|
برچسب های کاربری خوب یا بد؟
|
|
۱۹:۳۸, ۵/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۱۳:۲۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام از ابتدای ورود به تالار موضوعی ذهنم رو مشغول کرده که مثل بیشتر ارسال های حقیر به شکل سوال طرحش میکنم. [b]به نظر شما برچسب هایی که همراه نام کاربری نوشته میشوند چه خوبی ها و چه بدی هایی دارند. خوب جواب خودم. این برچسب ها: تازه وارد دیگه تازه وارد نیست داره خودمونی میشه اگه نباشه جاش خالیه اگر ضرر نداشته باشند مفید هم نیستند.چرا؟ یک لحظه به این مطلب فکر کنید:موضوع جدید رو باز می کنید می بینید که کار یه تازه وارد هست. انصافا تا آخر مطالعه می کنید؟ تمرکز چی؟ روی موضوع تمرکز دارید؟ یه نکته دیگه. زیر ارسال های یک تازه وارد چند تا تشکر می بینید؟ همین الان یکی از موضوعات رو نگاه کنید. خوب زیر ارسال یک کاربر فعال چی؟ تعداد تشکر ها فرق میکنه. درسته؟ این نشون میده که این برچسب ها روی ذهن ما تاثیر منفی داره. اما از طرفی بعضی برچسب ها وجودشون لازمه مثل: کاربر فعال ناظر بخش مدیر کل و ... خوب این افراد زحمت کشیدن و حقشون هست. به نظر بنده باید فکری به حال گروه اول برچسب ها بکنیم. نظر شما چیه؟[/b] موفق باشید. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۷, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام داخل یکی از فروم ها عبارت جالبی دیدم: در آغاز فعالیت |
|||
|
|
۱۰:۲۱, ۱۱/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۰ ۱۰:۳۱ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
تازه نفس ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۵۶, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اي بابا شوخي نكنيد
مسئله جديه. يكي از دوستان تازه وارد اين رو ببينه چه جوري جمعش مي كنيد؟؟ |
|||
|
|
۱۳:۱۷, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان
اولی که عضو سایت شدم وقتی به کلمه تازه وارد برخوردم حس جالبی نداشتم باید بگم درسته که نوشته های تازه وارد ،دیگه تازه وارد نیست و...یه جور تشویق برای اعضای ثابت یا کسانی که انصافا مطالب خوبی رو همیشه درج میکنند اما اگر این عناوین در سایت های دیگه مرسومه سایتی که به عشق مولامون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)راه اندازی شده باید یه طوردیگه باشه چون حتما هر کسی کاری میکنه به نیت تحقق ظهور آقا وحتما با خلوص نیت انجام میشه کاش اجازه بدیم خود آقا به میزان نیت هر کس روی شخص عنوانی بذاره شاید کسی رو که ما تازه وارد میدونیم خیلی وقت که اسمشو تولیست یاران آقا نوشته باشه یا حق |
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به نظر منم باید یه تجدید نظر بشه! مخصوصن روی اسم گروهای اولی
تاز وارد،دیگه تازه وارد نیست،اگه نباشه جاش خالیه و... مثلن به جای تازه وارد بگیم در آغاز فعالیت(همونطور که دوستمون گفت) |
|||
|
|
۲۱:۳۷, ۲۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۰ ۲۱:۳۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
تشکر می کنم از مدیریت ارجمند به خاطر برچسب
" در آغاز فعالیت "
|
|||
|
|
۱۰:۱۳, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نام خدا سلام من هم تشکر می کنم.به نظر بنده که عبارت درآغاز فعالیت و کاربر جدید تالار خیلی بهتر و دقیق تر از عبارت های قبلی هست.باز هم از مدیریت تشکر میکنم. موفق باشید. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: golabad-bad_breath.jpg]](http://www.golabad.com/portal/wp-content/uploads/2011/05/golabad-bad_breath.jpg)