کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا تالار در دسترس نبود؟
۲۰:۴۰, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با عرض سلام به همه کاربران عزیز تالار
و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات

چند روزی است که سربازان شیطان سعی می کنند با استفاده از حقیرترین و بچه گانه ترین شیوه ها تالار را از رسیدن به اهداف خود با دارند.
حملات به قدری شدید بود که تصمیم گرفتیم مدتی تالار را کلا ببندیم تا به دیگر سایتهای روی سرور آسیبی نرسد.....

به هر حال این نوع حملات که به dos و ddos مشهور است بر روی تمام سایتهای تاثیر گذار و مهم انجام می شود و متاسفانه راهکار محکم و موثری برای مقابله با آنها وجود ندارد

در حال حاضر مهمترین راهکاری که به ذهن ما می رسد بستن دسترسی از سایر کشورها به تالار است.یعنی فقط کاربران از داخل بتوانند به تالار دسترسی داشته باشند.
با شروع اولین حمله برای مدت نامشخصی این محدودیت اجرایی خواهد شد و پیشاپیش از دوستانی که از خارج از کشور در تالار حضور میافتند صمیمانه پوزش می طلبیم!

ان شاء الله که عاملین این کارها هدایت شوند و اگر قابل هدایت نیستند از صفحه ی روزگار محو گردند
به هر حال راهی که با تاسیس این تالار آغاز شد پایانی ندارد و هیچکس نخواهد توانست آن را متوقف کند
«ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه تست// عرض خود میبری و زحمت ما میداری»

و با تشکر از صبوری تمام کاربرانی که این مدت دوری از تالار را تحمل کردند Smile
این هم یکی از امتحانات الهی است که ببینیم چقدر در راه خود مصمم هستیم
إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنتُمْ تُوعَدُونَ ۞
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا ، وحید110 ، xmanx ، libera ، مگان ، Admirer ، فاطمه خانم ، ELENOR ، سپهسالار ، dafer ، أین المنتظر ، محمود ، آزرم‌شاه ، حلما ، khadem ، parazit ، Seyed Mohsen ، MESSENGER ، mesmaeil ، mohamad ، Mitsonary ، توبه ، zarati313 ، sioosh ، Hadith ، Braveheart ، vavp ، montazer ، Ramin_Ghn ، 3ADEGH ، MohammadMeraj ، EMPERATOR ، parisan ، janali ، مجید121 ، lpsl ، SAViOR ، K-1 ، Ahmad-A.R.M ، ANTI satan ، MAHDI59 ، meshkat ، paradise ، aramino ، shia12 ، fereydun ، am_po ، در جستجوی سختی ، FOADG ، rajaby ، محمداحسان ، zohur ، akhevi ، نسیم ، rastin ، ضد ماسون ، سرود پیروزی ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st ، amir.hk ، yahya63 ، alasor ، idea ، Bidaram... ، ehsan_mt ، hoda ، MOH3N-P ، انتصـار ، س.س.الف ، mahtab22 ، sanjabi ، bat-man ، warior ، arashpersian ، mahdiyar ، salehlotfi ، AntiEblis ، SHAYAN22 ، نیلوفر ، آوینار ، موعود 12 ، Tolou ، a.l.? ، حوریه سادات ، kia seven7 ، a-hatami ، hamed313 ، anti M ، tassoti ، فائقع ، علیرضا110 ، jkb ، ترنم ، دوست خدا ، saloomeh ، بیداری اندیشه ، مجید املشی ، reyhaneh.sh ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۸, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
شاید باور نکنید اما این تالار خیلی داره موفق عمل میکنه و حزب شیطان رو بد جوری به تکاپو انداخته .
احتمالا بزودی اخبار خاصی در این ارتباط منتشر خواهیم کرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، أین المنتظر ، ganjname ، MESSENGER ، ANTI satan ، سرود پیروزی ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st ، idea ، ehsan_mt
۲۳:۵۷, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۲/مرداد/۹۰ ۲۲:۵۶)vavp نوشته است:  سلام

ببینید دوستان حمله Dos کار آسونیه و نیاز به منابع بالایی نداره . خود من چند بار چند تا از فروم های انگلیسی زبان رو فقط برای آزمایش چند ساعت down کردم . Smile

راه کار مقابله با این حمله استفاده از ابزار های مختلف هست مثلا برای سرور تعریف کنیم که اگر هر IP در طول یک محدوده زمان مشخص اگر N تعداد از پهنای باند رو بگیره Ban بشه . البته این فقط برای یک IP است اگر حملات سازمان یافته باشه یعنی افرادی بخوان با چند صد IP این کار رو بکنن این عمل برای جلو گیری چاره ساز نیست . اما برای جلو گیری از حملات با یک IP راهگشاست .

موفق باشید.
دوست من حملات دی داس به این آسونی ها نمیتونه یه سایت یا فروم رو بخوابونه!باید اشخاص حمله کننده منابع زیادی داشته باشن،شاید شما بتونید یه وبلاگ رو بخوابونید ولی یک سایت کار چندان آسونی نیست داداش!باید چندین نفر مدام بشین حمله کنن پهنای باند سایت رو مصرف کنن که این خودش منابع کافی لازم داره که فکر نکنم یه شخص خاص همچین کاری بکنه!
من فکر کنم سایت در یک روز یا 2 روز هک نشده عزیزم!خیلی وقته دارن روش کار میکنن،چند وقتیه صبحها که من وارد تالار میشدم!سایت خیلی سنگین بود و به سختی صفحات باز میشد!(اون موقع صبح جن ها هم خوابن!Smile چطور سایت انقدر ترافیک داشت؟) من اول به سرعت اینترنت خودم شک میکردم ولی وقتی صفحات سایتهای دیگه رو باز میکردم مشکلی نداشت!فقط روی تالار بیداری اندیشه مشکل بود!
------------------------------
نقل قول:راستش چند روزه که به وب سایت ما هم شدیدا حمله می کنن(ganjname.ir). و تونستن چند ساعتی سایت رو از دسترس خارج کنند. اگر راه حل های عملی خوبی پیدا کردین به ما هم بگید ممنون میشم. یعنی اینها واقعا تا این حد از سایت های بیداری می ترسند !؟
موفق و پیروز باشید

تا جایی که بنده میدونم(رشته دانشگاهی خودم برنامه نویسی کامپیوتره) برای مقابله با این جور حمله ها افزایش پهنای باند سایت هست و استفاده از سرورهای قدرتمند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، ganjname ، MESSENGER ، Ahmad-A.R.M ، ANTI satan ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st
۲۳:۵۹, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
من یه سوال دارم
میشه این سایت اصلا به کلی توسط افرادی هک بشه ؟؟؟
یعنی دیگه نشه درستش کرد؟؟؟
۰:۱۰, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
سلام.
بیچاره ها نمیدونستن چیکار کنن به فکر هک افتادن.انقدر خوش حال شدم چون فهمیدن این سرباز های اسلام با زبان شیوا و تیز اجازه نفس کشیدن هم بهشون نمیدن.
همینه حرف حق براشون تلخ بوده از بیچارگی به فکر هک افتادن.
التماس دعا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، سپهسالار ، ganjname ، MESSENGER ، ANTI satan ، أین المنتظر ، oO DaViD Oo ، idea ، tassoti
۰:۲۱, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
خیلی دلم برای محیط بیداری اندیشه تنگ شده بود انگاری یک چیزی کم داشتم...
این هم بار اول این نوچه های شیطان نیست که به سایت حمله می کنند ولی باید
بدانند که هرگز موفق نخواهند شد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سپهسالار ، ganjname ، MESSENGER ، parisan ، فاطمه خانم ، ANTI satan ، أین المنتظر ، وحید110 ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st ، ehsan_mt ، tassoti
۰:۴۲, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #26

بستن تالار که راهش نیست . بگردید یه روش آنتی dos پیدا کنید.

اینطور باشه باید سایت های معتبر کلا بسته باشند !
۱:۴۹, ۲۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۰ ۱:۵۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #27
آواتار
ببینید عزیزان حملات dos و ddos جزو حیطه ی هک محسوب نمیشه.بیشتر خرابکاری محسوب میشه

یعنی صفحه الف تالار به تعداد میلیونها بار درخواست میشه.
شما فرض کنید 10 تا برنامه رو همزمان در کامپیوتر خودتان باز کنید.فوتوشاپ، بازی، ورد و ....
به احتمال زیاد کامپیوتر هنگ خواهد کرد

خوب اسم این که هک نیست.در اینترنت هم همینه

(۲۲/مرداد/۹۰ ۲۳:۵۹)Sms4815 نوشته است:  من یه سوال دارم
میشه این سایت اصلا به کلی توسط افرادی هک بشه ؟؟؟
یعنی دیگه نشه درستش کرد؟؟؟
خیلی خیلی بعیده
ان شاء الله که چنین چیزی رخ نخواهد داد چون بک آپ داریم

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، EMPERATOR ، وحید110 ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st
۱:۵۴, ۲۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۰ ۲:۲۰ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #28

(زیر ذره بین هستیم) [تصویر: 134.gif]
من به وبلاگتون هم سر زدم و لی پیغامی ندیدم تا اینکه از سایت انتی666 متوجه شدم که هک شدین.
اونروزی هم که سایت بسته شد.من داشتم پیامهای شخصی رو ذخیره میکردم که چندین بار ارور میداد.
اگه به کاربران اطلاع رسانی کنید که اگر تعداد ارور های تالار زیاد شد به مدیر اطلاع بدن تا قرار نباشه چند روز تالار بسته باشه.
خدا رو شکر که بلاخره تالار دوباره راه افتاد
من جای اونا بودم اسپم میدادم Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، وحید110 ، oO DaViD Oo ، Maysam-1st
۴:۲۴, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #29
آواتار
اساس کار حملات dos ddos خوردن پهنای باند سایت هست به این صورت که صفحه فلان سایت رو به دفعات زیاد رفرش میکنن با یکسری برنامه هایی که دارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، oO DaViD Oo
۸:۲۵, ۲۳/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۰ ۸:۲۶ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #30

هرکه دراین راه مقرب تر باشد,از باده ی بلا بیشتر می نوشد.(دیالوگ مختار)Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، وحید110 ، oO DaViD Oo ، tassoti
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا