمان نياوردند و گفتند كه كار محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)، سحر و جادو بود.* منبع: مجمعالبيان، طبرسی، ج 10-9، ص281.
بـراى این که بدانیم شق القمر ( شکافته شدن ماه ) از نظر علوم روز کاملا امکان دارد , کافیست که نمونه هایى از انفجارها و انشقاقهایى که درون منظومه شمسى رخ داده است یادآورى شود.الف - آسترئیدها , قطعه سنگهاى عظیم آسمانى هستند که به دور منظومه شمسى درگردشند . و گاهى از آنها به کرات کوچک و شبه سیارات نیز تعبیر مى کنند , بزرگى بعضى گاهى چنانست کـه قـطـر آن بـه 25 کـیلومتر مى رسد , دانشمندان عقیده دارند که این سنگهاى آسمانى بقایاى سـیاره اى بزرگى هستند که در مدار میان مدار مریخ ومدار مشترى در حرکت بوده است , سپس بر اثر عوامل نامعلومى منفجر و شکافته شده است , این یک نمونه از انشقاق در اجرام آسمانى است . ب - شـهـابها , سنگهاى ریز سرگردانى هستند که با سرعت سرسام آورى در اطراف خورشید در مدار خاصى در گردشند و گاهى مسیر آنها با مدار کره زمین تقاطع پیدامى کند و جذب به سوى زمین مى شوند . دانشمندان مى گویند اینها بقایاى ستاره هاى دنباله دارى است که بر اثر حوادث نامعلومى منفجر و از هم شکافته شده است , اینهم نمونه دیگرى از انشقاق درکرات آسمانى است . ج - طبق فرضیه لاپلاس و بسیارى از دانشمندان فلکى , پیدایش منظومه شمسى نتیجه وقوع یک انـشـقاق عظیم است که در کره خورشید رخ داده است , چه اینکه همه این سیرات و مرکز آنها که خـورشـیـد مـى باشد , در آغاز توده واحدى بوده اند و سپس هر یک تدریجا از آن جدا گردیده اند , مـنتها در اینکه عامل این جدایى و انشقاق چه بوده است در میان دانشمندان فلکى اختلاف است , ولـى در هـر حـال امـکـان وقـوع انـشـقاق وتجزیه را در کرات منظومه شمسى همه دانشمندان پذیرفته اند . از بـیانات فوق نتیجه مى گیریم که :اصل وقوع انشقاق در کرات آسمانى ممکن است و علم آن را انکار نمى کند , بلکه اساس هیئت جدید در بسیارى از موارد برآن نهاده شده است . بـدیـهى است این امر در هر یک از کرات صورت گیرد , نیاز به نیروى عظیمى دارد که پاره یى از مـوارد طبق فرضیه هاى موجود شناخته شده و در پاره یى از موارد همچنان به صورت مرموز باقى مانده است . در مـورد شـق الـقمر هم مسلما عامل مرموزى در کار بوده که توانسته است چنان اثرى را از خود بـگـذارد و بـا تـوجـه به اینکه هر کسى مساله شق القمر را عنوان نموده نقش استمداد پیامبر را از نـیـروى مـافوق طبیعى و غیر عادى موثر دانسته , روشن مى شود که هیچکس نخواسته است ادعا کند که پیامبر تنها با همین نیروى عادى بشرى این کار را انجام داده است تا علم نتواند آنرا بپذیرد . اینجا یک موضوع باقى مى ماند و آن مساله امکان التیام کامل اجزاء قمر پس ازانشقاق مى باشد . بـراى حـل ایـن مـطـلب کافى است که بدانیم اگر عامل جدایى شدید نباشد و انشقاق به صورت فـوق الـعـاده یـى کـه موجب پراکندگى کامل اجزاء باشد صورت نگیرد , بازگشت والتیام آنها به صورت اول تحت تاثیر جاذبه همان اجزاء کاملا قابل توجیه است ,زیرا مى دانیم هر دو جسم یکدیگر را طـبق فرمول معروف نیتون جذب مى کنند , و هر قدرفاصله آنها کمتر باشد و یا جرم آنها بیشتر باشد اثر این جاذبه زیادتر خواهدبود . بنابراین با کم بودن فاصله و شکاف , خیلى زود به هم نزدیک و پیوسته خواهندشد . ایـن از نـظـر هـیات جدید اما از نظر هیات قدیم و امتناع خرق و التیام در افلاک نه گانه و اجرام فلکى , از نظر اینکه اصل آن امروز ابطال شده , نیازى به بحث درباره آن نمى باشد . از مجموع بیانات فوق چنین نتیجه مى گیریم که :در حادثه شق القمر مطلبى که علم آنرا محال بشمرد دیده نمى شود . |
|||
|
۹:۳۷, ۲۳/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۱ ۹:۳۹ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۱۱/مهر/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۱ ۹:۳۷)medad.sefid نوشته است:سلام در واقع بعضی از مفسران این عقیده را دارند که این موضوع به حوادث نزدیک به قیامت اشاره داره و در مورد ووقوع این معجزه، بین مسلمانان اختلاف نظر هست. به شکافهایی که در اون عکسهای پست اول بهشون اشاره شده، rille می گویند که در آدرس زیر می تونید درباره دلیل بوجود اومدنشون بیشتر بخونید: http://en.wikipedia.org/wiki/Rille |
|||
|
۱۴:۰۹, ۵/فروردین/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
من در آخر متوجه نشدم که این واقعه اتفاق افتاده یا نه. کسی سند یا توضیح بیشتری می تونه ارائه کنه؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 001.jpg]](http://www.1doost.com/Files/Pictures/1389/09/07/Moon/001.jpg)
![[تصویر: 002.jpg]](http://www.1doost.com/Files/Pictures/1389/09/07/Moon/002.jpg)
![[تصویر: 003.jpg]](http://www.1doost.com/Files/Pictures/1389/09/07/Moon/003.jpg)
![[تصویر: 004.jpg]](http://www.1doost.com/Files/Pictures/1389/09/07/Moon/004.jpg)