|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 23 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۰, ۲۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #221
|
|||
|
|||
|
۱۳:۳۰, ۲۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #222
|
|||
|
|||
|
۱۵:۲۶, ۲۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #223
|
|||
|
|||
(۲۱/تیر/۹۴ ۱۳:۳۴)savosh نوشته است: تصویری های روایت عهد فقط به صورت اورجینال از طریق موسسه فروخته می شهسلام چندتا نکته اول اینکه سخنرانیهای روایت عهد رو به صورت کامل ندیدم تو سایتتون دوم اینکه دوستانی که میخوان خریداری کنن از کجا بفهمن ارجیناله سومم اینکه از کجا بفهمن با سایت مصاف در ارتباطید امیدوارم ناراحت نشید فقط سوالایی بود که برام پیش اومد ![]() |
|||
|
۰:۰۶, ۱۲/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #224
|
|||
|
|||
|
با سلام
لطفا لینک کامل این سخنرانی رو پیدا کنید رسوا سازی شیرازی ها توسط رائفی پور-فتنه صادق شیرازی !!! ممنون |
|||
|
۱۹:۳۸, ۳۱/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #225
|
|||
|
|||
|
سلام.
ایشون یه سخنرانی داشتن که تو اون میگفتن حضرت خدیجه بیوه نبوده و دوشیزه بوده و حضرت زهرا تنها فرزند ایشون بوده و جناب عایشه قبل از ایشون عقد کرده کس دیگه ای بوده. کسی عنوانش رو میدونه؟ یا لینک دانلودش رو کسی داره؟ |
|||
|
۱۵:۲۶, ۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #226
|
|||
|
|||
|
کسی نمیدونه؟
دوستان احتیاج مبرم دارم. خودم کل سخنرانی هاشون رو گوش دادم. اما منبع میخوام. شماره صفحه ها رو که حفظ نکردم. حالا باید حرفم رو ثابت کنم و منابعشون رو میخوام. |
|||
|
۱۵:۲۷, ۱/شهریور/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/شهریور/۹۴ ۱۵:۳۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #227
|
|||
|
|||
|
سلام
منم قبلا گوش دادم اما یادم نیست.صبر کنید ببینم میتونم سرچ کنم پیدا کنم... ببینید این به دردتون میخوره سن عایشه خانومنمیدونم چرا لینکش باز نمیشهاما اگه سرچ کنید سخنرانی رائفی پور در مورد سن عایشه میادتو اپارات یه فایلی هست که با سندهاش میگه |
|||
|
|
۱۷:۲۰, ۱/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #228
|
|||
|
|||
|
سلام.
ممنون ازتون. نه این رو شنیدم. یه سخنرانی مفصلی بود درباره این که حضرت زهرا تنها بچه پیغمبره. بعد ثابت میکرد که حضرت خدیجه قبل از ازدواج با ایشون ازدواج نکرده بودن و بچه های هاله خواهرش رو سرپرستی میکرده. بانو عایشه هم قبل از پیغمبر عقد کرده کس دیگری بودن. خلاصه ثابت میکنه حضرت زهرا تنها فرزندشونه. کل اون سخنرانی رو میخوام. |
|||
|
|
۱۹:۴۴, ۱۵/آبان/۹۴
شماره ارسال: #229
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
استاد رائفی پور چند وقت پیش ( یکی دو ماه پیش ) اومده بودن شهرک اندیشه ( شهریار ) برای سخنرانی اما هرچی میگردم فایلش رو پیدا نمیکنم ، کسی میتونه کمک کنه ؟؟؟ پیشاپیش سپاسگذارم
|
|||
|
۲۰:۵۹, ۲۵/دی/۹۵
شماره ارسال: #230
|
|||
|
|||
|
سلام مجدد به دوستان
بعد از گذشت بیش از یکسال هنوز به این ارسال بنده پاسخ داده نشده ؟
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,520 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 246,995 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,253 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,529 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,983 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|