کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.88 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست.
تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند Smile

اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم:

guided
mohamad
مسافر
oO DaViD Oo
Ramin_Ghn

برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم.

سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، فرهاد ، mohamad ، مسافر ، ELENOR ، The Arrival ، oO DaViD Oo ، F.E.A.R ، rastin ، علی ، MohammadMeraj ، ایران ، boghz ، MESSENGER ، zarati313 ، علائم ظهور ، محمداحسان ، am_po ، هدهد ، Amir ، Secret ، خادمة الزهرا ، محیصا ، ANTI satan ، حسن عزتي ، black ، only_y2d ، peimane ، یاران مهدی ، azade ، m.hossein ، Farzaneh ، جبریل ، netlog36 ، أین المنتظر ، Seyed Mohsen ، بچه شیعه ، mahdy30na ، hesam110 ، ساقی ، سدرة المنتهی ، شهیدطیبه واعظی ، مجید املشی ، sarallah ، علمدار133 ، مفقود الاثر ، مجنون الحسین ، شهرام ، ali0077 ، ترنم ، arman mohseny ، seiied ، ندا دهنده ، عبدالرحمن ، میلاد مسلمی ، السا ، Night_World ، Justice Bringer ، aboutorab ، سیمرغ ، حسن.س. ، صهبا ، انتصـار ، رضوانه ، حضرت عشق ، zahra11 ، fafa* ، soora ، Bamdaad ، AMINI ، لبخند خدا ، آفتاب ، nasimesaba ، صبا ، vahrakan ، REYHANEH11

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۴۹, ۲۷/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۱ ۱۸:۳۴ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #41
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
تبریک تبریک [تصویر: rose.gif]

همسنگران عزیز مغرور نشیدا این پست ها به هیچ کس اعتماد نمیکنه حتی به مدیریت محترم!Wink
یک روز دیدید آقا مهدی استعفا داد من آمدم مدیر شدم.Big Grin
اصلا قبل از اینکه شما دوستان مدیریت و نظارت را در دست بگیرید بنده خودم مدیر بخش بودمBig Grin گفتم استعفا بدهم بقیه هم مدیریتی بگیرند و اینطور هم شد. فرصت را به دیگران واگذار کردیمBig Grinکه یک وقت غرور ما را نگیره.(این سخنان شوخی بود جدی نگیرید )

به معاونت جدید تالار
فاطمه خانم
و به مدیران بخش جدیدمون
mohamad
مسافر

منتقم زهرا

Seyed Mohsen

و ناظران جدیدمون
سید ابراهیم
N.Mahdavian

Agha sayyed

meshkat

دوستان اگر بعدا یک وقت اذیتتان کردیم مخصوصا آقا سید و آقا سید ابراهیم عزیز و خانمn.mahdavian و جناب مشکات ما رو حلال کنین ها باشه!!؟

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، aleerz ، Agha sayyed ، fazel ، علمدار133 ، Admirer ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، حسن.س. ، مسافر ، N.Mahdavian ، ترنم ، Tolou ، netlog36 ، فاطمه خانم ، أین المنتظر ، yamin ، محمود ، Seyed Mohsen ، فدک زهرا ، ساقی
۱۸:۳۲, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #42
آواتار
من هم به نوبه خودم به همه عزیزان تبریک میگم امیدوارم در زندگی حقیقی هم موفق پیروز وسربلند باشن انشالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، سید ابراهیم ، Admirer ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، حسن.س. ، N.Mahdavian ، ترنم ، Tolou ، netlog36 ، فاطمه خانم ، أین المنتظر ، Seyed Mohsen ، فدک زهرا ، ساقی
۱۸:۵۲, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة
السلام علیکَ یا مولانا یا بقیة الله فی ارضه(علیه السلام)

حرفهای آقا سَیّد با خودش :

اول با کاربر جدید شروع شد ،
یهو شدیم کاربر تک ستاره ،
بعدش هم با دو و سه ستاره و ...
یک دفعه به خودمون اومدیم شدیم فعال .
یه ابرومون رفت بالا و قیافمون تغییر کرد .
جواب سلام خودمون رو هم زورکی می دادیم .
حالا ..

هر چی این رنگها رنگی تر میشن کار سخت تر میشود .
نه این ور قضیه ،
اون ور جدا حال گیری میکنن اگه مسوولیتت رو درست انجام ندی .
پس خیلی باید به خدایی شدن نزدیک بشی تا چپه نشی
آقا سَیّد .

از مدیران بخاطر اعتماد و از تمام دوستان بخاطر لطفشون سپاسگذارم .

ان شاءالله که همه دوستان کمک نمایند تا پستها بقدری خوب و زیبا باشند که احتیاج به حذف نباشد ،
درست در سر جایشان باشند که احتیاج به انتقال نباشد و
کلا همه چی خوب باشد و همه بسمت خدایی شدن حرکت نماییم .

سلام علی ربیع الانام
اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، m.hossein ، paradise ، Mitsonary ، علمدار133 ، سید ابراهیم ، بیداری اندیشه ، MAHDI59 ، Admirer ، Farzaneh ، حسن.س. ، مسافر ، SARV ، N.Mahdavian ، rastin ، ترنم ، Tolou ، میلاد.م ، netlog36 ، فاطمه خانم ، saloomeh ، أین المنتظر ، yamin ، Seyed Mohsen ، فدک زهرا ، ساقی
۲۰:۰۴, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #44
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خیلی خوشحال شدم و
به معاونت جدید تالار
فاطمه خانم
و به مدیران بخش جدیدمون
mohamad
مسافر

منتقم زهرا

Seyed Mohsen

و ناظران جدیدمون
سید ابراهیم
N.Mahdavian

Agha sayyed

meshkat

تبریک عرض میکنم انشاالله که سلامت و موفق و عاقبت بخیر باشید.
التماس دعا

امضای Farzaneh
باید فقط پیله کرد به خدا

زیرا فقط با او می توان پروانه شد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، مسافر ، SARV ، N.Mahdavian ، ترنم ، Tolou ، Admirer ، netlog36 ، علمدار133 ، فاطمه خانم ، saloomeh ، سید ابراهیم ، أین المنتظر ، yamin ، حسن.س. ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، Seyed Mohsen ، فدک زهرا ، وحید110 ، fazel ، hesam110 ، ساقی
۱۲:۱۸, ۳/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۱۲:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #45
آواتار
سلام
آقای میلاد.م مسئولیت بخش های مهم مهدویت را به عهده گرفتن

برای ایشان از خداوند متعال سلامتی و موفقیت در انجام مسئولیت سنگینشون رو داریم Rose

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، paradise ، میلاد.م ، Agha sayyed ، وحید110 ، somayeh ، rastin ، Havbb 110 ، فاطمه خانم ، Farzaneh ، علمدار133 ، Hadith ، fazel ، yamin ، SARV ، حسن.س. ، MAHDI59 ، N.Mahdavian ، Admirer ، hesam110 ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه ، ساقی ، حسن عزتي
۱۲:۲۸, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #46
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

میلاد عزیزم ،
مدیریت بخش مهدویت را تبریک میگویم.
امیدوارم که با این تغییر رنگ ، خدایی تر شوی که هدف تمام این رنگین شدن ها ثابت قدمی در راه ولایت است .
ان شاء الله دست بدست هم زمینه خدایی شدن یکدیگر و ظهور آخرین والی دلهای خدایی را فراهم نماییم .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، وحید110 ، somayeh ، meshkat ، فاطمه خانم ، علمدار133 ، fazel ، yamin ، حسن.س. ، Farzaneh ، mahdy30na ، N.Mahdavian ، hesam110 ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه ، ساقی ، سدرة المنتهی
۲۱:۲۱, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #47
آواتار
سلام . تبریک میگم آقا میلاد . انشاءالله که همیشه موفق باشی . یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، Farzaneh ، فاطمه خانم ، N.Mahdavian ، hesam110 ، بیداری اندیشه ، ساقی
۱:۱۲, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #48
آواتار
به معاونت جدید تالار
فاطمه خانم
و به مدیران بخش جدیدمون
mohamad
مسافر

منتقم زهرا

Seyed Mohsen

و ناظران جدیدمون
سید ابراهیم
N.Mahdavian

Agha sayyed

meshkat

تبریک و آرزوی موفقیت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، فاطمه خانم ، mahdy30na ، میلاد.م ، Farzaneh ، N.Mahdavian ، hesam110 ، بیداری اندیشه ، ساقی
۱:۴۱, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #49
آواتار
به معاونت جدید تالار
فاطمه خانم

و به مدیران بخش جدیدمون
mohamad

مسافر
منتقم زهرا
Seyed Mohsen
و ناظران جدیدمون

سید ابراهیم

[b]N.Mahdavian

Agha sayyed

meshkat
تبریکات من رو هم قبول کنید.
امیدوارم این تالار روند رو به رشد خودش رو با فعالیت همکاران گرانقدر چند برابر کنه .
[/b]

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، بچه شیعه ، میلاد.م ، Farzaneh ، N.Mahdavian ، hesam110 ، بیداری اندیشه ، ساقی ، سدرة المنتهی
۱۷:۲۷, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #50
آواتار
به همه ی مدیران و ناظران جدید تبریک و به مدیران و ناظران قبلی خسته نباشید میگم
امیدوارم خدایی تر بشیم
هم تالارمون هم خودمون

امضای شیدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: faateme-313 ، میلاد.م ، hesam110 ، فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، ساقی ، mahdy30na ، N.Mahdavian ، hajiali.m ، سدرة المنتهی ، شهیدطیبه واعظی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]