|
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
|
|
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست. تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند ![]() اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم: guided mohamad مسافر oO DaViD Oo Ramin_Ghn برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم. سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۹, ۲۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/تیر/۹۱ ۱۸:۳۴ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
تبریک تبریک ![]() همسنگران عزیز مغرور نشیدا این پست ها به هیچ کس اعتماد نمیکنه حتی به مدیریت محترم! ![]() یک روز دیدید آقا مهدی استعفا داد من آمدم مدیر شدم. ![]() اصلا قبل از اینکه شما دوستان مدیریت و نظارت را در دست بگیرید بنده خودم مدیر بخش بودم گفتم استعفا بدهم بقیه هم مدیریتی بگیرند و اینطور هم شد. فرصت را به دیگران واگذار کردیم که یک وقت غرور ما را نگیره.(این سخنان شوخی بود جدی نگیرید )به معاونت جدید تالار فاطمه خانم و به مدیران بخش جدیدمون mohamad مسافر منتقم زهرا Seyed Mohsen و ناظران جدیدمون سید ابراهیم N.Mahdavian Agha sayyed meshkat دوستان اگر بعدا یک وقت اذیتتان کردیم مخصوصا آقا سید و آقا سید ابراهیم عزیز و خانمn.mahdavian و جناب مشکات ما رو حلال کنین ها باشه!!؟ |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
من هم به نوبه خودم به همه عزیزان تبریک میگم امیدوارم در زندگی حقیقی هم موفق پیروز وسربلند باشن انشالله
|
|||
|
|
۱۸:۵۲, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا بقیة الله فی ارضه(علیه السلام) حرفهای آقا سَیّد با خودش : اول با کاربر جدید شروع شد ، یهو شدیم کاربر تک ستاره ، بعدش هم با دو و سه ستاره و ... یک دفعه به خودمون اومدیم شدیم فعال . یه ابرومون رفت بالا و قیافمون تغییر کرد . جواب سلام خودمون رو هم زورکی می دادیم . حالا .. هر چی این رنگها رنگی تر میشن کار سخت تر میشود . نه این ور قضیه ، اون ور جدا حال گیری میکنن اگه مسوولیتت رو درست انجام ندی . پس خیلی باید به خدایی شدن نزدیک بشی تا چپه نشی آقا سَیّد . از مدیران بخاطر اعتماد و از تمام دوستان بخاطر لطفشون سپاسگذارم . ان شاءالله که همه دوستان کمک نمایند تا پستها بقدری خوب و زیبا باشند که احتیاج به حذف نباشد ، درست در سر جایشان باشند که احتیاج به انتقال نباشد و کلا همه چی خوب باشد و همه بسمت خدایی شدن حرکت نماییم . سلام علی ربیع الانام اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۲۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خیلی خوشحال شدم و به معاونت جدید تالار فاطمه خانم و به مدیران بخش جدیدمون mohamad مسافر منتقم زهرا Seyed Mohsen و ناظران جدیدمون سید ابراهیم N.Mahdavian Agha sayyed meshkat تبریک عرض میکنم انشاالله که سلامت و موفق و عاقبت بخیر باشید. التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۳/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۱ ۱۲:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای میلاد.م مسئولیت بخش های مهم مهدویت را به عهده گرفتن برای ایشان از خداوند متعال سلامتی و موفقیت در انجام مسئولیت سنگینشون رو داریم
|
|||
|
|
۱۲:۲۸, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم میلاد عزیزم ، مدیریت بخش مهدویت را تبریک میگویم. امیدوارم که با این تغییر رنگ ، خدایی تر شوی که هدف تمام این رنگین شدن ها ثابت قدمی در راه ولایت است . ان شاء الله دست بدست هم زمینه خدایی شدن یکدیگر و ظهور آخرین والی دلهای خدایی را فراهم نماییم . اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۳/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
سلام . تبریک میگم آقا میلاد . انشاءالله که همیشه موفق باشی . یاعلی
|
|||
|
|
۱:۱۲, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
به معاونت جدید تالار
فاطمه خانم و به مدیران بخش جدیدمون mohamad مسافر منتقم زهرا Seyed Mohsen و ناظران جدیدمون سید ابراهیم N.Mahdavian Agha sayyed meshkat تبریک و آرزوی موفقیت |
|||
|
|
۱:۴۱, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
به معاونت جدید تالار
فاطمه خانم و به مدیران بخش جدیدمون mohamad مسافر منتقم زهرا Seyed Mohsen و ناظران جدیدمون سید ابراهیم [b]N.Mahdavian Agha sayyed meshkat تبریکات من رو هم قبول کنید. امیدوارم این تالار روند رو به رشد خودش رو با فعالیت همکاران گرانقدر چند برابر کنه . [/b] |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
به همه ی مدیران و ناظران جدید تبریک و به مدیران و ناظران قبلی خسته نباشید میگم
امیدوارم خدایی تر بشیم هم تالارمون هم خودمون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,405 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 183,382 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,810 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,025 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,321 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,930 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,554 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|

![[تصویر: rose.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/rose.gif)