|
محل درخواست فایل های سخنرانی استاد رائفی پور » فقط اینجا «
|
|
۱۹:۳۰, ۱۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من هدف از ایجاد این پست این بود که پستهای دیگه بی دلیل شلوغ نشه و در پستهای دیگه که مربوط به استاد رائفی پور هستند موضوعات دیگری قرار نگیره و حتی الامکان هرگونه سوالی در مورد دانلود کردن و یا در مورد درخواست برای گذاشتن سخنرانی خاص و دیگر سوالات در این پست پرسیده بشه..... امیدوارم مدیران نگن بحث تکراریه و حذف پست نکنند... من فقط هدفم این بوده که پست های دیگه شلوغ نشه مخصوصا پست ((اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های استاد رائفی پور)) |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۰, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۰ ۹:۲۹)ghadimi2 نوشته است:(۷/شهریور/۹۰ ۰:۰۰)montazermahdi نوشته است:(۴/شهریور/۹۰ ۰:۵۲)montazermahdi نوشته است: دوستان تو این لینک : http://www.rasekhoon.net/song/person-841.aspx دوست عزیز صوتیش هم من دانلود کردم . منتها دقیقا همونجایی که تصویریه نیمه کاری رها میشه این بلا سر فایل صوتی هم میاد . یعنی مشخصه که سخنرانی تموم نشده، کلا نه فایل صوتی و نه تصویری اولی که من لینک داده بودم هیچ کدوم سخنرانی کامل نیست . |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۸/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۸/شهریور/۹۰ ۰:۰۰)montazermahdi نوشته است: دوست عزیز صوتیش هم من دانلود کردم . منتها دقیقا همونجایی که تصویریه نیمه کاری رها میشه این بلا سر فایل صوتی هم میاد . یعنی مشخصه که سخنرانی تموم نشده، کلا نه فایل صوتی و نه تصویری اولی که من لینک داده بودم هیچ کدوم سخنرانی کامل نیست . این اتفاق عجیبی نیست! تا هر جا رو که تصویر برداران و صدابرداران محترم علاقه داشته باشند ضبط می کنند بعدش قطع می کنند. از من می شنوید به همان بسنده کنید ! این این دست مشکلات فراوان است
|
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۵۱ توسط montazermahdi.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۰۷)فاطمه خانم نوشته است:(۸/شهریور/۹۰ ۰:۰۰)montazermahdi نوشته است: دوست عزیز صوتیش هم من دانلود کردم . منتها دقیقا همونجایی که تصویریه نیمه کاری رها میشه این بلا سر فایل صوتی هم میاد . یعنی مشخصه که سخنرانی تموم نشده، کلا نه فایل صوتی و نه تصویری اولی که من لینک داده بودم هیچ کدوم سخنرانی کامل نیست . اتفاقا همون همین کارو کردم . منتها فکر میکنم مطالب اگر کامل شنیده بشند بهترند و لااقل ببیننده و شنونده میتونه تو ذهنش به یه جمع بندی برسه.
|
|||
|
|
۳:۰۲, ۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۰ ۳:۲۶ توسط vpsserverx.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام !
از اونجایی که اینجا مربوط به سخنرنیهای آقای رائفی پور هست ! پیشنهاد می کنم دوستان همکاری کنن و یک لیست از تمام سخنرانی هایی که ایشون داشتن را به ترتیب تاریخ سخنرانی آماده و منتشر کنن تا یک بنده خدایی که تازه می خواد شروع کنه بدونه کدوم سخنرانی مال چه تاریخی بوده ! یادمه قبلا سایت anti666 با تاخیر چند روزه اونها را به ترتیب می ذاشت ! می شه اگر بکاپ از سایت قدیمی را داشته باشن ، همون ترتیب را پیدا کرد یا هر راه دیگه ای ! حتی اگر بشه تاریخ انتشار مستند ها و فیلمها و چیزهای دیگه هم مشخص کرد خوب میشه ! دوستان ! یک مجموعه سخنرانی هست که در کاشان برگذار شده و ضاهرا در چند روز ! چند جایی که برای دانلود بود به صورت ناقص و نامرتب بودن ! کسی اون چند روز یا احتمالا دو روز را جداگانه داره ؟ ممنون میشم همکاری کنید ! با تشکر می خواستم دوتا پست جدا بزنم ولی مثل اینکه در یک تاپیک نمی شه دوتا پست پشت سرهم نوشت ! |
|||
|
|
۵:۲۰, ۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۰ ۵:۲۴ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۰ ۳:۰۲)vpsserverx نوشته است: سلام ! تا چند روز دیگه سایت جدید به همراه تالار گفتمان شروع به کار میکنه (۹/شهریور/۹۰ ۳:۰۲)vpsserverx نوشته است: سلام ! تا چند روز دیگه سایت جدید anti666 به همراه تالار گفتمان شروع به کار میکنه |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
لطفا سخنرانی استاد در نمایشگاه قران تصویریش رو بذارید
ما که رفتیم نمایشگاه برای سخنرانی جا نبود رو زمین نشستیم فقط سر نفر جلویی رو میدیدیم. ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام
دیشب یه سیری تو تاپیک دانلود کردم ، چند تا سخنرانی رو نتونستم دانلود کنم چون متاسفانه دوستان توی آپلود باز گذاشته بودند که بیشتر از 30 روز فایلها رو نگه نمیداره.... این سخنرانی ها رو برام بذارید ممنون میشم: 1- تربیت معلم آذر بایجان (فقط کلیپهای کوتاه ازش پیدا کردم) کامل (تصویری) 2-دانشگاه علم و صنعت ، ارتباط بین ظهور و اعمال قوم یهود + پاسخ به انتقادات / اسفند 89 / همه ی قسمت ها 3-پروژه ی اشباح (صوتی) جلسه ی سوم و چهارم 4-همایش سلطه ی پوشالی چند تا جلسه س؟ هیچیش رو نتونستم دانلود کنم اگه صوتیش رو بذارید ممنون میشم. یا علی |
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
فیلم کامل سخنرانی استاد در دانشگاه تربیت معلم
بخش اول : فراماسونری پارت اول : 95 مگابایت (لینک دانلود از آپارات) پارت دوم : 47 مگابایت (لینک دانلود از آپارات) بخش دوم : عبرتهای بنی اسراییل پارت سوم : 51 مگابایت (لینک دانلود از آپارات) پارت چهارم: 51مگابایت (لینک دانلود از آپارات) پارت پنجم: 51مگابایت (لینک دانلود از آپارات) پارت ششم : 13مگابایت (لینک دانلود از آپارات) التماس دعا |
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام سوالی داشتم، درمورد سخنرانی آقای رائفی پور که با اسم مینی سیتی برای دانلود گذاشته شده بود من این را دانلود کردم و بعضی دیگر از سخنرانی های ایشون را برای یکی از آشنایان هم رایت کردم که ایشون هم ببینند حالا که خودم رفتم ببینم قسمت اولش اوایلش در مورد تکثیر و پیگرد قانونی و ... حالا خواستم بدونم اگه اشکال داره چرا برای دانلود گذاشته شده؟! یاحالا که من برای کسی رایت کردم که سخنرانی ها رو ببینن کاره من هم اشکال داره؟ ![]() لطفا راهنمایی کنین؟! نگران مسئله شرعی این قضیبه شدم:s |
|||
|
|
۱:۳۸, ۱۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۰ ۲:۰۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱۲:۲۰)محمد رضا. نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم سلام به شما نگران نباشید . فعلا جناب رائفی کپی رایت رو از روی سخنرانی هاشون برداشتند. به شرط اینکه نفروشید این سخنرانی ها رو می توانید به تعداد لازم اون رو رایت کرده و در اختیار دیگران قرار بدهید . البته میدونم منظور شما فروش نیست و برای باقی دوستان تکیه کردم روی این مطلب . به قول خود استاد: نقل قول: تمام قصد ما از نداشتن کپی رایت این است که مردم بتوانند با کمترین هزینه به مباحث دسترسی داشته باشند . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی و دانلود سخنرانی های «استاد رائفی پور» + لینک دانلود | Amir | 1,171 | 1,022,565 |
۹/بهمن/۹۶ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: sakhtemooncom |
|
| بحث پیرامون سخنرانی های آقای رائفی پور(پست اول مطالعه شود) | وحید110 | 506 | 247,055 |
۲۱/فروردین/۹۵ ۱۱:۰۲ آخرین ارسال: Morteza00 |
|
| تاثیر سخنرانی های استاد رائفی پور در زندگی ما | nooromahdi | 132 | 62,256 |
۱۰/دی/۹۴ ۱۲:۵۴ آخرین ارسال: Truth Seeker |
|
| استاد رائفی پور در ویکیپدیا | mughniyyah | 19 | 20,530 |
۸/آبان/۹۴ ۲:۰۴ آخرین ارسال: مسعود.ازادی |
|
| چرا رسانه ملی از استاد رائفی پور استفاده نمی کند؟(گفتگو محور | neyestan23 | 47 | 23,986 |
۵/تیر/۹۳ ۱۹:۱۵ آخرین ارسال: Ali#59 |
|
| دانلود فایل صوتی جنجالی ترین سخنرانی استاد رائفی پور | waiter | 3 | 7,999 |
۲۵/مرداد/۹۲ ۲۰:۱۴ آخرین ارسال: nilufar7676 |
|