|
سوال شرعی
|
|
۱۰:۲۳, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
متاسفانه سایت های پاسخگو در جواب مسائل شرعی انقدر از الفاظ پیچیده و مبهم و سطح فوق دکترا استفاده میکنن که فرد سائل هم پشیمان میشه و هم از متون ادبی کهن ارائه شده برداشت غلط میکند و معکوس مینمایند. امیدوارم سوال بنده جزو بیربطان نباشه و جواب ساده و بدور از ادبیات کهن براش ارائه بشه سوال: من دانشجوی دانشگاه شهرستان شبستر هستم و محل زندگیم تبریز هست.ترم تابستون برداشتم و هفته ای سه روز به دانشگاه میرم.فاصله ی شبستر تا تبریز دقیقا نمیدونم ولی حدود 95 کیلومتر باید باشه آیا روزه ی بنده صحیح خواهد بود؟ مثلا یکشنبه ها از ساعت 9 تا 1 تربیت بدنی دارم که حرکاتی که انجام میدیم تمام آب بدنم رو تموم میکنه و احساس ضعف شدید و بی حالی میکنم و با همین وضعیت در راه بازگشت به خانه . همچنین باید ساعت 6و نیم تا 8 هم تو شهر خودم تو کلاس زبان شرکت کنم.البته این بی حالی موجب مرگ یا خطر حیاتی برام نداره و فکر کنم در دراز مدت تاثیرشو بذاره ممنون |
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . ضمن عرض سلام و خوش آمدگویی به شما.... به مرجع تقلیدتان بستگی دارد این موضوع.... بهتره به جای سایت های پاسخگو ، زنگ بزنید به دفتر مرجعتان و همینی را که گفتید از دفتر ایشان بپرسید..... زنگ بزنید ، بهتره از نوشتن..... |
|||
|
|
۱۱:۵۰, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
1) حكم نماز و روزه دانشجويانى كه فاصله وطن آنها تا محل تحصيل بيش از 4 فرسخ شرعى است و 3 روز در هفته، به محل تحصيل مىروند و در همان روز برمىگردند و حد اقل براى يك ترم چنين برنامهاى دارند در محل تحصيل و بين راه بيان فرماييد؟ 2) حكم نماز و روزه دانشجويانى را كه فاصله وطن آنها تا محل تحصيل بيش از 4 فرسخ شرعى است و فقط 1 روز در هفته به محل تحصيل مىروند و برمىگردند و حد اقل براى يك ترم چنين برنامهاى دارند، در محل تحصيل و بين راه بيان فرماييد؟ ج. در هر دو مورد نماز و روزه آنها در محل تحصيل و در بين راه تمام است. استفتاءات (بهجت)؛ ج2، ص: 432
|
|||
|
|
۱۱:۵۵, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دفتر حضرت آيت الله العظمى سيستانى (دام ظله) - بخش استفتائات
نقل قول: |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . بله . نظر آیت الله بهجت (رحمت الله علیه) رو گفتن. . نظر آیت الله مکارم (حفظه الله) هم اینه که: چنانچه هفته اى حداقل سه روز رفت و آمد داشته باشيد، و اين كار براى مدّتى ادامه داشته باشد (حداقل دو ماه)، نماز و روزه شما در آن محل و بين راه تمام است. اگر کمتر دو ماه باشد ، نماز و روزه تمام نیست. . در مورد ضعف هم که گفتید: مسأله 1344ـ انسان نمى تواند به خاطر ضعف، روزه را بخورد، ولى اگر بقدرى ضعف پیدا کند که تحمّل آن بسیار مشکل شود، مى تواند روزه را بخورد و همچنین اگر خوف بیمارى داشته باشد. . . . البته اگر مرجع شما کس دیگریست حتما از خودشان بپرسید. |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۹/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۱ ۲۲:۳۰ توسط spry.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
منظور از تمام است یعنی صحیح است؟
مرجع بنده آیت الله مکارم شیرازی هستن |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
|
۱:۳۰, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چه خوب که تا الان همین کارو کردم
به امید خدای متعال |
|||
|
|
۱۰:۱۴, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم.
به علت به نتیجه رسیدن موضوع(الحمدالله رب العالمین) این موضوع بسته میشود. با تشکر از دوستانی که پاسخگو بودند. یا علی مدد. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |