|
معرفی «ناظرین» تالار بیداری اندیشه
|
|
۱۴:۴۷, ۱۲/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۱۶:۱۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
به لطف الهی پیش بینی ها در مورد موفقیت و استقبال از تالار محقق شد و تلاشهای گروه بیداری اندیشه و سایر دوستان در اشاعه حق و ایجاد بینش حقیقت طلب به ثمر نشست. تعداد کاربران و مطالب به شدت در حال افزایش است و مدیران ارشد تالار زمان کافی برای نظارت بر همه مطالب را ندارند.از این رو برای جلوگیری از بی نظمی و بروز مشکلات ، تیم نظارت تالار را گسترش دادیم.البته بعضی دوستان هنوز پاسخ قطعی نداند و شاید نمی خواهند در این امر مهم ما را یاری کنند ![]() اما 5 نفر از عزیزان که جدیدا ناظر بخش شده اند را خدمتتون معرفی می کنم: guided mohamad مسافر oO DaViD Oo Ramin_Ghn برای این 5 عزیز آرزوی موفقیت و تایید الهی را دارم. سایر ناظرین تالار هم که ELENOR و zohur12.ir و احیاء هستند که جا داره همینجا از این عزیزان هم تشکر کنم |
|||
|
| آغاز صفحه 22 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۱۴, ۱۳/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۴ ۱۹:۱۵ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #211
|
|||
|
|||
(۱۲/اردیبهشت/۹۴ ۲۱:۵۷)Mahdy2021 نوشته است: ناظران جدید تالار بسم الله... با عرض سلام به مجنون العباس و جستجوی سختی گرامی تبریک عرض میکنم... ان شاء الله موفق و عاقبت بخیر باشید... |
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱۴/اردیبهشت/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۴ ۲۲:۱۱ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #212
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام خدمت همه بزرگواران ان شاالله سلامت وعاقبت به خیر باشید عذرخواهی بنده رابابت تاخیر درتشکر بپذیرید بنده چند روزی نبودم ان شاالله درکنار همه بزرگواران بتوانم قدمی هرچند کوتاه بردارم ان شاالله همگی مورد توجه وعنایات خاص امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشیم صلوات متشکرم......
|
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۱۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #213
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به نیازمندی به نیروهای جدید، دو عزیز دیگر به کمک تیم مدیریت تالار آمدن! ناظران جدید تالار mahdy30na هادی... ان شاء الله در انجام مسئولیتشون موفق باشن
|
|||
|
|
۲۰:۳۸, ۱۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #214
|
|||
|
|||
(۱۶/مرداد/۹۴ ۲۰:۱۱)Mahdy2021 نوشته است: سلام سلام تشکر میکنم بابت اطمینان به بنده جهت انجام این مسئولیت. امید وارم بتونم به بهترین شکل انجام بدم این مسئولیت رو. از همه تشکر میکنم ( مخصوصا از دوستانی که بنده رو حمایت کردن و خواهند کرد) ![]() پیشا پیش ازهمه تشکر میکنم راستی هادی ... گرامی همکار گرامی به شما هم تبریک میگم. پایدار باشید. |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۱۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #215
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
تبریک میگم به دوستان بزرگوار و موفقیت بیش از پیششون رو از خداوند متعال خواستارم
|
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۱۶/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #216
|
|||
|
|||
|
به همه ناظرهایی که تو این صفحه ارسال دارن و ناظرهای جدید تبریک میگم ، الحق والانصاف که همتون گل هستید و صحنه تالار رو برام دوست داشتنی تر می کنید.
|
|||
|
|
۸:۳۶, ۱۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #217
|
|||
|
|||
|
خدا میدونه هادی چقدر دوندگی کرد و پله رو بالا پایین کرد تا شد ناظر
![]() ![]() ![]() مبارکه ان شالله |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۱۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #218
|
|||
|
|||
(۱۷/مرداد/۹۴ ۸:۳۶)captaincharisma نوشته است: خدا میدونه هادی چقدر دوندگی کرد و پله رو بالا پایین کرد تا شد ناظر و چه شام هایی داد و چه شام هایی قرار است بدهد ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۷/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #219
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
نقل قول:ناظران جدید تالار ب هر دو عزیز تبریک عرض میکنم ان شا الله در مسیر پویایی تالار گام های ارزشمندی بردارند هر دو عزیز یاعلی مدد است. |
|||
|
|
۸:۵۳, ۱۸/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #220
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در پیام رسان سروش | Mahdy2021 | 5 | 190,416 |
۱۵/اردیبهشت/۹۷ ۱۶:۱۵ آخرین ارسال: mohamad |
|
| معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه | Mahdy2021 | 320 | 183,404 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۰ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| کانال رسمی تالار بیداری اندیشه در تلگرام | Mahdy2021 | 49 | 262,822 |
۱۵/آذر/۹۶ ۸:۱۶ آخرین ارسال: imaneavare_59 |
|
| اکانت های رسمی تالار بیداری اندیشه در شبکه های اجتماعی | سخنگو | 4 | 5,026 |
۳۰/تیر/۹۴ ۲۳:۵۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| قوانین اساسی تالار گفتگوی «بیداری اندیشه» | Mahdy2021 | 5 | 16,321 |
۱۶/بهمن/۹۲ ۲۰:۵۳ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| سومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 2 | 3,931 |
۲/آبان/۹۲ ۴:۲۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| دومین سالگرد افتتاح تالار گفتگوی بیداری اندیشه مبارک باد | Mahdy2021 | 26 | 21,556 |
۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۴ آخرین ارسال: mohamad |
|