|
چرا تالار در دسترس نبود؟
|
|
۲۰:۴۰, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام به همه کاربران عزیز تالار
و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات چند روزی است که سربازان شیطان سعی می کنند با استفاده از حقیرترین و بچه گانه ترین شیوه ها تالار را از رسیدن به اهداف خود با دارند. حملات به قدری شدید بود که تصمیم گرفتیم مدتی تالار را کلا ببندیم تا به دیگر سایتهای روی سرور آسیبی نرسد..... به هر حال این نوع حملات که به dos و ddos مشهور است بر روی تمام سایتهای تاثیر گذار و مهم انجام می شود و متاسفانه راهکار محکم و موثری برای مقابله با آنها وجود ندارد در حال حاضر مهمترین راهکاری که به ذهن ما می رسد بستن دسترسی از سایر کشورها به تالار است.یعنی فقط کاربران از داخل بتوانند به تالار دسترسی داشته باشند. با شروع اولین حمله برای مدت نامشخصی این محدودیت اجرایی خواهد شد و پیشاپیش از دوستانی که از خارج از کشور در تالار حضور میافتند صمیمانه پوزش می طلبیم! ان شاء الله که عاملین این کارها هدایت شوند و اگر قابل هدایت نیستند از صفحه ی روزگار محو گردند به هر حال راهی که با تاسیس این تالار آغاز شد پایانی ندارد و هیچکس نخواهد توانست آن را متوقف کند «ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه تست// عرض خود میبری و زحمت ما میداری» و با تشکر از صبوری تمام کاربرانی که این مدت دوری از تالار را تحمل کردند ![]() این هم یکی از امتحانات الهی است که ببینیم چقدر در راه خود مصمم هستیم إِنَّ الَّذِينَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَيْهِمُ الْمَلَائِكَةُ أَلَّا تَخَافُوا وَ لَا تَحْزَنُوا و َأَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِي كُنتُمْ تُوعَدُونَ ۞ |
|||
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۴, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
سیستم من مشکل داره یا فروم نمی دونم!
ولی صفحات همش نصفه بالا میان! کسی دیگه این مشکل رو نداره؟ |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
۷:۱۲, ۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
آقا الان (7.6 دقیقه صبح بود) باز چندبار سایت ارور داد!مثل همون ارورهای دفعه های قبلی که حمله شد به سایت!
فک کنم این جونورها باز دست به کار شدن،مثل این که از سوختن نماد اربابشون توی روز قدس خیلی خودشون رو سوختن باز دارن خرابکاری میکنن!حواستون باشه برادرها و خواهرها! |
|||
|
۷:۵۰, ۷/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۰ ۷:۵۴ توسط sizarta.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
نوبت ما هم می شه.اول رادیو اسرائیل را حک کردیم بعد به یاری خدا خود اسرائیل را حک می کنیم.
|
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۱۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
|
با سلام
چرا نگرانی ..... هر که با خداست ٰ خدا با اوست یاران در این راه بایستی استوار تر و محکم تر از قبل حرکت کنید ما شیعان امامی حاضر و زنده داریم یا مهدی (ع ) موفق و سربلند باشید |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
چرا مدام این پیام رو میده؟
Resource Limit Is Reached The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later. |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
۱۱:۵۰, ۱۶/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۱ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
فکر می کنم آقای مهدی 2021 سروره تالار رو عوض کردند ماله من که دیگه این ارورور به هیچ وجه نمی ده. دیروز که برای مدتی اصلا نمی شد وارد تالار شد.
خدا به خیر کنه آخر و عاقبتمونو...
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |