کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یکی به حرف ما هم گوش کنه...
۲:۱۵, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1

بنده مهرداد حیدری یکی از اهنگسازان این کشور هستم.و تا قبل از اشناییت با عرصه مهدویت غرق در لذات دنیوی بودم.مدت 1 سالیست که خودمو پیدا و دهها کتاب در این زمینه و اکثریت سخنرانی ها و کلیپها را دیده ام.این روزها در کلیپهای ساخته شده در ایران از این بحث میشود که تا انجا ممکن است مطالب تکراری حذف شود که کار بسیار خوب است اما یه چیز ان همیشه تکراریست و به تقلید است و ان هم موسیقی فیلم است.بنده چندین بار ایمیل زدم به دوستانی که در پروژه های ساخت کلیپ کار میکنن که اقا من میتونم موسیقی حتی بهتر از موسیقی فیلم ظهور را برایتان بسازم که برای ما و به اسم خود ما مهدویون باشد همه و همه حتی موسیقی اما جوابی تا الان ندادن.بخاطر همین اومدم اینجا تا به گوش چند نفر برسه که بعضی از این دوستان مهدوی بسیار تواناییهای بالایی دارن و اگه فرصتی بهشون داده بشه در فیلم سازی طوفانی به پا میکنن.به جای این که بشینیم هی فیلم از هالیوود نقد کنیم بیایم نقد کنیم که چرا نمیتوانیم مثلا یک مستند بسیار قوی 20 30 قسمتی بسازیم که حاصل دست خودمان باشد و منتظر مستند خوب از این کشور و اون کشور نباشیم.بگید بنده دارم شعار میدم ولی در همین سایتهای مهدوی کسانی هستن که فقط میان مطالبارو میخوننو میرن و اگه ازشون بپرسی چرا شرکت نداری میگن چی بگیم در صورتی شاید همان فرد تواناییرو داشته باشه تا مارو یک گام جلوتر ببره.بیاید یک فراخوان بزرگ جمعی اعلام و همه را در ساخت یک مستند حداقل 20 30 قسمتی شرکت دهیم.از ابتدای خلقت شروع کنیم تا بحث های ماسون شناسی و ...انرا به پایان برسانیم و انرا پخش گسترده کنیم.اگر شروع کنیم مطمئن باشید نتیجه کار چیزی خواهد شد که حتی انتظار انرا نداشتیم چون خدا با ماست عزیزان اگر شروع کنیم کمکش هویدا خواهد شد....اگه میگید بازم داره شعار میده.ساخت تمامی اهنگهای متن با بنده و خرج بنده.یکی از دوبلور های صدا و سیما که از دوستان بنده است با من.کمک حداقل 1 میلیون تومانی از من...یه یا علی بگین این خبر رو با هم انتشار بدیم و به یک فراخوان در بیاریم و بعد شروع به ساخت که به طور مثال تمامی دوستانی که میخوان کمک کنن یک قرار حضوری در مسجدی یا جایی بگذاریم تا هماهنگیهارو بکنیم تا دیگه نبینیم هر کی متفرق برای خودش یه کلیپ چند دقیقه ای با کیفیت پایین بسازه. با هم باشیم طوفان خواهیم کرد یک لحظه به ان فکر کنید اگر بلند شویم....
و در اخر...اگه دیر بجنبیم دوستان این یعنی پیشی گرفتن بقیه از ما .چند وقت پیش مجله دانستنیهای همشهری رو میخوندم که در اون فرضیه داروین رو میخواست با سندهای خنده دار ثابت کنه حتی در اخر داشت ما رو متهم میکرد که دیگه چی میخواین تا این فرضیه رو باور کنین و در ادامه که کلا داشت از امریکا و تجهیزات نظامیش تعریف میکرد که جز اعصاب خوردی و بغض چیزی برام نداشت ولی اگه من و توی برادر گل بجنبیم و اطلاع رسانی تصویری در معیارهای بالا بکنیم دیگه کسی که به اینجور مطالبا بر میخوره ذهنش بازه..ببخشید که زیاد حرف زدم.منتظر جوابتون هستم

یا حق...........کدامین جمعه می اید...........
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، أین المنتظر ، hadi.ah ، Reza14 ، M03TAFA ، bagheri4 ، EMPERATOR ، rastin ، یاران مهدی ، انتخاب ، محمود ، MohammadMeraj ، parisan ، بیداری12 ، boghz ، فاطمه خانم ، F_R ، Irani ، MESSENGER ، انتصـار ، در جستجوی سختی ، hsmoa ، vavp ، A L I ، hajiali.m ، ehsan_mt ، libera ، محمداحسان ، آزرم‌شاه ، user313 ، مگان ، خادم الرضا ، Mitsonary ، خاک ، حلما ، r_bashiri89 ، alasor ، mohammad790 ، Ahmad-A.R.M ، shafagh_mah ، rajaby ، ضد ماسون ، خادمة الزهرا ، Anti-satanism ، بچه شیعه

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۰۱, ۱۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
نقل قول:دوست عزیز من به شما توصیه میکنم که اسم خودتونو از مطلبی که نوشتید حذف کنید چرا که یک مسلمان حق بی آبرو کردن خود را نداره . یک زمانی شما دچاره کج روی هایی بوده اید و حالا پی به اشتباه خود بردید. به دیگران چه ربطی داره که شما چه کسی هستید مهم درسی هستش که داستان زندگی شما به دیگران میده.

سلام

کمی گمان میکنم دارید تند میرید . اولا اسم فرد نشان هویت او نیست میتونه اسم مجازی باشه . در ثانی شما کل ماجرا رو ول کردین چسبیدین به این موضوع Shy و این که اگر فردی اومده این جا داره زندگی خودش رو میگه که چی بود ه چی شده بهتره ما اون رو الگوی خودمون قرار بدیم تا شاید اگر هم ما نیز دچار چنین مشکلاتی هستیم خودمون رو اصلاح کنیم .
Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، libera ، Mitsonary ، bagheri4 ، آزرم‌شاه ، حلما ، mohammad790 ، rajaby ، خادمة الزهرا
۲۲:۲۵, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
من نمی دونم چه طور باید همکاری کنم و فکر کنم هم نتونم )چون تقریبا هیچ چیزی از مستند سازی و کار دیجیتال بلد نیستم
اگر کاری از دستم بر میاد بگید لطفا
بنده عاشق کار و فوق العاده موافق تبلیغ دیجیتال و صوتی و تصویری هستم
ممنون از همه شما عزیزان
إن شاء الله موفق باشید

راستی آقای آهنگساز ، شما در چه زمینه هایی کار کردید؟
شما چه راهی را برای درک آسان تر ولی خوب موسیقی و آشنایی با اون پیشنهاد می کنید

بنده با اینکه ممکنه فکر کنید چون طلبه هستم نباید چنین چیزی بخوام ولی شدیدا علاقه مند به دانستن و کسب اطلاعات از رشته های مختلف (مخصوصا موسیقی و موسیقی سازی و مبانی آن) هستم.

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، خادمة الزهرا
۲۳:۰۵, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام. این اولین پستیه که من می ذارم.
من دارم یک مستند درست می کنم به نام " حقیقت راز"
قسمت یک و دو رو ساختم. به مدیریت تالار پیام زدم که می خوام این مستند رو آپلود کنم اما جوابی ندادن.
دوستمون "جهاد" شما یه چیزایی بساز برام بفرست تا استفاده کنم. آدرس میل من "Ronakproject1988@yahoomail.com"
دوستان هم نظر بدین که از کجا و چطوری مستندم رو آپلود کنم؟
با تشکر...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، حلما ، rajaby
۲۳:۵۶, ۳۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
(۳۰/مرداد/۹۰ ۲۳:۰۵)Ronak نوشته است:  سلام. این اولین پستیه که من می ذارم.
من دارم یک مستند درست می کنم به نام " حقیقت راز"
قسمت یک و دو رو ساختم. به مدیریت تالار پیام زدم که می خوام این مستند رو آپلود کنم اما جوابی ندادن.
دوستمون "جهاد" شما یه چیزایی بساز برام بفرست تا استفاده کنم. آدرس میل من "Ronakproject1988@yahoomail.com"
دوستان هم نظر بدین که از کجا و چطوری مستندم رو آپلود کنم؟
با تشکر...
موضوعش عین همین مستند ظهوره
فراماسونری و شیطانپرستی ؟؟؟
بهت تبریک می گم از همین الان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Ronak
۱۰:۱۷, ۳۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۰ ۱۷:۲۵ توسط DOROOD.)
شماره ارسال: #15
آواتار
سلام جهاد عزیز
صحبت مجله کردی دانستنی ها یه چیز سرگرم کنندس که 60/70 درصد مطالبش باید برسه میدونی چی میگم.
من مجله ی ((سینمارسانه)) رو بت پیشنهاد میکنم حتما یه نگاه بندازید دوستان.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۰:۵۳, ۳۱/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۰ ۱۱:۰۷ توسط خاک.)
شماره ارسال: #16
آواتار
دوست عزیز من اگه جای شما بودم
تمام سرود هایی که در زمان جبهه و زمان انقلاب خوانده می شد را
به صورت ریتمیک و تکنو بی کلام در می آوردم
مثلا چه اشکالی دارد آهنگ " ای لشکر صاحب زمان " را به صورت تکنو در آورد ؟
می توانید اینطوری شروع کنید
و آهنگ ساز شیعه باشید

این کار روحیه ی حماسی مردم را بالا می برد
فرض کنید آهنگ تکنو " ای لشکر صاحب زمان " در باشگاه های بدنسازی پخش بشود .
کار های قوی ارائه کنید
و در این تالار هم آنها را ارائه دهید و بازخورد و بازتاب از کارتان بگیرید

در مورد مستند سازی هم باید بگویم
یواش یواش اتفاقات خوبی دارد در این حوضه در تالار می افتد
احتمال زیاد در آینده نیاز مند افراد حرفه ای و متعهد مثل شما خواهیم بود.
موفق باشید ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا
۲:۰۴, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
مرسی از تبریکت...
نه اون همه نمی شه اما اگه بتونیم خیلی پخشش کنیم یه عالمه آدم رو از شر یکی از مکاتب شیطانی آزاد می کنیم. مممنون میشم دوستان در مورد آپلودش راهنماییم کنن. چون هیچ سررشته ای تو این زمینه ندارم.Huh
۲:۵۵, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱/شهریور/۹۰ ۲:۰۴)Ronak نوشته است:  مرسی از تبریکت...
نه اون همه نمی شه اما اگه بتونیم خیلی پخشش کنیم یه عالمه آدم رو از شر یکی از مکاتب شیطانی آزاد می کنیم. مممنون میشم دوستان در مورد آپلودش راهنماییم کنن. چون هیچ سررشته ای تو این زمینه ندارم.Huh
سلام دوست عزیز.فکر کنم بهتر باشه تو سایتهای ویدئوئی آپلودشون کنید
بعد از ثبت نام ویدئوی خودتون رو آپلود میکنید
aparat.com
fars.tv
vatantube.com
یا اگر دارای حجم زیر 20 مگن توی سایت picofile.com.البته بعد از ثبت نام با حجم بالاتر هم میتونید آپلود کنید
۱۵:۳۳, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
در بیشتر مستند های ما از آهنگهای هالیوود استفاده می کنن و بعد میشینن از سیقیه ایران دم می زنن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا