|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۱, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۲)saeedi نوشته است: سخنرانی دانشگاه اصفهان(2012)کامل نیست .به جای2قسمت باید 3قسمت باشه و این فایل هایی که گذاشتید قسمت دومی ندارندو بعداز فیلم یکدفه میره به قسمت وسط سوال وجواب. لطفا قسمت دوم رو هم بزارییدچند ارسال بالاتر رو نگاه میکردین قبلا لینک داده بودم http://forum.bidari-andishe.ir/thread-61...#pid110648 |
|||
|
۰:۳۳, ۳۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/تیر/۹۱ ۴:۱۵ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
سلام
این سخنران هنوز نیومده؟ http://forum.bidari-andishe.ir/thread-80...#pid115251 22ام اردیبهشت ماه 1391 موضوع:زن،طبیب مرد بیمار!!!!! |
|||
|
|
|
۱۳:۰۹, ۲۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
|
سلام فایل صوتی سخنرانی استاد در مشهد 14.15.16 خرداد رو میخواستم البته با کیفیت مناسب که راحت بشه گوش داد اون فایل صوتی هم که توی سایت هست واقعا کیفیتش پایینه
|
|||
|
۳:۰۰, ۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
(۲۶/خرداد/۹۱ ۱۳:۰۹)Jetaudio نوشته است: سلام فایل صوتی سخنرانی استاد در مشهد 14.15.16 خرداد رو میخواستم البته با کیفیت مناسب که راحت بشه گوش داد اون فایل صوتی هم که توی سایت هست واقعا کیفیتش پایینهکسی از دوستان نداشت؟ در ضمن سخنرانی استاد در مورد بدحجابی هم که نیست!!! از دوستان یه خواهش داشتم و اونم اینکه تمام سخنرانی های استاد در سال 91 رو به ترتیب زمان(تاریخ برگزاری)برام درون یه فایل ورد بنویسه و برام پ.خ کنه ممنون میشم یکی از دوستان کمکم کنه یا علی |
|||
|
|
۴:۰۰, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
|
سلام سخنرانی دانشگاه پیراپزشکی یزد رو بگذارید با کیفیت خوب...ممنون
|
|||
|
۲۰:۰۱, ۱۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
|
شب دوم سخنرانی استاد رائفی پور در مشهد با موضوع تحلیل چهار شخصیت کربلا قابل دانلود کردن نیست لطفا درستش کنید
|
|||
|
۰:۳۹, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان امشب استاد در مسجد جامعه ابوذر سخنرانی داشت که موقع نماز رسید و موقع نماز کنار استاد بودم بعد از نماز از استاد در مورد اینکه چرا سی دی های سخنرانی هایش را بیرون نمی دهند که استاد گفت با موسسه نور الزهرا قرارداد نوشتند تا چند وقت دیگر سخنرانی هاشونو با کیفیت بالا با سود کم بفروش برسد |
|||
|
|
۱۹:۳۹, ۱۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
خسته نباشید میشه کمک کنید سخنرانی کامل این تیکه سخنرانی رو پیدا کنم در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستش ممنون http://wdl.persiangig.com/pages/download..._Mahdi.mp3 |
|||
|
۱۷:۵۵, ۱۷/مهر/۹۱
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
|
سلام خسته نباشید
من تصویری سخنرانی 1 مهر 91 در مینی سیتی رو میخواستم. با موضوع آخرین تحرکات آخرالزمانی دشمن آگه کسی داره لطفا قرار بده برای دانلود. ممنونم. یاالله |
|||
|
|
|
|
| 2 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,558 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,050 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,255 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,530 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,985 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|