کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارتباط اعضا، خارج از فضای مجازی
۱۴:۲۸, ۱۴/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
چند تا از دوستان در یک پست مربوط به معرفی کتاب این پیشنهاد رو مطرح کردن که بهتر دیدم این موضوع اینجا مطرح بشه.
با اجازه دوستان نقل قول ها رو اینجا قرار میدم.

(۱۴/دی/۸۹ ۱۲:۴۸)parisan نوشته است:  ما اگر بخوایم کتاب رو بخریم و در دسترس همه اعضا بذاریم نیاز به یک مکان مششترک داریم که همه اونجا رو بشناسن و بتونن بیان اونجا وکتاب دست به دست بچرخه و در ضمن همه در خرید کتاب شریک بشن با هر بضاعت مالی که داشته باشن.
حالا اون مکان مشترک میتونه کتابخونه ،حسینه ،مسجد نمیدونم...هرجایی که عمومی باشه و برای همه قابل دسترس...
تشکیل یک گروه در بیرون از فضای مجازی امکان پذیر هست یا خیر به نظرتون؟؟Huh
مثل همه موسسات مهدوی که میشناسیم...
ممکنه غیرممکن باشه ولی دوست دارم بدونم نظراتتون چیه..باتشکر..Smile

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۲)علی 110 نوشته است:  جناب پریسان دیر یا زود این اتفاق باید بیافته و ارتباط خارج از فضای مجازی امری است اجتناب ناپذیر اگه این تالار بخواد به اهدافش برسه
البته همین الان من با بعضی از رفقایی که در این تالار پیدا کردم ارتباط حقیقی پیدا کردیم
اما این کار کری هست که باید با برنامه و دقیق انجام بشه اگه میخواد که هدفمند باشه و موثر
مقدماتی لازم داره
برای گام اول بهتر است دوستان لیستی از کتاب هایی رو که دارند رو شروع کنند به آماده کردن
سعی کنند که موضوع بندی شده باشه
اگه خواستید میشه یه نمونه از موضوع بندی رو هم خدمت دوستان ارائه بدم
در گام دوم باید یه توضیح مختصر در حد چند خط در مقابل هر کتاب نوشته بشه
در گام سوم باید محل شهر سکونتش رو هم هر شخص معین کنه
در گام چهارم باید کل کتابهایی که در یک شهر اعضا دارند و هر کدوم فهرست بندی کردند رو در یک فهرست جامع گرداوری کنیم
و در گام پنجم باید با مشورت به یک سازو کار برای به اشتراک گذاشتن کتابها برسیم
البته این فقط در مورد کتاب هست
البته موارد زیاد دیگه ای برای همکاری اعضا وجود داره اما برای گام نخست این بد نیست باقی دوستان هم باید نظر بدن
یک نکته این، پست به نظر حقیر جای مناسبی برای مطرح کردن این پیشنهاد نیست
یا علی

(۱۴/دی/۸۹ ۱۳:۰۹)parisan نوشته است:  این لیست کتاب که گفتید برای چه کسی باید ارسال بشه؟
اون نمونه که گفتید رو در اختیار ما هم بگذارید تا بدونیم چطور عمل کنیم.
این پیشنهاد رو در پست پیشنهادات بگذارم؟

البته به نظر بنده ارتباط حقیقی خیلی کارهارو جلو میندازه و لی باید دید شرایط این کار وجود داره یا نه ؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، hosseinta ، محصل ، chista3 ، ONLY66 ، nooromahdi ، semnani ، nasimesaba ، ساقی ، taleb ، azade ، mhvvhm ، Farzaneh

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۲, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #61

می گم چهخوب میشه خونه هارو هم تو قسمت کنیم اگه یه روزی خدایی نکنه فامیل اومد خونه دختر یا زن بود نبینیمشون با هاشون صحبت نکنیم چون مشکل پیش بیاد مردها اونرو دیوار حالا یا یه پرده یا چیز دیگه مرد ها هم اونور نه بد نیست میگم تو معماری جدید ایران راه بندازیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، ONLY66 ، M03TAFA
۱۵:۴۷, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #62
آواتار
به نظر شما به سخره گرفتن راه مناظره هست؟
من از خودم حرفی زدم در مورد این موضوع یا بر طبق آیات و روایات صحبت کردم
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
خود دانید
بندگی خدا یعنی ما عقاید و رفتارمون رو مطابق حکم و نظر خدا در بیاریم نه هر جاییکه با نظر شخصیمون جور بود رو بپذریم و هر جاهم نبود به سخره بگیریم
از اونجایی که این بحث حالت جدل پیدا کرده و به اندازه کافی هم استندات قرآنی و حدیثی رو در باب نظر خداوند در این مورد ارائه شده شما رو در این پست به خدای متعال میسپارم
خداوند هادی و نگهدار همه ما

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: EMPERATOR ، بیداری اندیشه ، mohammad790 ، rastin ، paradise ، Seyed Mohsen ، chelcheleh ، ONLY66 ، مجید املشی
۱۶:۰۷, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۹:۴۸ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #63
آواتار
بسم الله
علی جان خودت رو خسته نکن؛ یه اشاره کافیه.
یا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، ONLY66
۱۷:۳۸, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #64
آواتار
(۵/اسفند/۸۹ ۱۲:۲۵)InsomniAc نوشته است:  هرکاری کردم نتونستم جلو خودمو بگیرم...اما باید یه شفاف سازی کنم

دوستان مشکل من به شخصه خدایی نکرده با معصوم و کلام معصوم و احکام دین نیست...

مشکل من ادبیات برخی دوستانه که نه فقط توی این بحث بلکه تو همه بحثا فکر میکنن چون 4تا آیه و حدیث بلدن و حالا مسائل دیگه، باید به دیگران امر و نهی کنن و تکلیف تعیین کنن...انگار خوب و بدو فقط اونا میدونن...به نظر من ما به هیچ عنوان نباید افکار خودمونو برتر بدونیم، اینجا فقط باید بیان کنیم افکارمونو...

پ.ن: مدیر عزیز، جناب بیداری اندیشه، روی صحبت من به هیچ عنوان با شما نبود...شما یه نگاهی بکن پستای قبل از خودتو میفهمی روی صحبت من با چه کسی بود...
همونطور که قبلا گفته بودم،من با ارتباط اعضا خارج از فضای مجازی،مخالفتی ندارم.
من با نظر شما دوست عزیز،InsominAc،موافقم
متاسفانه تو این سایت،بعضیها خودشونو عالم می دونن و کاملا مشخصه که کدوماشون با هم،خارج از فضای مجازی،ارتباط برقرار کردن،چون هر بحثی که می شه بلافاصله میان تو تالار و از نظرات همدیگه دفاع می کننSmile
همین دوستان،متاسفانه باعث شدن خیلی از اونایی که تازه با این سایت آشنا شده بودن و به قول خودمون،اول راه بودن،یه جورایی،فرارو بر قرار ترجیح بدن!!!!!!!Undecided
باور بفرمایید که من کم کم 5نفر رو می شناسم که از این سایت،در رفتن!!!!!!!!!!!!
جای تاسف نداره؟!!!!!
متاسفانه تو این سایت،در بعضی موارد،به جای قانون جذب،از قانون دفع استفاده می شهSad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، EMPERATOR ، ONLY66
۲۰:۰۵, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #65
آواتار
نقل قول:مشکل من ادبیات برخی دوستانه که نه فقط توی این بحث بلکه تو همه بحثا فکر میکنن چون 4تا آیه و حدیث بلدن و حالا مسائل دیگه، باید به دیگران امر و نهی کنن و تکلیف تعیین کنن...

دوست عزیز هرکی اینجا حرفی زد که شما روی مطلبت با ایشون بوده آخرش چی گفت؟ گفت صلاح ملک خویش خسروان دانند. در ضمن آیه و حدیث گفت نه از خودش فتوا بدهد.
حالا شما وقتی احادیث و روایات رو میشنوی و دوست نداری بهشون عمل کنی یا فکر میکنی که این کار رو انجام میدی و هیچ مشکلی هم نداره ماشاالله به مقامی رسیدی که خوب و بد را تشخیص میدی این بحثش جداست.

نقل قول:متاسفانه تو این سایت،بعضیها خودشونو عالم می دونن و کاملا مشخصه که کدوماشون با هم،خارج از فضای مجازی،ارتباط برقرار کردن،چون هر بحثی که می شه بلافاصله میان تو تالار و از نظرات همدیگه دفاع می کنن
همین دوستان،متاسفانه باعث شدن خیلی از اونایی که تازه با این سایت آشنا شده بودن و به قول خودمون،اول راه بودن،یه جورایی،فرارو بر قرار ترجیح بدن!!!!!!!

معمولا عقیده های یکسان از هم دفاع میکنن. اینطور نیست؟ حالا چون فلانی و فلانی از هم دفاع کردند یکی دیگه بیاد بگه این دو باهم ارتباط غیر مجازی برقرار کردن؟
خب بله یه عده ارتباط هم برقرار کردن ولی در چارچوب های معین.
اما داریم میگیم که این پیشنهادی مطرح شد (ارتباط خارجی مختلط) درست نیست.
حالا شما برید و اجرا کنید اگر موفق شدید و دچار مشکل نشد الحمدلله...
مشکل اینجاست بعضی ها تحمل شنیدن حرف حق ندارند.

آیا اجازه شما دست یه بنده خدای دیگه ست؟
(قد تبیّن الرّشد منَ الغَی)
شما عاقل و بالغ هرکاری مایل هستید انجام بدید دوستان؛ فلان شخص نیومده دست شمارو بگیره که آقا شما ارتباط و مجمع های مختلط خارج از تالار ایجاد نکنید؛ خب برید بکنید
فقط اینجا ذکر شد که آقا احتمال زیاد این کار نتیجه درست نداره و عاقبت به خیر نمیشود.

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bozorgmehr ، rastin ، ONLY66 ، elhamA
۲۱:۱۱, ۵/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۲۱:۱۵ توسط InsomniAc.)
شماره ارسال: #66
آواتار
رفیق!
حرف سر اظهار نظر و عقیده نیست!
سر پذیرش و عدم پذیرش حقیقت هم نیست!
سر ادبیات دوستانه...

همین خود شما اومدی گفتی آقایون و مخصوصا خانوما خیلی مراقب باشید...من شخصا استقبال کردم و تو یه پست جداگانه تاکید موکد کردم...الحمدالله پستها موجود است...
اما برخی دوستان با ادبیات قیم مآبانه صحبت میکنن...نمیدونم به خاطر سن و سالشونه، به خاطر مطالعاتشونه، به خاطر سطح تحصیلاتشونه...نمیدونم، اما یه جوری صحبت میکنن انگار ما نمیفهمیم، نمیدونیم، تشخیص نمیدیم چی بده چی خوب، انگار فی ضلال مبینیم و دوستان در مسیر نور...

بشین و بفرما و بتمرگ یه معنی میده، اما یکسانه؟

اینکه "به نظر من این درسته" با "اینی که من میگم درسته" بسیار توفیر داره...

دست آخرم هرکس با آقایون مخالفت کنه "سنش هنوز به بحث نرسیده" یا عاقل نیست!
خود شما قبل از ویرایش پست قبلی تون چی نوشته بودید؟

اینها دردآوره!
وگرنه ما اینجا اومدیم که تبادل نظر کنیم نه جنگ!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۲۲:۲۹, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #67
آواتار
دوستان عزیز سلام
قبل از اون تاپیکی که بنده ارسال کردم و به نظر بعضی از دوستان تند صحبت کرده بودم 44 پست ارسال شده بود.
که دوستان ، دلایل مخالفتشون با ارتباط بین آقایون و خانومها رو بیان کردن. که البته این دلایل رو از خودشون نگفتن! بلکه با استناد به احادیث این حرفها رو زدن.
اما هرچه قدر دلایل بیشتری گفته می شه باز هم بعضی از دوستان مدام روی حرف خودشون پافشاری می کنن.
به چه دلیل ؟! به این دلیل که احساس می کنن بهشون توهین شده!
این احادیث توهینه؟
توهین اینه که توی تالاری که اعضای اون ادعا دارن برای دل امام زمانشون کار می کنن .
ادعا دارن می خوان با روشنگری راه رو برای ظهور امامشون هموار کنن
40 ، 50 تا ارسال رو باید سر این مطلب بحث کنن که (( صلاح نیست آقایون با خانوما ارتباط برقرار کنن
))

مطلبی که سالها قبل مطرح شده و جالب اینجاست که سالها قبل هم پاسخ داده شده!
اونم توسط معصومین (علیه السلام) نه افراد معمولی.
این توهینه
این توهینه به همه اونایی که به این تالار دل بستن
به همه اونایی که معتقدند مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به کارشون توی اینجا و یا هرجای دیگه نظارت داره.

دوستان
من این تاپیک رو ایجاد کردم بنا بر این نمی تونم در مقابل چیزهایی که گفته میشه سکوت کنم و خودم رو مسئول می دونم.
خط قرمز بنده واضح هست و اونم چیزی نیست جز ((دین))
هر جا حس کنم پا روی این خط گذاشته می شه ( البته نه با عقل ناقص خودم بلکه بر اساس کلام معصومین(علیه السلام)) ساکت نمی مونم.

اما در مورد حرفی که من زدم و به نظر دوستان توهین اومد
اگه این حرف توهینه خدا منو ببخشه و از دوستان هم می خوام بنده رو حلال کنن
و اگه حرفم توهین نیست از خدا می خوام همه مارو هدایت کنه.

یا علی

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، rastin ، ONLY66 ، elhamA ، nasimesaba
۲۲:۵۶, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #68
آواتار
در مورد قسمت اول صحبتتون كه مغلطه محضه!
حرفى ندارم!

اما درمورد قسمت سبز رنگ!
شما سن و سال رو معيار بحث دونستى برادر!
دين من ميگه گرامى ترين شما نزد خدا پرهيزگارترين شماست. نه مسن ترين و نه هيچ ترين ديگر!
دين و خط قرمز شما لابد چيز ديگه اى ميگه كه شما سن رو معيار ميكنى!
اگر دين خط قرمزه واسه همه هست!
اگرم سن معيار بحثه پس كلاغ از همه ما اصلح تره واسه بحث!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، EMPERATOR ، ONLY66
۰:۲۳, ۶/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۸۹ ۰:۲۵ توسط amir abroft.)
شماره ارسال: #69

آقای محمد 790 هستین درست می گم من با شما موافقم من از شما خیلی خوشم اومده ولی کلا این کاره جدا سازی درست نیست نظر من این نیست ولی دیگه بحث نمی کنم چون بعضی از بچه های سایت انگاری یکم ادامه کنه به ما میگن کافر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، ONLY66
۱۲:۲۱, ۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #70
آواتار
بسم الله

بله اگر این بحث تموم بشه دل همگی شاد میشه

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، rastin ، a.l.? ، mohamad ، bozorgmehr ، ONLY66 ، nasimesaba
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا