کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست.
تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند Smile

اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم:

guided
mohamad
مسافر
oO DaViD Oo
Ramin_Ghn

برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم.

سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، فرهاد ، mohamad ، مسافر ، ELENOR ، The Arrival ، oO DaViD Oo ، F.E.A.R ، rastin ، علی ، MohammadMeraj ، ایران ، boghz ، MESSENGER ، zarati313 ، علائم ظهور ، محمداحسان ، am_po ، هدهد ، Amir ، Secret ، خادمة الزهرا ، محیصا ، ANTI satan ، حسن عزتي ، black ، only_y2d ، peimane ، یاران مهدی ، azade ، m.hossein ، Farzaneh ، جبریل ، netlog36 ، أین المنتظر ، Seyed Mohsen ، بچه شیعه ، mahdy30na ، hesam110 ، ساقی ، سدرة المنتهی ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، sarallah ، علمدار133 ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، شهرام ، ali0077 ، ترنم ، arman mohseny ، seiied ، ندا دهنده ، عبدالرحمن ، میلاد مسلمی ، السا ، Night_World ، Justice Bringer ، aboutorab ، سیمرغ ، حسن.س. ، صهبا ، انتصـار ، رضوانه ، حضرت عشق ، zahra11 ، fafa* ، soora ، Bamdaad ، AMINI ، لبخند خدا ، آفتاب ، nasimesaba ، صبا ، vahrakan ، REYHANEH11

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۷, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #111
آواتار
به نام خدا

ابتدائاً تشکر میکنم از مدیران عزیزی که به این حقیر اعتماد کردند.

از همه دوستانی هم که در این تاپیک و از طریق پیام خصوصی ما رو مورد لطفشون قرار دادند تشکر میکنم.

امیدوارم این مدتی رو که قراره در خدمت شما باشم ، این حقیر رو نه بعنوان ناظر بلکه بعنوان کوچکترین عضو تالار و برادر خودتون بدونید.

خدارو شاکرم که افتخار خدمت به این سایت و کاربران عزیزش رو نصیبم کرده. ان شاءالله بتونم در این راه قدمی هرچند کوچک بردارم.

التماس دعا ... یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، مسافر ، Night_World ، عبدالرحیم ، Ali#59 ، شیدا ، عبدالرحمن ، مصباح ، Bahar ، N.Mahdavian ، أین المنتظر ، محب الزهرا ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، ترنم ، help me ، هادی... ، boghz ، حسن عزتي ، السا ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، سیمرغ ، آلاله ، یاســین ، سید ابراهیم ، mahdy30na ، Agha sayyed
۱۲:۱۹, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #112

نقل قول:ابتدائاً تشکر میکنم از مدیران عزیزی که به این حقیر اعتماد کردند.

این جمله رو از من کپی کردی یا از وزیرها موقع اوردن رای اعتماد؟ Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، عبدالرحیم ، Ali#59 ، شیدا ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، خیبر110 ، ترنم ، help me ، boghz ، حسن عزتي ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، سیمرغ ، یاســین
۱۲:۲۲, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #113
آواتار
(۲۹/دی/۹۲ ۱۲:۱۹)Havbb 110 نوشته است:  این جمله رو از من کپی کردی یا از وزیرها موقع اوردن رای اعتماد؟ Big Grin
به جان عبدالرحمن همینجوری فی البداهه به ذهنم رسید Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، Havbb 110 ، Ali#59 ، شیدا ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، ترنم ، help me ، هادی... ، رهگذر. ، boghz ، حسن عزتي ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، سیمرغ ، یاســین ، mahdy30na
۱۲:۲۸, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #114
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

خیلی خوشحال شدم

ان شاءالله همگی در تمامی مراحل زندگی موفق باشید

ارزوی موفقیت روز افزون

یا علی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، شیدا ، عبدالرحمن ، مصباح ، N.Mahdavian ، Tolou ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، ترنم ، boghz ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، السا ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، سیمرغ ، یاســین ، mahdy30na
۱۲:۳۰, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۲:۴۹ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #115
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت همه ی بزرگواران و عرض تبریک این ایام سراسر نور و سرور

ممنون از همه ی عزیزانی که به حقیر لطف داشتن

ان شاءالله که بتونم مفید باشم

در پناه حق

یا علی/ التماس دعا

----------------------------------------

با عرض پوزش یادم رفته بود به برادرای بزرگوار MaTeY و SAViOR
و خواهرای عزیزم نینا و ترنم گلم تبریک بگم

ان شاءالله موفق تر از همیشه باشن

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Night_World ، Ali#59 ، SAViOR ، Hadith ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، مصباح ، N.Mahdavian ، Tolou ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، ترنم ، help me ، boghz ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، السا ، ali0077 ، مجید املشی ، Fatemeee ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، حسن.س. ، سیمرغ ، یاســین ، mahdy30na ، Agha sayyed
۱۳:۳۶, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #116
آواتار
سلام .

حقیر هم تبریک میگم به دوستان و اینکه دوستانی که ناظر میشن خیلی بیشتر باید مراقب رفتارها و برخوردها و ... باشن .

میدونید که تو این تالار ناظرین مظلوم ترین هستن Wink

شک نکنید که جلوتر از تمام مدیران خود منجی عالم بشریت ناظر عملکرد شماست و قطعا کمک کننده راه شما .

موفق و پاینده باشید دوستان .SmileRoseRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، SAViOR ، شیدا ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، ترنم ، Night_World ، boghz ، مصباح ، حسن عزتي ، السا ، مجید املشی ، Fatemeee ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، یاســین ، N.Mahdavian ، mahdy30na
۱۴:۴۳, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #117
آواتار
بسم الله
باعرض سلام
به هر 5 بزرگوار تبریک میگم ان شاء الله موفق و عاقبت بخیر باشید.

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SAViOR ، شیدا ، بیداری اندیشه ، خیبر110 ، ترنم ، Night_World ، boghz ، مصباح ، حسن عزتي ، السا ، مجید املشی ، Fatemeee ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، یاســین ، N.Mahdavian ، mahdy30na
۱۵:۳۷, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #118
آواتار
سلام به همه دوستان

قبل از هر چيزي اين عيد رو به همه دوستان عزيزم تبريك ميگم و اميدوارم شاهد روزهاي خوشي باشيد.

از دوستان عزيز هم بابت ابراز لطفشون در اين تاپيك و در پيام خصوصي هم تشكر ميكنم و همچنين از تيم مديريت بابت اعتمادشون به بنده.

اميدوارم بتونم در بخش اخلاق اسلامي مفيد باشم.

به دوستاي ديگه هم كه ناظر شدن تبريك ميگم.

التماس دعاي خير

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، Havbb 110 ، Night_World ، boghz ، أین المنتظر ، مصباح ، حسن عزتي ، السا ، SAViOR ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، حسن.س. ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، یاســین ، N.Mahdavian ، mahdy30na ، Agha sayyed ، بیداری اندیشه ، Farzaneh
۱۶:۴۶, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۱۶:۴۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #119
آواتار
به نام خدا

نقل قول:ناظران جدید تالار
ترنم
شیدا
MaTeY
nina
SAViOR

عرض سلام و تبریک ویژه به این عزیزان ک در جهت پیشرفت و پویایی تالار به جمع ناظران پیوستندHeart

و امید ک در این مسیر ،تلاش های مستمر و موثری رو در تالار داشته باشند

امیدوارم اعمال شما در این تالار و زحماتتون در این پست و منسب،مورد توجه خاصه امام عصر قرار بگیره

یا علی (علیه السلام) مدد است.

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، السا ، Night_World ، SAViOR ، Fatemeee ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، یاســین ، N.Mahdavian ، mahdy30na ، بیداری اندیشه ، Farzaneh
۲۰:۲۱, ۲۹/دی/۹۲
شماره ارسال: #120

بسم الله الرحمن الرحیم

منم میخواستم از همین تریبون خیلی خیلی تبریک بگم به این دوستان گرامی! :dodgySadچون استفاده از بقیه شکلکا ممنوعه اینو گذاشتم !!!!!!!!!)

ان شاالله همچنان مثل گذشته تو کارشون موفق باشن !

ولی اینطوری نمیشه ها ! حزب ما هم باید یه نماینده بین بچه های بالا داشته باشه !!! دوستان هم حزبی کجایید !!؟؟؟؟ من وقتشو ندارم وگرنه خودم اقدام میکردم !!

من از همینجا اعلام میکنم دوستان هم حزبی ما تو هیچ فتنه ای حضور نداشتن, اصلا مگه فتنه داشتیم تا حالا !!!؟؟؟ بخدا ناراحت میشم اگر فکر کنید واسه رای آوردن تو مجلس این حرفم میزنما !!!!!!

به همین برکت* قسم ما اصلا دنبال پست و مقام نیستیم ! فقط دنبال خدمت به مردمیم !!

جدا از بچه های خیلی خوبه حزبمون, خود من بشخصه هیچی نشم , کاربر فعال بخش "تغییر نام کاربری" میشم حتما !!!

* اینجا منظور از برکت همین لیست شکلک ها میباشد !!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، SAViOR ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، Bahar ، حسن.س. ، عبدالرحمن ، شیدا ، یاســین ، mahdy30na ، بیداری اندیشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]