|
چرا حوصله کتاب خواندن نداریم؟
|
|
۱۲:۱۲, ۲۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
دوستان این تاپیک رو ایجاد کردم،لا اقل خودم بفهمم چرا تو این دورو زمون که بیشتر به کتاب خوندن محتاجیم،کمتر کتاب میخونیم؟ خواهشا اگر راهکاری میدانید کوتاهی نفرمائید. موفق باشید، یا علی. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۷, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ممنون از شما به خاطر پرداختن به این مبحث مهم اما مهجور!!! متاسفانه قسمت اصلی ایجاد عادت مطالعه در دوران کودکی و نیز به خصوص در مدارس شکل می گیرد اما ضعف نظام آموزشی ما و عدم توجه به مقوله کتاب و کتابخوانی در سطح کلان ملی باعث شده تا متاسفانه کشور ما علی رغم برخورداری از ادبیاتی غنی، جزء کشور های کم مطالعه باشد و این یعنی فاجعه! (از اونجایی که رشته تخصصی بنده علوم کتابداری است به خوبی نقش و اهمیت کتاب و کتابخانه و کتابخوانی را دریافته ام). در پاسخ به سوال شما دوست عزیز در مورد ایجاد عادت مطالعه: مهمترین و اولین کار شروع کردن با روزنامه ها و مجلات مورد علاقه تان است. اول از اینها شروع کنید. 14 راه ایجاد عادت مطالعه: 1. برای خودتون زمان تعیین کنید. شما باید چندین زمان از پیش تعیین شده برای خود مشخص کرده باشید که هر روز حداقل ۵ تا ۱۰ دقیقه مطالعه کنید. این زمان هایی هستند که بدون توجه به اتفاقاتی که در روز می افتد، شما به مطالعه خواهید پرداخت. مثلا این عادت رو در خود ایجاد کنید که هنگام صبحانه یا نهار، یا حتی شام اگه تنها میل میکنید، مطالعه کنید و یا حتی در دستشویی (!) و موقعی که به تختخواب می روید، شما ۴ نوبت مطالعه ایجاد کرده اید که با حساب هر دفعه ۱۰ دقیقه، در روز ۴۰ دقیقه مطالعه کرده اید. این یک شروع عالی است و به خودی خود یک عادت مطالعه روزانه خیلی خوب است. اما باز هم داریم! 2. همیشه یک کتاب با خود حمل کنید. هر جا که می روید، یک کتاب همراه خود ببرید. وقتی که من از خانه بیرون می روم، همیشه اطمینان حاصل میکنم که حداقل گواهینامه، کلید ها و کتابم همراهم است. کتاب در ماشین کنار من است و سر کارم، سر قرار هایم و تقریبا هر جا که می روم، با خودم می برم، مگر جا هایی که مطمئنم مطالعه نخواهد کرد، مثل سینما. اگر زمانی دارید که مجبور به صبر کردن هستید (مثل دکتر یا هر صف دیگری)، کتابتون رو بیرون بیاورید و بخوانید! روش خوبی برای گذراندن وقت است. 3. یک لیست تهیه کنید. یک لیست از تمام کتاب های خوبی که می خواهید بخوانید تهیه کنید. میتونید این لیست رو در سررسید، دفترچه یادداشت، در وب سایت، موبایل و یا هر جای دیگه ای نگهداری کنید. هر وقت هم درباره یک کتاب خوب چیزی شنیدید، حتما اسم اون کتاب رو به لیست خودتون اضافه کنید. لیستتون رو همیشه بروز نگه دارید و کتاب هایی که خونده اید رو خط بزنید. 4. یک مکان ساکت پیدا کنید. یک مکان در منزل خوب پیدا کنید که بتوانید در یک صندلی راحتی بنشینید (دراز نکشید، مگر اینکه می خواهید به خواب فرو بروید) و یک کتاب خوب را بدون مزاحمت بخوانید. در نزدیکی این صندلی نباید تلویزیون، کامپیوتر و موزیک و یا اعضای پر سر و صدای خانواده وجود داشته باشند. اگر همچنین مکانی که میزان مزاحمت حداقل باشد ندارید، آن را ایجاد کنید. 5. از زمان تلویزیون و اینترنت بکاهید. اگر واقعا می خواهید بیشتر مطالعه کنید، باید از زمان استفاده از تلویزیون و اینترنت بکاهید. ممکنه که برای خیلی از افراد این کار سختی باشه، اما هر دقیقه ای که از تلویزیون می زنید، میتونید مطالعه کنید و این میتونه زمان مطالعه شما رو بیشتر کند. 6. برای کودکان خود بخوانید. اگر فرزند دارید، باید و باید برای آنها کتاب بخوانید. ایجاد عادت مطالعه در فرزندانتان یکی از بهترین راه هایی است که از اینکه آنها در آینده اهل مطالعه خواهند شد، اطمینان حاصل کنید. این به آنها کمک میکند که موفق باشند. چند کتاب خوب کودکان پیدا کنید و برای آنها بخوانید. از یک طرف دیگه، شما عادت کتاب خوانی را در خودتون هم ایجاد می کنید و همینطور یک زمان استثنایی رو با کودکانتون می گذرونید. 7. از کتاب های خوانده شده گزارش بگیرید. درست مثل نوشتن لیست کتاب ها، این گزارش نه فقط اسم کتاب و نویسنده رو باید داشته باشه، بلکه در صورت امکان تاریخ شروع و اتمام کتاب رو هم باید شامل بشود. حتی میتونید یک قسمت هم برای نظراتتون در مورد کتاب اختصاص بدهید. بعد از چند ماه که به این دفتر گزارش همه کتاب های خوبی که مطالعه کرده اید رجوع میکنید، خیلی لذت بخش خواهد بود! 8. به دست دوم فروشی های سر بزنید. یکی از بهترین مکان هایی که دوست دارم بروم، کتاب فروشی هایی است که میتونم کتاب های قدیمی ام رو ببرم و برای خرید کتاب های دست دوم تخفیف زیادی بگیرم. اینطوری با پرداخت فقط چند دلار، کلی کتاب می تونم بخرم و با اینکه خیلی مطالعه میکنم، هزینه کتاب برای من زیاد نیست. از یک طرف هم خیلی جالبه که کتاب هایی رو که سایر افراد به اونجا میاورند رو ببینم. همیشه یه سر به این فروشگاه ها بزنید. 9. یک روز را برای کتابخانه اختصاص دهید. حتی ارزان تر از خرید کتاب های دست دوم، رفتن به کتابخانه است. این رو یک عادت هفتگی برای خودتون قرار بدهید. 10. کتاب های جالب و جذاب بخوانید. کتاب هایی رو پیدا کنید که نگاهتون رو جذب می کنند و نمی تونید زمین بگذاریدشون، حتی اگه شاهکار های ادبی هم نباشند. این کار باعث میشه که شما رو تشویق به مطالعه کنه و هدف ما هم همینه. بعد از اینکه به مطالعه عادت کردید، میتونید به کتاب های مشکل تر بپردازید. اما فعلا با کتاب های جالب و لذت بخش شروع کنید. 11. مطالعه را لذت بخش کنید. زمان مطالعه را زمان مورد علاقه خود کنید. هنگام مطالعه یک فنجان چای یا قهوه اعلا و یا یک خوردنی خوب دیگر میل کنید. از یک صندلی راحتی استفاده کنید و موقع طلوع یا غروب آفتاب و یا کنار ساحل مطالعه کنید. 12. بلاگ نویسی کنید. یکی از بهترین راه ها برای ایجاد یک عادت این است که آن را در بلاگ خود قرار دهید. اول اینکه رایگان است و دیگر اینکه از خانواده و دوستان خود بخواهید که به بلاگ شما سر بزنند و کتاب معرفی کنند و در مورد کتاب هایی که در حال خواندن هستید، نظر بدهند. این شما رو برای رسیدن به اهدافتون متعهد میکند. 13. یک هدف بزرگ تعیین کنید. به خود بگویید که می خواهید امسال ۵۰ کتاب بخوانید و برای رسیدن به این هدف متعهد شوید. فقط خودتون رو مطمئن کنید که دارید لذت می برید، عجله نکنید. 14. یک ساعت یا یک روز مطالعه داشته باشید. اگه شما عصر ها تلویزیون را خاموش می کنید، می تونید یک ساعت مشخص (مثلا یک ساعت بعد از صرف شام) رو برای مطالعه اختصاص بدهید که شما و شاید هم تمام اعضای خانواده مشغول مطالعه شوند. می تونید هم در هفته یک روز کامل رو برای مطالعه انتخاب کنید. خیلی لذت بخش خواهد بود! |
|||
|
|
۲۱:۵۲, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دوست گرامی از پست غنی شما متشکرم اما با اجازه شما بزرگوار چند تا نکته می خواستم متذکر بشم
![]() (۲۷/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۷)zarati313 نوشته است: اما ضعف نظام آموزشی ما و عدم توجه به مقوله کتاب و کتابخوانی در سطح کلان ملی باعث شدهضعف نظام آموزشی تا حدودی درست در این جا حرفی نیست اما 50% راه رو خود طرف باید بره ما کتاب نخونیم بگیم نظام آموزشی ما خرابه ؟؟؟ ![]() ![]() به نظر من همه ی تقصیرات رو نباید گردن نظام آموزشی بندازیم (۲۷/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۷)zarati313 نوشته است: 1- برای خودتون زمان تعیین کنید. شما باید چندین زمان از پیش تعیین شده برای خود مشخص کرده باشید که هر روز حداقل ۵ تا ۱۰ دقیقه مطالعه کنید. این زمان هایی هستند که بدون توجه به اتفاقاتی که در روز می افتد، شما به مطالعه خواهید پرداخت. مثلا این عادت رو در خود ایجاد کنید که هنگام صبحانه یا نهار، یا حتی شام اگه تنها میل میکنید، مطالعه کنید و یا حتی در دستشویی (!) و موقعی که به تختخواب می روید، شما ۴ نوبت مطالعه ایجاد کرده اید که با حساب هر دفعه ۱۰ دقیقه، در روز ۴۰ دقیقه مطالعه کرده اید. این یک شروع عالی است و به خودی خود یک عادت مطالعه روزانه خیلی خوب است. اما باز هم داریم!به عنوان شروع خوبه اما باید خودمون رو وقف بدیم که تو یه زمان معیین کتاب نخونیم که بعد بگیم آره من باید تو این زمان کتاب می خوندم اما حالا نشد در ادامه هم طرف گفته خوب بعد از 40 دقیقه کتاب خوندن باید 1 ساعت تفریح کنم حالا طرف 40 دقیقه کتاب رو نخونده اما اسرار داره که 1 ساعت تفریح رو بکنه که اگه این جوری پیش بره ... ما باید یاد بگیریم در زمانی که وقتمون داره به بطلان سپری می شه کتاب خونیم برای مثال من زمان مدارس تو روز 3 تا 4 ساعت مطالعه ی غیر درسی داشتم اما الان این رقم به 8 تا 9 ساعت رسیده در کل باید (۲۷/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۷)zarati313 نوشته است: 2- همیشه یک کتاب با خود حمل کنید. هر جا که می روید، یک کتاب همراه خود ببرید.برای این کار فرهنگ سازی لازمه طرف تو بازار مجتمع تجاری از فرط خستگی نشسته می گه بزار دو تا کتاب بخونم تا این جا خوبه اما اطرافش رو که نگاه می کنه می بینه مردم دارن نگاهش می کنن طرف خود بخود می گه که کار بدی کردم لابد یا بعضی ها هم از بغلشش که رد می شن به قولی بهش تیکه میندازن و .... (۲۷/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۷)zarati313 نوشته است: 3- یک لیست تهیه کنید. یک لیست از تمام کتاب های خوبی که می خواهید بخوانید تهیه کنید.به شرطی که برای هر کتاب اما و اگر نذارید مثلا نگید امروز تو بیداری اندیشه گفته هری پاتر بد پس من اصلا رمان فانتزی نمی خونم و .... باید هر کتابی رو که می تونید یخونید و بعد اون عقل شماست که باید تصمیم بگیره (۲۷/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۷)zarati313 نوشته است: 7- از کتاب های خوانده شده گزارش بگیرید.این کار واقعا با حاله من که هر کتابی به غیر از رمان که خوندم از همشون یه خلاصه ای دارم خیلی به شما کمک می کنه البته با یه بار خوندن کتاب کافی نیست به نظر من چندین بار باید یه کتاب رو بخونید تا تو مغزتون حک بشه برای مثال بنده ی حقیر 5 تا 6 بار هری پاتر رو تموم کردم یا دو تا از کتاب های تالکین رو چند بار از اول تا آخر خوندم در کل رمان ها رو چند بار می خونم (۲۷/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۷)zarati313 نوشته است: 8- به دست دوم فروشی های سر بزنید. یکی از بهترین مکان هایی که دوست دارم بروم، کتاب فروشی هایی است که میتونم کتاب های قدیمی ام رو ببرم و برای خرید کتاب های دست دوم تخفیف زیادی بگیرم.تو بندر عباس که دست فروش نیست ![]() اما برای پیدا کردن کتاب های نایاب خوبه این جوری می تونید کتاب های نابی رو پیدا کنی ماشاا... ماشاا.... که سازمان نهاد کتاب خونه ها هر روز یه کتاب رو به عنوان .... دارن جمع می کنن همین دیروز تو کتاب خونه حدود 100 تا کتاب رو به دلیل ممنوع شدن جمع کردن ![]() (۲۷/مرداد/۹۰ ۱۹:۳۷)zarati313 نوشته است: 12- بلاگ نویسی کنید.این یکی از بهترین کا های ممکنه با این کار هم می تونید اطلاعات خودتون رو باز خوانی کنید و همه اینه که اطلاعات گهر بارتون رو در اختیار مردم بزارید تا از اون استفاده کنن
|
|||
|
|
۱۴:۳۴, ۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
گرانی و دغدغه معاش!
از حق نگذریم، عدهای از نسل سومیها هم در بهانه آوردن برای مطالعه نکردنشان برحق هستند. دشواریهای زندگی امروز باعث شده که بسیاری از جوانها پس از فراغت از تحصیل به سرعت دنبال شغل باشند و شرایط دشوار زندگی آنها را وادار کند که ساعتهای زیادی را صرف کارشان کنند و عملا وقتی برای مطالعه نداشته باشند. از طرف دیگر کتاب حالا دیگر کالای لوکس و گرانی است و اگر جوانی بخواهد به شکل مستمر کتاب بخواند باید بخش زیادی از درآمدش را صرف آن کند که با توجه به زمینههای فرهنگی جامعه که پیشتر به آن اشاره کردیم، چنین توقعی بجا به نظر نمیرسد. معمولا در میان افراد جامعه آگاهیای نسبت به اهمیت مطالعه در پیشرفت روحی و اجتماعی افراد وجود ندارد. خانوادهها فرزندان را طوری بار میآورند که دنبال کارهایی بروند که کمکی به بهبود وضع اقتصادی آنان بکند و چون مطالعه را در آن راستا نمیدانند، دلیلی برای مطالعه در خود نمیبینند و به سمت کتاب و کتابخانه نمیروند. |
|||
|
۱۵:۰۶, ۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۰ ۱۵:۰۸ توسط rajaby.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام .بهترین راه یادم اومد .
اولا برای فهمیدن همین موضوع که چرا کتاب خون نیستین برین دنبال کتابهایی که اسیب شناسی کرده و این معضل را حل میکنند . ثانیا : بهتره همیشه برای سوالاتتون و یادگرفتن کوچکترین چیزها برید دنبال کتابش مثلا یادگیری زبان یا یادگیری ورد یا هر چیز دیگه . برای یکی مثل من که کمی کتاب می خونم هم حرف گرانی و این چیزها رو نزنید که یک دلیل غیرفرهنگی و توجیه ناشدنیه .یادتون باشه اون دنیا برای گناه نمیشه بهانه گرانی صواب رو اورد .بخونید هر چی دم دستتون رسید .پس انداز کنید .کتاب دست دوم بخرید .کمی از بودجه ساندویچ و سی دی و فیلم و اینترنتتون رو برای کتاب کنار بگذارید . برای بهانه خیلی درگیر بودن و دغدغه داشتن هم فکر نمی کنم کارهاتون ار امام خامنه ای بیشتر باشه ایشون مطالعات روزانه شون همچنان ادامه دارد در موضوعات مختلف نه فقط تخصصی . موفق بشید با نفس امره تون کناربیاید و با کتاب دوست بشین .وقتی بهترین وقت و بهترین حالتون رو برای بهترین دوستتون میگذارید حتما میشه روزی نیم ساعت برای کتاب وقت کنار گذاشت و کتاب بلعید . |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
من كتابخون بودن خودم رو مديون برادرم هستم
قبل از مدرسه رفتن الفبا رو ياد گرفتم و وقتي كلاس اول و دوم ابتدايي بودم ميتونستم روزنامه هارو خيلي راحت بخونم برادرم اون موقع دبيرستاني بود اما هميشه برامون كتاب ميخريد. علاقه من به كتاب مربوط به خاطرات خوب من از دوران كودكي و سوغاتي هاي داداش مهربونمه. وقتي خودم مدرسه رفتم اولين جايي كه پيدا كردم كتابخونه بود يه جاي هيجان انگيز كتاب براي من همه چيز ه تفريح مناسب. دوست خوب، هم صحبت ، مشاور، مرجع علمي و... اون وقتها كه كوچكتر بودم شايد در هفته سه تا 4 تا كتاب حداقل 200 صفحه اي ميخوندم . همه نوع كتاب هم خوندم و ميخونم . حتي پايان نامه هاي چاپ نشده دوستام ![]() ![]() خيلي هيجان انگيزه من براي كتابخوندن چند تا راه حل جالب سراغ دارم 1 - بفهميد موضوع مورد علاقه تون چيه ![]() ![]() 2 - اول از كتابهاي مصور يا كتابهايي كه جذابيت بصري دارن شروع كنيد ![]() ![]() 3 - تمرين كنيد رمان بخونيد اثر نويسندگان مشهور ايران و جهان هم نويسنده خوب زياد داريم و هم رمان قشنگ براي شروع ميتونيد از كتابهايي كه امام خامنه اي تاييدشون كردن شروع كنيد مطمئن باشيد كه در رابطه با تمام موضوعات مورد علاقه اعم از علمي مذهبي جنگي و.... رمان زيبا وجود داره ![]() ![]() 4 - تمرين كنيد به جاي اين كه با دهن كتاب بخونيد با چشماتون كتاب بخونيد سرعت مطالعتون چند برابر ميشه ![]() 5 - در تمام جملات حرف ربط مثل با ، از، جز، اگر و .... وجود داره مجبور نيستيد تمام اين كلمات رو بخونيد هرجمله بسته به نوع چند كلمه مهم داره و ساختار مغز به طور غير ارادي رابطه بين كلمات رو برقرار ميكنه . تمرين كنيد خيلي راحته اولش تمام كلمات يه جمله رو به طور ناخود اگاه ميخونيد اما به مرور چشمتون كلمات مهم رو پيدا ميكنه و مغزتون جمله رو ميسازه ![]() ![]() 6 - براي كتاب خوندن به خودتون جايزه بديد ، و به مناسبت هاي مهم براي خودتون كتابهاي دوست داشتني تون رو جايزه بگيريد . خيلي هيجان انگيزه حتما امتحان كنيد. ![]() ![]() 7 - براي دوستانتون كتاب هديه بگيريد نتيجه اش كاملا قابل حدسه ![]() 8 - توي جمع دوستانه هر كس يه كتاب انتخاب بكنه و تو مدت زمان معلومي كتاب رو بخونيد و بعد راجع به كتاب هايي كه خونديد با هم صحبت كنيد و كتابهاتون رو عوض كنيد اين طوري نه تنها خودتون علاقه بيشتري پيدا ميكنيد بلكه ديگران رو هم تشويق ميكنيد جواب ميده حتما امتحان كنيد ![]() 9 - خلاصه كتابي رو كه خونديد تو جمع خانواده يا دوستان مطرح كنيد . هم اعتماد به نفس تون قوي ميشه و هم با تحسين بقيه مواجه ميشيد و هم انگيزتون چند برابر ميشه ![]() هرچند كه هنوز ادامه داره ولي اگر به همين توصيه ها عمل كنيد بعد از مدت كوتاهي اثرش رو ميبينيد يا علي |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
من یه مطلب خیلی خوب تو وبلاگم دارم که درباره روشهای صحیح مطالعه هست که به تمام دوستان و مخصوصا کسایی که دانشجو هستن و زیاد وقت کتاب خواندن ندارن پیشنهاد میکنم حتما مطالعه کنن که خیلی مفید هست !!
- من خودم از وقتی که این روش هارو اجرا میکنم هم وقت کمتری صرف میکنم و هم اصولا نمرات خوبی میگیرم با کمترین صرف زمان و هم با یک بار خوندن کاملا تو ذهنم میشینه !! لینک وبلاگم رو میذارم و اینکه باید بگم برا درک بهتر یه سمیناری هست به اسم ابر یادگیری از دکتر حلت که واقعا فوق العادست اگر برا یکبارم که شده ببینینش (اگر خواستین حاضرم برا دوستان از طریق پست ارسال کنم !) http://handwritten-success.blogsky.com/1...24/post-4/ |
|||
|
|
۹:۵۸, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نظرم اطرافیان نقش موثری توی کتابخون شدن فرد دارن
اگه آدم دور و برش آدمایی رو ببینه که با شور و اشتیاق مطالعه می کنن خودشم ترغیب میشه ![]() البته خودمو میگم چون وقتی میبینم یه نفر داره اینجوری از وقتش استفاده میکنه واقعا تحت تاثیر قرار می گیرم |
|||
|
|
۱۰:۳۵, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام
متاسفانه به دلیل آموزش نادرست در مدارس سرعت خواندن مطلب برای ما کم است یعنی باید زمان بیشتری رو نسبت به یک انگلیسی زبان صرف مطالعه بکنیم و این بخاطر اینکه در شیوه آموزشی ما برای خواندان مطلب باید حتما مطلب در ذهن تکرار بشه و به قولی ما بلد نیستیم با چشم بخونیم. ولی با کمی تمرین میشه یاد گرفت تا با چشم یک نوشته را در زمان کمتری مطالعه بکنیم یا علی |
|||
|
|
۱۰:۴۰, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۴/شهریور/۹۰ ۱۰:۳۵)رهیافته نوشته است: سلاممگه شما با بینی مطالعه می کنید که با تمرین باید سعی کنیم با چشم مطالعه کنیم ؟؟؟ ![]() بحث مدرسه فکر کنم از بحث خواندن کتاب معمولی جداست. چون ما بیشتر کتاب های خارج از درس رو با عشق مطالعه می کنیم ولی بعضی از کتاب های درسی رو از روی ناچاری و فلاکت می خونیم. مجبوریم به نوعی.خواندن کتاب با عشق نه چشم می خواد نه بینی دله که کتابو می خونه.من خودم اگه عاشقه یک کتابی بشم هرچند 500 ، 600 صفحه هم که بشاه اونو در یه روز تموم می کنه ولی از خوندن یه کتاب 200 صفحه ای درسی زیاد خوشم نیاد . |
|||
|
۱۱:۳۵, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
بنام ستار معاصی عاصیان
باسلام رهبر معظم انقلاب چند سال پیش نظر به چاپ کتاب در اندازه های کوچک و پالتویی داشتند که الحمدلله جوابگو بود و بسیار فروش بالایی داشت و سطح مطالعه رو بالا برده بود. بعد از چند سال و زمانی که این اندازه کتب با موضوعات مشخص شده در بازار اشباع شد و موضاعاتی کلیشه ای به خود گرفت این خلاقیت بود که در این آثار نمایانگر شد. فی الواقع همینطور است.اگر کتابهای ما مفید گو باشند و با طراحی هی جذاب و کاغذ خوب و صحافی زیبا در بازار با قیمت های مناسب پیدا شوند مطمئنا اشتیاق به مطالعه نیز بیشتر میشود و باید توجه داشت که تنها با موضوعات کارشناسی شده و ویرایش به دست اهل فن است که میتوان این سطح را افزایش داد. متاسفانه درگیر انتشاراتی در جامعه شده ایم که پایه های ایمانی سستی داشته و با مولفان و نویسندگان الهام گرفته از زوال روابط صمیمی تری برقرار میکنند بامید پیروی از رهنمود های دقیق رهبر معظم در زمینه نشر ،تالیف و گسترش کتابخوانی..... انشالله یا علی (علیه السلام) مدد است.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |