|
کارگاه مستند سازی 1 ( وهابی ها مسلمان نیستند)
|
|
۲۰:۰۴, ۲۴/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۰ ۱۸:۴۵ توسط خاک.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
ابتدا یاد و نام بانو محیا اولین شهید تالار بیداری اندیشه گرامی باد حی علی جهاد شروع مستند سازی با مینی بمب های یوتیوبی مقدمه دوستان ما بخواهیم یا نخواهیم وارد جنگ بزرگی شده ایم نبرد بزرگ حق و باطل و روشنایی و تاریکی پروژه ی بیداری سالهاست که شروع شده و امروز به اوجش دارد می رسد . این تالار گفتگو می تواند یکی از سنگر های دفاعی / تهاجمی شیعه در برابر جهانخواران و صهیونیست ها و از جمله وهابی های خون آشام باشد درسته که ما سازماندهی و یکپارچگی نداریم ولی این موضوع می تواند نقطه ی قوتی برایمان باشد هر کدام از ما مانند جزیره های کوچکی هستیم که مستقل فعالیت می کنند اما جهت و هدفمان یکی است نبرد های ما نا منظم خواهد بود فیس بوک و یوتیوب میدان ما و کل اینترنت میدان ماست ما همان سربازانی هستیم که امام خمینی می گفت در گهواره ها هستند من یکی که آن موقع اصلا به دنیا نیامده بودم... --------------------------------------- هر جنگی ابزار می خواهد سلاح می خواهد پس برای جنگ مجازی و محتوایی در محیط اینترنت هم نیازمند ابزارآلاتی هستیم دشمن از هزاران جهت به ما حمله کرده که به چند مورد اشاره می کنم 1- اسلام هراسی بین المللی 2- ایران هراسی بین المللی 3- شیعه هراسی و شیعه ستیزی وهابی ها ی خون آشام و........ ---------------------- مهمات مورد نیاز برای جنگ مجازی سلاح شماره 1 1- مینی بمب های یوتیوبی + مقدار نفوض نا محدود + قدرت تخریب نا محدود + قدرت انتشار نا محدود + قابلیت تکثیر دارد توضیحات بیشتر در مورد مینی بمب ها مینی بمب یوتیوبی چیست : مینی بمب های یوتیوبی ویدئو های ساخته شده از قطعات کوتاه و جذاب فیلم و یا گرافیک متحرک هستند به طول حدود 100 ثانیه که به صورت مجموعه ای سریالی پشت سر هم در یوتیوب آپلود گشته و در فیس بوک هم شیر می شود چیزی شبیه به مستند ظهور پروژه بیداری البته فرقی که مینی بمب های متصل و سریالی ما خواهند داشت این است که هر کدام از آنها یک کار مستقل و تمام حساب خواهند شد به عبارتی دیگر ما یک سری مینی مستند جذاب موضوعی خواهیم ساخت و آن را در یوتیوب خواهیم گذاشت برای مثال ------------------------------------------------------------------------ می توانیم یک سری مینی بمب با عنوان islam secrets (Things you shouldn't know) ایجاد کنیم که هر کدامش در مورد یک موضوع باشد مثلا یک یا چند مورد درباره ی حجاب و حقوق زن در اسلام یا در چند مینی بمب islam secrets می توانم در مورد صلح و رحمت للعالمین بودن پیامبرمان و امام زمان و زیبایی های اسلام صحبت کنیم مثالی دیگر ------------------------------------------------------------------------- می توانیم یک سری مینی بمب موضوعی با عنوان iran secret برای نشان دادن واقعیت های ایران و همچنین صدور فرهنگ و نگرش و ایدئولوژی مان و انقلابمان استفاده کنیم یا می توانیم یک سری مینی بمب موضوعی با عنوان !!! Wahhabis are not Muslim اگر خدا یاری مان کند می توانیم با این سری مینی بمب ها بابای وهابی ها رو بیاریم جلو چش شون می توانیم فریاد بزنیم و جار بزنیم که با با این وهابی ها مسلمان نیستند این قضیه هم برای مقابله با اسلام هراسی استفاده کنیم هم به ابهاماتی که در مورد تشیع ایجاد کرده اند پاسخ دهیم هم می توانیم در مورد اتحاد و انسجام مسلمین و صلح و مهربانی حرف بزنیم و همچنین می توانیم به تمام مسلمانان بگوییم که اسلام برای اعراب نیست و...... -------------------------------------------------------------------------------- ما این موارد را باید در نظر داشته باشیم که - در این دوره و زمانه افراد حال و حوصله ی مطالعه و... را ندارند - میلیون ها یا حتی میلیارد ها انسان از تمامی دنیا از فیس بوک و یوتیوب استفاده می کنند - ما وقت زیادی نداریم و از دشمن عقب تر مانده ایم (در حوضه رسانه ها ) - ساخت مستند فعلا برای ما دشوار است و باید از جایی شروع کنیم -مستند های کوتاه و جذاب خیلی موثر تر از مقاله ها و کتاب ها می توانند باشند ساخت مینی بمب های موضوعی ، سریالی یک تمرین و یک آغازی می تواند برای ما باشد بعد از حرفه ای شدن .... -------------------------------------------------------------------------------- شیوه ساخت مجموعه ای از مینی بمب ها مثلا برای ساخت مجموعه ی مینی بمب های "!!! Wahhabis are not Muslim " 1- باید تمام مطالب مرتبط با موضوع را جمع آوری کنیم $ 2- مطالب را برای ساخت مینی مستند های 100 ثانیه ای بر اساس موضوع تقسیم می کنیم $ 3- عکس ، فیلم ، موسیقی و... را جمع آوری می کنیم % 4- نوشتن متن جذاب و تاثیر گذار$ 5-ترجمه به عربی و انگلیسی@ 6- تدوین جذاب و حرفه ای # 7- زیر نویس کردن # مینی بمب ها را پس از اتمام تولید و تدوین و زیر نویس در یوتیوب قرار می دهیم یکی پس از دیگری این مینی بمب ها علاوه بر اینکه هر کدام یک کار مستقل و کاملند در کنار هم مجموعه ای قوی تشکیل می دهند مثل مجموعه ی "!!! Wahhabis are not Muslim " ----------------------------------------------------------------------------------- دوستان آیا احسلس نمی کنید مسئولیتی بر گردن ما گذاشته شده |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۴, ۲۶/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۲۶/مرداد/۹۰ ۱۹:۱۹)s-eyvazi-sa نوشته است: دوستان کی فیلم سلام این قطعه از فیلم که شما گفتید همون مستند خلوت خورشید هستش که به طور کامل از حضور امام در بیمارستان ساخته شده و 17 قسمت هستش برای دانلود به سایت تبیان برید.! این هم آدرس مستند خلوت خورشید |
|||
|
|
۱:۳۷, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۱:۳۹ توسط persia.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
دانلود فیلم شراب خوردن ملک عبدالله با جورج بوش
"http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://salam-shia-com.persiangig.com/video/sharab-khar%28www.salam-shia.com.wmv" |
|||
|
|
۲:۵۶, ۲۷/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۰ ۳:۰۷ توسط A L I.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:حمله به ساختمان تجارت جهانیاین رو در سایت یوتیئپ پیدا کردم کد قالب بندی شده: http://www.youtube.com/watch?v=FphTec8I0Xgاینم لینک جستجو http://www.youtube.com/results?search_qu...q=0&oq=11s و میتونید از تصاویر مستند 11 سپتامبر هم استفاده کنید |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
خیلی متشکرم
باید یه فکری برای هیتلر شکن بکنم ---------------- [b]برای مستند سازی 1- ابتدا باید هدف و منظورمان را از مستندی که می خواهیم درست کنیم و درونمایه ای که قرار است کار داشته باشد را مشخص کنیم 1.5 - ذهنتان را آزاد می کنید و شروع می کنید به ساختن مستند در ذهنتان ( از متور گرافیکی ذهن بهره می برید) سعی کنید به همه ی ابعاد کاری که می خواهید بکنید فکر کنید 2- یک طرح اولیه یا بهتر بگم استخوان بندی برای برای هر کار ی نیاز است درست مثل فهرست یک کتاب اول چی باید بگیم - دوم چی باید بگیم - سوم چی باید بگیم -و....- آخر کار چگونه خواهد بود 3-بعد از آماده کردن اسکلت مستند شروع به پیدا کردنو یا ضبط کردن ویدئو های مورد نیازمان می کنیم 4-بعد از مرحله ی 3 ما مقداری تصاویر و ویدئو و... خواهیم داشت با دقت شروع به مشاهده ی آنها خواهیم کرد 5- فایل های ویدئویی و تمام منابع را با توجه به اسکلت و پیامی که کار خواهد داشت در یک برنامه ی تدوین مثل آدوب پریمیر کنار هم می چینیم به ترتیب 6- matn و اما متن ما متن متناسب با تصاویر باید بنویسیم باید سعی کنیم یک اثر ادبی خلق کنیم ، ادبیات ما باید قوی باشد نوشته های ما باید پشتوانه ی تحقیقاتی و مطالعه ای داشته باشد ... محتوا باید قوی باشد 7- Edit تدوین - بهتر است موقع ایجاد صحنه و پروژه در پریمیر اندازه ی استاندارد مان را HD در نظر بگیریم - ممکن است فایل های ویدئویی مان کوچکتر از HD باشند ، نیاز نیست آنها را آنقدر بکشیم که اندازه ی تمام صفحه شود اگر چنین کاری کنیم مستند از کیفیت می افتد مثلا برای نمایش یک فایل ویدئو یی کوچک گوشه ای صفحه کافی است - برای جذاب تر بودن هر کار مستند باید ریتم را در نظر بگیریم ریتم کار نباید آنقدر تند باشد که مخاطب سرگیجه بگیرد و از قسمتی محتوا غافل بماند و همچنین نباید آنقدر کار کند باشد که مخاطب ............. ![]() اسلام به ما اعتدال آموخته پس یک تدوینگر مسلمان هم در تمام ابعاد و زیر و بم کار باید اعتدال را رعایت کند - music موسیقی نقش و اثر موسیقی و اهمیتش را که همه ی ما می دانیم به نظر من بیشترین دلیل جذابیت مستندهای عبد الله هاشم همین موسیقی هست موسیقی باید با محتوا همخوانی داشته باشد مثلا ما نمی توانیم از موسیقی که در مستند ظهور استفاده شده در مستندی که در مورد جهان اسلام و مبارزه با انحراف وهابیت هست استفاده کنیم .. ![]() 8- زبان کار قبل از اتمام پروژه تمام متن فارسی که برای کار آماده کردیم و همچنین مطالبی که در ویدئو ها گفته می شود را استخراج کرده و به دوستان مترجم می دهیم تا آن را به زبان های عربی - انگلیسی - فرانسه ترجمه کنند پس از اتمام ترجمه متن های جدید را در ویدئو جا گذاری می کنیم ما از مستند هایمان چهار نسخه باید تهیه کنیم 1- زبان فارسی 2- عربی 3- انگلیسی 4- فرانسه اسامی هر کدام هم باید به آن زبان گذاشته شود 9- export خروجی کار باید مراقب کیفیت کار باشیم از پروژه ی اصلی کار خروجی های flv برای یوتیوب avi برای آرشیو و ویدئو و tv mp4,3gp برای تلفن همراه و دستگاه های کوچک پخش 10- یک شورایی باید در تالار ایجاد شود شورای نظارت و کیفیت که آثار قبل از ورود به حوضه ی نشر باز بینی و رفع اشکال و اصلاح شوند که خدای نکرده ندانسته آسیبی به اتحاد و انسجام جامعه ی اسلامی نزنیم ![]() 11- بار گذاری در یوتیوب دوستان زیادی هستند که نام نویسی کردند برای پخش آثار فرهنگی زد وهابیت عده ای از آنها می توانند در پخش این مستندات در یوتیوب و فیس بوک فعالیت کنند نکتهیکی از دلیل بقا ی مستند ظهور در یوتیوب ظاهرا این بوده که چندین نفر با اکانت های مخطلف مجموعه ی ظهور را در یوتیوب آپلود می کردند و موقع آسیب دیدن اکانتی اکانت های دیگر موجود بود که مردم می توانستند از آنها استفاده کنند 12- رها سازی و اکتیو کردن مستند ها ایده ای دارم یک سوال؟ اگر بعد از آپلود مستند ها فرض کنید بیست سی نفر روز اول بروند و برای آن 5 ستاره برایش علامت بزنند چه اتفاقی در رنکینگ این مستند ها می افتد؟ [/b] |
|||
|
|
۱۹:۲۰, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
دوستان سلام
نقل قول:- نماز خوندن امام خمینی رو در بیمارستان کنار تختش داره1- مستند امام روح الله، دفاع مقدس یای یکی از این هایی که به صروت سریالی توسط واحد مرکزی خبر پخش شد 2- جست و جو 4- مستند 11 سپتامبر، ظهور 5- جست وجو نقل قول:- music موسیقیبرای موسیقی آقای حیدری خودشون رو آهنگ ساز معرفی کردن و اعلام همکاری هم کردن به اینجا مراجعه کنید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5643.html نقل قول:یک شورایی باید در تالار ایجاد شود شورای نظارت و کیفیتبرای این مسئله روی من می توانید حساب کنید از لحاظ کیفیت ساخت می توانم به یک مستند ساز حرفه ای بدهم از لحاظ محتوا نیز یک استاد عالی حوزه که در مورد وهابیت مطالعات زیادی انجام داده اند می شناسم یک استاد فلسفه عالی هم می شناسم که نظرات عالی دارن کلا در این موارد می توانید تا دانشگاه شروع نشده روی من حساب کنید بعد از آن بستگی دارد که مشکل دانشگاه بنده حل بشود یا نه( دعا کنید) 1- بیش از 48 گیگ مستند متنوع دارم که شاید یه گیگش هم بدرد نخوره : دقیقا نمی دونم 2- نظارت بر کیفیت و متحوای ساخت توسط مستند ساز و اساتید متخصص حوزه و دانشگاه : می دم ببینن 3- احتمالا جمع آوری مستندات تخصصی از متخصصین : میرم صحبت می کنم 4- احتمالا کمک در فیلم نامه ( روال و سیر کار مشخص باشه دیگه خیلی مشکلی وجود نداره) علی علی |
|||
|
|
۲۰:۰۲, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
دوستانی که می خواهند مینی بمب!! بسازند باید با هم همکاری داته باشند
مثلاً یک نمونه اش ویدیو ها و عکس هایی که دارند رو در اختیار همدیگه قرار بدهند تا بهترین استفاده رو بشه ازشون کردم |
|||
|
|
۲۰:۵۳, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
هر کی وی پی ان می خواد به من پیغام خصوصی بزنه
|
|||
|
|
۲۲:۴۲, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز فیلم ها و مقالاتی در رابطه با کسانی که از به وهابیت پشت کرده اند و پی به حقیقت برده اند را می توانید در این تاپیک قرار داده می شوند
برای کلیپ و مستنداتون می تونید استفاده کنید یا علی |
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۲۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۰ ۱۷:۳۷ توسط Shahadat.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم انشالله هر کمکی در جهت تدوین و میکس مستندها از دستم بربیاد، دریغ نمیکنم. (۲۴/مرداد/۹۰ ۲۱:۰۴)janali نوشته است: من مدت ها روی این مسئله فکر کردم و اعتقاد داشتم که بهترین وسیله برای یک اطلاع رسانی در سطح گسترده برای عموم مردم(دنیا) همین راهبرد خواهد بود---اما این کار بشدت نیازمند یک همکاری منسجم، تقسیم کار اصولی و مدیریت قوی است. به نظر من هم باید چند تیم تشکیل بدیم و منسجم کار کنیم...اینکه هر کس بیاد یک کلیپ یا مینی بمب بسازه خوب ممکنه موازی کاری پیش بیاد و چند نفر همزمان روی یک موضوع فقط کار کنند... من هم با نظر janali موافقم و میگم باید گروه تشکیل بدیم...نه اینکه گروه ها واقعا همدیگرو ملاقات کنند یا گروه تو جامعه حقیقی تشکیل بدیم میتونیم تو همین سایت یا محیطهای ارتباط زنده با همدیگه ارتباط برقرار کنیم و تقسیم وظایف کنیم و هر کس وظیفه خودش رو به عهده بگیره و در تخصص خودش فعالیت کنه...به نظر من در این فراخوان حیاتی به خوبی تقسیم وظیفه صورت گرفته و هرکس میدونه باید چیکار کنه...به نظر من حقیر اگه در این قسمت که واقعا هدفش مقدس و شدنی هست تقسیم وظایف صورت بگیره کار با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت...بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند... ![]() در هر صورت من در جهت تدوین و میکس مستندها هر کمکی از دستم بربیاد انشالله دریغ نخواهم کرد... یاعلی... (۲۵/مرداد/۹۰ ۲۱:۴۵)EMPERATOR نوشته است: دوستان دو کلیپ از وهابیت که دریک جای دیگری ازتالار قرار دادم رواینجا قرار میدهم راستی این دو کلیپ خصوصا کلیپ سخنان یک وهابی شیعه شده خیلی کلیپ تاثیر گذاری بود و واقعا من تحت تاثیر این کلیپ قرار گرفتم... به نظرم اگه بتونیم در گام اول همین سخنان این مرد وهابی و مجری رو به زبانهای دیگه ترجمه و زیرنویس کنیم خیلی تاثیرگذار خواهد بود...بازم این نظر من حقیر بود...هرطور صلاح میدونید ![]() یا حق تا حق با حق |
|||
|
|
۱۸:۰۷, ۲۸/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۰ ۱۸:۰۹ توسط خاک.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
-------------------------------------------
دوستان گروهی کار کنید بهتر است قرار است مجموعه ای با نام "وهابی ها مسلمان نیستند ارائه دهیم متاسفانه من به دلایلی نمی توانم با شما باشم ، من ساخت یک مستند مستقل را در پیش دارم مستندی با نام " دشمنان اسلام" این مستند زیر شاخه ای از پروژه ی وهابی ها مسلمان نیستند خواهد بود ------------------------------------------- در کجای کار هستم دوستان شما هم شروع کنید هر کدام از ما در حد توانمان می توانیم مینی مستند یا مستند معمولی ارائه دهیم من طبق مرحله بندی هایی که قبلا ارائه دادم در مرحله ی سوم قرار دارم یعنی تقریبا اسکلت بندی کارم مشخص شده و در حال تکمیل منابع مالتی مدیا هستم فکر کنم کار من بعد از اتمام چیزی بزرگتر از مینی بمب شود 15 دقیقه - 30 دقیقه و.... از قطعات سریال های امام علی - امام رضا و - مختارنامه هم شاید استفاده کنم ---------------------------------------------------- شما ، هم می توانید فرادا کار کنید هم می توانید اینکه گروه هایی تشکیل دهید مثل گروه محتوا و فیلمنامه گروه تدوین و فیلمسازی گروه پخش و.... البته منابع مالتی مدیا و عکس و موسیقی و فیلم و منابع مختوایی در بین تمام گروه ها اشتراکی خواهد بود ----------------------------------------------------------------------------------- در کل قرار است مستند های زیادی با یک عنوان تولید کنیم برای مثال وهابی ها مسلمان نیستند نوای غربت وهابی ها مسلمان نیستند خون های پاک و......................... |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: youtube1.jpg]](http://www.downloadyoutubefiles.com/wp-content/uploads/2010/12/youtube1.jpg)