کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی
۱۴:۲۸, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
چند تا از دوستان در یک پست مربوط به معرفی کتاب این پیشنهاد رو مطرح کردن که بهتر دیدم این موضوع اینجا مطرح بشه.
با اجازه دوستان نقل قول ها رو اینجا قرار میدم.

(۱۴/دی/۸۹ ۱۲:۴۸)parisan نوشته است:  ما اگر بخوایم کتاب رو بخریم و در دسترس همه اعضا بذاریم نیاز به یک مکان مششترک داریم که همه اونجا رو بشناسن و بتونن بیان اونجا وکتاب دست به دست بچرخه و در ضمن همه در خرید کتاب شریک بشن با هر بضاعت مالی که داشته باشن.
حالا اون مکان مشترک میتونه کتابخونه ،حسینه ،مسجد نمیدونم...هرجایی که عمومی باشه و برای همه قابل دسترس...
تشکیل یک گروه در بیرون از فضای مجازی امکان پذیر هست یا خیر به نظرتون؟؟Huh
مثل همه موسسات مهدوی که میشناسیم...
ممکنه غیرممکن باشه ولی دوست دارم بدونم نظراتتون چیه..باتشکر..Smile

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۲)علی 110 نوشته است:  جناب پریسان دیر یا زود این اتفاق باید بیافته و ارتباط خارج از فضای مجازی امری است اجتناب ناپذیر اگه این تالار بخواد به اهدافش برسه
البته همین الان من با بعضی از رفقایی که در این تالار پیدا کردم ارتباط حقیقی پیدا کردیم
اما این کار کری هست که باید با برنامه و دقیق انجام بشه اگه میخواد که هدفمند باشه و موثر
مقدماتی لازم داره
برای گام اول بهتر است دوستان لیستی از کتاب هایی رو که دارند رو شروع کنند به آماده کردن
سعی کنند که موضوع بندی شده باشه
اگه خواستید میشه یه نمونه از موضوع بندی رو هم خدمت دوستان ارائه بدم
در گام دوم باید یه توضیح مختصر در حد چند خط در مقابل هر کتاب نوشته بشه
در گام سوم باید محل شهر سکونتش رو هم هر شخص معین کنه
در گام چهارم باید کل کتابهایی که در یک شهر اعضا دارند و هر کدوم فهرست بندی کردند رو در یک فهرست جامع گرداوری کنیم
و در گام پنجم باید با مشورت به یک سازو کار برای به اشتراک گذاشتن کتابها برسیم
البته این فقط در مورد کتاب هست
البته موارد زیاد دیگه ای برای همکاری اعضا وجود داره اما برای گام نخست این بد نیست باقی دوستان هم باید نظر بدن
یک نکته این، پست به نظر حقیر جای مناسبی برای مطرح کردن این پیشنهاد نیست
یا علی

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۹)parisan نوشته است:  این لیست کتاب که گفتید برای چه کسی باید ارسال بشه؟
اون نمونه که گفتید رو در اختیار ما هم بگذارید تا بدونیم چطور عمل کنیم.
این پیشنهاد رو در پست پیشنهادات بگذارم؟

البته به نظر بنده ارتباط حقیقی خیلی کارهارو جلو میندازه و لی باید دید شرایط این کار وجود داره یا نه ؟

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، hosseinta ، محصل ، chista3 ، ONLY66 ، nooromahdi ، semnani ، nasimesaba ، ساقی ، taleb ، azade ، mhvvhm ، Farzaneh

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۱۷, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #51
آواتار
(۵/اسفند/۸۹ ۱۲:۲۵)InsomniAc نوشته است:  شما یه نگاهی بکن پستای قبل از خودتو میفهمی روی صحبت من با چه کسی بود...

می دونم منظور شما کیه. اما باور کنین ایشون هم بسیار پسر گلی هستن مثل خودتون. یه وقت آدم حوصله اش کمه یه وقت زیاده. آدم همیشه احوالات یکسانی نداره.
من یقین دارم حرف ایشون از ته دل نیست. بچه های این تالار تقریبا همشون خیلی خوبن. آدمهای سالم البته با سلایق مختلف. کسی اینجا بی ادب نیست. برای گفته هایی که ممکنه کمی تند باشه گذشت لازمه. کوچک و بزرگ هم فرقی نداره. اگه از دوستان شیعه عاشق اهل بیت و دشمن صهیونیست و شیطان دلگیر بشیم و خدایی ناکرده، کینه به دل بگیریم، دیگه اشداء علی الکفار و رحما بینهم که معنایی نداره.
خیلی خوب میشه اگر زود از همدیگه بگذریم حالا میخواد حق با هر کسی باشه.

(۵/اسفند/۸۹ ۱۲:۵۹)amir abroft نوشته است:  همه اعضا که نظر دادین نظرتون محترم ولی اگه ما خودمونو حبس کنیم بعد بگیم گناه نمی کنیم هنره نه خیر این هنره مثل حضرت یوسف تو شرایط باشی ولی کاری نکنی این هنر نیست خودتو حبس کنی با هیچ جنس مخالف ارتباط نداشته باشی چون گناه نکنی نه این هنر نیست این هنر تو شرایط خودتو سالم نگه داری ببخشید اگه به کسی توهین کردم من با پسر 19 ساله هم موافق آفرین ولی این بدون تو کارت خدایی باشه نباید کوتاه بیای من خودم خیلی فشار دارم از بعضی ها تو سایت من خودم 18 سالمه

امیر جان، حالا چرا اینقدر اصرار؟ مگه حضرت یوسف علیه السلام خودشون رفتن توی محیط گناه که خودشون رو امتحان کنن؟ به اجبار اونجا برده شدن و بسیار به خدا پناه بردن، اونهم یک پیامبر خدا.
گناه عزیزم فقط بحثهای این نوعی نیست. بدبختانه اینقدر غرق گناهان مختلف هستیم که نیازی به این نوع گناهان نیست. زبان شما خودش به تنهایی می دونین چقدر می تونه گناه کنه؟ از شکستن دل پدر و مادر و دوست و اعضای خانواده و اعضای فروم و ... بگیر تا غیبت و بدگویی و ریختن آبروی دیگری و لغو گفتن و ... چرا نیروی خودمون رو صرف گناهان دیگه نکنیم؟ کلی حدیث هست که میگه خودتون رو از محیط گناه دور کنین. نگفتن بشین سر سفره شرابخواران و جهاد با نفس کن. گفتن اصلا چنین جاهایی نرو.
به هر حال مختارین که نپذیرین. من هم اصراری ندارم. گفتم شاید اظهار نظر من براتون مفید باشه.
انشاءالله که مفید بوده باشه.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، جوینده حق ، aliakbar ، rastin ، فرهاد ، nasimesaba ، مجید املشی
۱۳:۲۴, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #52

من کلا با تحریم موافق نیستم حالا بحث این موضوع شد گفتم و گرنه در مورد همه موضوع اینطوری ببین ولی ثواب کار کسی که یا اجر کسی که تو جمع باشه گناه نکنه بیشتر یا خودشه حبس کنه
۱۴:۲۲, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #53
آواتار
من یک نکته کوچیک بگم.
در اکثر موسسات مهدوی که نگاه کنید(مثلا من خودم 2 جا رو رفتم و دیدم)در یک ساختمان و در یک مکان هستند اما خانم ها و آقایان جدا فعالیت میکننداما یک نکته:
چی شد که دور هم جمع شدن.آیا از ابتدا جدا بودن یا اینکه مثلا طی 1 یا دو جلسه همه برنامه ها مشخص شد،تقسیم وظایف انجام شد،اونوقت از هم جدا شدن.؟
من کاملا نظرات جناب بیداری اندیشه رو تایید میکنم..
حداقل توی دانشگاه تجربه کارای گروهی رو داشتم.
ولی من میگم میشه یک کاری کرد.
1 نماینده از خانم ها و 1 نماینده از آقایون انتخاب بشه.
هاهنگی های لازم انجام بشه.
نهایتا در یک جلسه با حضور همه تمام برنامه ریزی ها به شور گذاشته بشه.
بعد گروه شروع به کار کنه.جداگانه.خانم ها یک جا.آقایون یک جا.
این به فکر من رسید.
برای نماینده هم اگر بزرگترین فرد از لحاظ سنی انتخاب بشه خیلی بهتره.
چون هم با تجربه تره و هم اینکه بقیه حرف شنوی بیشتری خواهند داشت.
اگر نقدی هست میشنوم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، علی 110 ، rastin ، EMPERATOR ، elhamA
۱۴:۲۹, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #54
آواتار
سلام دوستان
بنده فقط این تاپیک را رصد کردم و در آن شرکت نکردم. اما بد نمی بینم کمی با شما همفکری کنم.

اول از همه باید هدفگذاری کنیم. اصلا برای چه باید همدیگر را ببینیم؟ بعد که هدفگذاری کردیم باید بدانیم: چه بگوئیم؟ چرا بگوئیم؟ چطور بگوئیم؟ به چه کسی بگوئیم؟ چه وقت بگوئیم؟

این ها شرط اثر بخشی و بنیان یک ارتباط تعالی جویانه است. هر ارتباط دو سمت دارد. در ارتباط تعالی جویانه باید مطمئن بود اثربخشی برای دو سمت حفظ شود یا حداقل بحث برای یک سمت مفسده نداشته باشد. درجه مفسده هم متفاوت است. مثلا رئیس شرکتمان، به شرکت نمی آید. چون می گوید وقتی به شرکت می آیم، بچه ها از من اشکالات برنامه نویسی سوال می کنند و وقتم تلف می شود. پس در خانه می ماند و نرم افزارش را توسعه می دهد به جای اینکه وقتش در ترافیک یا در شرکت تلف شود. یعنی اتلاف وقت نوعی مفسده برای ایشان است در این ارتباط. یا مثلا یکی از علما که پیشنماز تعداد زیادی نمازگزار بود، بین دو نماز بلند شد و محراب را ترک کرد. از او دلیلش را که پرسیدند گفت یک لحظه در نماز دچار غرور شدم و خوشم آمد که این همه آدم دارند پشت من نماز می خوانند. پس فهمید این ارتباط برای سمت خودش شر است. پس عطایش را به لقایش بخشید.
حال این را شما تعمیم بدهید به کلیه ارتباطات. اگر می خواهیم ارتباطی تعالی جویانه باشد باید نه تنها برای دو سوی ارتباط فاقد مفسده باشد بلکه باید برای هر دو سمت خیر و برکت داشته باشد. حال خود با معیارهای شرعی و عقلی کلاه خود را قاضی کنید و به خاطر شعارهای روشنفکر مآبانه و ایده های رنگی و ایده آلیستی خود را فدا نکنید.
نکته بعدی در ارتباط، که بین بچه مذهبی ها معمولا شایع است این است که ارتباطاتشان خیلی سریع کانالیزه و رادیکالی می شود. نکته مهمی که از بزرگی آموختم، این بود که با هر آدمی بنابه نیاز خود و فضای آن آدم باید ارتباط برقرار کرد. متاسفانه بعضی از ما با کمی مطالعه یا کسب آگاهی جوگیر می شویم و فکر می کنیم حتی راننده تاکسی مان را هم باید از هرچه که راجع به دین و شیطان و فراماسون می دانیم، آگاه کنیم!

اما پیشنهاد من این است که بعد از آنکه چرایی ارتباطات خود و همچنین طرف مقابل ارتباط را شناختید و از مثبت بودن آن اطمینان حاصل نمودید، تازه آن وقت به مرحله عمل برسید.

کلام آخر اینکه: ارتباط خیلی مهم است اما ارتباطی باعث خیر و برکت است که تعالی جویانه باشد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، بیداری اندیشه ، rastin ، EMPERATOR ، MAHDI59 ، Seyed Mohsen ، elhamA
۱۴:۳۳, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۱ ۲۳:۱۵ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #55
آواتار
ما در رابطه بین محرم و نامحرم تقوای ستیز نداریم و تقوای گریز داریم
همون کاری که حضرت یوسف انجام میده و همونکاری که مولا علی به خاطرش به زنان جوان سلام نمیدادن
ببینید ما باید تکلیف خودمون رو روشن کنیم
از خودتون در مورد دین خدا نظر ندید، دستور خدا این هست که در جایی که پای این غریزه در میون هست برید که شما رو توان مقابله با این نیست و سنت انبیا و ائمه هم مأید همین مطلب هست
شما میای صواب کنی کباب میشی
مولا علی میگه من نمیتونم در این مورد در مقابل نفسم مطمئن باشم من و شما که تکلیفمون مشخصه!!!!!!!!!!
برای کی میخواید کار کنید؟
امام زمان توهم و تخیل خودتون یا امام زمان واقعی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امام زمان واقعی رضایتش منحصر در رضایت خداست و اگه خدا نهی کرده باشه از کاری و شما اون رو انجام بدید به اسم کار برای امام زمان در حقیقت دارید برای دشمن امام زمان یعنی شیطان کار میکنید
شیطان به 99 صواب امر میکنه که در صدمی تیرش رو رها کنه و این بهترین بستر برای فتنه هایی شیطان هست طبق آیات قرآن و روایات
آدم خودشو که دیگه نباید گول بزنه
ببینید خدا توی قرآن قصه برای سرگرمی که تعریف نمیکنه نعوذاً بالله
میخواد الگوی بندگی یاد بده
در قصه برخورد حضرت موسی علیه السلام با دختران شعیب خوب مدل بندگی رو در این مورد بیان فرموده خدا
در اون برخورد موسی جلو جلو حرکت میکرده که حتی نگاهش به پشت دختران شعیب هم نیافته تازه دخترانی که بی اندازه محجوبانه لباس بر تن دارند و دختران شعیب برای نشان دادن آدرس حتی با موسی علیه السلام صحبت هم نیمکنند و با سنگ ریزه هایی که از پشت می اندازند راه رو به موسی نشان میدند
قویترین غریزه رو که بیشترین کمینگاه شیطان هست به واسطه انجام یه مستحب دستکم میگیرید
در حدیث داریم که اهل ورع میتونند برای امام زمان کار کنند و منتظران واقعی حضرت هستند!!!!!!!!!!
ورع بالاتر از تقواست، در تقوا شخص از حرام الهی پرهیز میکنه اما در ورع شخص از شبهات هم پرهیز میکنه
حالا طبق آیات و روایات رابطه ی غیر اضطرار زن و مرد نامحرم (که غالباً هم مجرد هستند) حرام هست ، شما قبول نداری (که البته کلی حرف در این قبول نداشتن هست) بی شک شبهه ناک که هست
در ضمن آیا معنای عدم کار مختلط زن و مرد حبس کردن در خونه هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ما باید ببینید ریشه ی این اصرار ما برای انجام همکاری بین زن مرد نا محرم در صورت نهی مبرهن خدا و 14 معصوم از اینکار واقعاً چیه آیا بندگی خدا یا .......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آدم هر کاری میکنه باید توی زندگیش با خودش صادق باشه حداقل
میگن در جنگ بدر بعد از پایان جنگ که داشتند کشته هارو جمع آوری و شناسایی و خاکسپاری میکردند به یکی برخوردند مردم گفتند خوشا به احوال فلانی که فی سبیل الله جان خود رو فدا کرد ، رسول خدا فرمود نه فی سبیل حمار بود!!!!!!
مسلمین گفتند یا رسول الله یعنی چی ؟
رسول خدا گفت درسته که باشروع جنگ نیت این شخص فی سبیل الله بود اما بعد از اینکه کم کم جنگ به ضرر کفار داشت مغلوبه میشد و آثار پیروزی مسلمین داشت ظاهر میشد این شخص به طمع به دست آوردن غنائم مسیرش رو به سمت الاغی که در پالونش بار ارزشمندی بود کچ کرد و در همین راه مرد
حالا شما هم ممکنه واقعاً با نیت خیر این همکاری رو شروع بکنید اما فکر میکنید شیطان بیکار میشینه
مگه دست خودش آدم ، یه نگاه ، یه لهن سخن ، یه... دل مولا علی رو میتونه بلرزونه به گفته ی خودشون منو شما که ....
بزرگترین مشکل دینداری ما همونطور که در پست اندرحکایت رژیم لاغری و دین داری ما هم گفتم این هست که ما اصول دینمون تقلیدی شده و در فروع دین هر کدوم ماشالله اجتهاد میکنیم
دین داری بسیاریمون هم شده مصداق این آیه که نتیجه ی اینجور دین داری هم خود خدا گفته چیه
أَ فَتُؤْمِنُونَ بِبَعْضِ الْكِتابِ وَ تَكْفُرُونَ بِبَعْضٍ فَما جَزاءُ مَنْ يَفْعَلُ ذلِكَ مِنْكُمْ إِلاَّ خِزْيٌ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا... (85) البقره

. آيا شما به پاره‏اى از كتاب ايمان مى‏آوريد، و به پاره‏اى كفر مى‏ورزيد؟ پس جزاى هر كس از شما كه چنين كند، جز خوارى در زندگى دنيا چيزى نخواهد بود...(85)

در ضمن یه نکته بسیار ظریف و بسیار مهم
یه روز یکی میاد پیش مولا علی میگه یا علی من فقیر شدم
مولا میگه استغفار کن
اون شخص میگه استغفار میکنم یا علی اما وضعم این هست
مولا میگه علت این هست که تو یه سری گناه انجام میدی که اونا رو به گناه قبول نداری و وقتی هم توبه و استغقفار میکنی اون گناهان برات باقی میمونه و باعث حبس شدن دعا و کم شدن روزی و برکت زندگیت شده
نکته چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بی اندازه بترسید از انیکه بگید من قبول ندارم این حکم خدا رو چرا که اگه یه روزی هم توبه کنید اون گناهی رو که مرتکب شدید اما اون رو گناه قبول نداشتید بخشیده نمیشه و این یکی از مظاهر استکبار ورزیدن در برابر خداست

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، aliakbar ، rastin ، مسافر ، Aejem ، MAHDI59 ، bozorgmehr ، Seyed Mohsen ، mohamad
۱۵:۰۱, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #56

علی 110 در مورد حرفت نمی تونم چیزی بگم خیلی کوچیکی که اینطوری و خیلی نا محترمانه حرف می زنی متاسفم فکر می کنم دیگه فعالیت تو این سایت فایده نداری واقعا خودت مشکل داری مچسبونی به بچه ها واست متاسفم واقعا واسه سایت متاسفم چنین افرادی توش هستن واقعا دیگه تحمل به سر اومده و هیچ فایده ای نداره با تو بحث کردن متاسفم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، parsa
۱۵:۰۷, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۱ توسط rastin.)
شماره ارسال: #57

فکرنمیکنم ایشون به بچه ها یاشخص خاصی توهین کرده باشن... ایشون یک سخن کلی رومطرح کردن که نه فقط دراین مبحث بلکه همیشه بایدآویزه گوشمون باشه (هم زن ومردهم دختروپسر).
اینقدراحساسی برخوردنکنید.جبهه گرفتن فقط ماروازمسیراصلی دورمیکنه...ملاک کوچکی وبزرگی هم بسته بنظر خداست...
انشاءالله که همه چیز به خیر بگذره.آمین
۱۵:۱۴, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #58
آواتار
یه نکته در رابطه با مشکل داشتن
ببینید ، انسان اولین بار که چشمش به یه چهره یا بدن نیمه عریان بیافته مسلماً تحت تأثیر قرار میگیره اما اگه به این کار ادامه داد نفس به این گناه انس میگیره و دیگه با مواجه شدن با این مرحله تحت تأثیر قرار نمیگیره و باید مناظر ناجور تری روببینه تا تحت تأثیر قرار بگیره
حتماً دیدید که بسیاری از مواقع که دو نامحرم اولین بار میخوان باهم صحبت کنند در زندگیشون یه مقداری بهشون استرس دست میده اما بعد از یه مدت که اینکار تکرار شد و نفس با این گناه انس گرفت این مکالمات عادی میشه
و باقی معاصی هم همینطور هست
اینکه خیلی تصاویر و روابط برای ما بسیار عادی هست و حساسیتش رو برامون از دست داده در عین اینکه دین خدا شدیداً ما رو از اون نهی کرده ریشه در انس نفس با اون مرتبه از گناه رو داره نه تقوای بالای شخص رو!!!!!!
و در ضمن ممکن هست که حقیر هم مشکل داشته باشم و از خدا عاجزانه میخوام در این مورد و تمام موارد دیگه ی مربوط به بندگی خدا مشکلات همه مارو به ویژه من رو حل بکنه
من سعی کردم مستند به آیات و روایات و دین خدا صحبت کنم و از دادن نظرات شخصی و بدون سند پرهیز کنم
کفی بالله شهیدا (گواهی خدا مرا بس است)
در ضمن مشکل واقعی این هست که در مورد مسائلی که در مورد دین خدا هست به جای استناد به کلام خدا و 14 معصوم به نظرات شخصیه خودمون برای تعیین درست و غلط تکیه کنیم
اگه حرفی در مورد دین خدا غلط هست شما باید مستند به آیات و روایات اون رو نقد کنی نه با جواب های احساسی و ارائه ی نظرات شخصی در مورد مسائل مربوط به دین خدا
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، bozorgmehr ، Seyed Mohsen ، chelcheleh
۱۵:۱۸, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #59

آقای rastin نمی دونم درست نوشتم یا نه اگه اشتباه ببخشید چرا دقیقا منظور داشتن ولی دیگه جای بحث نمیزاره من طرف حسابم خدا نه بندش من خدایی کار می کنم نه انسانی که حرفش توهین آمیز باشه به همه انسان ها من نمیدونم چه فکری می کنن ولی نظرشون واقعا قابل اهمیت ولی تو کته من نمیره بعدشم من نمی تونم لحن توهین آمیز و اجبارو بپذیر حتی اگه پدر یا مادرم باشن
۱۵:۲۲, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۵:۳۵ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #60
آواتار
من با ارتباط در بیرون از فضای مجازی موافقم چون یکی از راه های تبادل اطلاعات و تاثیر گذاری
در اراده ی ما که بیشتر میشه و در راه رسیدن به هدف میتونه کمک خوبی باشه ولی نحوه ی
ارتباط خیلی مهم تر هست دوستان چند راه گفته بودند که همه ی راه ها هم خوب بود ولی
می تونست بهتر هم باشه من راهی نمی گم که دوستان ایراد نگیرن!!!!!! ولی یه دونه میگم می دونم که همه ایراد می گیرن ولی من میگم

مثلاً می تونیم همایش بگذاریم همه اعضا باشند جالبه نه هزینه هاش هم اعضا پرداخت میکنند به طور مثال
فکر کنم حداقل 1300 تا عضو داریم نفری بخوان 5000تومن بدن می دونید چقدر میشه ناقابل6500000میشه
یه سالن گرفت همه ی اعضا رو هم دعوت کرد بهشون مسئولیت داد تا جلسه ی بعدی مثلاً هر سه ماه این
جلسه ها حالا میتتونه ماهانه باشه دو ماه یک بار یا حالا هر جور که اساتید صلاح دونستند می تونیم هر بار هم
تو یه یکی از شهر ها بگذاریم که هم تنوع باشه تازه تو بعضی شهر ها هم هزینه ها کمتر میشه تازه می تونیم از
استاد رائفی پور، دکتر عباسی یا اساتید دیگه هم جهت سخنرانی و ... کمک بگیریم و استفاده کنیم دوستان انصافاً
طرح خوبیه اگه مایل باشید اولیش رو هم عید نوروز بگیریم البته اگه موافق باشید در ضمن صندلی خانوم ها و آقایان
هم جدا میکنیم که بهتره!!
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا